• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Hybrid SyntaX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند وقتیه (چند ماه! ) که یک مشکلی پیدا کردم.
بعد از مدتی چراغ Activity مودم ثابت میشه یا تند می زنه و نمی تونم هیچ سایتی رو باز کنم و حتی نمی شه وارد تنظیمات مودم شد !
که هم زمانی که از مودم استفاده می کنم این مشکل به وجود میاد و هم زمانی که بیکاره
و مجبور می شم سیم برق مودم رو جدا کنم و دوباره جا بزنم تا کار کنه! و بیشتر اوقات که وارد قسمت Connection Status میشم علت قطعی رو می نویسه "Config Manager Stopped the PPPoE Session" و زمانی که این پیغامو بدم مجبورم برم به قسمت کانشکشن مودم و یک بار دیگه تنظیمات رو Apply کنم تا دوباره ارتباط برقرار بشه
وقتی هم ارتباط قطع شده می تونم آی پی مودم رو پینگ کنم ولی 1 میلی ثانیه با زمانی که وصله تفاوت می کنه ولی همچنیان وارد تنظیماتش نمی شه!
مودمم هم Paradyne 6381-A2-200 هست.
و به صورت اتوماتیک وصل میشه
از طریق پورت اترنت هم به کامپیوتر وصله
مشکل از چی می تونه باشه ؟

با تشکر

Last edited:

msmkhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک اشتراک adsl از شرکت گیتی نت گرفتم و یک مودم adsl wireless "linksys" llll ولی یک مشکل تو کانکت شدن با wireless دارم ما از طریق wifi مثلا با پاکت پی سی کانکت میشیم و یه مدت از اینترنت استفاده می کنیم ولی بعد از یه مدت دیگه wifi کانکت نمیشه (البته اون کامپیوتری که مستقیم از طریق کابل به مودم وصله مشکلی نداره ) وقتی این جوری میشه باید مودم رو خاموش روشن کنم تا دوباره wifi کانکت بشه به نظر شما مشکل از کجاست ؟ در ضمن مودم من اینه:
Linksys Wireless ADSL2+ Gateway model: WAG54G2
http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WAG54G2

msmkhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه کسی نیست جواب بده ؟؟!!! :(

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
من میخوام از یه شرکتی سرویس بگیرم اما توی راه اندازیش مشکلی پیش اومده
گفتن که تمام سرویس ها راه افتاده اما مودم من چراغ ADSL اش روشن نمیشه (مودم tp-link 8811 هست)
میدونم که مشکلی از خط خونه ی ما نیست چون قبلا هم ADSL استفاده میکردم و مودم رو هم ایندفعه با جدا کردن شبکه داخلی خونه از سیمی که از بیرون اومده ( به علت وجود نویز یا نشتی احتمالی ) تست کردم که باز هم هیچ تغییری به وجود نیومد.
گفتند که این خط از مخابرات چک شده و سرویس روی این خط فعال هست و ممکنه عیب از بین راه باشه ، میخواستم بدونم که این اشکال در چه صورتی ایجاد میشه و این دلایل چقدر میتونه قابل قبول باشه ؟
در ضمن مودم دوباره توسط شرکت تست شده و سالم هست به گفته ی خودشون .

مشکل دوم اینکه ظاهرا مودمی که سفارش دادم توی بازار کم شده یا نیست ، انتخاب دوم شما بعد از Linksys wag 200g چی میتونه باشه ؟

سلام
من این پست رو توی تاپیک دیگه ای زدم که متاسفانه پاسخ داده نشد
روشن نشدن چراغ ADSL چه دلایل دیگه ای ممکنه داشته باشه ؟
شرکت مورد نظر نمایدگی شهرستان داتک و بهین هست ، میشه به کیفیت سرویسشون اعتماد کرد ؟ برای قرارداد های طولانی مدت
ممنون میشم راهنمایی کنید

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
سلام...

من مودم AM602 اسوس رو گرفتم...

اما برای نصب یو اس بی این مودم تو میندوز ویستا ULTIMATE 64BIT به مشکل برخوردم.

با اون درایور تو سی دیش هم نصب نشد.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

:D

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و Update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید

moazeni71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خواهش می کنم منو برای حل مشکلم راهنمایی کنید
چند روزه که ADSL من قطع میشه و وقتی در local area connection از Repair استفاده می کنم اینترنت برای حدود 15 ثانیه وصل میشه ولی بعدش دوباره قطع میشه و پیام Request timed out میده
این نکته رو هم بگم که وقتی از Repair استفاده می کنم در قسمت clearing the DNS cache ارور میده و کارشو تمام نمی کنه
حالا به نظر شما مشکل از چیه البته من با پشتیبانی شرکت خدمات دهنده تماس گرفتم و گفتن مشکل از اونا نیست

1240

Registered User
لایک‌ها
28
من يه مودم adsl d-link 520tدارم وهر وقت كانكت مي كنم بعد از 2دقيقه ديگه هيچ صفحه اي رو لود نمي كنه مجبورم دوباره قطع و وصل كنم در ضمن چراغ مربوط به adslكه روي مودم هست در حالت عادي كه وصل هستم ثابت هست يعني روشن هست وقتي كه ديگه صفحه لود نمي كنه شروع مي كنه به چشمك زدن مي كنه

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
من يه مودم adsl d-link 520tدارم وهر وقت كانكت مي كنم بعد از 2دقيقه ديگه هيچ صفحه اي رو لود نمي كنه مجبورم دوباره قطع و وصل كنم در ضمن چراغ مربوط به adslكه روي مودم هست در حالت عادي كه وصل هستم ثابت هست يعني روشن هست وقتي كه ديگه صفحه لود نمي كنه شروع مي كنه به چشمك زدن مي كنه

سلام دوست عزیز.
این مشکل بخاطر قطع شدن Status شما هستش.
چند تا حالت داره:
یا خط تلفن شما در مسیر کابل دچار قطعی و اختلال میشه
یا برای تلفن خونتون از اسپیلیتر استفاده نکردید(البته بعضی از تلفن ها بهش احتیاج دارن)که احتمالا همینه.
حالا میتونی امتحان کنی و اینترنت رو وصل کنی بعد تلفن رو برداری شماره بگیری ببینی آیا بازم چراغ ADSL قطع میشه یا نه.
اگه سوالی بود در خدمتم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
راستش منم دقیقا همین مشکل شما رو با شاتل داشتم هر کاری که فکرش رو بکنی انجام دادم ولی درست نشد. آخرش رفتم یه مودم Asus خریدم درست شد. پیشنهاد می کنم قبل از سر و کله زدن با بخش پشتیبانی که خیلی وقت ها اعصاب خورد کن هست و وقت گیر، از یه دوست یا آشنا یه ایسوس بگیر و امتحان کن ببین درست میشه یا نه

amiro63

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه چند روز مودم linksaysمدل wag200g خریدم اگه یه لطفی بکنید طریقه نصبشو بید ممنون میشم(ppppope).....
در ضمن من الان با bridge mode only کانکتم هر کاری میکنم با وایرلس کانکت نمیشم?????/

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام دوستان
من یه چند روز مودم linksaysمدل wag200g خریدم اگه یه لطفی بکنید طریقه نصبشو بید ممنون میشم(ppppope).....
در ضمن من الان با bridge mode only کانکتم هر کاری میکنم با وایرلس کانکت نمیشم?????/
درود. :cool:
عدم موفقيت در كانكت شدن با وايرلس به دليل غيرفعال بودن سرويس DHCP Server مودم در حالت Bridged mode only است. براي استفاده از حالت pppoe به شكل زير عمل كنيد:

ابتدا از بخش Setup و سربرگ Basic Setup تنظيمات زير را انجام دهيد:

nvd2mw.jpg

2ed5aig.jpg

در ضمن براي اطمينان از فعال بودن وايرلس، در بخش Wireless و زبانه Basic Wireless Settings اطمينان حاصل كنيد كه تنظيمات زير انجام شده اند: (Wireless Network Name SSID به سليقه خودتان است!)

k51rbt.jpg

در بخش Status هم كه مي توانيد وضعيت اتصالات از قبيل اينترنت و شبكه محلي و وايرلس و ... را ببينيد. ;)

ahmadfatahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

کامپیوتر من جدیدا مودم adsl رو نمیشناسه ( usb هست ) و چراغ پاور روشن نمیشه.
اما در کامپیوتر دیگه کار می کنه بدون مشکل . در ضمن هر نوع وسیله ی usb دیگه به مال من وصل میشه و مشکلی نیست جز همین مودم.

با آپدیت کردن درایور مشکل حل میشه ؟ چه باید کرد ؟

amiro63

Registered User
لایک‌ها
0
درود. :cool:
عدم موفقيت در كانكت شدن با وايرلس به دليل غيرفعال بودن سرويس DHCP Server مودم در حالت Bridged mode only است. براي استفاده از حالت pppoe به شكل زير عمل كنيد:

ابتدا از بخش Setup و سربرگ Basic Setup تنظيمات زير را انجام دهيد:

nvd2mw.jpg

2ed5aig.jpg

در ضمن براي اطمينان از فعال بودن وايرلس، در بخش Wireless و زبانه Basic Wireless Settings اطمينان حاصل كنيد كه تنظيمات زير انجام شده اند: (Wireless Network Name SSID به سليقه خودتان است!)

k51rbt.jpg

در بخش Status هم كه مي توانيد وضعيت اتصالات از قبيل اينترنت و شبكه محلي و وايرلس و ... را ببينيد. ;)

عزیزم کارای که گفتی مو به مو انجام دادم :;ولی چراغ internet مودم قرمز و کانکت نمیشه

Last edited:

mahdimtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان...

دوستان من یک مشکل عجیب دارم خواهش میکنم سریع حواب بدید گیر کردم...

من از شاتل خدمات میگیرم بعد سیستمم هم مک بوک هست و الان که دارم با با انترنت کار میکنم همش دیسی میکنه مودم رو ولی چراغ استاتوس روشن هست و بعد از 30 ثانیه دوباره خودش وصل میشه و ادامه میده من نمیدونم مشکا سخت افزاری هست یا نرم افزاری هم با وایرلس اینجوریه هم با لن...
مودم هم ایسوس هست.
بعد از شاتل اومدن تو خونه مشکلم رو حل کنن اون موقع درست بود اما بعد از اینکه رفتن دوباره همین مشکل هست.من با آیفون هم بصورت وایرلس فایل دانلود میکنم باز دیسی میشه.اما توی ویندوز که میرم با مک بوکم این دیسی ها خیلی کم تر میشه...
لطفا بگید مشکل نرم افزاری هسا یا سخت افزاری؟

mahdimtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میشه جواب ئست من رو بدید...

yousef82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا ً راهنمایی کنید . من مودمم tp link 8811 هست . اکانت اینترنت adsl گرفتم ولی نمی توانم به اینترنت وصل شوم . مودم را نصب کرده ام و در network connections گزینه local area coonection را دارم و enable هست . ip را هم automat می گیرم . مودم را به کامپیوتر با usb وصل کردم . چراغ usb روشن و چراغ adsl هم روشن ولی چراغ act خاموش است . با dialup می توانم به اینترنت وصل شوم . متشکرم

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا ً راهنمایی کنید . من مودمم tp link 8811 هست . اکانت اینترنت adsl گرفتم ولی نمی توانم به اینترنت وصل شوم . مودم را نصب کرده ام و در network connections گزینه local area coonection را دارم و enable هست . ip را هم automat می گیرم . مودم را به کامپیوتر با usb وصل کردم . چراغ usb روشن و چراغ adsl هم روشن ولی چراغ act خاموش است . با dialup می توانم به اینترنت وصل شوم . متشکرم

دوست عزیز کانفیگ مودم ات رو دستکاری نکردی؟ip ها رو درست دادی؟
رو مود pppoe هستش یا bridge؟

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان...
من یه چند روز مودم asus مدل dsl n13 خریدم ولی وایرلسش یه خط در میون بم آی پی میده چطوری دستی آی پی بدم 192.168.1.2 که دیگه گیر نکنه ویندوزم ویستاس
ممنون

Last edited:

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان...
من یه چند روز مودم asus مدل dsl n13 خریدم ولی وایرلسش یه خط در میون بم آی پی میده چطوری دستی آی پی بدم 192.168.1.2 که دیگه گیر نکنه ویندوزم ویستاس
ممنون

دستی آی پی دادم وصل شد ولی ftp server مودم از کار افتاد خطای پروکسی میده چکنم؟
سپاس

بالا