• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب های وریفای شده آمریکایی توسط حساب بانکی ، کارت اعتباری و آدرس Confirm شده

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
درود
جهت افتتاح حساب پی پال وریفای شده می توانید توسط ما اقدام کنید، برای شلوغ نشدن زیاد مبحث برای خواندن توضیحات اضافه می توانید به سایت ما مراجعه کنید.
آدرس وب سایت : http://www.paypaltools.ir/
توجه:به هیچ وجه تضمین Limit نشدن حساب شما (حساب هایی که توسط ما افتتاح می شوند) وجود ندارند زیرا دلایل مختلفی بر این قضیه دلالت دارند ولی برای کاهش درصدر لیمیت شدن حساب خود می توانید با ما تماس بگیرید.
اگر سوالی هست می توانید با ما تماس بگرید و یا ایمیل بزنید و یا از Livechat ما استفاده کنید.

با تشکر

Last edited:

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
عذر می خواهم آدرس رو اشتباه وارد کرده بود، آدرس رو تصحیح کردم.

Last edited:

PersianStar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از ایشون اکانت paypal گرفتم الان هم حدوده 3 ماه هست که دارم کار میکنم باهاش
فعلا که مشکلی پیش نیومده و راضیم
;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
عذر می خواهم آدرس رو اشتباه وارد کرده بود، آدرس رو تصحیح کردم.

خواهش!من چند سوال دارم!

شما چرا فقط لیبرتی رزرو قبول میکنید برای پرداخت هزینه؟؟

و اگر احیانا مدارکی دارید آیا میتونید آلرت پی رو هم وریفاید کنید؟؟ (لیمیت هم بشه اشکالی نداره) فقط قبلش وریفاید کنید همین!

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
1) برای پرداخت هزینه می تونید هزینه رو با بانک سامان یا دیگر بانک ها هم پرداخت کنید،(توضیحات اضافه در پایین سایت درج شدند) یا می تونید با ما تماس بگیرید.
2) فعلا این سرویس رو ارائه نمی کنیم چون سیستم Alertpy نسبت به Paypal خیلی از نظر Verification بهتر و حساس تر هست و برای وریفای شدندش شما باید قبض تلفنی که طی 3ماه گذشته استفاده کردید و نام و مشخصات کامل به همراه آدرس خودتون رو براشون بفرستید تا وریفای کنن، فعالا در حال حاضر فقط یک حساب تجاری توسط دفترمون تو دبی باز کردیم که اونم من واقعیتش زیاد راضی نیستم :D

سوالی بود در خدمتم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برای از لیمیت دراوردن ادرس حقیقی میدید ؟
چه مدرکی ؟

Last edited:

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
برای از لیکیت دراوردن ادرس حقیقی میدید ؟
چه مدرکی ؟

با هر حساب پی پالی که ما افتتاح می کنیم یا هر حساب بانکی مشخصات زیر به کاربر ارائه داده می شود :
Legal Name DONALD ALLEN
SSN 4x6-xx-3xx8
DOB 11/16/195x
Identification Driver's License: 19x4xx35, KY
Issue Date 1/2/1988
Expiration Date 1/2/2013
Mailing Address 685 west 1st street
calhoun, KY 4xxx7
Physical Address 685 west 1st street
calhoun, KY 4xxx7
Primary Phone Number (270) 2x3-3xx6​

البته توجه داشته باشید تمامی اطلاع به صورت ولید و معتیر هست به طوری که می تونید در پی پال ازش استفاده کنید.
ولی معمولا از کد ملی یا SSN اکثرا میزارن وفتی حساب لیمیت شدن اضافه می کنن.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
فیش تلفن چی ؟
کشور رو کجا انتخاب میکنید؟

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
فیش تلفن چی ؟
کشور رو کجا انتخاب میکنید؟

فکر کنم علی جان منظورمو اشتباه متوجه شدید، من منظورم این بود که Alertpay این اطلاعات رو می خواد تا وریفای کنه فعلا هم که هیچ سرویس Fake نتونسته Verification سیستم Alertpay رو رد کنه، خودم حدود 6-7 دفعه با سرویس های Fake می خواستم Verify کنم باز وریفای نکرده فقط اون باز که اطلاعات ولید دفتر دبی رو براشون فرستادم وریفای کردن.
احتمال داره (به احتمال %30-%40) تا 3 ماه آینده سرویس وریفای Alertpay هم ارائه بدیم البته تا خودمون تست نکنیم و %100 مطمئن نشیم فعلا ارائه نمیدیم اما بازام %100 نیست.

Last edited:

sadrakhafan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam
khedmate doostan arz konam ke :
age kasi hesabe paypal mikhad ba khadamate ghabl va baad az forosh (ensafan hame soala ro javab midan
man khodam 1 hesab gereftam va alan raziam
migan adamaye ba hoosh kasayeean ke az tajrobiate digaran estefade mikonan
chon yeki az ashnaha ye hessab gereft va az in hack shodeha bood migam:) )

Captive

لایک‌ها
16,665
ba salam
khedmate doostan arz konam ke :
age kasi hesabe paypal mikhad ba khadamate ghabl va baad az forosh (ensafan hame soala ro javab midan
man khodam 1 hesab gereftam va alan raziam
migan adamaye ba hoosh kasayeean ke az tajrobiate digaran estefade mikonan
chon yeki az ashnaha ye hessab gereft va az in hack shodeha bood migam:) )

سلام!

خیلی قشنگ تر بود، اگر فارسی تایپ میکردید!

بهتر هم این که توی تایپیک د یگران تبلیغ نکنید ( تایپیک جداگانه باز کنید ) و سوم اینکه این رو همه میدونن که بچه ی ناف USA هم باشی اکانتت لیمیت خواهد شد،منتها باید document های معتبر داشته باشی که بتونی جواب بدی..

کلاه بدار هم این روز ها کم نیست..پس مواظب باشید!

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام!

خیلی قشنگ تر بود، اگر فارسی تایپ میکردید!

بهتر هم این که توی تایپیک د یگران تبلیغ نکنید ( تایپیک جداگانه باز کنید ) و سوم اینکه این رو همه میدونن که بچه ی ناف USA هم باشی اکانتت لیمیت خواهد شد،منتها باید document های معتبر داشته باشی که بتونی جواب بدی..

کلاه بدار هم این روز ها کم نیست..پس مواظب باشید!

اگر تو سایت رو خونده باشید اونجا هم ما گفتیم هیچ تضمینی در لیمیت نشدن حساب ها وجود نداره چون به خیلی عوامل مختلفی مثل پول های هکی و ... بستگی داره و بستگی به استفاده و کاری که با حساب انجام داده میشه هم داره که چه طور... در ضمن فکر نمی کنم کسی که حدود 35-40 تا حساب باز کرده و وریفای کرده باشه کلاه بردار باشه ;) پس بهتره قبل از زدن هر حرفی آدم کمی جستجو کنه و....
به هر حال بازم از نظر همگی دوستان،چه خوب چه بد، تشکر می کنم...

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر تو سایت رو خونده باشید اونجا هم ما گفتیم هیچ تضمینی در لیمیت نشدن حساب ها وجود نداره چون به خیلی عوامل مختلفی مثل پول های هکی و ... بستگی داره و بستگی به استفاده و کاری که با حساب انجام داده میشه هم داره که چه طور... در ضمن فکر نمی کنم کسی که حدود 35-40 تا حساب باز کرده و وریفای کرده باشه کلاه بردار باشه ;) پس بهتره قبل از زدن هر حرفی آدم کمی جستجو کنه و....
به هر حال بازم از نظر همگی دوستان،چه خوب چه بد، تشکر می کنم...

سلام مجدد!

1.بنده فقط جواب اوشون رو دادم!

2.من در مورد شما چیزی نگفتم که حالا خدایی نکرده کلاه بردار هستید یا ..؟:eek:

3.بنده خودم هم حساب پی پل وریفاید کردم الانم دادم به دوستم (چون دوستم بود)بهش دادم وگرنه واسه هیچکس این کار رو نمیکنم چرا؟؟؟؟ فردا هر بلایی سرش اومد گردن من میندازه!!!

تا به امروزم خدا رو شکر حسابشون پا برجاست و لیمیت نشده!

موفق باشید!

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام مجدد!

1.بنده فقط جواب اوشون رو دادم!

2.من در مورد شما چیزی نگفتم که حالا خدایی نکرده کلاه بردار هستید یا ..؟:eek:

3.بنده خودم هم حساب پی پل وریفاید کردم الانم دادم به دوستم (چون دوستم بود)بهش دادم وگرنه واسه هیچکس این کار رو نمیکنم چرا؟؟؟؟ فردا هر بلایی سرش اومد گردن من میندازه!!!

تا به امروزم خدا رو شکر حسابشون پا برجاست و لیمیت نشده!

موفق باشید!
سلام
آره اگر مشکلی از نظر دریافت پول نداشته باشید و یا از کسی که پول میگرید، معمولا %98 پی پال لیمیت نمی کنه مگر اینکه پولی که تو حسابتون +$5k باشه که اون موقع ممکنه پی پال وسوسه شه که یه تیری تو تاریکی بزنه :D ولی این طور که تجربه نشون داده تا حدود $1k $2k هم زیاد کاری نداره اگر آدرس confirm باشه و حساب بانکی و کارت اعتباری باشه تو حساب پی پال...
به هر حال بازم مجدد از تمامی دوستان تشکر می کنم...

بالا