• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم افتادم کد 176

نیروی هوایی ارتش میدان امام حسین

امروز که تقسیم بود 99% میوفتادن شهرستان منم کد مازاد مودم وقتی گفت تهران برم بال درآوردم

فردا 10 صبح باید اونجا باشم

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به شما دوستان
هر دوستی که کد محل خدمت داره و می خواد ببینه کجا افتاده و اون کد چیه همین جا عنوان کنه تا من تو جدولی که دارم واسش ببینم ( جدولشو کش رفتم :cool: )
موفق باشید

اگه میشه کد 1 کجاست؟
**** یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
ممنون ازت

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوره کد فکر نمی کنم داشته باشه

خوب این دوسته من هم از اصفهان اعزام شد با مدرک لیسانس - درجه شما میشه ستوان دو
پارتی نداشته باشی می افتی تو پاسگاه ها و شاید به احتمال زیاد
سرباز قضایی یا کار دفتری...

این دوستت که می گی کی اعزام شده،کجا افتاده؟بیشتر توضیح می دی؟من می خوام واسه فوق لیسانس بخونم.یعنی حتما باید بخونم.ممکنه جایی بیفتم که فرصت درس خوندن داشته باشم؟
ممنون

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ali_mojarad جان خیلی ممنون:heart:

بچه ها دلم واسه میلاد تنگ شده ! با وجود اینکه زیاد باهاش صمیمی نبودم نمیدونم چرا احساس خوبی نسبت بهش داشتم ...
یچاره معلون نیست الان کجاست ...
خدا کنه خیلی بهش بد نگذره ...

میلاد پسر با حالی بود
همیشه تاپیک های زیبایی میزد از وقتی رفته سربازی زیاد به گفتگوی آزاد سر نمیزنم ایشالله سالم و سلامت باشه:happy:

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به شما دوستان
هر دوستی که کد محل خدمت داره و می خواد ببینه کجا افتاده و اون کد چیه همین جا عنوان کنه تا من تو جدولی که دارم واسش ببینم ( جدولشو کش رفتم :cool: )
موفق باشید

سلام
من کدم 6 هستش.میشه ببینی کجا افتادم؟
ممنون

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
یکی از رفیقام کدش 41 هست , کسی نمی دونه مال کجاس؟ توی این لیستا نبود

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
کد1 (ولیعصر تبریز ) واسه کدوم ارگانه؟ ارتش یا نیروی انتضامی یا ****؟
لطفا یکی جواب بده

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم افتادم کد 176

نیروی هوایی ارتش میدان امام حسین

امروز که تقسیم بود 99% میوفتادن شهرستان منم کد مازاد مودم وقتی گفت تهران برم بال درآوردم

فردا 10 صبح باید اونجا باشم

agha shoma amoozeshi oftade oonja?
alan?
ba che madraki?
adrese daghighesho mishe bediii?
va begi chejoor jaeie?
?

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
کد1 (ولیعصر تبریز ) واسه کدوم ارگانه؟ ارتش یا نیروی انتضامی یا ****؟
لطفا یکی جواب بده
ممنون میشم

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
اقایون با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من از شنبه تو مرخصی پایان دوره اموزشی هستم و جمعه باید خودم رو به لشکر 21 حمزه تبریز معرفی کنم کسی میدونه چه جور جاییه ویا اینکه تقسیماتش یعنی همون تیپهاش کجاها هستن
من راستی اموزشی تو عجب شیر بودم برج 9 تقریبا همه بچه ها رو فرستادن سنندج کرمانشاه و ارومیه وهمچنین هیچ بچه تهرانی تو تهران نیفتاد بغیر از شرایط دارها ترو خدا اگه میتونید کمک کنید
راستی تو تیپ 21 حمزه لب مرز هم داره

The_Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها امروز روز اول آموزشیمون بود یعنی رفتیم لباس بگیریم چشمتون روز بد نبینه یه مشت آدم عقده ای به تورمون خورد ، اگه کسی در آینده آموزشییو اونجاست هواسش باشه روز اول اگه موندین پشت در سیگار جلوشون نکشید چون این یارو که چیزاتونو میگرده آمارتونو میده ممکنه باتون چپ بیفتن ، اگه یه پارتی تو آموزشی داشته باشید کارتون راحته اولین روز اعزام 3 ساعت دیر تر برید چون تا ساعت 12/30 ماروو دمه در کاشتن کسی رو نزاشتن بره تو ، ساک خالی ببره هرچی ساک سنگین تر باشه به ضرر خودتونو مارو یه مسیر تغریبا 10 کیلومتری رو با ساکامون تو یک سف 6 ردیفه از جلو **** بردن برگردوندن !البته با لباش شخصی . . . کفشاتونم مناسب باشه روز اول . . . فکرشو کنید یه ساک 50 کیلو هم باید رو دوشتون باشه مارو که همون روزه اول به ... دادن ، تو ارتش نگید چرا هرکاری که گفتن بگید چشم چون اگه باهاتون چپ بیفتن کارتون تمومه .
با چند تا از بچههای ما چپ افتادن . . . البته یکم خول و چل بودن معلوم بود . . . اصلا روز اول خودتونو تابلو نکنید ،
. . به من تا شنبه مرخصی دادن ، بچهها کسی میدونه بهترین راه نرم کردن کفش چیه ؟ این پوتینایی که بهمون دادن مثل سنگه جنسشم خیلی مزخرفه پاتو کنی توش تاول میزنه :lol:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من که برگ سفیدم کد مازاد خوردم ! خدا رحم کنه کجا بیفتم ..... میگفتن لیسانسها تو تهرونن ! عجب گیری کردیم ..... :f34r:

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هنوز برگ سفيدم نيوده (تاريخ اعظامم 1/12 هستش ...) تا كي صبر كنم ...چي كار كنم ؟؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha shoma amoozeshi oftade oonja?
alan?
ba che madraki?
adrese daghighesho mishe bediii?
va begi chejoor jaeie?
?

_ بله من آموزشی افتادم پادگان آموزشی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش - میدان امام حسین
_ با مدرک دیپلم
_ آدرس دقیق نمی دونم (چون فقط 1 بار رفتم) ولی از میدان امام حسین از هر کسی بپرسی راهنمایی می کنن ( کمی بالاتر از میدان امام حسین هستش)
_خوب اینکه چطور هستش رو فعلا چیز زیادی نمی دونم

_ تو **** وظیفه که تقسیم شدیم گفتن ساعت 7 صبح اونجا باش من هم دیروز 8 صبح تازه از کرج راه افتادم و دیگه تو ترافیک تهران گرفتار شدم تازه برای این که دیر نشه ماشینو یه جا پارک کردم بقیه مسیرو با اتوبوس BRT رفتم
ساعت 11 رسیدم خیلی استرس داشتم که یه موقع گیر ندن رفتم تو دیدم 70-80 نفر پا مرغی نشستن روی زمین تازه فهمیدم که چه خوب شد که دیر رسیدم. خلاصه تا 7 بعد از ظهر کار پذیرش و تحویل وسایل و لباس ها طول کشید که خیلی اذیتمون کردند (تمام این مدت پا مرغی نشسته بودیم و نهار که ندادن هیچ اجاره ندادن چیزی هم ار بوفه بخریم دستشویی رفتن هم ممنوعه) و آخر کار هم یک هفته مرخضی دادند گفتند برید یکشنبه هفته بعد بیاید که گفتن این مرخصی جز مرخصی هاتون حساب میشه و میان دوره نمیدیم دیگه که فکر کنم خالی می بندن که اولین روز تو دل سربازارو خالی کنن
_ موقعیت مکانی پادگانش فوق العاده عالیه و باید واقعا خدا رو شکر کنیم که شهرستان نیفتادیم
_ برخورد پرسنل خشک و ارتشی هستش (اجازه دستشویی رفتن هم نمیدن)

_ راستش درسته من با مدرک دیپلم رفتم ولی توی این جماعت 70-80 نفری که مثلا دیپلم و زیر دیپلم بودن یه آدم حسابی پیدا نکردم اکثرا از حاشیه کرج و تهران هستن به همین خاطر همش به خودم لعنت می فرستادم که چرا اومدم خدمت و دعا می کردم هر چه زودتر کار معافیم درست بشه برای تحویل وسایل 8000 تومان پول می خواستن که اکثرا با جیب خالی اومده بودن:blink: بعضی هاشون هم منو سرزنش می کردن که چرا به زبان اصلی مکالمه نمی کنم:p

_ البته ما 80 نفر بودیم که گفتند قرار 120 نفر دیگه از تهران به شما ملحق بشن که یک گردان تشکیل بشه تو اونها امیدوارم حداقل آدم حسابی باشه

سوال دیگه ای بود در خدمتم:)

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هنوز برگ سفيدم نيوده (تاريخ اعظامم 1/12 هستش ...) تا كي صبر كنم ...چي كار كنم ؟؟

سلام ناراحت نباش منم مثل شما اعزامم 1\12 هست.برگه سفيدم هنوز نيومده ..چند روز صبر كن اگر نيومد برو **** وظيفه كدتو بپرس..من ممكنه چهارشنبه برم

The_Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برو **** وظیفه شهرتون بگیر خودت 10 روز قبل از اعزام ، خودشون معمولا پست می کنن 5 روز مونده به تاریخ اعزامت ولی ... تو ایران هیچی حساب کتاب نداره یوقتی دیدی نیومد . . .

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بدبخت شدم:(
همین 2 دقیقه پیش برگ سفیدم اومد, منم به سرعت برق و باد اومدم نت ببینم چه خبره!!! :(
کد: 12
کسی میدونه کجاست و چطور جایی هست؟

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
اقایون با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من از شنبه تو مرخصی پایان دوره اموزشی هستم و جمعه باید خودم رو به لشکر 21 حمزه تبریز معرفی کنم کسی میدونه چه جور جاییه ویا اینکه تقسیماتش یعنی همون تیپهاش کجاها هستن
من راستی اموزشی تو عجب شیر بودم برج 9 تقریبا همه بچه ها رو فرستادن سنندج کرمانشاه و ارومیه وهمچنین هیچ بچه تهرانی تو تهران نیفتاد بغیر از شرایط دارها ترو خدا اگه میتونید کمک کنید
راستی تو تیپ 21 حمزه لب مرز داره
[COLOR="Red"]اقا کسی نیست جواب ما رو بده[/COLOR][/COLOR]

بالا