عادل بد بارسایی هست
هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست
به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!
دفاع بایرن هم در حده گلابی نتونستند 2 تا آفساید بگیرند بگزریم از اینکه tv اسپانیا هم صحنه آهسته شون رو نشون هم نداد!
از bias ای که در گزارش فردوسی پور موقع گزارش بازی های بارسا و منچستر وجود داره حالم بهم میخوره!عادل بد بارسایی هست
هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست
به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!
از bias ای که در گزارش فردوسی پور موقع گزارش بازی های بارسا و منچستر وجود داره حالم بهم میخوره!
یه اصل مهمی در گزارشگری هست که حتی گزارشگر پرادعایی مثل فردوسی پور هم رعایت نمیکنه و اون بی طرفی و نداشتن bias در موقع گزارش هست. انقدر این آدم انگشت میذاره روی یه نکاتی از تیم مورد علاقه اش (مثل موقعیت نداشتن بایرن و 3984563495634956839465 موقعیتی که بارسا خلق کرد) آدم کلافه میشه. انگار که بیننده خودش شعور نداره و نمیفهمه بارسا سر تر بوده...
البته به عنوان کسی که فوتبال رو میشناسه و استعداد گزارشگری و اجرای بالایی داره قبول اش دارم و فکر میکنم با همه ی این حرف ها بهترین گزارشگر ایرانه. فقط این عادت اش همیشه برای من (و شاید خیلی ها) آزار دهنده بوده.
نمیدونم تا حالا پای گزارش گزارشگر های انگلیسی ای که مثلا سری آ رو گزارش میکنن نشستی یا نه. منظورم من اون طرز گزارش هست. فردوسی پور هیچ صنمی با هیچ تیم اروپایی که نداره. نه اهل کاتالانه نه منچستر. اینکه یه گزارشگر اسپانیایی بیاد از بازی بارسا بیشتر تعریف کنه کاملا طبیعیه. حتی اگه گزارشگر فقط کمی طوری گزارش کنه که بیننده حس کنه طرفدار فلان تیم هست هم مسئله ای نیست خیلی. فردوسی پور مشکل اش اینه در این زمینه شورش رو در میاره دیگه! خصوصا این بازی بایرن و بارسا خیلی از حد خودش هم فراتر رفت! برعکس اش هم صادقه همونطور که در خط آخر گفتی.به نظر من خیلی هم اصل نیست بی طرفی در گزارش بازی... در واقع کتمان حقایق اشکال هست! وگرنه اینکه یک گزارشگر طرفدار تیمی باشه طبیعی هست! تو همه شبکه ها! همه گزارشگر ها! حداقل در بازی هایی که تیم کشورشون داره انجام میده طرفدار تیم خودشون هستند! خب میشه این رو به شهر و سلیقه شخصی هم حتی تعمیم داد! کلآ به نظرم گزارش کسی که داره بازی تیم محبوبش رو گزارش میکنه خیلی جالب تر!
هیجان گزارش بالاتر هست! مسلمآ اطلاعاتی که میتونیم بگیریم بیشتر هست!
اما این نوع هواداری که فردوسی پور داره اصلآ جالب نیست! بازی تیمهایی که دوستشون نداره رو خیلی بد جلو میده! در واقع نوعی تغییر و کتمان حقایق هست به نظرم
چه گلی زد رونالدو !!!
کفففففففففففف کردم!
حرف نداشت!
![]()
دوستان بازوبند مشکی که بر بازوی تیمهای اروپایی بود به چه علت بود؟
ممنوندیروز سالگرد فاجعه ورزشگاه هیسل بلژیک بود. دیدار جام باشگاههای اروپا بین لیورپول - یوونتوس که کلی تماشاگر کشته شدند و بعد از اون به مدت 5 سال تمام باشگاههای انگلیسی از بازیهای اروپایی محروم شدند.
ممنون
تو درگیری کشته شدن یا علت دیگه داشته ؟