تبریک به لنگیاااا .... به هدفتون رسیدید![]()
موقعیت گل : سپاهان 6 - پرسپولیس 2 !!!!
![]()
دوما اونی که گفتی مخصوص تو نیست که گفتی ( البته اونم نباید بگن )
نفهمیدم![]()
تبریک به لنگیاااا .... به هدفتون رسیدید![]()
موقعیت گل : سپاهان 6 - پرسپولیس 2 !!!!
![]()
/حاشيه ديدار سپاهان و پرسپوليس/
پرسپوليسيها در مراسم تقدير باشگاه سپاهان شركت نكردند
خبرگزاري فارس: پيرواني، عابدزاده و خوردبين در مراسم قدرداني سپاهان شركت نكردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس در مراسمي كه براي قدرداني از آنها از سوي باشگاه سپاهان صورت گرفته بود شركت نكردند.
اين در حالي بود كه از چند روز پيش هماهنگيهاي لازم براي برگزاري اين مراسم انجام شده بود، اما در آخرين لحظات در حاليكه همه اقدامات براي اين كار صورت گرفته بود پرسپوليسيها از حضور در اين مراسم خودداري كردند.
نعيم سعداوي بعد از برگزار نشدن مراسم قدراني يكي از دسته گلهاي تهيه شده را به سمت نيمكت پرسپوليس برد.
*فرهاد كاظمي با رفتن به سمت نيمكت پرسپوليس با كادر فني اين تيم خوش و بش كرد. محسن بنگر، هادي عقيلي و آرماندو هم با رفتن به سمت نيمكت پرسپوليس براي شروع مسابقه رخصت خواستند.
*سپهر حيدري و مهدي واعظي براي حضور در ميدان مسابقه از مربيان تيم ميزبان اجازه گرفتند.
*نعيم سعداوي، افشين پيرواني و وينگادا با رفتن به سمت نيمكت سپاهان با مربيان تيم حريف خوش و بش كردند.
اینکه گفتم لنگی شما ناراحت شدید ؟؟؟
کار خیلی خوبی کردند
وقتی ساکت باندباز از کسی تقدیر کنه آدم پیش خودش فکر می کنه نکنه طرف مشکلی داشته ؟!
طوفان زرد :lol: نسیم بدرنگ :blink:
چه میکنه این سی پی یو ...
اگر شما پسر بودی و میرفتی استادیم فکر کنم لیدر درست و حسابی میشدی ...
باشه شما فکر کن شعورشون اينقدر بودهشعورشون در همون حد بوده که نرفتن واسه تقدیر :hmm:
ماهیت این کار هرچی که می خواد باشه ولی کارشون اصلا درست نبوده![]()
:happy: خیلی دوست دارم یکبار قبل از مرگم برم استادیوم بازی پرسپولیس ( البته با مربیگری مصطفی کمال پاشا :happy: رو ببینم ) ببین توی این مملکت چه چیزایی میشه آرزو
در مورد اون متن سفید هم ، تو شوهرش رو پیدا کن ، سپاهانی هم بود قبوله چه برسه به استقلالی :lol: ( واسه خودم جفت پا گرفتم ! ) منظورم این بود که من فعلا می خوام درسم رو ادامه بدم :blush:
مرجان جونم سلام عرض شد . شدیدا ارادتمندم گلم
باشه شما فکر کن شعورشون اينقدر بوده
يه ذره هم اندازه يه اپسيلون خجالت بکشي راه دوري نمي ره
ديگه دو سال بازيتون خوب شده، تو اين تاپيکم راتون داديم دليل نميشه که به شعور بزرگان فوتبال مملکت توهين کني
يه کم، کاري کن که 4 نفر ازتون خوشش بياد.
راستي قرار بود وقتي بردين بياي اينجا و حرف بزني، حالا که نبردين، پس... بسي شاد گشتيم ...
ما طرفدارای خودمونو داریم ... از همه جا ... می خواستی امروز بیایی اصفهان ببینی چه جوی دارهيه کم، کاري کن که 4 نفر ازتون خوشش بياد.
مثل اینکه زیادی از این نتیجه خوشحال بوده جو گیر شدهصحبت های افشين در پايان بازی:من از بچه های خودم راضيم،فکر ميکنم بچه های من امروز خيلی فداکاری کردن،ما موقعيت هامون خيلی بهتر از تيم سپاهان بود،از همين جا هم به همه طرفدارانمون قول قهرمانی در ليگ ،جام حذفی ، جام باشگاه های آسيا رو ميدم،من امدم که به تيم کمک کنم
یکی نیست بش بگه میشه بگی کدوم موقعیت هاما موقعيت هامون خيلی بهتر از تيم سپاهان بود
از همين جا هم به همه طرفدارانمون قول قهرمانی در ليگ ،جام حذفی ، جام باشگاه های آسيا رو ميدم
اين جناب ساکت هموني بود که پارسال آخر فصل داشت همه پرسپوليسي ها رو به چالش مي کشيد، يادتون نرفته که؟ از نظر من اين کار عين اين مي موند که صدام خدا نيامرز ميومد واسه رؤساي ما مراسم تجليل مي ذاشت. خدا مي دونه چه هدفي تو سرش داشت.
تاحالا تو کدوم شهر دیدی وقتی پرسپولیس یا استقلال میهمان هستن 10% بهشون جا بدن ؟؟؟مي دونم اصفهان چه خبره، لازم نيست مدام دم از امروز بزنين. منظورم اين بود که يه کاري کنين تو خارج اصفهان طرفدار پيدا کنين، عين پرسپوليس و استقلال که طرفداراي ايراني خارج از کشورم دارن به چه زيادي...
کوبيدن بقيه رسمش نيست برادر
"اگه" رو بنداز دور ... اگه ما هم یکی از اون موقعیت هامون گل میشد می بردیم ...تيم ما اگر خط حمله ش خوب بود شک نکنين بازي امروز رو مي برديم، دفاعمون خيلي خوب کار کرد.