• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راه دور نریم، همین شیراز خودمون را ببینید !
داهتی خوردتش، منظورم از داهاتی اونهایی هست که قبول دارند داهاتی هستند نه اونهایی که 4-5 سال هست اومدن شهر و دیگه خودشون را شیرازی میدونند، شیرازی اصیل بد نداریم !
اما اینهایی که هجوم آوردن بهش، شهرمون را به لجن کشیدند !

موافقم اما من به این نتیجه رسیدم که ما شیرازیا(اصیل) میشه گفت ادمای نژاد پرستی هستیم هرجا میبینیشون بحث دهاتی و شهری داغِ ...تا اینجا هم... :lol: خوب و بد بودنش رو نمیدونم اما میدونم کاری کردن این مهاجرین محترم که اینطوری شدیم
و واقعا این شهر رو داهاتیا به لجن کشیدن ... همه غلطی میخورن به اسم شیرازی تموم میشه :hmm:
کافیه چهارتا اراذل تو این شهر رو بیای آمارشون در بیاری ببینی مال کدوم جهنم درره ای هستن خلاری شول سنگری لر نمیدونم ...(شاید توهین بشه به این اقوام ولی مهم نیست چون لیاقت همین الفاظ رو دارن بد کردن ..تر و خشکم با هم میسوزه) همین طوری که ما سوختیم پای گندکاری شما ها
یا یه دور توی پاتوق های جوونا بزنید این جماعتی که با ریخت های عجیب و غریب میگردن حالا (دختر و پسر) فرق نداره ببین مال کجاس که توی این شهر با این ریخت میگرده و لفظ قلم حرف میزنه :blink:بعدم میگه شیرازیم :blink: معلوم نیس از کتس فس و سهل اباد و قره قون نمیدونم کجا اومده تو شهر..لجن کشیده :eek:
آبادانیه اینطوری بگرده حرفی نیست اینا فرهنگشون اینطوریه یه جورایی فرهنگشون بازه که شاید با ما شیرازیا جور در نیاد اما مهم اینه که خودشه. یکی باید بیاد گوش این داهاتیایی محترم این تریپی میگردن و آباد کردن همه جارو بگیره ببره جلو ده کوره ای که بودن و جد ابادش بودن بگه تو این ده کوره هم این شکلی میگشتی که اومدی شهر جو زده شدی ؟!!!
ول کنید بابا که دلم حیلی پرِ هست و حرف واسه گفتن زیاااااد

Last edited:

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
راستش من 4 يا 5 تا دوست آباداني داشتم ( مذكر و مونث ! ) همشون خيلي باحال و خونگرم بودند ! حالا مشكل شيرازي ها با آباداني ها چيه ... نمي دونم ! :)

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

ميگم كجا حالا مثلا ستاره شهر شب هر جا شلوار سايز بزرگ ساير 48-50 خارجيا شلوار جين مشكي جنس خوب گيرم مياد ؟

از اينا كه طرح دار و قشنگ هست ؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
موافقم اما من به این نتیجه رسیدم که ما شیرازیا(اصیل) میشه گفت ادمای نژاد پرستی هستیم هرجا میبینیشون بحث دهاتی و شهری داغِ ...تا اینجا هم... :lol: خوب و بد بودنش رو نمیدونم اما میدونم کاری کردن این مهاجرین محترم که اینطوری شدیم
و واقعا این شهر رو داهاتیا به لجن کشیدن ... همه غلطی میخورن به اسم شیرازی تموم میشه :hmm:
کافیه چهارتا اراذل تو این شهر رو بیای آمارشون در بیاری ببینی مال کدوم جهنم درره ای هستن خلاری شول سنگری لر نمیدونم ...(شاید توهین بشه به این اقوام ولی مهم نیست چون لیاقت همین الفاظ رو دارن بد کردن ..تر و خشکم با هم میسوزه) همین طوری که ما سوختیم پای گندکاری شما ها
یا یه دور توی پاتوق های جوونا بزنید این جماعتی که با ریخت های عجیب و غریب میگردن حالا (دختر و پسر) فرق نداره ببین مال کجاس که توی این شهر با این ریخت میگرده و لفظ قلم حرف میزنه :blink:بعدم میگه شیرازیم :blink: معلوم نیس از کتس فس و سهل اباد و قره قون نمیدونم کجا اومده تو شهر..لجن کشیده :eek:
آبادانیه اینطوری بگرده حرفی نیست اینا فرهنگشون اینطوریه یه جورایی فرهنگشون بازه که شاید با ما شیرازیا جور در نیاد اما مهم اینه که خودشه. یکی باید بیاد گوش این داهاتیایی محترم این تریپی میگردن و آباد کردن همه جارو بگیره ببره جلو ده کوره ای که بودن و جد ابادش بودن بگه تو این ده کوره هم این شکلی میگشتی که اومدی شهر جو زده شدی ؟!!!
ول کنید بابا که دلم حیلی پرِ هست و حرف واسه گفتن زیاااااد
من خودم از طرف مادر شیرازی هستم ( خونه پدربشون قدیم ها شاه چراغ بوده و بعد اومد کوچه گلخون ) ، از طرف پدر هم از داهاتی های قدیم شیراز:دی
پدرم و پدر بزرگ پدریم، قصرالدشتی بودند و هستند ( محله ی قصرالدشت ) ، به شیرازی های اصیل میشناسند اگر فامیل را بگم !
با این وجود، هیچ وقت ادعا نمیکنم که شیرازی هستم، عقده ای بازی هست به نظرم
مهم نیست کجایی باشیم، مهم اینه که انسان باشیم ( نه موجودی به نام آدم !)
در مورد تیپ و ... هم عرض شود که خودم به شخصه میانه مد رو هستم :دی
یعنی به خودم خیلی میرسم، اما به قول بعضی ها، فشن بازی در نمیارم، دلم نمیخوات توی خیابون به خاطر مدل موهام، دختری نگاهم کنه ( چه بگه چه خوشکله، چه بگه، زشته ) ، میخوام به خاطر پرستیژم، به خاطر سنگینی خودم و سنگینی نگاهم، به خاطر غرورم، کسی منو نگاه کنه !
این هایی که فشن بازی در میارند، کمبود دارند به نظر من !
میخوات بی فرهنگیشو، میخوات چهره زشتش را پشت فشن بازیش بپوشونه !
آدم خر پول زیاد دور و برم هست، خدا ئکیلی هیچ کدوم از این کارهایی که این مردم که 2زار هم ته جیبشون نیست، نمیکنه !
دختره face نداره ها، لِه لِه هست خداییش، اما از پشت ببینیش، یا از جلوش، faceش را نبینی، میگی وای چه خوشکل هست، میری رو صورتش و 292 میشه قیافت !
دل منم پره داداش !
بریم بزنیمشون :دی

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه شیرازی های عزیز.
شرمنده از اینکه دارم اینقدر دیر مینویسم.
واقعا شما شهر زیبا با مردمی با فرهنگ و از همه مهمتر با قیمت های منصفانه دارید.با اقلیم خوب البته!
این 5 روزی که شیراز بودم واقعا به من و دوستان خوش گذشت از غذاهای خوب(شاطر عباس-درویش-پیتزا هات تو عفیف آباد) و مکانهای گردش گری عالی تا پیست اسکی سپیدان و بابا کوهی!!
واقعا سفر لذت بخشی بود.
از همهء دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن ممنونم.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام به همه شیرازی های عزیز.
شرمنده از اینکه دارم اینقدر دیر مینویسم.
واقعا شما شهر زیبا با مردمی با فرهنگ و از همه مهمتر با قیمت های منصفانه دارید.با اقلیم خوب البته!
این 5 روزی که شیراز بودم واقعا به من و دوستان خوش گذشت از غذاهای خوب(شاطر عباس-درویش-پیتزا هات تو عفیف آباد) و مکانهای گردش گری عالی تا پیست اسکی سپیدان و بابا کوهی!!
واقعا سفر لذت بخشی بود.
از همهء دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن ممنونم.

شهر من، من به تو می اندیشم! نه به تنهایی خویش!

موفق باشی:cool:

Captive

لایک‌ها
16,665
وای من چه دیر رسیدم!

ManUtd1998 عزیز مرسی بابت پاسخ!

آبادان شهر فرنگ غروب هاش خیلی قشنگه .........

25r30wi.gif

و واقعا این شهر رو داهاتیا به لجن کشیدن ... همه غلطی میخورن به اسم شیرازی تموم میشه

موافقم 100 درصد!

یا یه دور توی پاتوق های جوونا بزنید این جماعتی که با ریخت های عجیب و غریب میگردن حالا (دختر و پسر) فرق نداره ببین مال کجاس که توی این شهر با این ریخت میگرده و لفظ قلم حرف میزنه بعدم میگه شیرازیم معلوم نیس از کتس فس و سهل اباد و قره قون نمیدونم کجا اومده تو شهر..لجن کشیده

شما یک شیرازیِ متعصب و اصیل هستی!درود بر شما!
47b20s0.gif

عزیز من کی در مورد تیپ و قیافه ی آبادانی ها صحبت کردم!:( من بحثم سر یه چیز دیگست!از خیلی ها پرسیدم (شیرازی های قدیمی و...) 99% شون مشکل دارند! اونم نه به خاطر تیپشون!که اونم یکی از همین آبادانی ها گفت که:

ما آبادانی ها تیپمون از نون شب واسمون مهم تره (خدا شاهده راست میگم).

راستش من 4 يا 5 تا دوست آباداني داشتم ( مذكر و مونث ! ) همشون خيلي باحال و خونگرم بودند ! حالا مشكل شيرازي ها با آباداني ها چيه ... نمي دونم !
احتمالا مونث هاش انقدر حال دادند که بدی های مذکر هاش به چشم نیومده;) ( جسارت نشه)

ما هم اصلیتمون آبادانی هست
اما شیراز ساکنیم

( به خاطر جنگ زدگی )

درود بر شما! :)

من خودم از طرف مادر شیرازی هستم ( خونه پدربشون قدیم ها شاه چراغ بوده و بعد اومد کوچه گلخون ) ، از طرف پدر هم از داهاتی های قدیم شیراز:دی
پدرم و پدر بزرگ پدریم، قصرالدشتی بودند و هستند ( محله ی قصرالدشت ) ، به شیرازی های اصیل میشناسند اگر فامیل را بگم !

این مادر بزرگ ما هم فلکه هنگ میشینه قدیما پشت میدون(میدان) بودند ..میدونی که کجاست (محله قدیمی)راستش تعریف میکنه..میگه ما همیشه با قصرالدشتی ها دعولا داشتیم :D لول

این هایی که فشن بازی در میارند، کمبود دارند به نظر من !

منم اولش همین فکر و میکردم! اما اگر فشن بازی واسه خودت باشه! به نظر من اشکالی نداره..اما اگر واسه این باشه که دختر همسایه.....:lol:

دختره face نداره ها، لِه لِه هست خداییش، اما از پشت ببینیش، یا از جلوش، faceش را نبینی، میگی وای چه خوشکل هست، میری رو صورتش و 292 میشه قیافت !

دخترای شیرازی که واقعا......خیلی بد شده الان... 90% از دخترا فقط به خاطر این میرن یه چند تا بی اف پولدار رو پیدا میکنن و (میکنن ازش) چون فلان دوستش دوست پسر داره و....:wacko:

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام
این شیراز واقعا نکبت گرفتتش ابرا میانو میرن مارو به تخمشون هم نمیگیرن

سلام!

شما که همه جا میگیری دخترم! لااقل یه جوری صحبت کن کسی شک نکنه گلم!
2lbkos0.gif

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
به سلام به دوستان همشهري!نميدونين يه ساله دارم چه زجري ميكشم!به خاطر شغل بابام الان يه ساله اومديم يزد.....!!!!نميدونين چه جاي .... هستش!فكر كنين ادم از شيراز بياد.... يزد.....!مردم يزد واقعا از نظر فرهنگ روي همه جا رو سفيد كردن!يه بار تو تاكسي يه بچه ي 7ساله رو ديدم كهه به يه خانوم متلك انداخت يا اگه بياين يزد ميبينين كه انواع و اقسام فحش و چيزاي ناجور رو تو ملا عام! بهم ميگن و....!واقعا از نظر فرهنگ تو ايران در رده اخرن!!لهجه شون كه ...!!حالتون بهم ميخوره!
عامو انصافا هيچي لهجه ي خودومون نميشه !

Captive

لایک‌ها
16,665
به سلام به دوستان همشهري!نميدونين يه ساله دارم چه زجري ميكشم!به خاطر شغل بابام الان يه ساله اومديم يزد.....!!!!نميدونين چه جاي .... هستش!فكر كنين ادم از شيراز بياد.... يزد.....!مردم يزد واقعا از نظر فرهنگ روي همه جا رو سفيد كردن!يه بار تو تاكسي يه بچه ي 7ساله رو ديدم كهه به يه خانوم متلك انداخت يا اگه بياين يزد ميبينين كه انواع و اقسام فحش و چيزاي ناجور رو تو ملا عام! بهم ميگن و....!واقعا از نظر فرهنگ تو ايران در رده اخرن!!لهجه شون كه ...!!حالتون بهم ميخوره!
عامو انصافا هيچي لهجه ي خودومون نميشه !

سلام!

والا من که خودم تا حالا یزد نرفتم،اما همه میگن که مردمی مومن هستند و با ادب و.....نمیدونم شما چجوری...

البته منکر این نمیشم که نگفتن و یا نمیکنن (چون شما داری اونجا زندگی میکنی )

تو بعضی از محلات شیراز هم که برید دقیقا همین طوریه که شما فرمودید،فرقی نداره!

در مورد لهجشون هم همین که تونستن اصالتشون رو حفظ کنن به نظر من خوب بوده!

قرار نیست شمایی که از لهجه ی شیرازی خوشتون میاد ( که البته الان اصلا لهجه بهش نمیگن ) اون اصفهانیه یا مثلا تهرانیِ از لهجه ی شیرازی خوشش بیاد!

در آخر: به قروم قِصم Tele نِدِرِ :D (کلمه ی آخر بعد از هر حرف یک " ِ " اضافه کنید!

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام!

والا من که خودم تا حالا یزد نرفتم،اما همه میگن که مردمی مومن هستند و با ادب و.....نمیدونم شما چجوری...

قرار نیست شمایی که از لهجه ی شیرازی خوشتون میاد ( که البته الان اصلا لهجه بهش نمیگن ) اون اصفهانیه یا مثلا تهرانیِ از لهجه ی شیرازی خوشش بیاد!

در آخر: به قروم قِصم Tele نِدِرِ :D (کلمه ی آخر بعد از هر حرف یک " ِ " اضافه کنید!

تو خيلي اراجيف ميگي ها

حواست به خودت باشه ها . چون خيلي داري به شيرازي ها ميپرونيها .

اصلا خودت كجايي هستي ؟ مطمينا جد و آبادت شيرازي نبودن .

ممنون

يا حق

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
سلام!

عزيز ميگن كه مومن هستن اما.. فقط تو ظاهر متاسفانه!باطنشون رو كه ببيني ميبيني كه......!:D
درواقع صورت هستن كه مومنن !!!درمورد لهجه هم يعني چي كه الان به لهجه ما شيرازيا لهجه نميگن؟؟
تو بيا لهجه اين يزدياي... رو ببين اولا كه لهجه ي هركدومشون يه جوريه وثانيا يه جوريايه!چه جوري بگم ...حال به هم زنه!!:blush::D
درضمن شما خيلي داري به شيرازيا ... ميگيا!:hmm: شاخ نشيا !:hmm::blush:

Captive

لایک‌ها
16,665
عزيز ميگن كه مومن هستن اما.. فقط تو ظاهر متاسفانه!باطنشون رو كه ببيني ميبيني كه......!:D
درواقع صورت هستن كه مومنن !!!
تو بيا لهجه اين يزدياي... رو ببين اولا كه لهجه ي هركدومشون يه جوريه وثانيا يه جوريايه!چه جوري بگم ...حال به هم زنه!!:blush::D

سلام!

حالا یه چوریه..یا اونجوریه :rolleyes: جور واجور شد!من بازم میگم نه اقوام یزدی داریم!نه خودم یزدیم و نه دوست یزدی داشتم نه نه نه... اما خب......شما اونجا داری زندگی میکنی!بهتر میدونی!

درمورد لهجه هم يعني چي كه الان به لهجه ما شيرازيا لهجه نميگن؟؟

یعنی اینکه لهجه ی شیرازی یعنی همون لهجه ی قدیمی ها "شل صحبت میکنن" حرف هاشونو میکشن اما نه اونایی که الان از اطراف شیراز اومدن و لهجشون رو با شیرازی ها تطبیق دادند ( به قول خودمون خلویی ) و صد گند ِ دیگه که اصلا نمیشه در موردش حرف زد؟؟ شما مخالف این قضیه هستی؟؟؟

درضمن شما خيلي داري به شيرازيا ... ميگيا!:hmm: شاخ نشيا !

در مورد شاخ شدن صحبتی ندارم! اما خیلی دارم به شیرازی ها چی.....میشه بیشتر توضیح بدی!تا جوابتون رو بدم!

خرسند شدیم!:)

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
.....يعني يه چيزي تو مايه هاي ت و ه ي ن !البته نه كاملا ت و ه ي ن ها گفتم كه يه جوريايي!

Captive

لایک‌ها
16,665
.....يعني يه چيزي تو مايه هاي ت و ه ي ن !البته نه كاملا ت و ه ي ن ها گفتم كه يه جوريايي!

توهین با واقعیت فرق داره!ما اینجا در مورد مشکلات میخوایم صحبت کنیم!تا ببینیم کیا موافقن و کیا مخالف..بعد دوباره با هم صحبت میکنیم تا آخرش ببینیم به کجا کشیده میشه:D

و در آخر م ط م ئ ن باش که هیچ توهینی نکردم!چون اگر توهین کرده بودم بر میگشت به خودم!

موفق باشی!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان کمی رعایت کنید بد نیست.به جای شاخ و شونه کشیدن بهتر نیست همدیگه رو توجیح کنید؟

بالا