agha shoma amoozeshi oftade oonja?
alan?
ba che madraki?
adrese daghighesho mishe bediii?
va begi chejoor jaeie?
?
_ بله من آموزشی افتادم پادگان آموزشی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش - میدان امام حسین
_ با مدرک دیپلم
_ آدرس دقیق نمی دونم (چون فقط 1 بار رفتم) ولی از میدان امام حسین از هر کسی بپرسی راهنمایی می کنن ( کمی بالاتر از میدان امام حسین هستش)
_خوب اینکه چطور هستش رو فعلا چیز زیادی نمی دونم
_ تو **** وظیفه که تقسیم شدیم گفتن ساعت 7 صبح اونجا باش من هم دیروز 8 صبح تازه از کرج راه افتادم و دیگه تو ترافیک تهران گرفتار شدم تازه برای این که دیر نشه ماشینو یه جا پارک کردم بقیه مسیرو با اتوبوس BRT رفتم
ساعت 11 رسیدم خیلی استرس داشتم که یه موقع گیر ندن رفتم تو دیدم 70-80 نفر پا مرغی نشستن روی زمین تازه فهمیدم که چه خوب شد که دیر رسیدم. خلاصه تا 7 بعد از ظهر کار پذیرش و تحویل وسایل و لباس ها طول کشید که خیلی اذیتمون کردند (تمام این مدت پا مرغی نشسته بودیم و نهار که ندادن هیچ اجاره ندادن چیزی هم ار بوفه بخریم دستشویی رفتن هم ممنوعه) و آخر کار هم یک هفته مرخضی دادند گفتند برید یکشنبه هفته بعد بیاید که گفتن این مرخصی جز مرخصی هاتون حساب میشه و میان دوره نمیدیم دیگه که فکر کنم خالی می بندن که اولین روز تو دل سربازارو خالی کنن
_ موقعیت مکانی پادگانش فوق العاده عالیه و باید واقعا خدا رو شکر کنیم که شهرستان نیفتادیم
_ برخورد پرسنل خشک و ارتشی هستش (اجازه دستشویی رفتن هم نمیدن)
_ راستش درسته من با مدرک دیپلم رفتم ولی توی این جماعت 70-80 نفری که مثلا دیپلم و زیر دیپلم بودن یه آدم حسابی پیدا نکردم اکثرا از حاشیه کرج و تهران هستن به همین خاطر همش به خودم لعنت می فرستادم که چرا اومدم خدمت و دعا می کردم هر چه زودتر کار معافیم درست بشه برای تحویل وسایل 8000 تومان پول می خواستن که اکثرا با جیب خالی اومده بودن:blink: بعضی هاشون هم منو سرزنش می کردن که چرا به زبان اصلی مکالمه نمی کنم
_ البته ما 80 نفر بودیم که گفتند قرار 120 نفر دیگه از تهران به شما ملحق بشن که یک گردان تشکیل بشه تو اونها امیدوارم حداقل آدم حسابی باشه
سوال دیگه ای بود در خدمتم