• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اينکه اين تقدير کردن سپاهانی ها رو اعصاب رفته درسته
اما اين رفتار پرسپوليسيا هم که شرکت نکردن،کار زشتيه،اين 1 بازی فوتباله تموم ميشه ميره،ولی اين حرکت تو خاطر همه ميمونه،پرسپوليسيا اينطوری فقط به سپاهانيا آتو دادن،مثلاً اگه شرکت ميکردن چی ميشد؟ آخه خرفات تا چه حد!!
در مورد جايگاه تماشاگرها هم حق با تيم ميزبانه که فقط 10 % ظرفيت بده

من ديگه سپاهانی شدم رفت (الکی):happy:

هر کاری اصول و قانون خودش رو داره .. حتی قدردانی
قدردانی زمانی معنی میده که شب قبل از بازی تماشاچی فهیم زرد نیاد تو هتل و آشوب به پا نکنه ، به بازیکنها توهین نکنه ، جنجال راه نندازه و کاری نکنه که نیروی انتظامی قبل از بازی بخواد دخالت کنه و شعور و فرهنگ رو با چماق یاد این جور آدمها بده .
به همین دلیل توی اون مراسم خنده دار شرکت نکردن هر چند ممکنه کارشون از لحاظ رفتاری درست نباشه اما باید یه جائی نشون داد که همه چی مسخره بازی نیست .

ضمنا اگر اینکار قصد و نیتی درست داشت ... آقای ابراهیم زاده اصفهانی خودش توی این مراسم شرکت میکرد . بهانه این عزیز مربی که خیلی جالب بوده برای مورد تقدیر قرار نگرفتن .

اصلا یه نفر دوست نداره مورد تقدیر قرار بگیره . مشکلی داره !؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! فکر نمیکنم به کسی ربط داشته باشه

به جای قدردانی کردن و کلمات اداری به کار بردن توی مصاحبه ها ، نشون دادن اینکه سیستماتیک همه چی در نصفه جهان و البته تیم معروفش داره انجام میشه ،و ........ بهتره به طرفدارهائی که هنوز تعدادشون به 10.000 نفر هم به زور میرسه یاد بدن که چه طوری باید طرفداری کنن که اصلا طرفدار یعنی چی ؟ همین هائی که تا دیروز به جز قرمز و آبی نمیشناختن . وقتی خدای نکرده 1000 سال دیگه طرفدارهاشون شدن 15.000 تا خب کارشون سخت تر میشه . باید کلاسهای اموزشی برگزار کنن و جزوه و بوروشور بدن بیرون که :
1- کور کردن چشم هموطن ( سرباز که وظیفه نگهبانی از ما رو به عهده داره که جای خود ) طرفداری نیست .
2- شکستن شیشه اتومبیل خبرنگار بی نوا طرفداری نیست .
3- فحش ناموس دادن به اول و آخر تیم مقابل چه تو زمین بازی و چه خارج زمین طرفداری نیست .
4- خرجهای آنچنانی برای به دست آوردن دوزار مقام درپیتی طرفداری نیست .
5- باند بازی طرفداری نیست .
6- استفاده از لهجه در روابط سازمانی و فدراسیونی طرفداری نیست .
7- بازیکن وقتی آخر بازی خودش رو جر میده که تیم مقابل هیچی نداره با این اوضاع میخواد بره آسیا که چی بشه طرفداری نیست .
8- مربی و بازیکن و سرپرست و مدیر عامل :D .............. طرفداری نیست . :D
....
این دوستان اگه زحمت بکشن و همین نکات ساده رو برای این جمعیت --------- تفهیم کنن انگار که از 70 میلیون ایرانی ( منهای این دوستان زرد ) یهو قدردانی کردن .
اونوقت این رو هم میتونن فیلم بگیرن ببرن به ژاپنی ها نشون بدن .
...........
در مورد ظرفیت ورزشگاه هم که بهتره حرف نزنیم . موضوع کمدی میشه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
منم نمی فهمم این باند بازی دوستان می فرمایند یعنی چه ؟؟؟؟ یکی برا من توضیح بده

اگه می تونین ثابت کنید :hmm::hmm:

چند مورد نام ببرید که نشون بده سپاهان باند مافیایی داره :eek::eek::hmm:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینکه که میگم سپاهان قطبه سوم من از خودم درنیاوردم ... همه کارشناسا می گن ... حتی خود مربی ها و بازیکنان هم میگن

من کلا زیاد تو این تاپیک پست نزدم و نمیزنم، ولی دلم نیومد چرا نگم نه سپاهان و نه هیچ تیمه دیگه ای قطب سوم فوتبال ایران نیست.

اگه میبینی به استقلال و پرسپولیس میگن قطب فوتبال ایران برای اینه که قبل از اینکه کسی بدونه تیمی به اسم سپاهان وجود داشته اینا داشتن برای قهرمانی بازی میکردن و کل ایران طرفدار این دو تا تیم بودن.

کلا 10 سال نیست تیمتون رو چهارنفر شناختن و هوادار پیدا کرده اونوقت اسم خودتون رو میزارید قطب فوتبال ایران و با استقلال و پرسپولیسی یکی میکنید که تاریخ فوتبال ایران رو ساختن ؟!

گرچه همین اینکه اینقدر دوست دارید (بخوانید آرزو دارید) که اسم تیمتون رو در کنار قرمز و آبی بیارن خودش خیلی معناها داره :lol:

خداحافظی :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
هر کاری اصول و قانون خودش رو داره .. حتی قدردانی
قدردانی زمانی معنی میده که شب قبل از بازی تماشاچی فهیم زرد نیاد تو هتل و آشوب به پا نکنه ، به بازیکنها توهین نکنه ، جنجال راه نندازه و کاری نکنه که نیروی انتظامی قبل از بازی بخواد دخالت کنه و شعور و فرهنگ رو با چماق یاد این جور آدمها بده .
به همین دلیل توی اون مراسم خنده دار شرکت نکردن هر چند ممکنه کارشون از لحاظ رفتاری درست نباشه اما باید یه جائی نشون داد که همه چی مسخره بازی نیست .

ضمنا اگر اینکار قصد و نیتی درست داشت ... آقای ابراهیم زاده اصفهانی خودش توی این مراسم شرکت میکرد . بهانه این عزیز مربی که خیلی جالب بوده برای مورد تقدیر قرار نگرفتن .

اصلا یه نفر دوست نداره مورد تقدیر قرار بگیره . مشکلی داره !؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! فکر نمیکنم به کسی ربط داشته باشه

به جای قدردانی کردن و کلمات اداری به کار بردن توی مصاحبه ها ، نشون دادن اینکه سیستماتیک همه چی در نصفه جهان و البته تیم معروفش داره انجام میشه ،و ........ بهتره به طرفدارهائی که هنوز تعدادشون به 10.000 نفر هم به زور میرسه یاد بدن که چه طوری باید طرفداری کنن که اصلا طرفدار یعنی چی ؟ همین هائی که تا دیروز به جز قرمز و آبی نمیشناختن . وقتی خدای نکرده 1000 سال دیگه طرفدارهاشون شدن 15.000 تا خب کارشون سخت تر میشه . باید کلاسهای اموزشی برگزار کنن و جزوه و بوروشور بدن بیرون که :
1- کور کردن چشم هموطن ( سرباز که وظیفه نگهبانی از ما رو به عهده داره که جای خود ) طرفداری نیست .
2- شکستن شیشه اتومبیل خبرنگار بی نوا طرفداری نیست .
3- فحش ناموس دادن به اول و آخر تیم مقابل چه تو زمین بازی و چه خارج زمین طرفداری نیست .
4- خرجهای آنچنانی برای به دست آوردن دوزار مقام درپیتی طرفداری نیست .
5- باند بازی طرفداری نیست .
6- استفاده از لهجه در روابط سازمانی و فدراسیونی طرفداری نیست .
7- بازیکن وقتی آخر بازی خودش رو جر میده که تیم مقابل هیچی نداره با این اوضاع میخواد بره آسیا که چی بشه طرفداری نیست .
8- مربی و بازیکن و سرپرست و مدیر عامل :D .............. طرفداری نیست . :D
....
این دوستان اگه زحمت بکشن و همین نکات ساده رو برای این جمعیت --------- تفهیم کنن انگار که از 70 میلیون ایرانی ( منهای این دوستان زرد ) یهو قدردانی کردن .
اونوقت این رو هم میتونن فیلم بگیرن ببرن به ژاپنی ها نشون بدن .
...........
در مورد ظرفیت ورزشگاه هم که بهتره حرف نزنیم . موضوع کمدی میشه

من اين موضوع که نيت اون ها واقعاً قدردانی نيست رو قبول دارم چون اصلاً دليلی واسه اينکار وجود نداره، تمام حرف هات در مورد تماشا گر ها و ميزبانيشون و اتفاقات اخير درسته
اما من ميگم پرسپوليس با شرکت نکردن تو اين مراسم نمادين که حالا به هر دليل ميخواستن برگزار کنن فقط بهشون آتو داد
اون ها حاشيه رو از خود فوتبال بهتر بلد هستن و تو فوتبال ما حاشيه حرف اول رو ميزنه
در کل من فکر ميکنم اگه پرسپوليس اين موضع گيری شديد رو انجام نميداد و تو اين مراسم شرکت ميکرد اتفاق خاصی نميافتاد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
برو به آنجلوتی بگو سپاهان میشناسه ... حالا بهش بگو پرسپولیس (یا استقلال) میگه : what :lol::lol:

جیگر من مثل اینکه تو یک چیزیت میشه ها ؟!!
داداش استقلال پرافتخار ترین تیم آسیاست .... !!! میدونی یعنی چی ؟ یعنی فوتبال آسیا رو با استقلال میشناسن !! یعنی 6 بار رفته تو 4 تا !!!!!!! میدونی یعنی چی ؟
میدونی رکورد پرتماشگرترین بازی آسیا دست کیه ؟ بهتر بازی استقلال جوبیلو رو یک سرچ کنی میفهمی ....
اون موقع سپاهان سعی میکرد بیاد دسته 2 !!!!

حاجی بزار 2 بار برید جزو 4 تا جام باشگاه ها بعد شاخ بشید ...

این یادت باشه اگر امروز فولاد مبارکه ورشکست بشه و تعطیل بشه یا تبدیل بشه به لیوان سازی سپاهان هم تعطیله !!! اما واسه از بین رفتنه اس اس و پرسپولیس باید قلب ایرانیا ورشکست بشه !!!

تا دنیا دنیاست اس اس مال ماست ....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منم نمی فهمم این باند بازی دوستان می فرمایند یعنی چه ؟؟؟؟ یکی برا من توضیح بده

اگه می تونین ثابت کنید :hmm::hmm:

چند مورد نام ببرید که نشون بده سپاهان باند مافیایی داره :eek::eek::hmm:

تاج!!...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اصلاً کی گفته سپاهان قطب سوم هستش ؟؟!!!!

کجای دنیا ما 3 تا قطب داریم ؟؟ اصلاً امکانش هست ؟؟

این خیابانی احمق بیخودی توی دهن این اصفهانی ها قطب سوم رو انداخته

سپاهان یه تیم شهرستانی هست که 3-4 سالی هست خوب نتیجه میگیره مثل ملوان چند دهه پیش فولاد چند سال پیش و ....
اگر 10 سال بعد سپاهان باز هم برای قهرمانی مدعی بود انوقت بجای استقلال میگیم قطب دوم فوتبال ایران :d
خلاصه چیزی به عنوان قطب سوم نه توی اهن ربا داریم نه توی کره زمین و نه توی لیگ ایران قطب دو تا هستش اونم پرسپولیس و استقلال :D
acigar.gif

اینها الکلی میخوان بخودشون تلقین کنن که در حد و اندازه های پرسپولیس و استقلال هستن
مگه هر تیمی برای استقلال و پرسپولیس شاخ بشه بهش میگن قطب ؟؟؟ انوقت باید تیم بحرین رو بزرگترین و جدیدترین رقیب ایران دونست و قطب 5 اسیا !!!!

بیخود خودتون رو خسته نکنید شما کی هستید که بخواهید از پرسپولیسی ها تقدیر کنید ؟!!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بیخود خودتون رو خسته نکنید شما کی هستید که بخواهید از پرسپولیسی ها تقدیر کنید ؟!!

آقا به هر حال خودشون رو یه جوری باید بچسبونن اون مدیرشون رو یه بار هم شده به خاطر پرسپولیسی ها یه عکس ازش بندازن دیگه.

این کارو نکن که بابا ملت یادشون میره ساکت چه شکلی بوده :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اصلاً کی گفته سپاهان قطب سوم هستش ؟؟!!!!

کجای دنیا ما 3 تا قطب داریم ؟؟ اصلاً امکانش هست ؟؟

این خیابانی احمق بیخودی توی دهن این اصفهانی ها قطب سوم رو انداخته

سپاهان یه تیم شهرستانی هست که 3-4 سالی هست خوب نتیجه میگیره مثل ملوان چند دهه پیش فولاد چند سال پیش و ....
اگر 10 سال بعد سپاهان باز هم برای قهرمانی مدعی بود انوقت بجای استقلال میگیم قطب دوم فوتبال ایران :d
خلاصه چیزی به عنوان قطب سوم نه توی اهن ربا داریم نه توی کره زمین و نه توی لیگ ایران قطب دو تا هستش اونم پرسپولیس و استقلال :D
acigar.gif

اینها الکلی میخوان بخودشون تلقین کنن که در حد و اندازه های پرسپولیس و استقلال هستن
مگه هر تیمی برای استقلال و پرسپولیس شاخ بشه بهش میگن قطب ؟؟؟ انوقت باید تیم بحرین رو بزرگترین و جدیدترین رقیب ایران دونست و قطب 5 اسیا !!!!

خیابانی ؟؟؟ :eek: بابا اینو که همه میگن ... خیابانی سیخی چند !! :D
شما با قطب سوم بودنش مشکل داری ؟؟ باشه قطب سوم نیست :eek: بعد از پرسپولیس پرطرفدار ترین تیم کدوم تیمه ؟؟؟؟؟

ما کسی نیستیم ، ولی پرسپولیس هم چیزی نیست ... :lol::lol::lol: منتظرید کی ازتون تقدیر کنه ؟ رئال مادرید یا منچستر یوتایند
gigglesmile.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بعد از پرسپولیس تیم استقلال پرطرفدار هستش ولی مطمین هستم تیم پرطرفدار بعد از استقلال تیم سپاهان نیستش
باور کنید طرفداران تیم ترکتور سازی بیشتر از تیم سپاهان هستش

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بعد از پرسپولیس تیم استقلال پرطرفدار هستش ولی مطمین هستم تیم پرطرفدار بعد از استقلال تیم سپاهان نیستش

حاضرم سره هرچی گفتی باهات شرط ببندم ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اگه تقدیر نشه میگید این همه زحمت کشید چرا هیچ کاری براش نکردند اگه بشه اینجوری جوابشونو میدید ... بابا تکلیف خودتونو روشن کنید :D
حالا ماهیت این کار هرچی می خواد باشه ... من میگم آقا کاره زشت بود !!! هیچ دلیلی هم نمی تونن بیارن ... حتما این تقدیر کردنو دوست ندارن منتظرن باشگاه رئال مادرید بیاد ازشون تقدیر کنه :lol:

مثلا تا حالا برق شیراز از کسی تجلیلی کرده ؟؟ کدوم استقلالی یا پرسپولیسی مسئول یا غیر مسئول گفته چرا این شیرازی ها از ما تقدیر نکردن ؟!؟!؟!

کاملا تایید میشه اتفاقا !! اگه پس فردا همسایه ما هم بگه بیا میخوایم بعنوان همسایه نمونه ازت تجلیل کنیم بگم مگه چیکار کردم ؟! بگه وا ؟!؟!؟؟ میخوای از برج میلاد بیان ازت تجلیل کنن ؟!؟!؟ بیا همینجا ازت تجلیل کنیم دیگه ؟!؟
خودمو مسخره نمیکنم برم !! :D

ا
برو به آنجلوتی بگو سپاهان میشناسه ... حالا بهش بگو پرسپولیس (یا استقلال) میگه : what :lol::lol:

اینو موافقم !! آخه جناب ساکت یه نامه واسش نوشته بود که مای فرند ! آنجلو ! کام تو اصفهان فور تجلیل !! آنجلوتی هم پرسیده بود هو آر یو ؟! ساکت هم گفته بود .. واوو ؟! یو دونت ناو می ؟! آی ام د ه باس آف یللو استورم ! :D:D

می خوای منکر این بشی که قطب سومه ؟ پس قطب سوم کیه ؟ چوکا تالش یا خیبر خرم آباد ؟ :lol:

اگه از لحاظ کسب افتخار باشه تیم سوم ایران پاس هستش که قهرمان آسیا شده .. سپاهان نایب قهرمانی داره .. ! :p

فرزاد عجب رویی داری :eek: می خواستی 10% سپاهانی بشینن 90% پرسپولیس!! ... این حقه میزبانه

من این جمله رو در جواب فرمایش شما گفتم که گفتید یه استادیوم 100 هزار نفری رو هم میتونید پر کنید

در ضمن درسته !! من خیلی پر رو هستم !! ولی در حضور طرفداران سپاهان لنگ می زدایم !! :D

وقتی قلعه نوعی قبل بازی با سپاهان هی میاد کری میخونه و به اصفهان و سپاهان چیز میگه حسنه

دم سپاهان گرم ... حالیش کرد که کجا چه خبره
gun.gif

:)

نمایش اوج فرهنگ سپاهانی البته میدونم که طبق فرمایشات سابقتون اتفاقی بوده نه عمدی !!!

تایید میشه .. یا صنعت نفت

البته اگه بلیط ها رو مجانی اعلام بکنن بچه ها میان !! :p ( شوخی )

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخرین خبر از اوج نیات خیرخواهانه و تجلیل گرایانه یه سپاهانی های عزیز :

درگيري هواداران سپاهان با بازيكنان پرسپوليس در هتل عباسي

به گزارش خبرگزاري فارس بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس كه شب گذشته با دستور كادر فني دقايقي در محوطه هتل عباسي مشغول راه رفتن بودند به دليل بي احترامي به سپهر حيدري و مهدي واعظي دقايقي با هواداران سپاهان درگير شدند.
يكي از مسئولان تداركات تيم فوتبال پرسپولس با هواداران تيم فوتبال سپاهان درگيري شديدي پيدا كرد.
اين درگيري پس از دقايقي با حضور پليس 110 به پايان رسيد.
اين موضوع باعث شد مسئولان باشگاه پرسپوليس از عملكرد ميزبان خود انتقاد كنند و در مراسم تقدير قبل از بازي با سپاهان شركت نكنند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس اين گلايه خود را به مسئولان نيروي انتظامي اصفهان و مسئولان باشگاه سپاهان انتقال دادند.

منبع

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بســــــــــــــه دیگه ... :wacko:

ظهر تاحالا فقط دارم کل کل می کنم با شماها ... به *** رفتم :wacko:

یه نفر به چند نفر ؟؟!!!!

درآخر به همتون میگم درسته سپاهان سابقه استقلال و پرسپولیس رو نداره ولی شما از این به بعدشم نگاه کنید ... سپاهان همین جور می مونه ... روز به روز هم بهتر میشه و طرفداراش زیاد تر میشن

;););) یا علـــی ;););)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
آخرین خبر از اوج نیات خیرخواهانه و تجلیل گرایانه یه سپاهانی های عزیز :

درگيري هواداران سپاهان با بازيكنان پرسپوليس در هتل عباسي

به گزارش خبرگزاري فارس بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس كه شب گذشته با دستور كادر فني دقايقي در محوطه هتل عباسي مشغول راه رفتن بودند به دليل بي احترامي به سپهر حيدري و مهدي واعظي دقايقي با هواداران سپاهان درگير شدند.
يكي از مسئولان تداركات تيم فوتبال پرسپولس با هواداران تيم فوتبال سپاهان درگيري شديدي پيدا كرد.
اين درگيري پس از دقايقي با حضور پليس 110 به پايان رسيد.
اين موضوع باعث شد مسئولان باشگاه پرسپوليس از عملكرد ميزبان خود انتقاد كنند و در مراسم تقدير قبل از بازي با سپاهان شركت نكنند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس اين گلايه خود را به مسئولان نيروي انتظامي اصفهان و مسئولان باشگاه سپاهان انتقال دادند.

منبع

باور کنید همون طرفدار سپاهان نمونه کامل طرز تفکر مدیران باشگاه هستش مگه میشه باشگاهی از پیشکسوتان یه تیم بخواد تشکر کنه بعد طرفدارش به بازیکنان اون تیم توهین کنه

ساکت 1000 چهره نمونه کامل مدیر عامل مافیایی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

چون تاج اصفهانیه میگید سپاهان باند داره ... تاج از اعضای باند ساکته ؟؟!!!

بابا برید جمعش کنید این چرت و پرت هارو ... مگه قراره همه مسئولان تهرانی باشن ؟؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چون تاج اصفهانیه میگید سپاهان باند داره ... تاج از اعضای باند ساکته ؟؟!!!

بابا برید جمعش کنید این چرت و پرت هارو ... مگه قراره همه مسئولان تهرانی باشن ؟؟

چون تاج باندبازه و ساکت هم همینطور ما اینو میگیم والا کی گفته هم مسئولین باید تهرانی باشن ؟! اصلا مگه الان مسئولین تهرانی هستند ؟

بنظر من مسئولین درصورت شایستگی حق دارن از ابرکوه هم باشند بشرط اینکه باندباز نباشند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا