Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
این گزارشگر دومیه فحش چند میلیون نفر رو حواله خودشو خانوادش کرد با این زرهای مفتی که میزد! یعنی اینقدر آدم نفهم؟
چی گفت عزیزم ؟

این گزارشگر دومیه فحش چند میلیون نفر رو حواله خودشو خانوادش کرد با این زرهای مفتی که میزد! یعنی اینقدر آدم نفهم؟
گزارشگره رو باید یه گوش مالی به ننش داد تا بره از اول دوره گزارشگری رو ببینه مرتیکه خر :|پنالتی نبود بیرون محوطه بود:blink:
این گزارشگره چشه؟:wacko::blink:
من فک کنم اولین بار بود صداشو میشنیدم! از دقیقه 22 اومد واسه گزارش! بعدش پنالتی شد! گفت داور اشتباه کرده! بعد گل شد! گفت داور سختگیرانه پنالتی گرفته! بعد یه خطای تابلو روی بازیکن پرسپولیس شد گفت خطا نبود! داور داره بدجوری سختگیرانه قضاوت میکنه صدای همه رو درآورده! خلاصه به همین شکل گزارش میکرد! به حق و ناحق داشت کاملا برضد پرسپولیس گزارش میکرد! دلم میخواست خفش کنم :|چی گفت عزیزم ؟![]()
من فک کنم اولین بار بود صداشو میشنیدم! از دقیقه 22 اومد واسه گزارش! بعدش پنالتی شد! گفت داور اشتباه کرده! بعد گل شد! گفت داور سختگیرانه پنالتی گرفته! بعد یه خطای تابلو روی بازیکن پرسپولیس شد گفت خطا نبود! داور داره بدجوری سختگیرانه قضاوت میکنه صدای همه رو درآورده! خلاصه به همین شکل گزارش میکرد! به حق و ناحق داشت کاملا برضد پرسپولیس گزارش میکرد! دلم میخواست خفش کنم :|
بازی پرسپولیس تخ*می، بازی برق تخ*می، داوری تخ*می، گزارش بازی تخ*می => 2 ساعت وقت ملت را هدر دادن !!!
این توره یه جوریه ادم بهش مشکوک میشه![]()