بونجوق مادموازل:دی
بیان؟
من تجربه ی شخصیم رو در مورد یاد گیری فرانسه بگم که اولا اصلا گسسته نخونید!بسیار زبان فراری هست
من اول کلاس رفتم ( creme) یه مدت فاصله افتادو بعد چون فکر میکردم رفتنی هستم یه دوره فشرده معلم گرفتم
حالا استاد من خوب بود یا بد که نمیدونم من اصلا از تدریس خصوصی راضی نبودم!
روی مکالمه اصلا مانور خوبی نداشتیم!به جاش گرامر عالی بود!
وقتی سر کلاس های عمومی میرید،چون چند نفر دیگه هم هستند و بحث میشه دایره لغات و مطالب بیشتر میشه
من با اینکه دوست دارم زودتر تمومش کنم!اما هنوزم کلاس رفتن رو دوست دارم
راستی!این کتاب reflets چرا اینقدر سنگینه؟!خیلی جالبه!به نظرم از اگر کسی معلم میگیره حتما reflets کار کنه
سلو مون امی:happy:
مقسی بیان،آِ توآ؟
منم در باره ی گسسته خوانی کاملا باهات موافقم .اما درباره ی کلاس خصوصی بیشتر به معلمی که میگیریم بستگی داره!من خودم خصوصی نداشتم اما تقریبا 3 سال بیهوده با سیستم cafe پیش رفتم،توی کلاسا کلا چون نظرشون بیشتر روی گرامره ازین نظر پیشرفت داشتم تا اینکه چند ترم آخر یه فرانسوی استادم شد،تازه فهمیدم که چقدر کم توی این مدت یاد گرفتم،طرز صحبت کردنش هم که کلا با بقیه ی استادای فارسی زبانم فرق میکرد.
بسیار از شما دو دوست عزیز ممنون .
من 8 جلسهاز ترم اول کانون زبان رفتم ( سر سهیل ) افتضاح بود . وسط ترم ولش کردم . کتابم هم همین reflets بود
بازم ممنون
این reflets یکم قدیمیه.البته خیلی پر مغزه اما الان بیشتر با cafe کار میکنن.البته یه کتابای جدیدی اومده بود که اونا از هر لحاظ خوب بود،اسمش رو متاسفانه یادم نیست چی بود.