ژاپن؟سایانوراااا؟
![]()
اوه مای چیز
وجهه ی پرسپولیس و استقلال زیر چیز رفت اصن
![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ژاپن؟سایانوراااا؟
![]()
اوه مای چیز
وجهه ی پرسپولیس و استقلال زیر چیز رفت اصن
![]()
قابل توجه برو بکس استفلالی و پرسپولیسی :
اين ويدو خودش گوياست
تو برنامه تلويزيونی ژاپن فقط از سپاهان حرف ميزنن و پرسپوليس و استقلال رو اصلاً نميشناسن![]()
http://au.youtube.com/watch?v=9srynFMXZT4
حتما ببینید
یک نکته ی جالب بگم !!!
حامد یک چیزی میگم مردونه بگو !! ( گفتم مردونه )
ببین سپاهان چند ساله شاخ شده اونم به خاطر سیاست های خارج کردن فوتبال از 2 قطبی و گذاشتن بوجه ی فری واسه سپاهان !!! قبا از شاخ شدن سپاهان :
خدایی تو استقلالی بودی یا پرسپولیسی ؟ :lol::lol:
نگو سپاهانی چون سپاهان تا چند سال پیش خود بازیکنانش هم طرفدارش نبودن !!!
تایید میشهیک نکته ی جالب بگم !!!
حامد یک چیزی میگم مردونه بگو !! ( گفتم مردونه )
ببین سپاهان چند ساله شاخ شده اونم به خاطر سیاست های خارج کردن فوتبال از 2 قطبی و گذاشتن بوجه ی فری واسه سپاهان !!! قبا از شاخ شدن سپاهان :
خدایی تو استقلالی بودی یا پرسپولیسی ؟ :lol::lol:
نگو سپاهانی چون سپاهان تا چند سال پیش خود بازیکنانش هم طرفدارش نبودن !!!
استقلالی بودم .... تا همین 2 سال پیش استفلالی بودم
![]()
خیلی عالی هست
به همه شهرستانی ها پیشنهاد میکنم طرفداره تیم شهر خودشون باشن ... اینقدر طرفداری این تهرانیا رو نیکنن :happy:![]()
هیچ کدومتون نتونستین یه دلیل برا این کاره پرسپولیسیا بیارید
کارشون خیلی زشت بود
حالا بر فرض که دارن مسخره می کنن ... بهتر از اینه که وقتی بهش میگی پرسپولیس میگه : what :lol::lol::lol:
سپاهان از اولش هم تیم خوبی بود ... چه 2 سال پیش ، چه 10 سال پیش و طرفدارای خودشو داشته ... 5 سای هست که با یه برنامه ریزی خوب و مدیریت خوب تونسته به قطب جدید فوتبال تبدیل بشه ...
ما طرفدارای خودمونو داریم ... از همه جا ... می خواستی امروز بیایی اصفهان ببینی چه جوی دارهاگه ورزشگاه 100 هزار نفری هم بود بازم پر میشد ... مطمئن باش![]()
اگر اشتباه نکنم اسم یوزرش سپاهان بود![]()
به ! آقا حامد که استقلالی از آب در امد ،آقا اصالت رو حفظ کن،اين سپاهان جواب نميده ها
به همه شهرستانی ها پیشنهاد میکنم طرفداره تیم شهر خودشون باشن ... اینقدر طرفداری این تهرانیا رو نیکنن :happy:![]()
وقتی خود شماها ما رو پس می زنین بیام طرفدارتونو بکنیم ؟![]()
هر کاری باید دلیلی داشته باشه .. مثلا تو یه جشنواره هر سال از یه کارگردان یا هنرمند تقدیر میکنن یا مثلا مجموعه ای از فیلماشو نشون میدن .. فرض کن تو جشنواره فجر از تمام کارگردانان ایرانی تجلیل کنن !! و بهشون تقدیرنامه بدن !! مسخره نیست ؟؟ یا اصلا توهین نیست ؟؟ چه معنی داره ؟
شما یه دلیل بیار بیار چرا دوستان پرت و پرت از همه تجلیل ؟! میکنن !!
یکی نیست بگه تو جایگاه سرمربی تیم مهمون رو کتک نزنید تجلیل نمیخواد بکنین !!![]()
برو به آنجلوتی بگو سپاهان میشناسه ... حالا بهش بگو پرسپولیس (یا استقلال) میگه : what :lol::lol:معلومه تیمی که ملس میبرنش رو بهتر میشناسن !!![]()
این قطب که میفرمائین قطب شمال مقصودتونه یا جنوب ؟!! اصلا الان چندمه جدوله ؟! :blink: تیم اوله یا دومه یا سومه یا ..... ؟!
ببخشید ... تو بازی فینال پارسال (همون بازی که مظفری رو خریده بودید) چقدر به سپاهانی جا دادند ؟چندمن !! شما که انقدر طرفدار دارین که خدا ایشالله بیشترش کنه !! چرا برا راه دادن طرفداران رقیب انقدر بامبول درمیارین ؟!![]()
خدا هم سپاهانیست ؟!
ای بابا
خدا هم خز شد رفت :happy:
سپاهان قطب سوم نیست...اگه تقدیر نشه میگید این همه زحمت کشید چرا هیچ کاری براش نکردند اگه بشه اینجوری جوابشونو میدید ... بابا تکلیف خودتونو روشن کنید![]()
حالا ماهیت این کار هرچی می خواد باشه ... من میگم آقا کاره زشت بود !!! هیچ دلیلی هم نمی تونن بیارن ... حتما این تقدیر کردنو دوست ندارن منتظرن باشگاه رئال مادرید بیاد ازشون تقدیر کنه :lol:
برو به آنجلوتی بگو سپاهان میشناسه ... حالا بهش بگو پرسپولیس (یا استقلال) میگه : what :lol::lol:
می خوای منکر این بشی که قطب سومه ؟ پس قطب سوم کیه ؟ چوکا تالش یا خیبر خرم آباد ؟ :lol:
ببخشید ... تو بازی فینال پارسال (همون بازی که مظفری رو خریده بودید) چقدر به سپاهانی جا دادند ؟
تو بازی 2 سال پیش ... تو جام حذفی که سپاهان 4-1 برد چقدر جا دادند به سپاهانی ها ؟؟؟
:blink::blink::blink:
فرزاد عجب رویی داریمی خواستی 10% سپاهانی بشینن 90% پرسپولیس!! ... این حقه میزبانه
![]()
ایرانه
بلاخره هر تیمی تو هر شهری طرفداران خودشو داره این اصلا عیب که نیس هیچ .. حسنه
شما هم تعداد طرفدارها رو هم نگاه کنسپاهان قطب سوم نیست...
کدوم بازی سپاهان تو لیگ رو پخش مستقیم نشون دادن...
تو کدوم شهر بیشتر از 100 هوادار؟
کدوم روزنامه سراسر تیتر اول سپاهان هست..؟ به جزء معدود دفعات برای باشگاه های آُسیا