• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با lkhosts.com کار کرده ؟

mohsen8888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده از دی ماه با این سایت آشنا شدم

و تا الان هم باهاشون همکاری می کنم

هم از لحاظ سرعت ثبت دامنه ، قیمت واقعا مناسب و پشتیبانی عالی این سایت

هیچ جا مثل Lkhosts به این قیمت دامنه ثبت نمی کنن

در هر صورت از همکاری با این سایت که خیلی راضیم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بحث ثبت دومین که نیست بحث سر اینه که آیا اون دومین واقعا واسه خودمون میشه یا نه؟

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
همانطور که گفتم شرکتی با تجهیزات قابل قبول ولی همه چیز به یک نفر بنده که اگر بیرون باشه کل سیستم خوابیده . کسی نیست جوابگو باشه . اما تجهیزات و خود سرور رو من تست کردم سالم و خوبه . البته من از مرحله خرید و دادن user و ... رد بشم فکر کنم دیگه خوب باشن . اما برای یک user جون منو بالا آوردن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بنده از دی ماه با این سایت آشنا شدم

و تا الان هم باهاشون همکاری می کنم

هم از لحاظ سرعت ثبت دامنه ، قیمت واقعا مناسب و پشتیبانی عالی این سایت

هیچ جا مثل Lkhosts به این قیمت دامنه ثبت نمی کنن

در هر صورت از همکاری با این سایت که خیلی راضیم

کدوم پشتیبانی ؟!
الان 2 روزه که یاهوش آنلاین نشده و تلفنش هم جواب نمیده یا خاموشه!!!
شما چطوری باهاش تماس میگیری ؟!

amir0000002

Registered User
لایک‌ها
0
اگه دامین خواستید من با 6500 براتون ثبت میکنم.
هاست هم اگه خواستید روی لینوکس رو فضای 1 گیگ با همه چیز unlimited رو ماهی 1500 میدم.
این هم شماره تماس من هستش :
09359338005 عبدی هستم.
در ضمن اکانت skype هم میفروشیم.
http://forum.persiantools.com/t118988.html

mehdi592

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من با این سایت یک ماه کارک ردم پشتیبانی نداره!!!

فقط دامین مشکلی نیست بخرید ازش
ولی هاست اصلا نخرید

تو هفته حتما یکی دور روز سایتتون دان هست من 10 گیگ فضا ازشون خریدم به جرات میتونم بگم 8 الی 9 روز هاست خراب بود
3 روز گفتن داریم سرور انتقال میدیم روز های تعطیلی اکثر هاستشون مشکل داره

از ما گفتن

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
من هاست هم گرفتم . فعلا که خوبه حالا باید دید چی میشه . سرور که از لحاظ config بسیار خوب بود . سریع هم هست . حالا down شدن هم تست میکنم و خبر میدهم . اما یه جورهایی پشتیبانی خاصی ندارن . یک نفر هست که ظاهرا وارد هم هست اما خوب فقط موبایل است . کلافه که بشه دیگه جواب نمیده . خدا میدونه باید دید . من هر ایرادی توی کارشون پیش بیاد اینجا خبر میدهم تا همه بدونن

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
کدوم پشتیبانی ؟!
الان 2 روزه که یاهوش آنلاین نشده و تلفنش هم جواب نمیده یا خاموشه!!!
شما چطوری باهاش تماس میگیری ؟!

بی انصافی نکن من این چند روزه با id همنام خود هاستینگ کلی صحبت کردم و تمام کارهام رو اون راه انداخت و بهم رمز داد

Dpay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :

دوستان من یکی از مدیران Dpay هستم باید بدون اغراق بگم که وب سرورهای ویندوز این شرکت حرف نداره و الان دامنه www.dpay.info ما داره توسط این شرکت هاست میشه برای اینکه اطلاعات بیشتری هم در موردشون داشته باشید عرض میکنم

نام این شرکت Intellisoft هست که در لندن به ثبت رسیده و lkhosts فقط یک سایت برای کاربران ایرانی اون ها هست اصل وب سایت m6.net هست ولی در کل سرورهای که این شرکت داره محال هر کاربر ایرانی بتونه با این قیمت تهیه کنه از لحاظ Down شدن هم ما در طول سال گذشته کلا شاید 3 یا 4 ساعت Down شده باشیم
در مورد دامنه ها هم این شرکت دامنه های Onlinenic رو رایگان به پنلی که شما بخواین منتقل میکنه اما برای دامنه های .Ir همون 7200 تومان رو که خود Nic میگیره کسر میکنه

لطفا دوستانی که اطلاعات درستی ندارن الکی پشت سرویس مردم بد نگن

WWW.DPAY.IR

بچه ها من با این سایت یک ماه کارک ردم پشتیبانی نداره!!!

فقط دامین مشکلی نیست بخرید ازش
ولی هاست اصلا نخرید

تو هفته حتما یکی دور روز سایتتون دان هست من 10 گیگ فضا ازشون خریدم به جرات میتونم بگم 8 الی 9 روز هاست خراب بود
3 روز گفتن داریم سرور انتقال میدیم روز های تعطیلی اکثر هاستشون مشکل داره

از ما گفتن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اما برای دامنه های .Ir همون 7200 تومان رو که خود Nic میگیره کسر میکنه
از کجا این همه مطمئنید ؟!
خودشون که میگن 4.5 اوکی میکنیم!
نکنه شما همکارشون هستید ؟!

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
وقتی واسه ثبت دامین 4500 میگیرن، انتقال دامین که نصف میشه!
مگه غیر از اینه ؟!

حقیقتش اینه که باید نصف باشه چون ثبت 2 یونیت و انتقال 1 یونیت هزینه می بره ولی تو بعضی موارد هم برمی گرده به انصاف و صداقت طرف , اینجا هزینه انتقال تا دوبرابر قیمت ثبت هم دیده شده.

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان نتیجه بررسیهای خودم را تا اینجا برای شما مینویسم در مورد lkhosts

این شرکت در ایران و خارج تبلیغ کرده و یک عالمه domain ثبت کرده و برای کلی هم هاستینگ داده . سرورها فوق العاده عالی هستند و از نظر config در سرور windows در نوع خودشون بی نظیرن . شرکت یک مدیر عامل داره یک خودش وارده و اصل config ها هم توسط خودش انجام میشه . قیمتها خوبه چون اصل پول سرور رو دارن از اون طرفیها میگیرن . و اما

صاحب شرکت همینطور که گفتم یک آدم فنی است . خودش رو درگیر منشی و دیسیپلین و .... نکرده مثلا شرکتهای هاستینگی بودن که من دیدم 4 تا دختر کنار هم نشستن اما من باید قطع کنم اون یکی رو بگیرم و دهنم سرویس بشه تا یک چیزی بهشون بگم یا درخواستی بدم . این خیلی جاها خوبه اما مشگل اینجاست که بعضی وقتها نبود این جوابگوی دائم حوصله آدم رو سر میبره . و آدم دلش میخواهد یکی جوابش رو بدهد . من اومدم و عادلانه قضاون کردم . اگر این سرویس و این هاستینگ رو میخواست یک شرکت پر منشی و خیلی جوابگو بده قیمت 4 برابر میشد . ضمننا منو لنگ نزاشتن تالا پس در کل راضی هستم . اما میگم همین حالا زنگ بزنی شاید کسی گوشی رو بر نداره این اندکی مخصوصا برای مشتریهای تازه آزار دهندس

متخصص

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا این شرکت هایی که از هیج جا یهو ظاهر می شن توسط یه نفر اداره می شن One Person Company
که معمولا هم طرف دانشجو هست یا یه بچه مدرسه ای که بعد از یه مدتی طرف باید بره سربازی یا یه کاره بهتری پیدا می کنه یا برا کنکور باید بخونه
خلاصه جمع می کنه می ره و مشتری هارو بدبخت

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
نه دیگه کسی که 6-5 تا سرور گرفته و این همه دنگ و فنگ از سیستم دانشجویی خیلی بالانره بعدش هم شرکت ثبت شده است از 1 نفر هم بیشتره

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان طبق آخرین اطلاعات بدست آمده اینها یک تعداد شرکت هستند سرور زیاد گرفتند و کارشون سنگینه سرور خود lkhosts هم بسیار بسیار قوی است و من دارم باهاش حال میکنم در مورد پشتیبانی هم زیاد نگران نباشید من هم خیلی پرپر زدم که مثلا یکی جوابم رو بده . یک sms هم کارم رو حل کرد هر بار لازم بود من نزدیک 400 تومن بشون پول دادم سرویس خوبی هم دارن . در حد یک host فکر نکنم شما هم ضرر کنید مثلا 30-20 تومن بدید در ضمن کسان دیگری هم هستند که میتونن پشتیبانی کنند اینها جواب ندن کس دیگه هست . حالا من 400 تومن پول برای نمایندگی دادم . شما برای یک هاست در حد کم فکر نکنم مشگلی پیدا کنین

بالا