• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

mse1445

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2005
نوشته‌ها
486
لایک‌ها
2
با عرض پوزش از اساتيد محترم
يك دوربين عكاسي براي مصارف خانگي و غير حرفه اي ( مثل عكس جشن تولد وساير جشن ها و مسافرت و طبيعت )مي خواستم كه بشه با اون فيلم هم گرفت كه احتمالا بايد رم نيز بخورد و اگر شارژي است زمان شارز مناسبي داشته باشه وداراي كيفيت خوبي باشد بخصوص در نور كم منزل و از فاصله كم مثلا 40 تا 50 سانتي و اگر از فلاش استفاده كنم عكس دورش تيره نشه و وسط عكس روشن باشه
قيمت هم در حد 300 هزار تومان
ازمطالب قبلي شما دوستان استفاده كردم و چند مدل را انتخاب كردم مي خواستم اگه مي شه راهنمايي كنيد كه نهايتا كدوم رو بگيرم:
IXUS 960 IS يا870 يا 90
Sx110
نيكون p80
بیشتر دو مدل آخر را پیشنهاد دادند اما درمرد کشور سازنده که sx110 چینی است و p80که نمی دانم مال کجاست و نوع باتری آن که نمی دانم چجوری و گیر میاید یانه شک دارم اگه میشه دوستان نظر آخرشون رو بدند با تشکر

شما canon SD880(ixus870) بگیرید که لنزش وایده برای عکس های دسته جمعی و عکس از طبیعت مناسبه کیفیتشم مورد تاییده ظاهر زیبایی هم داره باطری هم از نوع لیتیوم شبیه موبایل با شازر داره و فقط کافی شما یه مموری 4 گیگی کلاس 6 بخرید و استفاده کنید ( کینگستون یا ترنسند ) همین ;)
 

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
سلام

میخواستم یه دوربین نه چندان حرفه ای بخرم , کار باهاش خیلی خیلی سخت نباشه و تنظیمات خیلی زیادی نداشته باشه در عین حال کیفیت خوبی داشته باشه !

وزن و قیافه و گارانتی برام مهم نیست قیمت هم زیر 400 تومن باشه ( میخوام از خارج از کشور بخرم )

فیلمبرداری چندان واسم مهم نیست ولی عکس در شب و فلاش نسبتا مهمه

نظرتون در مورد CyberShot DSC-H50 چیه ؟ G9 چه طور ؟( نسبت به قیمتشون )

ممنون

H50 و G9 در یک رده نیستند. G9 یک دوربین کامپکت بسیار گران است که مخاطبان خاص خودش رو داره و H50 یک SLR-LIKE است که از نظر اندازه و وزن خیلی با هم تفاوت دارند.
اما شما که گفتید
یه دوربین نه چندان حرفه ای بخرم , کار باهاش خیلی خیلی سخت نباشه و تنظیمات خیلی زیادی نداشته باشه
فکر میکنم شما به SLR-LIKE نیازی ندارید و یک کامپکت خوب نیاز شما رو برآورده میکنه:

توی رده کامپکت بهترین انتخاب کنون هست، از مدلهای قدیمیتر A650 کنون هست که بخاطر سنسور بزرگترش، کیفیت عکس بهتری داره، اگر توی بازار باشه و با قیمت ارزانتر از Sx 110 بنظرم با اینکه قدیمیه، میارزه که اونو بگیرید البته زومش کمتر از sx 110 است.
یک مدل قدیمیتر از Sx 110 هم sx100 است که یکی از دوستان اینجا در موردش صحبت کرده



گرچه کامپکتها عکس در شب خوب و فلاش خوب ندارند. بهرحال نمیشه همه انتظارات رو در یک دوربین جمع کرد. دوربینهای SLR-LIKE به نسبت کامپکتها عکسهای در شب به نسبت بهتری دارند اما مخاطبان آنها بیشتر کسانی هستند که به عکاسی علاقه دارند و دوست دارند یک سری تنظیمات رو خودشون انجام بدن، برای همین میرن سراغ SLR-LIKEها که این امکان رو بهشون میده. حالا باز اشما خودتون باید تصمیم بگیرید که کامپکت میخواهید یا SLR-LIKE، در مورد کامپکت که گفتم در مورد SLR-LIKEها هم توی این چند صفحه خیلی صحبت شده، حتما بخونید.
 
Last edited:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
وقتی می خواییم یه دوربین بخریم به چه نکاتی توجه کنیم و بعد خرید چیا براش بخریم؟

با سلام
دوست عزیز اگه پستهای استادdarya_s
رو در این 3 صفحه گذشته نگاه کنید جواب بخش اعظمی از سوالتون رو خواهید گرفت

ممنون skyeagle جان، راستش من استاد نیستم، اما واقعیتش اینه که بیشتر گفتنیها در این تاپیک گفته شده، اما باز بطور خلاصه نکات اصلی رو میگم:
1- اول از همه نیاز خودتون رو مشخص کنید:
1-1- در چه سطحی میخواهید عکاسی کنید؟ یعنی فقط بصورت خانوادگی و عکسهای یادگاری بگیرید یا اینکه به خود عکاسی هم علاقه دارید.
2-1- تا چه حد با عکاسی آشنا هستید و تا حالا با چه دوربینهایی کار کردید.
3-1- آیا میخواهید دوربین همه تنظیمات رو بصورت اتوماتیک خودش انجام بده یا شما خودتون یک سری از تنظیمات رو انجام بدید؟
4-1- نوع عکاسیتون چیه؟ (این بیشتر مربوط به دوستانی میشه که به خود عکاسی هم علاقه دارند.) یعنی عکاسی روز، شب، منظره، پرندگان و حیات وحش، بیشتر واید یا تله، پرتره، . . .
2- آیا میخواهید دوربین همیشه و همه جا همراهتون باشه؟ با اندازه بزرگ دوربین که توی کیف جا نشه مشکلی ندارید؟ یا اینکه اصلا میخواهید دوربین همیشه توی جیبتون جا بشه؟
3- هزینه ای که میخواهید برای دوربین بکنید.

پاسخ این سوالات مشخص میکنه که در چه رده ای باید دنبال دوربین بگردید: اولتراکامپکت - کامپکت - SLR-LIKE یا SLR

برای کسانی که فقط عکسهای خانوادگی و یادگاری میگیرن و به خود عکاسی علاقه ای ندارن و میخوان که دوربین خودش همه تنظیمات رو بصورت اتوماتیک انجام بده، کامپکتها مناسب هستند که توی همین یک دو صفحه چندین بار درمورد کامپکتهای خوب صحبت شده.
البته یک سری از این گروه سراغ اولتراکامپکتها میرن، اولتراکامپکتها به نسبت کامپکتها دارای کیفیت عکس پایینتر و قیمت بالاتر هستند و فقط برای کسانی توصیه میشوند که لزوما میخوان دوربینشون همیشه توی جیبشون باشه و حتی اندازه کامپکتها براشون بزرگه.

گروه دوم کسانی هستند که به خود عکاسی هم علاقه دارند و آشنایی هم با اصول عکاسی و تنظیمات دوربین و اینها دارن و میخوان دوربینی داشته باشند که امکان پیشرفت در عکاسی رو به اونها بده، برای این گروه SLR-LIKEها پیشنهاد میشه، البته این رده دوربینها به نسبت کامپکتها وزن و اندازه بزرگتری دارن و توی کیف جا نمیشن، موقع تصمیم گیری به این نکته حتما توجه کنید، چون ممکنه اندازه شون باعث بشه که همه جا نتونید دوربین رو همراه خودتون ببرید و بعد از مدتی بخواهید که یک دوربین کوچک بگیرید.
این رده از دوربینها از نتوع زیادی برخوردارند و توی انتخاب بین اونها باید به نوع عکاسیتون توجه کنید، چون مثلا یک دوربین نویز کمتری داره ولی تله کمتری داره و برای کسی مناسب است که عکاسی در شب براش مهمتر از عکاسی تله است. یا نکات مشابه.
در این مورد این رده دوربینها هم در صفحات اخیر خیلی صحبت شده.

رده دیگری هستند که یا عکاسی شغلشون هست و یا به عکاسی خیلی جدیتر نگاه میکنند و قبلا با دوربینهای آنالوگ SLR کار کردن یا اینکه قبلا SLR-LIKE داشتن و محدودیتهای SLR-LIKE اونها رو به سمت خرید دوربین جدید سوق داده، برای این دسته از خریداران دوربینهای SLR مناسب هست.
گرچه SLRها به نسبت SLR-LIKE ها امکانات بیشتر و کیفیت عکس بهتری دارند، اما مشکلاتی هم دارن: اندازه و وزن بیشتر که اگه بخوان رنجی مثل رنج SLR-LIKEها رو به همراه ماکرو پوشش بدن، ناگزیر از خرید حداقل 4-3 لنز هم هستند، که این امر خودش باعث سنگینی و حجم بیشتر وسایل عکاسی میشه. همچنین هزینه زیادی که باید برای لنز بشه، چون یک لنز خوب (نه حالا خیلی عالی) بخصوص لنز تله لرزشگیردار ممکنه تا دو سه برابر قیمت دوربین خالی (بدنه) قیمت داشته باشه، سایر لنزها هم با کیفیت متوسط حداقل هم قیمت بدنه هستند. لنزهای با کیفیت پایین هم عکاس رو دلزده میکنند، چون ممکنه خروجی یک SLR-LIKE بهتر از یک SLR با لنز با کیفیت پایین یا حتی متوسط باشه.
همچنین بازکردن و بستن لنز خودش زمان و حوصله میخواد و باعث غبارگرفتن سنسور میشه که باید هر از چندگاهی سنسور تمیز بشه.
کسانی که میخوان SLR بخرن خیلی باید مطالعه کنند، خود SLRها در چندین رده عرضه میشن و این مورد خودش بحث مفصلی است. علاوه بر این، این افراد غیر از انتخاب بین SLRهای مختلف در رده های مختلف و برندهای مختلف، باید قبل از خرید خود دوربین نگاهی هم به لنزهایی که موردنیازشون هست بندازن، تا ببینند چه مجموعه لنزی رو نیاز دارن و کدوم برند، این مجموعه لنز موردنیازشون رو میتونه با قیمت مناسب تر و رنج مناسبتر در اختیارشون بگذاره.

بنابراین نکته مهم در خرید دوربین توجه به نیاز است. شاید کسی با یک دوربین 300 هزارتومنی کارش راه بیفته و به بیشتر از اون نیازی نداشته باشه، اما یک نفر دیگه نیازش با یک دوربین 450 هزارتومنی برطرف بشه ولی در مقابل یک عکاس حرفه ای شاید لازم باشه چند میلیون خرج لنز و بدنه بکنه تا نیازش برآورده بشه. اما این مجموعه چند میلیونی لزوما برای کسی که فقط در حد ابتدایی میخواد عکاسی کنه مناسب نیست و حتی ممکنه که عکسهایی که یک فرد ناآشنا با عکاسی با یک SLR میگیره بدتر از عکسهایی که با کامپکت میگیره در بیاد، برای همینه که میگیم هرکس باید نیاز خودش رو بشناسه و در همون محدوده اقدام به خرید بکنه.

پی نوشت: تازه میخواستم خلاصه بگم!! :D
 

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
1,516
لایک‌ها
611
محل سکونت
TEHRAN
یه سوال
من A620 دارم
متاسفانه ساپورت مموریش تا 2 گیگ هست
امکان ساپورت 4 گیگ با تغییر فرم ویر هست ؟
 

snebi

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2005
نوشته‌ها
350
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من یک دوربین میخوام زیر 300 و فلاش قوی برام مهمه کاربرد اونم برای عکاسی indoor هست میخوام تو شب تو مهمونی دوره همی عکس با نویز کم بگیرم
99% دوربین ها تو روز و فضای باز عکساشون خوبه

حالا چه مدلی پیشنهاد میدید مرسی
 

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
70
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یک دوربین میخوام زیر 300 و فلاش قوی برام مهمه کاربرد اونم برای عکاسی indoor هست میخوام تو شب تو مهمونی دوره همی عکس با نویز کم بگیرم
99% دوربین ها تو روز و فضای باز عکساشون خوبه

حالا چه مدلی پیشنهاد میدید مرسی

خیلی با مزه گفتی ... خودمونی گفتی :happy::p
زیر 300 ؟؟؟ نمی دونم چی بگم ...
 

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 آپریل 2005
نوشته‌ها
3,371
لایک‌ها
15
سن
38
محل سکونت
Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
با سلام ...

خواستم ببرسم جه نوع لنزهايي به دوربينهاي المبوس نصب ميشه ؟؟

اكَه ممكنه راهنمايي كنيد ..
 

fara1348

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژوئن 2007
نوشته‌ها
89
لایک‌ها
1
سلام
میشه راهنمایی کنید با چه دوربینی میشه یک عکس گرفت و اون عکس را به پوستر تبدیل کرد بدون افت کیفیت
قیمت دوربین هم برام مهم نیست /ممنون
 

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 آپریل 2005
نوشته‌ها
3,371
لایک‌ها
15
سن
38
محل سکونت
Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
سلام
میشه راهنمایی کنید با چه دوربینی میشه یک عکس گرفت و اون عکس را به پوستر تبدیل کرد بدون افت کیفیت
قیمت دوربین هم برام مهم نیست /ممنون

سلام
والا با هر دوربيني ميشه عكس رو كرد پوستر ، ولي اكَه يه دوربين خيلي باكيفيت ميخواهي ميتوني G10 بكَيري كه 14 ميكَابيكسله ، اندازه خوبي هم داره ...

قيمتش 480 تومنه
 

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
سلام
میشه راهنمایی کنید با چه دوربینی میشه یک عکس گرفت و اون عکس را به پوستر تبدیل کرد بدون افت کیفیت
قیمت دوربین هم برام مهم نیست /ممنون

برای پوستر، باید دنبال مگاپیکسل بالا برید. البته اینکه تا چه مگاپیکسلی میشه تا چه اندازه پوستری رو بدون افت کیفیت چاپ کرد، درست نمیدونم. ولی فکر میکنم دیگه 10 مگاپیکسل جواب بده. در عین حال اگه پوستر تمام عکس هست و نه یک کار گرافیکی، نیاز دارید که دوربین با نویز کمی هم داشته باشید. بنابرین یا SLR (در صورت امکان) یا دیگه SLR-LIKE. فکر نمیکنم کامپکتها جواب بدن.

فقط برای یک پوستر میخواهید استفاده کنید یا کلا قراره کارتون این باشه؟
 

snebi

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2005
نوشته‌ها
350
لایک‌ها
2
سلام دوستان بلاخره امروز رفتم دوربین ixus 970IS خریدم بازارو چلوندم 225000 تومان خریدم بدون گارانتی

حالا با این قیمت انتخاب خوبی بوده ؟؟؟؟



مرسی از توجه دوستان
 

fara1348

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژوئن 2007
نوشته‌ها
89
لایک‌ها
1
با سلام
دوست عزیز darya_s ممنون از راهنمایی شما .دوربین را هم برای عکاسی می خوام هم چند تا عکس از بچه ها
گرفتم که می خوام به پوستر تبدیل کنم
 

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
با سلام
دوست عزیز darya_s ممنون از راهنمایی شما .دوربین را هم برای عکاسی می خوام هم چند تا عکس از بچه ها
گرفتم که می خوام به پوستر تبدیل کنم

خوب پس یک دوربین عکاسی میخواهید که یکی از نیازهاتون پوستر کردن عکسهاست. بنظرم نباید این موضوع رو تنها فاکتور انتخاب دوربین قرار بدید. این پست رو بخونید و ببینید که دوربین توی چه رده ای نیاز شما رو برطرف میکنه، در ضمن در مورد بهترینهای کامپکت و SLR-LIKE هم توی چند صفحه اخیر خیلی صحبت شده. اما اول از همه نوع نیازتون رو مشخص کنید و به این اکتفا نکنید که فقط دنبال دوربینی باشید که بخواهید باهاش پوستر چاپ کنید. چون مثلا اگر کلا عکاسی معمولی میکنید شاید کامپکت براتون مناسب باشه و بخاطر سه چهار تا عکس که میخواهید پوستر کنید شاید براتون بصرفه نباشه که برید دنبال SLR-LIKE یا SLR (هم از نظر قیمت میگم و هم از نظر بزرگی و سنگینی دوربین). اونوقت میتونید برای یادگاری داشتن چند پوستر خوب از بچه های گلتون برید یک آتلیه و چند تا عکس زیبا بگیرید و بدید در ابعاد بزرگ براتون چاپ کنند.
 

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 آپریل 2005
نوشته‌ها
3,371
لایک‌ها
15
سن
38
محل سکونت
Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
با سلام ...

خواستم ببرسم جه نوع لنزهايي به دوربينهاي المبوس نصب ميشه ؟؟

اكَه ممكنه راهنمايي كنيد ..

اين سؤال اينقدر سخته جوابش كه هيج كس نميدونه ؟!!!
 

snebi

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2005
نوشته‌ها
350
لایک‌ها
2
سلام به همه

الان 2 روزه این Canon 970 IS رو گرفتم و لی خدایش عکیساش آشغاله مثل ... پشیمونم پر از نویزه افتضاحه نویزش حالا یکی از دوستام همین کنون رو میخوا د احتمالا ردش میکنم

دوستان دوربین که نویز کم داشته باشه چی پیشنهاد میدید من اول رفته بودم Sony W170 بگیرم که این کوفتی رو گرفتم همه گفتن کنون حرف نداره بهتر از سونیه و.... حالا هم نمیگم حتما سونی بهتره چی خوب هست

حالا بودجه رو تا 300 یه کم بالا پائین چی پیشنهاد میدید

منتظرم مرسی
 

Mohammad 1985

Registered User
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2008
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj _ Tehran
من سونی W170 دارم ازش راضی هستم نویزش کمه ولی اول تحقیق کن بعد بخر من حدود ا ماه پیش گرفتم 242 . سونی H50 چه طوره؟ میخوام بگیرم کسی نظری داره؟
 

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
سلام به همه

الان 2 روزه این Canon 970 IS رو گرفتم و لی خدایش عکیساش آشغاله مثل ... پشیمونم پر از نویزه افتضاحه نویزش حالا یکی از دوستام همین کنون رو میخوا د احتمالا ردش میکنم

دوستان دوربین که نویز کم داشته باشه چی پیشنهاد میدید من اول رفته بودم Sony W170 بگیرم که این کوفتی رو گرفتم همه گفتن کنون حرف نداره بهتر از سونیه و.... حالا هم نمیگم حتما سونی بهتره چی خوب هست

حالا بودجه رو تا 300 یه کم بالا پائین چی پیشنهاد میدید

منتظرم مرسی

توی همین تاپیک، همین چند صفحه آخر بارها گفته شده که سراغ اولتراکامپکت نرید. برای این رنج استفاده، کامپکتهای خوبی هستند - البته انتظار نداشته باشید که این دوربینها اصلا نویز نداشته باشند یا اینکه انتظار داشته باشید خروجی ایزوی 400 اونها صاف و شفاف باشه - اما بهرحال اولتراکامپکتها توصیه نمیشه.
توی رده کامپکت بهترین انتخاب کنون هست، از مدلهای قدیمیتر A650 کنون هست که بخاطر سنسور بزرگترش، کیفیت عکس بهتری داره، اگر توی بازار باشه و با قیمت ارزانتر از Sx 110 بنظرم با اینکه قدیمیه، میارزه که اونو بگیرید البته زومش کمتر از sx 110 است.
یک مدل قدیمیتر از Sx 110 هم sx100 است که یکی از دوستان اینجا در موردش صحبت کرده



من سونی W170 دارم ازش راضی هستم نویزش کمه ولی اول تحقیق کن بعد بخر من حدود ا ماه پیش گرفتم 242 . سونی H50 چه طوره؟ میخوام بگیرم کسی نظری داره؟

شما گفتید که W170 دارید و تازه گرفتید و راضی هم هستید، حالا دوباره میخواهید برای خودتون یک SLR-LIKE بخرید؟ آیا استفاده خاصی میخواهید داشته باشید که دوتا دوربین لازم دارید؟
 

snebi

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2005
نوشته‌ها
350
لایک‌ها
2
مرسی دوست عزیز از توجه شما حالا میخوام با توجه از تعرفی که از سونی ها میشه نظرتون رو راجع به Sony H50 بدونم من یک دوربین برای عکس های خانوادگی میخوام بیشتر هم Indoor فقط میخوام نویز کم باشه

مرسی
 

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,592
لایک‌ها
5
مرسی دوست عزیز از توجه شما حالا میخوام با توجه از تعرفی که از سونی ها میشه نظرتون رو راجع به Sony H50 بدونم من یک دوربین برای عکس های خانوادگی میخوام بیشتر هم Indoor فقط میخوام نویز کم باشه

مرسی

خواهش میکنم، پس رفتید سراغ SLR-LIKEها؟ قیمت H50 رو که توی دیجی کالا زده 350 تومن، نمیدونم به بودجه شما میخوره یا نه. سایر SLR_LIKEها هم فکر نمیکنم زیر 300 تومن باشن.
توی این چند صفحه خیلی در مورد SLR-LIKEها صحبت شده:
1 و 2 و 3 و 4 و 5
 

Mohammad 1985

Registered User
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2008
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
1
محل سکونت
Karaj _ Tehran
نه من می خوام W170 بدم بره و با توجه به قیمتی که الان H50 داره فکر کنم خرید مناسبی باشه یکی دو تا از نمونه عکسهاشو دیدم خوشم اومد ازش در ضمن عملکرد زوم 15 برابر برای من فوق العادست زیاد به کارم میاد.
 
بالا