• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مترجمه متن و صفحات Power Translator Ful KH Edition

GTAexcess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه بچه ها
مترجمه متن و صفحات وب Power Translator Ful KH Edition

- مترجم متون و عبارات فارسی ، انگلیسی ، چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی به یکدیگر !
- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی ) مثلا ترجمه یک صفحه انگلیسی به فارسی ( ترجمه غیر هوشمند و نیاز به ویراستاری مجدد )
- سرعت بسیار بالا و دیتابیس عظیم لغت و گرامر که این نسخه را به بهترین و کامل ترین نسخه مبدل کرده است !
- بهره مندی از تکنولوژی تشخیص گفتار Speech Recognition برای ترجمه صحبتها از زبان های English, German, French, Spanish, Japanese, و Chinese !
- بهره مندی از تکنولوژی تبدیل متن به صدا Text to Speech سازگار با زبانهای Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian - ترجمه بسیار سریع که تنها با نگاه داشتن نمایشگر موس بر روی متن ترجمه ظاهر می شود !
- سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !
- ترجمه دو طرفه برای هر یک از 16 زبان ( از جمله زبان فارسی ) !
- دارای چهار ابزار حرفه ای LogoTrans ، ClipTrans ، MirrorTrans ، TransIt !
LogoTrans برای ترجمه متونی که تایپ می کنید، Paste می کنید و یا به داخل محیط نرم افزار می کشید !
ClipTrans برای ترجمه هر متنی که انتخاب و کپی شده است !
MirrorTrans به صورت اتوماتیک پنجره و محیط دیگری را زیر نظر می گیرد و هر متنی که در آنجا ظاهر می شود را بلافاصله ترجمه می کند !
TransIt یک یا دو جمله را ترجمه کرده و سریعا در محیط یک نرم افزار دیگری همچون نرم افزار های چت قرار می دهد.
- قابلیت ترجمه یک فایل و ذخیره نتیجه به صورت یک فایل ! پشتیبانی کامل از فرمتهای TXT/text, Microsoft Word, HTML, RTF, Adobe Acrobat PDF and XML files .
- دیکشنری های تخصصی مختلف و حتی قابل ویرایش !
برنامه ای که متن و صفحات وب بعد از ترجمه مفهوم واقعی و بدون نیاز به ویراستاری رو داشته باشند .

مثل عکس های زیر :

Yahoo.com :

1206377138.jpg

RapidShare.com :

1206414373.jpg

لنگه این برنامه رو عمرا گیر بیارین .
شامل 29 رشته در زبان فارسی و 12 رشته در سایر زبان ها . یعنی وقتی شما می زنید سایتی رو از اینگلیسی به فارسی ترجمه کنه می تونید از بین 29 رشته نزدیکترن رشته مربوط به متن خودتون رو انتخاب کرده و دکمه ترجمه رو بزنید ، برای سایر زبانها مثلا از آلمانی به فرانسوی 12 رشته داره .

این برنامه که ویرایش فارسی اونه در یک دی وی دی هست و قیمتش بدون هزینه پست 5000 تومن هست .
عمرا قیمت بهتر از این پیدا کنید .
تو بازار هم فقط یه مغازه داره که اونم فقط اینگلیسی به فارسیشو میده 150 هزار تومن ! تازه با هزارتا منت و قاچاق بازی !

امکانات اضافه شده به این ورژن :
متن بعد از ترجمه احتیاجی به ویراستاری نداره !
اضافه شدن 29 رشته به زبان فارسی !
کمک گیری برای ترجمه از 48 فرهنگ لغت !
اضافه شدن 12 رشته به سایر زبان ها که میشه :
15*15+15=240 + 240*12=2800
یعنی 15 فرهنگ لغت ( به جز اینگلیسی به فارسی) + یک فرهنگ لغت فارسی به اینگلیسی = 240 فرهنگ لغت + 240 فرهنگ لغت * 12 رشته = 2800 رشته اضافه شده به کل سایر زبانها !
حفظ خصوصیات لینک ها
و از همه مهمتر ، به روز شدن هر 21 روز از طریق اینترنت .

منظور از حفظ خصوصیات لینکها اینه : مثلا شما برای دانلود فایلی وارد سایت مگاآپلود میشید ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، صفحه دانبود بدون هیچ مشکلی باز خواهد شد و می توانید دانلود کنید ، اما ورژن قبلی ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، در صفحه جدید لینک دانلود حراب شده و با صفحه ارور مگاآپلود مواجح می شدید .

هرکی می خواد کافیه به [email protected] ایمیل بزنه و درخواست کنه تا نحوه دریافت رو توضیح بدم براش .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب آقا بالاخره ما نباید یه تستی بکنیم این برنامه رو یا نه؟؟
میشه من چندتا لینک بذارم شما با اون ترجمه بکن و عکسشو بذار اینجا........

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
خب آقا بالاخره ما نباید یه تستی بکنیم این برنامه رو یا نه؟؟

منم با شما موافقم یک چند تا لینک بزارمی ترجمه کنند و عکسشو بزارند

GTAexcess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

چرا نمیشه !
لینکتو بذار .

منم با شما موافقم یک چند تا لینک بزارمی ترجمه کنند و عکسشو بزارند

بذارید اما یه وقت تمام صفحات مورد نیازتون رو نذارید که من براتون ترجمه کنم !

یه لینک بیشتر ندید منم کار و زندگی دارم :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز اون برنامه میخواد ترجمه کنه:

1-این سایت ورزشی انگلیسی کل صفحه: http://bayern.ir/en/
2-سایت درباره فیلم:http://www.cinema.com/
3-صفحه health یاهو

البته اینها لینکهای من هستند دوستان هم هرکدوم یه لینک بذارن تا ببینیم کار این برنامه به چه شکله.......
با تشکر از شما.........

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اين برنامه فقط سايت يا مثلا يه لينكي بهش بديم رو مي تونه ترجمه كنه ؟؟

مثلا نميشه 10 صفحه متن انگليسي به صورت فايل TXT بهش بديم و اون بياد به فارسي ترجمش كنه ؟؟

بعدشم اگه امكان پرداخت مبلغ و بعد دانلود برنامه بود خيلي بهتر بود تا پست و اين جور صحبت ها ...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

مثلا نميشه 10 صفحه متن انگليسي به صورت فايل TXT بهش بديم و اون بياد به فارسي ترجمش كنه ؟؟

بعدشم اگه امكان پرداخت مبلغ و بعد دانلود برنامه بود خيلي بهتر بود تا پست و اين جور صحبت ها ...

دوست عزیز این یه برنامه هستش و فکر کنم اصلا نیازی نیست که موقع ترجمه شما آنلاین باشین......

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز این یه برنامه هستش و فکر کنم اصلا نیازی نیست که موقع ترجمه شما آنلاین باشین......

دوست عزيز شما منظور من رو بد متوجه شديد !!!

منظور من اين بود كه ما وقتي پول واريز كرديم ايشون لينك دانلود اين برنامه رو به همراه رجيستر كي و اينجور چيزا به ما بدن تا نيازي به ارسال مرسوله با پست پيشتاز كه اولا هزينه جداگانه و دوما دردسر بيشتري داره نباشه ...

بيشتر قصد من اين هستش كه از اين برنامه براي ترجمه فيلم از انگليسي به فارسي استفاده كنم مي خوام ببينم اين برنامه مي تونه كارم رو راه بندازه يا نه ...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز شما منظور من رو بد متوجه شديد !!!

منظور من اين بود كه ما وقتي پول واريز كرديم ايشون لينك دانلود اين برنامه رو به همراه رجيستر كي و اينجور چيزا به ما بدن تا نيازي به ارسال مرسوله با پست پيشتاز كه اولا هزينه جداگانه و دوما دردسر بيشتري داره نباشه ...

بيشتر قصد من اين هستش كه از اين برنامه براي ترجمه فيلم از انگليسي به فارسي استفاده كنم مي خوام ببينم اين برنامه مي تونه كارم رو راه بندازه يا نه ...

دوست عزیز خب اگه بفرسته که خیلی بهتره چون حجم برنامه خیلی زیاده واسه دانلود.......

GTAexcess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا چی شد ما هنوز منتظریم.......
من فقط شبها میام نت ، یعنی شغلم ایجاد می کنه . هشتم هم دارم میرم تا 12 نیستم .

-این سایت ورزشی انگلیسی کل صفحه: http://bayern.ir/en/
گفتم که قبلا :
یه وقت تمام صفحات مورد نیازتون رو نذارید که من براتون ترجمه کنم ! یه لینک بیشتر ندید منم کار و زندگی دارم :)

این صفحه ورزشی که میگید هربار توش رفتم Servis Unbel بودش .

http://upload.iranblog.com/1/1206614902.jpg

3-صفحه health یاهو

نمی دونم چه صفحه ای رو می گید لینک بدید .

بله میشه ، ببینید ، هم مترجمه متن هست یعنی می تونید باهاش متون رو هم Import کنید اما منظورتون اگه از ده صفحه متن زیاد هست ، نرم افزار قابلیت داره با هربار ترجمه 173 (حداکثر و استاندارد 160) پاراگراف رو ترجمه کنه ، بعد باید متن قبلی رو از رو صفحه پاک کنید و بقیه رو بذارید برای ترجمه البته این چیزیه که توصیه شده اما بیشتر هم می تونید بذارید ، و هم مترجم صفحات وب هست که بعد از وارد شدن به سایت مورد نظر و لود کامل با کلیک بروی دکمه Trans سایت رو فارسی لود میکنه .

دوست عزیز خب اگه بفرسته که خیلی بهتره چون حجم برنامه خیلی زیاده واسه دانلود.......

درست فرمودید ، حجمش 1.59 هست . ورژن قبلی که در پاراگراف اول امکاناتشو نوشتم حجمش 1.10 بود . (به گیگ)

خلاصه من تا شنبه شب بیشتر نیستم بعدش میره تا سیزدهم ، یعنی اگه تمام ایراداتون رو گرفتید و منو کچل کردید :) ، تا اون موقع سفارش بدید که من اگه حداکثر یکشنبه صبح پست کنم حداقل تا 3شنبه دستتون برسه .
3 تا نمونه هم از کاراش گذاشتم . خودمم میگم ، این برنامه مترجمش اینقدر عالیه که با پارس قابل مقایسه نیست ، کارش با وب رو هم که دیدید کافیه با اون lec که حتی 30 درصد هم مفهوم نیست مقایسه کنید بفهمید این کجا و آن کجا !

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا یه سوال برا من پیش اومد:
این برنامه میتونه متنهای انگلیسی رو به بهترین نحو به زبونهای مطرح اروپایی مثل آلمانی و فرانسوی ترجمه کنه یا اون ترجمه هم مثل انگلیسی به فارسی عمل میکنه؟

بالا