nemesis2005
Registered User
دوباره تست کردم !
ایرانسل رو N100 جواب داد ! پس این سیم کارت هم باید جواب بده !
بله، هر دو از سیستم Sim Tool Kit استفاده می کنند.دوباره تست کردم !
1/بدلیل همین مسائل مدل غیربرشی رو توصیه نکردم.اینو یکی از دوستانی که استفاده میکردن گفتن :
اين كيت ها مشكلشون اينه كه خيلي باطري مصرف ميكنند. يعني عمر كاركرد گوشي رو كاهش ميدن اساسي.
مدل غير برشي رو هم تو همه گوشي ها نميشه استفاده كرد. به علاوه اينكه تو اونايي كه ميشه استفاده كرد، هم به تدريج به باتري و درپوش باتري فشار مياره و باعث خراب شدن گوشي ميشه.
كلّاً بهتره يك گوشي دو سيمكارته بخري، كه نوع خوبش samsung هست اگه اشتباه نكنم مدل d880. اگر نه كه همون دو گوشي استفاده كني، بهتره به نظر من.
من نیاز مبرم به این کیت دارم و گوشیمم N82 هست .از طرفی نمی خوام تا جایی که ممکنه سیمکارتو ناقص کنم..
لطفا راهنمایی بفرمایید .
در ضمن..حداکثر زمانی که بعد از سفارش و واریز مبلغ بسته بدستم میرسه جقدره ؟ ظاهرا تا اینجا خیلی دیر بدست دوستان رسیده
اینو یکی از دوستانی که استفاده میکردن گفتن :
اين كيت ها مشكلشون اينه كه خيلي باطري مصرف ميكنند. يعني عمر كاركرد گوشي رو كاهش ميدن اساسي.
مدل غير برشي رو هم تو همه گوشي ها نميشه استفاده كرد. به علاوه اينكه تو اونايي كه ميشه استفاده كرد، هم به تدريج به باتري و درپوش باتري فشار مياره و باعث خراب شدن گوشي ميشه.
كلّاً بهتره يك گوشي دو سيمكارته بخري، كه نوع خوبش samsung هست اگه اشتباه نكنم مدل d880. اگر نه كه همون دو گوشي استفاده كني، بهتره به نظر من.
من نیاز مبرم به این کیت دارم و گوشیمم N82 هست .از طرفی نمی خوام تا جایی که ممکنه سیمکارتو ناقص کنم..
لطفا راهنمایی بفرمایید .
در ضمن..حداکثر زمانی که بعد از سفارش و واریز مبلغ بسته بدستم میرسه جقدره ؟ ظاهرا تا اینجا خیلی دیر بدست دوستان رسیده
1/بدلیل همین مسائل مدل غیربرشی رو توصیه نکردم.
2/روی عمر گوشی تاثیری نداره
3/با کاهش britness گوشی، شارژ برای مدت بیشتری نگه میداره
البته این موضوع به نکات دیگری هم بر میگرده مثلاً بهتره دفترچه تلفن روی گوشی باشه نه سیم کارت ولی بعضی دوستان روی سیم کارت میزارن که باعث میشه هربار گوشی مجبور بشه دفترچه تلفن هر دو سیم کارت رو پردازش بکنه.
4/گوشی دو سیمکارته سامسونگ هم بد نیست فقط محدود به انتخاب یک گوشی خاص هستید و با قیمت 300-400 هزار تومانی، نه 13000 تومان!
5/اگر تهران یا اصفهان باشید یک روز کاری و سایر شهرها 48 تا 72 ساعت
6- فکر ميکنی اون يه تيکه مقوا که از دور سيمکارتت ميبری کاری انجام ميده ؟
7- يه قاب پلاستيکی در پکيج کيت برای برگرداندن سيم کارت به وضع اول وجود داره !
به نکات ز ير دقيقاً توجه کنيد:
2) سيم کارتهای قديمی روی اين سيستم کار نمیکند، لذا به مخابرات منطقه خودتان مراجعه نموده و سيم کارت جديد دريافت نماييد.
منظور از سیم کارتهای قدیمی همون TCI هست ؟واینکه ایا این کیتکها ضمانت داره و اگر از فروشگاه شما بخریم بعد نصب تست می شود و تحویل داده می شود ؟
سلام .
ببخشید دوستان راست میگن این کیت ها به باطری گوشی فشار میاره ؟
کلا مشکلات این کیت رو اگه میشه بگید .
چون من یه مدت خواستم بگیرم خیلی ها گفتن خوب نیست .
البته یه وقتی اشتباه نشه . من نمیخوام این تاپیک رو خراب کنم ولی میخوام اطلاعات بگیرم .
با تشکر .
سلام
من استفاده کردم..بستگی به گوشیتون داره که چطوری باشه..مثلا به باتری گوشیه من(n82) فشار نمیومد اما جای سیمکارت رو خیلی اذیت کرد !
بزرگترین ویژگی ای که من بخاطرش اینو خریدم این بود که میشد سیمکارت اول رو روی دومی دایورت کرد و هر کس به اولی زنگ میزد دومی زنگ میخورد اما متاسفانه این ویژگی رو بدرستی اجرا نمیکنه و شدیدا ضعف داره !
یعنی یوقت جواب میداد یوقت نمیداد و عمل دایورت رو درست انجام نمیده و وقتی به سیمکارت دایورت شده تماس بگیرید ،جواب نمیده و اپراتور میگه "خاموش است"
تنها مزیتی که به نظرم داره اینه که هر دوتا سیمکارت تو گوشیتون می مونه و نیاز نیست هی باتری بکشید و سیمکارت عوض کنید، یه منو (Menu) تو گوشیتون اضافه میشه که به وسله اون تعیین میکنید کدوم سیمکارت فعال باشه
من فعلا به این نتیجه رسیدم یا باید گوشی دوسیمکارت همزمان بگیرم یا مثل حالا فعلا از دوتا گوشی استفاده کنم..هرچند خیلی خیلی سختمه :hmm:
بله با 99.99 درصد گوشيها کار ميکنه. مدلهای جديد مشکلات به مراتب کمتری دارن.خوب ببینید من N73 دارم .
به نظر شما روی این گوشی جواب میده ؟
کسی با N73 امتحان کرده ؟ ( مدل Music Edition )
به نکات ز ير دقيقاً توجه کنيد:
2) سيم کارتهای قديمی روی اين سيستم کار نمیکند، لذا به مخابرات منطقه خودتان مراجعه نموده و سيم کارت جديد دريافت نماييد.
منظور از سیم کارتهای قدیمی همون TCI هست ؟واینکه ایا این کیتکها ضمانت داره و اگر از فروشگاه شما بخریم بعد نصب تست می شود و تحویل داده می شود ؟
منظور سیم کارتهای خیلی خیلی خیلی قدیمیه، سریهای اولی که مخابرات سیم کارت داد.
ضمانت 6 ماه تعویض
آیا عملیه که در سراسر ایران یک نفر رو همراه پاکت پست کنیم تا اونجا برای مشتری نصب کنه؟!
سلام .
ببخشید دوستان راست میگن این کیت ها به باطری گوشی فشار میاره ؟
کلا مشکلات این کیت رو اگه میشه بگید .
چون من یه مدت خواستم بگیرم خیلی ها گفتن خوب نیست .
البته یه وقتی اشتباه نشه . من نمیخوام این تاپیک رو خراب کنم ولی میخوام اطلاعات بگیرم .
با تشکر .
بعضی موارد دیده شده که باطری خیلی زود خالی میشه، که به گوشی مربوط هست
نه الزاماً مدل گوشی، چون تعداد زیادی از یک مدل مشکلی نداشتند ولی یک مورد از همون مدل این مشکل رو داشت.
ولی در کل فکر میکنم کمتر از 5% این مورد رو داشتیم.
ظاهراً باطری کامل شارژ نمیشه در این مورد.
سلام
من استفاده کردم..بستگی به گوشیتون داره که چطوری باشه..مثلا به باتری گوشیه من(n82) فشار نمیومد اما جای سیمکارت رو خیلی اذیت کرد !
بزرگترین ویژگی ای که من بخاطرش اینو خریدم این بود که میشد سیمکارت اول رو روی دومی دایورت کرد و هر کس به اولی زنگ میزد دومی زنگ میخورد اما متاسفانه این ویژگی رو بدرستی اجرا نمیکنه و شدیدا ضعف داره !
یعنی یوقت جواب میداد یوقت نمیداد و عمل دایورت رو درست انجام نمیده و وقتی به سیمکارت دایورت شده تماس بگیرید ،جواب نمیده و اپراتور میگه "خاموش است"
تنها مزیتی که به نظرم داره اینه که هر دوتا سیمکارت تو گوشیتون می مونه و نیاز نیست هی باتری بکشید و سیمکارت عوض کنید، یه منو (Menu) تو گوشیتون اضافه میشه که به وسله اون تعیین میکنید کدوم سیمکارت فعال باشه
من فعلا به این نتیجه رسیدم یا باید گوشی دوسیمکارت همزمان بگیرم یا مثل حالا فعلا از دوتا گوشی استفاده کنم..هرچند خیلی خیلی سختمه :hmm:
دایورت که کاری به کیت نداره!
ولی در این مورد که میگی گاهی درست بود گاهی نه تعجب کردم!
از گزینه Divert all calls استفاده کردی یا گزینه ای که در هنگام خاموش یا در دسترس نبودن دایورت بشه؟
شاید سیم کارتت اعتباری بوده و اعتبارش تموم که میشده دیگه دایورت نمیکرده؟
آیا عملیه که در سراسر ایران یک نفر رو همراه پاکت پست کنیم تا اونجا برای مشتری نصب کنه؟!
با سلام و تشکر از پاسخگویی سریع شما
ولی من دراصفهان هستم وبه فروشگاه شما هم سر زدم . فروشنده گفت هیچ ضمانتی نداره وقیمت هم از قیمت اعلام شده بیشتربود. درصورت امکان در پیغام خصوصی ساعاتی که خودشما در فروشگاه هستید را اطلاع دهید.
سلامآیا عملیه که در سراسر ایران یک نفر رو همراه پاکت پست کنیم تا اونجا برای مشتری نصب کنه؟!
با سلام و تشکر از پاسخگویی سریع شما
ولی من دراصفهان هستم وبه فروشگاه شما هم سر زدم . فروشنده گفت هیچ ضمانتی نداره وقیمت هم از قیمت اعلام شده بیشتربود. درصورت امکان در پیغام خصوصی ساعاتی که خودشما در فروشگاه هستید را اطلاع دهید.
اونجا که شما تشریف بردین مغازه یکی از دوستان هست چون ما دفتر داریم نه مغازه که فقط برای فروشگاه اینترنتی هست.
قیمتی که ایشون میدن 15 تومان هست با نصب که بوسیله انبر مخصوص انجام میدن.
شما بفرمایید از طرف بنده رفتین روی فاکتور 6 ماه گارانتی رو می نویسند.
بله با 99.99 درصد گوشيها کار ميکنه. مدلهای جديد مشکلات به مراتب کمتری دارن.
دایورت که کاری به کیت نداره!
ولی در این مورد که میگی گاهی درست بود گاهی نه تعجب کردم!
از گزینه Divert all calls استفاده کردی یا گزینه ای که در هنگام خاموش یا در دسترس نبودن دایورت بشه؟
شاید سیم کارتت اعتباری بوده و اعتبارش تموم که میشده دیگه دایورت نمیکرده؟
بله با 99.99 درصد گوشيها کار ميکنه. مدلهای جديد مشکلات به مراتب کمتری دارن.
اون مدلی که گرفتی روش نوشته سری چندم؟من از آخرین ورژنش که 3 ماه پیش اومده بود استفاده کردم و این مشکلات رو داشتم.
معین جان دست کم گرفتی ماروها
یه گزینه ای برای انتقال تماس داره تو منوی کیت، وقتی میزنی میگه شماره ای که می خوای تماسهات روی اون دایورت بشن رو وارد کن..بعدش وقتی اون یکی سیمکارت رو Up کنیم باید هر تماسی که با سیمکارت اول گرفته میشه،باید توسط کیت به سیمکارت دوم انتقال داده بشه (این چیزی بود که تو تبلیغات و دفترچه این کیت ها نوشته و خود فروشنده هم تایید میکنه و تو سایت هم هست) اما اکثر مواقع عمل دایورت صورت نمیگیره
حتی روش دستی دایورت رو هم انجام دادم نشد.
معین جان، سیمکارت اعتباری بوده و شارژ داشت..از اون گذشته به فرضم که شارژ نداشته باشه، سیمکارت اعتباری اگه شارژ نداشته باشه شما نمی تونی با کسی تماس بگیری ولی همه می تونن با شما تماس بگیرن
اون مدلی که گرفتی روش نوشته سری چندم؟
اون گزینه Call Forward رو احتمالاً میگی.
اون همون کار گزینه دایورت در زمان خاموش یا در دسترس نبودن رو انجام میده.
شما میتونی با سیم کارت اعتباری بدون شارژ تماس بگیری ولی چون دایورت هزینه داره، اگر شارژ نداشته باشی دایورت نمیکنه و میگه خاموش است ولی اگر شارژ داشته باشی هزینش رو کم میکنه و دایورت رو انجام میده.
والّا ما که با دايورتش مشکل نداشتيم مگه اينکه پوشش شبکه نبوده باشه. يک طرفه که بشه چون برای دايورت شارژ نداره به طرف ميگه خاموش است.من از آخرین ورژنش که 3 ماه پیش اومده بود استفاده کردم و این مشکلات رو داشتم.
معین جان دست کم گرفتی ماروها
یه گزینه ای برای انتقال تماس داره تو منوی کیت، وقتی میزنی میگه شماره ای که می خوای تماسهات روی اون دایورت بشن رو وارد کن..بعدش وقتی اون یکی سیمکارت رو Up کنیم باید هر تماسی که با سیمکارت اول گرفته میشه،باید توسط کیت به سیمکارت دوم انتقال داده بشه (این چیزی بود که تو تبلیغات و دفترچه این کیت ها نوشته و خود فروشنده هم تایید میکنه و تو سایت هم هست) اما اکثر مواقع عمل دایورت صورت نمیگیره
حتی روش دستی دایورت رو هم انجام دادم نشد.
معین جان، سیمکارت اعتباری بوده و شارژ داشت..از اون گذشته به فرضم که شارژ نداشته باشه، سیمکارت اعتباری اگه شارژ نداشته باشه شما نمی تونی با کسی تماس بگیری ولی همه می تونن با شما تماس بگیرن
معمولاً اول انتقال تماس انجام ميشه بعد هزينش کم ميشه. قبل از انتقال تماس فقط کنترل ميشه که اعتبار کافی باشه.اون مدلی که گرفتی روش نوشته سری چندم؟
اون گزینه Call Forward رو احتمالاً میگی.
اون همون کار گزینه دایورت در زمان خاموش یا در دسترس نبودن رو انجام میده.
شما میتونی با سیم کارت اعتباری بدون شارژ تماس بگیری ولی چون دایورت هزینه داره، اگر شارژ نداشته باشی دایورت نمیکنه و میگه خاموش است ولی اگر شارژ داشته باشی هزینش رو کم میکنه و دایورت رو انجام میده.