• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک 9600 در حد آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_rv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت گرافیک Gfource 9600 GT - 512 DDR3 برای فروش دارم در حد آکبند . این کارت رو خریدم ولی متاسفانه فروشنده به دلیل اینکه اطلاعای از مشخصاتش نداشت منو درست راهنمایی نکرد و هم از نظر پاور و هم ساپورت مادر برد دچار مشکل شدم و فروشنده هم حاضر به پس گرفتن نیست . 3 سال هم گارانتی داره و حتا جای پیچ هم روش نیست . 2 تا خروجی DVI هم داره . من 170 خریدم همین دیروز . غاکتورش هم هست . حاضرم 5 تا 10 تومن زیر قیمت بدم . با جعبه و کابل و همه تشکیلاتش . اگه کسی میخره پیغام خصوصی بذاره . در ضمن بردش اصل تایوان و مال شرکت ELSA هست . خواستین تو سایتش تحقیق کنین :

http://www.elsa.com/products/products_detail.asp?id=9

Last edited:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
کارت گرافیک Gfource 9600 GT - 512 DDR3 برای فروش دارم در حد آکبند . این کارت رو خریدم ولی متاسفانه فروشنده به دلیل اینکه اطلاعای از مشخصاتش نداشت منو درست راهنمایی نکرد و هم از نظر پاور و هم ساپورت مادر برد دچار مشکل شدم و فروشنده هم حاضر به پس گرفتن نیست . 3 سال هم گارانتی داره و حتا جای پیچ هم روش نیست . 2 تا خروجی DVI هم داره . من 170 خریدم همین دیروز . غاکتورش هم هست . حاضرم 5 تا 10 تومن زیر قیمت بدم . با جعبه و کابل و همه تشکیلاتش . اگه کسی میخره پیغام خصوصی بذاره . در ضمن بردش اصل تایوان و مال شرکت ELSA هست . خواستین تو سایتش تحقیق کنین : www.elsa.com
مادبردت مگه چيه

ali_rv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مادر بردم گیگابایت هست . 945 پی ال . پاور هم 300 هست . وقتی این کارت رو گذاشتم ویندوزم کند شد و به سکته افتاد . بعد به یکی گفتم گفت هم از نظر باس مادر برد مشکل داره و هم برق . منم پول ندارم این دو تا رو با هم عوض کنم و بخوام عوض بکنم باید 300 تومن حداقل پول بذارم . الان سی پی یو کور 2 - 1.86 مدل 6300 دارم و دو تا رم یک گیگا باید دی دی آر 2 - باس 667 اگه اشتباه نکنم .
کلن جریان این بود :

من مدتی بود میخواستم بازی call of duty 4 رو نصب کنم . از یکی از بچه ها گرفتم و از رو هارد نصب کردم ولی جواب نداد . کارت خودم 9500 GT بود مدل 1024 بدون فن . 63 تومن خریده بودم . بعد فکر میکردم مشکل از گرافیک باشه . ولی یکی گفت اشکال از بازی هست برو دی وی دی بخر از بیرون . منم رفتم خریدم و نصب کردم و دیدم ایول راه افتاد . اما کند بود کمی . مجبور بودم تکستچرهاش رو کم کنم تا خوب بشه ! به سرم زد که دو تا کار بکنم :

1- برم رم بخرم و بکنم 4 گیگ
2- برم گرافیک بخرم

خواستم رم بخرم یارو گفت مادر بردت بیشتر از 2 گیگ ساپورت نمیکنه ! برای گرافیک هم اون موقع پول نداشتم . بعد مدتی گذتش کمی پول دستم اومد و به سرم زد که مادر برد و رم و سی پی یو رو عوض کنم . رو هم در اومد 262 تومن . 4 گیگ رم باس 800 هر کدوم 27 تومن + مادر برد گیگا 90 تومنی و سی پی یو کور 2 117 تومنی . اما اینم نشد و اینقدر پول نداشتم . بعد تصمیم گرفتم گرافیک بخرم فقط . خلاصه خریدم ولی اینم اینطوری از آب در اومد . حالا موندم تو هچل . هم پولم رفت هم اعصابم قاطی شد . کسی هم نیست منو راهنمایی کنه . گفتم اقلن جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته و بفروشمش پولم دستم بیاد :(

مشکل عجیب منم این هست که ویندوز ویستا رو که نصب میکنم نمیدونم چرا کند هست به نظرم . در صورتیکه بچه هاب ا همین سیستم که من دارم البته با مادر برد ایسوس , اصلن کند نیست سیستمشون . خیلی تو ذوقم خورده و حالمو گرفته . ویستا عملیاتش سریع هست ولی مثلن وقتی میخوام فیلم دایو اکس ببینم مکث زیاد داره یا فیلم ها رو تند تند میخوام ببینم قاطی میکنه . باید مدیا پلیر رو ببندم دوباره باز کنم . خلاصه هم پولمون پرید هم حالمون ..

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مادر بردم گیگابایت هست . 945 پی ال . پاور هم 300 هست . وقتی این کارت رو گذاشتم ویندوزم کند شد و به سکته افتاد . بعد به یکی گفتم گفت هم از نظر باس مادر برد مشکل داره و هم برق . منم پول ندارم این دو تا رو با هم عوض کنم و بخوام عوض بکنم باید 300 تومن حداقل پول بذارم . الان سی پی یو کور 2 - 1.86 مدل 6300 دارم و دو تا رم یک گیگا باید دی دی آر 2 - باس 667 اگه اشتباه نکنم .
کلن جریان این بود :

من مدتی بود میخواستم بازی call of duty 4 رو نصب کنم . از یکی از بچه ها گرفتم و از رو هارد نصب کردم ولی جواب نداد . کارت خودم 9500 GT بود مدل 1024 بدون فن . 63 تومن خریده بودم . بعد فکر میکردم مشکل از گرافیک باشه . ولی یکی گفت اشکال از بازی هست برو دی وی دی بخر از بیرون . منم رفتم خریدم و نصب کردم و دیدم ایول راه افتاد . اما کند بود کمی . مجبور بودم تکستچرهاش رو کم کنم تا خوب بشه ! به سرم زد که دو تا کار بکنم :

1- برم رم بخرم و بکنم 4 گیگ
2- برم گرافیک بخرم

خواستم رم بخرم یارو گفت مادر بردت بیشتر از 2 گیگ ساپورت نمیکنه ! برای گرافیک هم اون موقع پول نداشتم . بعد مدتی گذتش کمی پول دستم اومد و به سرم زد که مادر برد و رم و سی پی یو رو عوض کنم . رو هم در اومد 262 تومن . 4 گیگ رم باس 800 هر کدوم 27 تومن + مادر برد گیگا 90 تومنی و سی پی یو کور 2 117 تومنی . اما اینم نشد و اینقدر پول نداشتم . بعد تصمیم گرفتم گرافیک بخرم فقط . خلاصه خریدم ولی اینم اینطوری از آب در اومد . حالا موندم تو هچل . هم پولم رفت هم اعصابم قاطی شد . کسی هم نیست منو راهنمایی کنه . گفتم اقلن جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته و بفروشمش پولم دستم بیاد :(

مشکل عجیب منم این هست که ویندوز ویستا رو که نصب میکنم نمیدونم چرا کند هست به نظرم . در صورتیکه بچه هاب ا همین سیستم که من دارم البته با مادر برد ایسوس , اصلن کند نیست سیستمشون . خیلی تو ذوقم خورده و حالمو گرفته . ویستا عملیاتش سریع هست ولی مثلن وقتی میخوام فیلم دایو اکس ببینم مکث زیاد داره یا فیلم ها رو تند تند میخوام ببینم قاطی میکنه . باید مدیا پلیر رو ببندم دوباره باز کنم . خلاصه هم پولمون پرید هم حالمون ..
مادبردت خوبه و هيچ مشكلي واسه اين كارت نداره
رمت هم خوبه
پردازندت هم خوبه يه خورده ميتوني اوركلاكش كني كه مشكلت رو حل كنه راهنمائي واسه اوركلاك خواستي بيا اينجا:
http://persian-ecommerce.com/forum/forumdisplay.php?f=279
فقط پاورت كمه و حداقل يه پاور 380 وات ريل گرين ميخواي حتي بهتره 430 واتش رو بخري
خب تو همين بازارچه يكي از بچه ها داره 380 وات ريل گرين ميفروشه ميتوني باهاش معامله كني
http://forum.persiantools.com/t121024.html
اگر هم يه وقت خواستي آپگريد كني قبلش يه مشورتي با من بكن كه اينطوري دچار مشكل نشي

e x e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز قیمت نهایی شما چنده ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا