• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چون تاج باندبازه و ساکت هم همینطور ما اینو میگیم؟

خوب ثابت کنید
97.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوب ثابت کنید
97.gif
در این مورد
یکی همین فینال جام جذفی دو فصل قبل بین پرسپولیس و سپاهان - ساعت و زمان بازی
دومی بازیهای لیگ که سپاهان در جام باشگاه ها راحت باشه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب ثابت کنید
97.gif

این مثل قضیه فیثا غورث می مونه :) ( هنوز بلد نیستی )
aبه توان 2 +b به توان 2 = c به توان 2

خوب حالا
ساکت + تاج = باند باز

حال کردی چقدر راحت ثابت کردمش :)
البته ثابت هم نمی خواست بکنی چون همه دیگه قضیه فیثا غورث رو بلدند نمی دونم تو چرا هنوز یاد نگرفتی :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اگه ساکت باند باز بود سپاهان پارسال قهرمان میشد ... اگه ساکت باند باز بود پارسال 3 امتیاز از سپاهان کم نمی کردند ... اگه ساکت باند باز بود پارسال سپاهان 3 ماه بیرون از خونه بازی نمی کرد و 2 ماه هم تو اصفهان بدون تماشاگر ... اگه ساکت باند باز بود اون بازی جام حذفی که 4-1 باختید تو اصفهان بود نه تو تهران و همیطور بازی جام حذفی امسال که قراره دوباره تو تهران باشه!!!! و...

"سراب" ببین اینجوری اثبات می کنن
laie_14.gif
نه اینجوری که تو گفتی

دیگه هم از این چرت و پرت ها نگید که هیچ کس باورش نمیشه
3ztzsjm.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اگه ساکت باند باز بود اون بازی جام حذفی که 4-1 باختید تو اصفهان بود نه تو تهران و همیطور بازی جام حذفی امسال که قراره دوباره تو تهران باشه!!!! و...

3ztzsjm.gif

قربان اگر ساکت باندباز نبود اون بازی که 4-1 باختیم اصلا داور اون پنالتی الکی رو بهتون نمی داد که بعدش 4-1 بشیم
( قهرمانی بود یا مرادی ؟ ای باندباز نعلتی ! )
ضمنا اثبات باندباز بودن ساکت اصلا سخت نیست

اگر دقت کرده باشی اون سالی که علی پروین دوباره برگشت پرسپولیس ( بعد از بگویچ ) پرسپولیس از اوائل فصل خیلی روی فرم نبود . خب ؟ بعدش کم کم وسطای فصل داشت راه می افتاد که جریان زوبل و اینچیزا پیش اومد و پروین رسما شد سرمربی . خب ؟ بعد اون موقع بازی انصاریفرد خیلی با پروین خوب نبود و سعی کرد کم کم از تیم بذارتش کنار . بازی پرسپولیس - بایرمونیخ که یادته ؟ کلا همه این جریانات ثابت می کنه که ساکت یک باندباز به تمام معناس ... بجون جواد راست می گم

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
فعلا یک هیچ از پیکان عقب هستند

این ژانواریو 70 درصده تیمه استقلاله

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قربان اگر ساکت باندباز نبود اون بازی که 4-1 باختیم اصلا داور اون پنالتی الکی رو بهتون نمی داد که بعدش 4-1 بشیم
( قهرمانی بود یا مرادی ؟ ای باندباز نعلتی ! )

یه باره بگو ما هروقت شما رو بردیم ماله باند بازی ساکت بود
292.gif

اون که 100% پنالتی بود ... خودتونم همون یه گلی که زدید پنالتی بود ... من یادمه توی اون بازی داوری هیچ حرف حدیثی نداشت

اگر دقت کرده باشی اون سالی که علی پروین دوباره برگشت پرسپولیس ( بعد از بگویچ ) پرسپولیس از اوائل فصل خیلی روی فرم نبود . خب ؟ بعدش کم کم وسطای فصل داشت راه می افتاد که جریان زوبل و اینچیزا پیش اومد و پروین رسما شد سرمربی . خب ؟ بعد اون موقع بازی انصاریفرد خیلی با پروین خوب نبود و سعی کرد کم کم از تیم بذارتش کنار . بازی پرسپولیس - بایرمونیخ که یادته ؟ کلا همه این جریانات ثابت می کنه که ساکت یک باندباز به تمام معناس ... بجون جواد راست می گم
خب چه ربطی به سپاهان داشت ؟
1436.gif

به جون خودم اگه چیزی فهمیده باشم از این یه تیکه از حرفات
144fs807820.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فعلا یک هیچ از پیکان عقب هستند

این ژانواریو 70 درصده تیمه استقلاله

ذوب فعلا خوب امتیاز میگیره ... استقلال هم بعد از بازی با پرسپولیس افت کرده

احتمال 95% ذوب تو اصفهان استقلالو می زنه ...

شانس قهرمانیه ذوب آهن بیشتر از استقلاله

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بازی استقلال 1-1 تموم شد ...

این هفته همه نتایج به نفع ذوب آهن شد .. خودش هم که دیروز برد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
قلعه نوعی دلیل تساوی تحقیرآمیز استقلال در برابر پیکان را "باد" عنوان کرد!!!!!!!!!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
داور هم شوروش رو دارآورده بود دیگه!

این سید صالحی رو باید خشک کرد به عنوان عروسک آویزونش کرد به شیشه جلوی ماشین!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ولی خدایی انصاف نیس این تیم استقلال رو کسی شایسته ی قهرمانی بدونه!

ببینید چجور پیکانی ها لولشون کرده بودن!

من نگران بازی های آسیاییشون هستم :( تورو خدا اونجا لااقل با آبروی ایران بازی نکنید :(

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ماجرای اعتقادات عجیب پیروانی!:blink::p

پیروانی که در روز دربی اصرار داشت تا ناظر فدراسیون فوتبال حوله وحید طالب‌لو دروازه بان استقلال را بگردد، این‌بار نیز به
سرمربی پرتغالی تیمش توصیه کرد که در مراسم تقدیر سپاهانی‌ها حاضر نشود.

طبق اخبار موثقی که از اصفهان رسیده،پیروانی به وینگادا می گوید: "آنها در مراسم تقدیر یک شال به گردن شما می اندازند و هر مربی هم که آن شال دور گردنش انداخته شده،بدون امتیاز اصفهان را ترک کرده است!!"

پیروانی برای آنکه بر حرفهای خود سندیت ببخشد،در ادامه به وینگادا می گوید: "چندی قبل ابراهیم زاده سرمربی تیم ذوب آهن اجازه نداد شال گردن معروف را به گردنش بیندازند و به همین دلیل از سپاهانی‌ها امتیاز گرفت!!"

منبع: خبرگزاری برنا

افشين امپراطور
:lol:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب ثابت کنید
97.gif

حامد جان، عزيزم، قربونت برم، قربون قد و بالا و چشم و ابروت، فعلاً ببين چطور طرفداراي پرسپوليس و استقلال که تا قبل اومدن شما داشتن عين ... و ... به هم مي پريدن متحد شدن عليه ساکت! اين خودش دليل محکميه!

ذوب فعلا خوب امتیاز میگیره ... استقلال هم بعد از بازی با پرسپولیس افت کرده

احتمال 95% ذوب تو اصفهان استقلالو می زنه ...

شانس قهرمانیه ذوب آهن بیشتر از استقلاله

قربون دهنت! اينو هستم فتير

قلعه نوعی دلیل تساوی تحقیرآمیز استقلال در برابر پیکان را "باد" عنوان کرد!!!!!!!!!

خوب ديگه، مربي چاله ميدونيه، کاريش نمي شه کرد!

ماجرای اعتقادات عجیب پیروانی!:blink::p

پیروانی که در روز دربی اصرار داشت تا ناظر فدراسیون فوتبال حوله وحید طالب‌لو دروازه بان استقلال را بگردد، این‌بار نیز به
سرمربی پرتغالی تیمش توصیه کرد که در مراسم تقدیر سپاهانی‌ها حاضر نشود.

طبق اخبار موثقی که از اصفهان رسیده،پیروانی به وینگادا می گوید: "آنها در مراسم تقدیر یک شال به گردن شما می اندازند و هر مربی هم که آن شال دور گردنش انداخته شده،بدون امتیاز اصفهان را ترک کرده است!!"

پیروانی برای آنکه بر حرفهای خود سندیت ببخشد،در ادامه به وینگادا می گوید: "چندی قبل ابراهیم زاده سرمربی تیم ذوب آهن اجازه نداد شال گردن معروف را به گردنش بیندازند و به همین دلیل از سپاهانی‌ها امتیاز گرفت!!"

منبع: خبرگزاری برنا

افشين امپراطور
:lol:

اولاً زياد به حرف اين خبرگزاري ها اعتقاد ندارم، ثانياً زياد به افشين پيرواني اعتقاد ندارم! ثالثاً افشين امپراطور يکي ديگه بود! اين کلنل هم نيست! اون امپراطور تو ذهن من که تا ابد امپراطور مي مونه...

و حالا از خودم بشنويد!
من زمان بازي دانشگاه بودم و نفهميدم بازي چند چند شد. وسط حياط دانشکده فني معرکه گرفته بودم و چرت و پرت در مي کردم! ديدم همش 5 نفر دور و برمن يه دو دو تا چهار تا کردم ديدم نفري يه چايي و هاي باي ميشه 1000 تومن!:p بعد هوار کشيدم و گفتم: «خداوکيلي اگه استقلال نبرده باشه همتون بوفه مهمون من!» يهو يکي اومد بهم گفت برو بوفه چون بازي مساوي شد! يهو ديدم 5 نفر شدن 50 نفر:eek:

خلاصه با هزار بدبختي قرار گذاشتم که اگه چهارشنبه ذوب استقلالو برد به همه نفري يه هايدا بدم:wacko:

آخه هيشکي نيست بگه خوره ها! ترمي نيم ميليون تو جيب دولت مي ريزين، از يه هاي بايم نمي گذرين:(

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خلاصه با هزار بدبختي قرار گذاشتم که اگه چهارشنبه ذوب استقلالو برد به همه نفري يه هايدا بدم
خوب از الان مطمئن باش باختی =)).. ذوب آهن تو زمین خودش حتمآ می بره استقلال رو . مطمئن باش

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جان، عزيزم، قربونت برم، قربون قد و بالا و چشم و ابروت، فعلاً ببين چطور طرفداراي پرسپوليس و استقلال که تا قبل اومدن شما داشتن عين ... و ... به هم مي پريدن متحد شدن عليه ساکت! اين خودش دليل محکميه!
دلیلش به خاطر این نیست که ساکت باند بازه دلیلش اینه که سپاهان بدجور زده تو کاسه کوزه تون :D

پست شماره 3649 منو خوندی ؟ نظرت چیه ؟ :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا