• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرورگر NetScape عکس ذخیره نمیکنه

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید. یال نو همگی مبارک باشه
من مرورگر NetScape 9 دارم عکس ذخیره میکردش خود به خود نمیدونم چجوری شده عکس میزنم ذخیره کنه میاره save میزن ولی اونجایی که ذخیره کردم نیستش هیچی. چند بار unistall کردم دوباره نصب کردم ولی باز همینطوری هستش نمیدونم چیکار کنم .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این مرورگر دیگه پشتیبانی نمیشه و ارتقائش متوقف شده. چرا از IE ، FireFox یا Opera استفاده نمیکنید؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مرورگر دیگه پشتیبانی نمیشه و ارتقائش متوقف شده. چرا از IE ، FireFox یا Opera استفاده نمیکنید؟

opera که خوشم نیوم Fire fox هم که کار میکردم باهاش ولی بعضی سایتها و وبلاگها میرفتم سایت بهم ریخته میشد و نمیتونستم استفاده کنم مخصوصا وبلاگ های فارسی. مرورگر netscape خیلی راحت و خوب بودش . اگه مرورگر خوبی هست معرفی کنید و لینک ب دین ممنون میشم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بغیر از FF, IE و Opera
فلاک و کروم و آوانت و مکستون و سافاری هم هستن. فلاک هسته ش همون FFئه. مکستون و آوانت هم (فکر میکنم) همون IE هست.
FF معمولا باید خوب نشون بده که :D

ممنونم رفیق. آوانت رو ریختم خیلی خوبه فقط با Internet download manager مچ نیستش که دانلود کنه داخل گزینه های خود IDM هم آوانت نیستش خودم میرم فایل اجرایی آوانت رو اجرا میکنم قبول نمیکنه

بالا