• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بابا تووی اون زمین که بقول سلطان " بز پاش می پیچه ! " شما انتظار دارید تیمها بتونن بازی کنند ؟
استقلال که کل یوم آخرین تاکتیک های بکش زیرش و اوت دستی و " علی ترتیبش رو بده ! " رو به نمایش میذاره توی این زمینها تبدیل میشه به تیم دوچرخه سورا و 4 تا 4 تا می خوره . همینکه ما مساوی کردیم اونم با یک پنالتی مشکوک برای برق یعنی خیلی هم بد نبودیم .
تازه فجر تیم وسط جدولی بود و برق تیم درحال سقوط
اصلا نمیشه انگیزه اینا رو باهم مقایسه کرد

یکم نیمه پر لیوانم ببینید

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

ایول بابا! منتقد همیشگی داره صحبت از نیمه پر لیوان می کنه!;)
خداوکیل اصلا نیمه پری وجود نداشت که بخواهیم ببینیم!
زمین هم حتما تاثیر داشت ولی نه اینقدر دیگه!

پ ن:واقعا علی کریمی نعمتیه....

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این حرفهای رنان رو جدی نگیرید
اینا همه اش اثرات پروپشیاس :happy:

پرسپولیس قهرمان میشه
خدا می دونه که حقشه و الی آخر

استقلالم کماکان سولاخ است .

پ.ن : قرار نیست همه بازی ها رو ببریم که . کدوم تیمی 3 تا سرمربی 2 تا مدیر عامل و شونصد مدل هوادار داشته ؟! وضعیتمون عادی نیست اما آخرش ما قهرمانیم . حالا ببین

ربطي نداره كه ... اينا 1 حمله نكردن ... اصلا از بازي توره خوشم نمياد ... قبول ندارم بازيشو اما خردبين ميگفت

بهترين فوروارد ايرانه الان ... ديوونن اينا به خدا ... اين شيري كه كلا تو كاراي تهاجمي 100 % مرخصه

فقط چشماشو ميبنده پاس ميده ... كاراي تدافعيشم كه تركمون ... نميدونم اينو باسه چي خريدن

اميدوارم هر چه زود تر اين محسن عزيزم برگرده كه به عشق اون حد اقل بازيهارو نگاه كنم

نيكي هم كه كلا اينا تعطيل كرده اساسي ... ماشالا شيكم اندازه اين تاريخگو شبكه 2 هست مياد ميشينه

دري وري ميگه :lol: ... عاشق بازي محمدم ... خيلي خوب بازي ميكنه ... اين نوروزي هم كه انگار اومده

پيك نيك ... خيلي جالبه بازيش ... كلا به بازي كاري نداره و دوست داره فقط از نزديك بازي رو ببينه براي همين

مياد تو زمين ... رحمان هم 7 سال تو ايتاليا نميدونم چي ياد گرفته ... اصلا با پنالتي بودن يا نبودنش كاري ندارم

چرا با پا تو سر بازيكن حريف ميزني خوب ؟ واقعا اگه اين بازيكنارو دنيزلي داشت به همه تيما 9 تا 9 تا گل ميزد

اون زماني كه ما حاجي زده سوراخ ترين بازيكن تاريخ فوتبال رو داشتيم به همه 4 تا 4 تا ميزديم و 400 تا موقعيت

گل خلق ميكرديم ... حالا با اين همه بازيكن از علي كريمي و كريم باقري زارع نوري توره نيكي پتروويچ

بادامكي و همه و همه 1 موقعيت نميتونيم خلق كنيم تو بيشتر بازيها ... اون بادامكي دنيزلي كجا و

اين بادامكي كجا :lol: خنده داره به خدا ... خلاصه امسال كه كلا از سبك بازي پرسپوليس حالم به هم ميخوره

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ربطي نداره كه ... اينا 1 حمله نكردن ... اصلا از بازي توره خوشم نمياد ... قبول ندارم بازيشو اما خردبين ميگفت

بهترين فوروارد ايرانه الان ... ديوونن اينا به خدا ... اين شيري كه كلا تو كاراي تهاجمي 100 % مرخصه

فقط چشماشو ميبنده پاس ميده ... كاراي تدافعيشم كه تركمون ... نميدونم اينو باسه چي خريدن

اميدوارم هر چه زود تر اين محسن عزيزم برگرده كه به عشق اون حد اقل بازيهارو نگاه كنم

نيكي هم كه كلا اينا تعطيل كرده اساسي ... ماشالا شيكم اندازه اين تاريخگو شبكه 2 هست مياد ميشينه

دري وري ميگه :lol: ... عاشق بازي محمدم ... خيلي خوب بازي ميكنه ... اين نوروزي هم كه انگار اومده

پيك نيك ... خيلي جالبه بازيش ... كلا به بازي كاري نداره و دوست داره فقط از نزديك بازي رو ببينه براي همين

مياد تو زمين ... رحمان هم 7 سال تو ايتاليا نميدونم چي ياد گرفته ... اصلا با پنالتي بودن يا نبودنش كاري ندارم

چرا با پا تو سر بازيكن حريف ميزني خوب ؟ واقعا اگه اين بازيكنارو دنيزلي داشت به همه تيما 9 تا 9 تا گل ميزد

اون زماني كه ما حاجي زده سوراخ ترين بازيكن تاريخ فوتبال رو داشتيم به همه 4 تا 4 تا ميزديم و 400 تا موقعيت

گل خلق ميكرديم ... حالا با اين همه بازيكن از علي كريمي و كريم باقري زارع نوري توره نيكي پتروويچ

بادامكي و همه و همه 1 موقعيت نميتونيم خلق كنيم تو بيشتر بازيها ... اون بادامكي دنيزلي كجا و

اين بادامكي كجا :lol: خنده داره به خدا ... خلاصه امسال كه كلا از سبك بازي پرسپوليس حالم به هم ميخوره

اسم یه عئیزی رو اوردی که دیگه نمیشه باهات مخالفت کرد . بله دنیزلی با یکسری بازیکن معمولی بهترین تیم ممکن رو ساخته بود ولی هنوزم می گم کاش اون دو -سه تا دونه پروپشیا رو هم نمی خوردی :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ایول بابا! منتقد همیشگی داره صحبت از نیمه پر لیوان می کنه!;)
خداوکیل اصلا نیمه پری وجود نداشت که بخواهیم ببینیم!
زمین هم حتما تاثیر داشت ولی نه اینقدر دیگه!

پ ن:واقعا علی کریمی نعمتیه....

تو چرا کافر شدی دیگه ؟
به سی پی یو ایمان داشته باش

قطبی رفت
مصطفوی به همچنین
این نشانه ها را نمی بینی آیا ؟
آیا نیست وجدانی تا تورا ایمان دهد بر من
و خداوند با ما پرسپولیسی ها است .

شک نکن قهرمانیم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
PZ97_3.jpg

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
وقتی دو تا مهاجم فیکس پرسپولیس میشن علی عسگر و هادی نوروزی و امید چند میلیون ایرانی به ساق پای اینا باید باشه چه توقعی دارید؟

هنوزم باورم نمیشه مهاجمای فیکس تیم بزرگ پرسپولیس با چند میلیون هوادار اینا باشن :(

به قرآن قسم بازیشون در حد لیگ یکه! خداوکیلی شما چه حرکتی از اینا دیدید که بگیم لایق بازی در این تیم هستن؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من يه پرسپوليسه 2 آتيشم ... همه هم ميدونن ... اما امسال اصلا ديگه دوست ندارم پرسپوليس 1 % حتي قهرمان

بشه چون لياقتشو نداره ... سال پيش پرسپوليس 100 هم ميشدم عاشقانه دوست داشتمش اما الان تيمي كه

نميتونه حتي 1 حمله درست بكنه اصلا تيم نيست ... اين تيم آشغالي رفت به همه باخت 10 تا باخت پشت سر هم

حالا اومد با ما 1-1 كرد ... اصلا اين بازيكنا عالم هپروت به سر ميبرن ... اين قدر بيخيال بازي ميكنن چون خيلي شيكم

سيرن و نه احتياج به معروفيت دارن نه پول نه هيچي ... فقط زارع . محمد و كريم با غيرتن بقيه تر ميزنن

خلاصه مشتاقانه اميدوارم پرسپوليس قهرمان نشه و تيم ديگه اي قهرمان شه

تایید می کنم....اصلا درست حمله نمی کنن..همش تو هواست توپ:wacko:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

واقعا دنیزلی عالی بود...من وقتی 4_1 به سپاهان باختیم با تمام عصبانیتم گفتم اگه تیم رو خودش می بست حتما قهرمان بودیم..
درست ترین مربی که اومده تو این چند ساله این بشر بوده
هیچ وقت 2_1 که اس اس رو بردیم یادم نمی ره..تو خوابگاه بودیم گل معدنچی گل اولادی...چقدر شادی کردیم...کجان اون بازیکن های خوبی که یکی یکی از دستشون دادیم...معدنچی،کاضمیان،اولادی....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تو چرا کافر شدی دیگه ؟

قطبی رفت
مصطفوی به همچنین

شک نکن قهرمانیم

من فدای حرف زدن تو بشم:blush:
بابا تووی اون زمین که بقول سلطان " بز پاش می پیچه ! " شما انتظار دارید تیمها بتونن بازی کنند ؟
استقلال که کل یوم آخرین تاکتیک های بکش زیرش و اوت دستی و " علی ترتیبش رو بده ! " رو به نمایش میذاره توی این زمینها تبدیل میشه به تیم دوچرخه سورا و 4 تا 4 تا می خوره . همینکه ما مساوی کردیم اونم با یک پنالتی مشکوک برای برق یعنی خیلی هم بد نبودیم .

کلا به همه ی تیم های توی بحران امسال حال دادیم اساســـــــــــــــــــی:eek:..کلا چون دوست نداریم دل کسی بشکنه:wacko:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
رحمان رضايي: داور گفت علت پنالتي را نمي‌داند!
اين ها چطور داور شده اند؟

رحمان رضايي پس از تساوي يك بر يك پرسپوليس مقابل برق شيراز با انتقاد از تصميم داور و اعلام پنالتي در دقيقه 48 براي برق شيراز گفت: نمي‌دانم كه اين داوران چگونه داور شده‌اند!
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص تصميم البرز حاجي‌پور داور بازي در دقيقه 48 و اعلام پنالتي به سود تيم برق شيراز اظهار كرد: زماني كه داور به سود برق اعلام پنالتي كرد علت اين اقدام را از او پرسيدم كه در جواب گفت: "نمي‌دانم!"
وي افزود: نمي‌دانم اين داوران چگونه داور شدند كه جوابي براي تصميم خود و سوال بازيكنان ندارند و در اين شرايط سرنوشت يك بازي را با تصميم خود تغيير مي‌دهد. رضايي با اشاره به اينكه قد و وزن كمك داور اين ديدار با هم تناسب نداشت متذكر شد: داور اين ديدار اضافه وزن داشت و در هنگام خطا نيز در پشت صحنه جا گرفته بود. معتقدم داوران و كمك داوران بايد كار خودشان را آناليز و در جهت بهبود قضاوت خود تلاش كنند. در صحنه‌ي پنالتي برق شيراز حاجي پور داور بازي نظري در خصوص پنالتي نداشت و معتقد بود كه خطا بيرون محوطه جريمه اتفاق افتاده است اما عبدالحسين ايازي كمك داور دوم بازي اعتقاد به وقوع خطا در داخل محوطه جريمه داشت كه داور نيز نقطه پنالتي را نشان داد..
لینک

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچه ها دقت کردين اين مديراي سايت برد و باخت اس تق لالي تيرن؟!
خبراشو بخونين مي بينين از هر 10 تا خبر 6 تا مربوط به قدرت اس تق لاله و 3 تام واسه ضعف پرسپوليس!

اگر يادتون باشه همون قبل شروع فصل که همه تون داشتين به به و چه چه مي کردين و مي گفتين پرسپوليس الان دو تا تيم قوي داره با اين بازيکنا يادتونه چي گفتم؟ گفتم خدا کنه حرفم غلط باشه، ولي با اين مدير عامل لابي باز و خريد افشين با همچين قيمت گزافي ممکنه بدبخت شيم که داريم مي شيم

ولي خوب، به هر صورت بخوايد حساب کنيد من يکي از قهرماني پرسپوليس نا اميد شدم، اما از صميم قلب آرزو مي کنم ذوب آهن قهرمان بشه چون واقعاً وقتي پارسال رو با امسال مقايسه مي کنم مي بينم هرچقدر هواداراي ما جنبه قهرماني رو دارن آبيا يه ذره هم از جنبه بوئي نبردن. اينو اون موقعي فهميدم که وقتي ما تو ليگ قهرمان شديم خودم به شخصه کلي آدمو مي شناسم که واسه رو کم کني سپاهانم که شده آرزو کردن اس تق لال قهرمان حذفي شه، اما روز فينال جام حذفي من تهران بودم و مي ديدم آبيا شعار مي دادن «قهرمان شدن آبيا --- ... لق لنگيا» :blink: الانشونم که دارين مي بينين
اينه اون جنبه اي که مي گفتم! :happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این توره یه جوریه ادم بهش مشکوک میشه
4003.gif

تایید می شه:wacko:

توي پستهاي قبلي گمانهايي براي اين قضيه زده شده بود . (صفحه 630 تاپيك)

این حرفهای رنان رو جدی نگیرید
اینا همه اش اثرات پروپشیاس :happy:

پرسپولیس قهرمان میشه
خدا می دونه که حقشه و الی آخر

استقلالم کماکان سولاخ است .

پ.ن : قرار نیست همه بازی ها رو ببریم که . کدوم تیمی 3 تا سرمربی 2 تا مدیر عامل و شونصد مدل هوادار داشته ؟! وضعیتمون عادی نیست اما آخرش ما قهرمانیم . حالا ببین

تو چرا کافر شدی دیگه ؟

قطبی رفت
مصطفوی به همچنین

شک نکن قهرمانیم

نه ديگه دوره آخر الزمون نزديكه پدر جان :eek: آدم پستهاي اين خواهر CP-YOU رو مي بينه واقعا از اين همه حمايت به حالت غير قابل تصوري تعجب ميكنه.

اما به هر حال با خيلي از صحبتهاي ايشون موافقم . ليگ ايران ليگي هست كه تيم رده آخريش مياد از تيم بزرگي مثل پرسپوليس مساوي ميگيره و تيم ي كه در زمين تيم اول جدول 5 تا خورده توي زمين خودش 4تا بهش مي زنه . با اين حساب اگه پرسپوليس با حساب و كتاب بازي كنه ميتونه اميدوار باشه . لازمه اين اميدواري ندادن امتيازهاي مفت به حريفان هست.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اما از صميم قلب آرزو مي کنم ذوب آهن قهرمان بشه چون واقعاً وقتي پارسال رو با امسال مقايسه مي کنم مي بينم هرچقدر هواداراي ما جنبه قهرماني رو دارن آبيا يه ذره هم از جنبه بوئي نبردن. اينو اون موقعي فهميدم که وقتي ما تو ليگ قهرمان شديم خودم به شخصه کلي آدمو مي شناسم که واسه رو کم کني سپاهانم که شده آرزو کردن اس تق لال قهرمان حذفي شه، اما روز فينال جام حذفي من تهران بودم و مي ديدم آبيا شعار مي دادن «قهرمان شدن آبيا --- ... لق لنگيا» :blink: الانشونم که دارين مي بينين

البته من اصلا دوست ندارم ذوب آهن قهرمان شه ! کلا با اصفهانیا مشکل دارم من.

ولی پارسال رو خوب اومدی. انصافا اون بازی نیمه نهایی تو خوزستان که نوازی پنالتی اولشون رو خراب کرد من داشتم با سر میرفتم تو دیوار !

ولی در کل به نظرم اگه امروز استقلال و ذوب آهن نبرن ما هنوز شانس داریم. بازی رودرروی اونا میتونه برای ما خیلی خوب باشه.

7 هفته هم مونده هنوز. قهرمانی حق ما نیست امسال (تا حالا) ولی شاید بشه با همین تیم اوراق شده هم قهرمان شد ! این قدرت ماست که در شرایط بد هم امید قهرمانی داریم ولی بعضی ها در شرایط بعد چشم به رده 10 به بالا دارن فقط :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ولي خوب، به هر صورت بخوايد حساب کنيد من يکي از قهرماني پرسپوليس نا اميد شدم، اما از صميم قلب آرزو مي کنم ذوب آهن قهرمان بشه چون واقعاً وقتي پارسال رو با امسال مقايسه مي کنم مي بينم هرچقدر هواداراي ما جنبه قهرماني رو دارن آبيا يه ذره هم از جنبه بوئي نبردن. اينو اون موقعي فهميدم که وقتي ما تو ليگ قهرمان شديم خودم به شخصه کلي آدمو مي شناسم که واسه رو کم کني سپاهانم که شده آرزو کردن اس تق لال قهرمان حذفي شه، اما روز فينال جام حذفي من تهران بودم و مي ديدم آبيا شعار مي دادن «قهرمان شدن آبيا --- ... لق لنگيا» :blink: الانشونم که دارين مي بينين

پارسال خيلي از دوستان استقلالي در تاپيك آرزوي موفقيت پرسپوليس رو داشتن كه حسابشون جداست .
اينهايي ( استقلالي هاي جديد كه به فروم آمدن)رو هم كه الان مي بيني خيليهاشون طرفدارهاي زمان بردند و شما نبايد بعضي صحبتها رو به حساب همه بچه هاي اس اسي بزاري .
درباره جنبه هم كه همه چيز روشنه

راستي : رونان و منصور قيامت عزيز به دو نكته اشاره كردن . يكي اينكه بادامكي زمان دنيزلي كجا و بادامكي الان كجا ؟ رونان جان بادامكي مصدوميت وحشتناكي داشته و متاسفانه تا بياد روي فرم زمان زيادي ميبره ، ضمن اينكه واقعا تفاوت زيادي بين كسي مثل دنيزلي و افشين در روحيه و تهييج بازيكنان و بازي گرفتن از اونها وجود داره . وينگادا هم براي اينجور قضايا نياز به زمان بيشتري داره .
اما منصور هم ميگه نوروزي و علي عسگر در حد تيم نيستن ، اين حرف درست ولي الان با مصدوميت خليلي ، آماده نبودن نيكي و بازيهاي عجيب توره مربي بايد چيكار بكنه؟ واقعا راهي نمي مونه جز استفاده از اين تيپ بازيكنها. :(

به هر حال اميدوارم نلو وينگادا زودتر شرايط تيم دستش بياد و مسائل فني رو هم كامل دستش بگيره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
7 هفته هم مونده هنوز. قهرمانی حق ما نیست امسال (تا حالا) ولی شاید بشه با همین تیم اوراق شده هم قهرمان شد ! این قدرت ماست که در شرایط بد هم امید قهرمانی داریم ولی بعضی ها در شرایط بعد چشم به رده 10 به بالا دارن فقط :D
:lol::lol::lol:
اينو عالي اومدي حسام شديدا تاييد ميشه . ;):lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اما روز فينال جام حذفي من تهران بودم و مي ديدم آبيا شعار مي دادن «قهرمان شدن آبيا --- ... لق لنگيا» :blink: الانشونم که دارين مي بينين

دوست عزیز اشتباه و بی ادبی چهارتا استقلالی رو توی این سایت به پای همه شون ننویس
بین همین استقلالی ها دوستان خوبی هم داریم
همین فرزاد انقدر باکلاس و با معرفته که هرکی ندونه فکر می کنه پرسپولیسیه :happy:
خلاصه همه رو با یه چوب نزن

ضمنا jerri آی لاو یو
در ضمن استقلال سوراخه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پارسال خيلي از دوستان استقلالي در تاپيك آرزوي موفقيت پرسپوليس رو داشتن كه حسابشون جداست .
اينهايي ( استقلالي هاي جديد كه به فروم آمدن)رو هم كه الان مي بيني خيليهاشون طرفدارهاي زمان بردند و شما نبايد بعضي صحبتها رو به حساب همه بچه هاي اس اسي بزاري .
درباره جنبه هم كه همه چيز روشنه
.

این هم تایید میشه :

برای مثال :

4732

4784

4789

4797

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این هم تایید میشه :

برای مثال :

4732

4784

4789

4797

ممنون حسام جان كه زحمت پيدا كردن پستها رو كشيدي . واقعا افرادي مثل سراب و فرزاد چيز ديگه اي هستن . سهيل عزيز هم متاسفانه خيلي كم پيدا شده كه شايد همين نبود سهيل باعث بروز بعضي بي احترامي ها باشه.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یادمون باشه که پیکان خسته 47 پرسپولیس بازم میتونه از کمری و هیوندای پنچر و اینا بزنه جلو.
دیگه با لامبورگینیش بماند.

بالا