• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک به لنگیاااا .... به هدفتون رسیدید
DrHessam.gif

موقعیت گل : سپاهان 6 - پرسپولیس 2 !!!!

28iyiyx.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
DrHessam.gif

28iyiyx.gif

تو اين که سپاهان بهتر بود شکی نيست ،اما پرسپوليس هم خوب دفاع کرد،نميدونم چرا از اون وقتی که وينگادا امده پرسپوليس اصلاً موقعيت گل نميتونه درست کنه،اما عوضش خوب دفاع ميکنه
سپاهان هم خيلی جلو دروازه دستپاچه بود, از موقعيت های زيادش نتونست استفاده کنه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
DrHessam.gif

28iyiyx.gif

در این که سپاهان بهتر بازی کرد شکی نیست
ولی تلویزیون سپاهان دو تا شوت نیمه اول پرسپولیس رو حساب نکرد:)
در هر حال قبول دارم سپاهان بهتر بازی کرد ولی اینو فراموش نکنیم که سپاهان تو زمین خودش بازی می کرد و تو این چند ساله تو زمین سپاهان امتیاز گرفتن کار هر تیمی نیست
در ضمن مودبانه تر هم می تونی شادی کنی چون این حرفت باعث تحریک می شه و ممکن واکنش داشته باشه!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بشنوید از کاره بسیار زشت مسئولان پرسپولیس :

/حاشيه ديدار سپاهان و پرسپوليس/
پرسپوليسي‌ها در مراسم تقدير باشگاه سپاهان شركت نكردند

خبرگزاري‌ فارس: پيرواني، عابدزاده و خوردبين در مراسم قدرداني سپاهان شركت نكردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس در مراسمي كه براي قدرداني از آنها از سوي باشگاه سپاهان صورت گرفته بود شركت نكردند.
اين در حالي بود كه از چند روز پيش هماهنگي‌هاي لازم براي برگزاري اين مراسم انجام شده بود، اما در آخرين لحظات در حالي‌كه همه اقدامات براي اين كار صورت گرفته بود پرسپوليسي‌ها از حضور در اين مراسم خودداري كردند.
نعيم سعداوي بعد از برگزار نشدن مراسم قدراني يكي از دسته گل‌هاي تهيه شده را به سمت نيمكت پرسپوليس برد.

*فرهاد كاظمي با رفتن به سمت نيمكت پرسپوليس با كادر فني اين تيم خوش و بش كرد. محسن بنگر، هادي عقيلي و آرماندو هم با رفتن به سمت نيمكت پرسپوليس براي شروع مسابقه رخصت خواستند.

*سپهر حيدري و مهدي واعظي براي حضور در ميدان مسابقه از مربيان تيم ميزبان اجازه گرفتند.

*نعيم سعداوي، افشين پيرواني و وينگادا با رفتن به سمت نيمكت سپاهان با مربيان تيم حريف خوش و بش كردند.

28iyiyx.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کار خیلی خوبی کردند
وقتی ساکت باندباز از کسی تقدیر کنه آدم پیش خودش فکر می کنه نکنه طرف مشکلی داشته ؟!

طوفان زرد :lol: نسیم بدرنگ :blink:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کار خیلی خوبی کردند
وقتی ساکت باندباز از کسی تقدیر کنه آدم پیش خودش فکر می کنه نکنه طرف مشکلی داشته ؟!

طوفان زرد :lol: نسیم بدرنگ :blink:

منم موافقم..کار خوبی کردن به مراسم تقدیر نرفتن:happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چه میکنه این سی پی یو ...
اگر شما پسر بودی و میرفتی استادیم فکر کنم لیدر درست و حسابی میشدی ...

:happy: خیلی دوست دارم یکبار قبل از مرگم برم استادیوم بازی پرسپولیس ( البته با مربیگری مصطفی کمال پاشا :happy: رو ببینم ) ببین توی این مملکت چه چیزایی میشه آرزو :(

در مورد اون متن سفید هم ، تو شوهرش رو پیدا کن ، سپاهانی هم بود قبوله چه برسه به استقلالی :lol: ( واسه خودم جفت پا گرفتم ! ) منظورم این بود که من فعلا می خوام درسم رو ادامه بدم :blush:

مرجان جونم سلام عرض شد . شدیدا ارادتمندم گلم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شعورشون در همون حد بوده که نرفتن واسه تقدیر :hmm:

ماهیت این کار هرچی که می خواد باشه ولی کارشون اصلا درست نبوده :eek:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شعورشون در همون حد بوده که نرفتن واسه تقدیر :hmm:

ماهیت این کار هرچی که می خواد باشه ولی کارشون اصلا درست نبوده :eek:
باشه شما فکر کن شعورشون اينقدر بوده

يه ذره هم اندازه يه اپسيلون خجالت بکشي راه دوري نمي ره

ديگه دو سال بازيتون خوب شده، تو اين تاپيکم راتون داديم دليل نميشه که به شعور بزرگان فوتبال مملکت توهين کني

يه کم، کاري کن که 4 نفر ازتون خوشش بياد.

راستي قرار بود وقتي بردين بياي اينجا و حرف بزني، حالا که نبردين، پس... بسي شاد گشتيم ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:happy: خیلی دوست دارم یکبار قبل از مرگم برم استادیوم بازی پرسپولیس ( البته با مربیگری مصطفی کمال پاشا :happy: رو ببینم ) ببین توی این مملکت چه چیزایی میشه آرزو :(

در مورد اون متن سفید هم ، تو شوهرش رو پیدا کن ، سپاهانی هم بود قبوله چه برسه به استقلالی :lol: ( واسه خودم جفت پا گرفتم ! ) منظورم این بود که من فعلا می خوام درسم رو ادامه بدم :blush:

مرجان جونم سلام عرض شد . شدیدا ارادتمندم گلم

سلام گلم:blush:
تو چرا یاهو نمیای؟:(

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
صحبت های افشين در پايان بازی:من از بچه های خودم راضيم،فکر ميکنم بچه های من امروز خيلی فداکاری کردن،ما موقعيت هامون خيلی بهتر از تيم سپاهان بود،از همين جا هم به همه طرفدارانمون قول قهرمانی در ليگ ،جام حذفی ، جام باشگاه های آسيا رو ميدم،من امدم که به تيم کمک کنم
صحبت های کاظمی بعد از بازی :اين فقط 1% از بازی تيم ما بود

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باشه شما فکر کن شعورشون اينقدر بوده

يه ذره هم اندازه يه اپسيلون خجالت بکشي راه دوري نمي ره

ديگه دو سال بازيتون خوب شده، تو اين تاپيکم راتون داديم دليل نميشه که به شعور بزرگان فوتبال مملکت توهين کني

راستي قرار بود وقتي بردين بياي اينجا و حرف بزني، حالا که نبردين، پس... بسي شاد گشتيم ...

قبول کن کارشون زشت بوده ... اگه نبوده ثابت کن

سپاهان از اولش هم تیم خوبی بود ... چه 2 سال پیش ، چه 10 سال پیش و طرفدارای خودشو داشته ... 5 سای هست که با یه برنامه ریزی خوب و مدیریت خوب تونسته به قطب جدید فوتبال تبدیل بشه ...

ما طرفدارای خودمونو داریم ... از همه جا ... می خواستی امروز بیایی اصفهان ببینی چه جوی داره
47b20s0.gif
اگه ورزشگاه 100 هزار نفری هم بود بازم پر میشد ... مطمئن باش

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
صحبت های افشين در پايان بازی:من از بچه های خودم راضيم،فکر ميکنم بچه های من امروز خيلی فداکاری کردن،ما موقعيت هامون خيلی بهتر از تيم سپاهان بود،از همين جا هم به همه طرفدارانمون قول قهرمانی در ليگ ،جام حذفی ، جام باشگاه های آسيا رو ميدم،من امدم که به تيم کمک کنم
مثل اینکه زیادی از این نتیجه خوشحال بوده جو گیر شده:eek::eek::eek:

ما موقعيت هامون خيلی بهتر از تيم سپاهان بود
یکی نیست بش بگه میشه بگی کدوم موقعیت ها :eek:

از همين جا هم به همه طرفدارانمون قول قهرمانی در ليگ ،جام حذفی ، جام باشگاه های آسيا رو ميدم

بابا بیخیال :lol: این دفعه رو کوتاه بیا :lol::lol:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اين جناب ساکت هموني بود که پارسال آخر فصل داشت همه پرسپوليسي ها رو به چالش مي کشيد، يادتون نرفته که؟ از نظر من اين کار عين اين مي موند که صدام خدا نيامرز ميومد واسه رؤساي ما مراسم تجليل مي ذاشت. خدا مي دونه چه هدفي تو سرش داشت.

مي دونم اصفهان چه خبره، لازم نيست مدام دم از امروز بزنين. منظورم اين بود که يه کاري کنين تو خارج اصفهان طرفدار پيدا کنين، عين پرسپوليس و استقلال که طرفداراي ايراني خارج از کشورم دارن به چه زيادي...

کوبيدن بقيه رسمش نيست برادر

تيم ما اگر خط حمله ش خوب بود شک نکنين بازي امروز رو مي برديم، دفاعمون خيلي خوب کار کرد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اين جناب ساکت هموني بود که پارسال آخر فصل داشت همه پرسپوليسي ها رو به چالش مي کشيد، يادتون نرفته که؟ از نظر من اين کار عين اين مي موند که صدام خدا نيامرز ميومد واسه رؤساي ما مراسم تجليل مي ذاشت. خدا مي دونه چه هدفي تو سرش داشت.

هر هدفی که داره بماند ... کاره مسئولان پرسپولیس زشت بود

مي دونم اصفهان چه خبره، لازم نيست مدام دم از امروز بزنين. منظورم اين بود که يه کاري کنين تو خارج اصفهان طرفدار پيدا کنين، عين پرسپوليس و استقلال که طرفداراي ايراني خارج از کشورم دارن به چه زيادي...

کوبيدن بقيه رسمش نيست برادر
تاحالا تو کدوم شهر دیدی وقتی پرسپولیس یا استقلال میهمان هستن 10% بهشون جا بدن ؟؟؟
ولی امروز دیدیم ... مطمئن باش سپاهان تا جایی میره که از همه جا طرفدار پیدا کنه ... فقط صبر کن ;)

تيم ما اگر خط حمله ش خوب بود شک نکنين بازي امروز رو مي برديم، دفاعمون خيلي خوب کار کرد.
"اگه" رو بنداز دور ... اگه ما هم یکی از اون موقعیت هامون گل میشد می بردیم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا