• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدن دستگاه USB تولید کننده آنیون برای تصفیه هوا !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من دنبال دستگاهی می گردم که با تولید کردن آنیون هوا رو تصفیه کنه و ترجیحا USB باشه .
مدل هایی رو پیدا کردم، ولی نمی دونم چه مدل هایی در ایران پیدا میشه :(

اگه جای مناسبی برای این سوال نیست، ببخشید. واقعا نمی دونستم کجا بنویسم :D

این مدل ساخت Apacer هست و یک ورودی USB هم داره !

apacer_aa220.jpg

توضیح بیش تر...

یک کی برد از A4Tech با قابلیت تولید یون منفی :

KA-15-3b.gif
KA-15-5b.gif

توضیح بیش تر...

این مدل هم ساخت Purely Products هست :

ioncomp_250.jpg

توضیح بیش تر...

اینم یک مدل دیگه از Purely Products :

ionhome_250.jpg

توضیح بیش تر...

آیا دستگاه مشابهی برای این کار سراغ دارین؟
تا جایی که ممکنه می خوام دستگاه مستقلی باشه.مثلا همراه Keyboard نباشه :)
حتی اگه به کامپوتر هم وابسته نبود، اشکالی نداره

خیلی متشکرم :D

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
فواید این دستگاه :

هوا رو پاک و تمیز می کنن
باکتری ها رو می کشن
دود و غبار هوا رو پراکنده می کنن

مثلا ببینید این دستگاه توی 45 ثانیه چه کار کرده :eek:

AIRPOL-TEST.jpg

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
البته باید اضافه کنم که فایده ی اصلی و مهم این دستگاه که نام این دستگاه هم از همین خاصیت گرفته شده اینه که با تولید آنیون ، یون های مثبت تولید شده توسط دستگاه های الکترونیکی رو از بین میبره (خنثی میکنه)

منم ندیدم تو شهر خودمون (مشهد) ،اما تهران باید پیدا بشه.
در نهایت اگر تهران هم نبود میشه به یکی از دوستان که از خارج از کشور میاد بگیم چندتا بیاره با خودش
winking.gif

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
البته باید اضافه کنم که فایده ی اصلی و مهم این دستگاه که نام این دستگاه هم از همین خاصیت گرفته شده اینه که با تولید آنیون ، یون های مثبت تولید شده توسط دستگاه های الکترونیکی رو از بین میبره (خنثی میکنه)

منم ندیدم تو شهر خودمون (مشهد) ،اما تهران باید پیدا بشه.
در نهایت اگر تهران هم نبود میشه به یکی از دوستان که از خارج از کشور میاد بگیم چندتا بیاره با خودش
winking.gif

می تونن برای من هم بیارن ؟
اگه بتونین برام گیر بیارین خیلی متشکرم می شم :blush:
اگه خواستند برای شما بخرند، لطفا به من هم خبر بدین :D

odgd odgd lja;vl

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
راستش من زیاد جدی دنبالش نیستم ، اما حتما دوست عزیز ، اگه بین دوستان و آشناها دیدم کسی شرایطش رو داره میگم 2-3 تا بیاره ، شما هم اگر گیر آوردید به من پ.خ بزنید خبر بدید
victory.gif

این مدل apacer که گذاشتید فکر کنم قیمتش حدود 10 دلار باشه ، درسته ؟ منم دنبال یه چیز مستقل مثل همین هستم.
طرفهای روسیه و ترکیه هم باید پیدا بشه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
راستش من زیاد جدی دنبالش نیستم ، اما حتما دوست عزیز ، اگه بین دوستان و آشناها دیدم کسی شرایطش رو داره میگم 2-3 تا بیاره ، شما هم اگر گیر آوردید به من پ.خ بزنید خبر بدید
victory.gif

این مدل apacer که گذاشتید فکر کنم قیمتش حدود 10 دلار باشه ، درسته ؟ منم دنبال یه چیز مستقل مثل همین هستم.
طرفهای روسیه و ترکیه هم باید پیدا بشه.

البته دستگاه Apacer یکم ضعیفه
هر چیزی خریدین، بهتره مقدار یون هایی که در سانتی متر مکعب تولید می کنه بیش تر از 1,000,000 باشه. اگه بود و خریدین، لطفا برای من هم بخرید :D

مدل های Purely Products که توی پست اول معرفی کردم خیلی بهترن

در ضمن، نمایندگی A4tech کی برد های Anion رو وارد کرده.ولی ظاهرا اونم چیز ضعیفیه !

با تشکر فراوان

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
البته دستگاه Apacer یکم ضعیفه
هر چیزی خریدین، بهتره مقدار یون هایی که در سانتی متر مکعب تولید می کنه بیش تر از 1,000,000 باشه. اگه بود و خریدین، لطفا برای من هم بخرید :D

مدل های Purely Products که توی پست اول معرفی کردم خیلی بهترن

در ضمن، نمایندگی A4tech کی برد های Anion رو وارد کرده.ولی ظاهرا اونم چیز ضعیفیه !

با تشکر فراوان

آقا من در حدود 2 سال پیش یکی از این تصفیه کننده های هوا رو گرفتم، با usb هم کار میکنه. خوب نیست، یعنی اونطور نیست که فکر کنی اگه روشنش کنی هوا تمیز میشه ... وقتی روشن میکنی این حس رو ایجاد می کنه که هوا تازه است (مثل هوای خنک ساعت های اولیه روز) ولی اونطور نیست، نمی دونم چطور بگم، باید خودت امتحان کنی ولی مطمئن باش اگه امتحان کنی خوشت نمیاد.
فقط حس هوای تازه رو ایجاد میکنه، از هوای تازه و پاک واقعی خبری نیست. تازه من یه مشکل دیگه هم باهاش دارم اینه که اگه شب تا صبح روشن بمونه، فرداش قطعا سر درد خواهم داشت. :hmm:
الان هر چی گشتم لینکی از این پیدا نکردم، فردا پس فردا سر فرصت جعبه اش رو پیدا می کنم بتونم بهت اسم و مشخصاتش رو بگم.
خلاصه به نظر من خیلی دنبالش نرو. اگه خواستی بیا اینو بهت قرض میدم ببین چجوره. 

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بله حق با شماست ، هوای تازه ی واقعی که نمیشه ، ولی بعضی جاها بدرد میخوره
مشکل اصلی این دستگاه ها اینه که هوشمند نیست و خود استفاده کننده باید میزان روشن بودنش رو کنترل کنه .
چون یون منفی بیش از حد هم مضر هست به هر حال.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
آقا من در حدود 2 سال پیش یکی از این تصفیه کننده های هوا رو گرفتم، با usb هم کار میکنه. خوب نیست، یعنی اونطور نیست که فکر کنی اگه روشنش کنی هوا تمیز میشه ... وقتی روشن میکنی این حس رو ایجاد می کنه که هوا تازه است (مثل هوای خنک ساعت های اولیه روز) ولی اونطور نیست، نمی دونم چطور بگم، باید خودت امتحان کنی ولی مطمئن باش اگه امتحان کنی خوشت نمیاد.
فقط حس هوای تازه رو ایجاد میکنه، از هوای تازه و پاک واقعی خبری نیست. تازه من یه مشکل دیگه هم باهاش دارم اینه که اگه شب تا صبح روشن بمونه، فرداش قطعا سر درد خواهم داشت. :hmm:
الان هر چی گشتم لینکی از این پیدا نکردم، فردا پس فردا سر فرصت جعبه اش رو پیدا می کنم بتونم بهت اسم و مشخصاتش رو بگم.
خلاصه به نظر من خیلی دنبالش نرو. اگه خواستی بیا اینو بهت قرض میدم ببین چجوره. 

خیلی خیلی متشکرم
اگه بتونین مدل رو بگین خیلی خوبه
یه سوال: دستگاه شما همیشه روشنه یا هر چند وقت یک بار خاموش می شه ؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
بالاخره یک مقاله علمی در مورد تاثیر یون منفی بر سلامت انسان در مجله Compliance Engineering پیدا کردم :lol:
این مقاله خیلی از ادعا هایی رو که در مورد یون منفی و مثبت می شه رو بررسی کرده و در نهایت به جای اظهار نظر در مورد خوبی یا بدی یون منفی، شرح آزمایش های نویسنده رو که در مورد اثر یون منفی در کم کردن درد بیماران رو شرح داده.
ولی به طور کلی می شه گفت یون منفی ارتباط زیادی با هوی تازه نداره.مثلا بعد از رعد و برق که ممکنه احساس کنیم هوا گرفته، یون منفی زیادی در هوا وجود داره و یا در قله کوه ها با اینکه مقدار زیادی یون مثبت در هوا وجود داره، هوا خیلی خوب به نظر می رسه.
ولی به نظر می رسه یون منفی در تسکین درد خیلی ماثره ولی به گفته نویسنده برای این نتیجه گیری هنوز خیلی زود هست و باید آزمایش های دقیق تری انجام بشه

متن کامل مقاله :
http://www.ce-mag.com/archive/02/11/mrstatic.html

این مقاله هم از سایت Los Angeles Times هست و به بررسی اثر دستگاه های تولید کننده یون منفی در کاهش آلودگی هوا پرداخته و ادعا کرده که این دستگاه ها علاوه بر نا کار آمد بودن در تمیزی هوا، مقادیر جزئی اوزون تولید می کنند که گاز خطرناکی است :

متن کامل مقاله :

http://www.latimes.com/features/hea...1,0,6472148.story?track=mostviewed-storylevel

این مقاله رو هم در سایت مجله New Scientist دیدم. این مقاله درباره تاثیر خوب یون های منفی و مثبت در مبارزه با بیماری ها در بیمارستان هاست :

http://www.newscientist.com/article/dn3228

Last edited:

losts

Registered User
لایک‌ها
12
با تشکر از دوستان معلومات بالا ، بنده دقیقا آخرش نفمیدم یون منفی بهتره یا مثبت و این دستگاه ها کدوم رو از بین میبره؟
راستی این شرکت هم هست از این دستگاهها میده من با پدر بزرگم مطب خیلی شلوغ یه دکتر تنفس تو ملاصدرا رفته بودم از اینا گذاشته بود: http://neotec.ir/servati/pooducts.htm
اونی که تو سایت نوشته 3800 .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
با تشکر از دوستان معلومات بالا ، بنده دقیقا آخرش نفمیدم یون منفی بهتره یا مثبت و این دستگاه ها کدوم رو از بین میبره؟
راستی این شرکت هم هست از این دستگاهها میده من با پدر بزرگم مطب خیلی شلوغ یه دکتر تنفس تو ملاصدرا رفته بودم از اینا گذاشته بود: http://neotec.ir/servati/pooducts.htm
اونی که تو سایت نوشته 3800 .

دوست عزیز بهتر و بدتر نداره ، هر کدوم که در محیط از حد طبیعی بیشتر باشه نا مطلوب هست و اگر از حدی بیشتر بشه کاملا مضر ! بهترین حالت ، توازن بین یون های مثبت و منفی هست ;)

این دستگاه ها هم یون منفی تولید میکنن برای خنثی کردن یون مثبت
winking.gif

Last edited:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

منم به خرید این دستگاه علاقه مند شدم!
کسی این مدل رو سراغ داره:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4101

من چند تا میخوام اگر جایی سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا