• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا: فصل2008-2009

به نظر شما كدام تيم قهرمان اين فصل ليگ قهرمانان مي شود؟

• Total voters
    74
  • Poll closed .

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من به قهرماني چلسي راي ميدم با اينكه اصلا از اين تيم خوشم نمياد و دوست دارم بارسا قهرمان بشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عادل بد بارسایی هست

هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست

به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!

دفاع بایرن هم در حده گلابی نتونستند 2 تا آفساید بگیرند بگزریم از اینکه tv اسپانیا هم صحنه آهسته شون رو نشون هم نداد!

به نظر من هم آنری میتونست از برخورد جلوگیری کنه . حرفاتون تایید میشه ./

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عادل بد بارسایی هست

هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست

به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!
از bias ای که در گزارش فردوسی پور موقع گزارش بازی های بارسا و منچستر وجود داره حالم بهم میخوره!

یه اصل مهمی در گزارشگری هست که حتی گزارشگر پرادعایی مثل فردوسی پور هم رعایت نمیکنه و اون بی طرفی و نداشتن bias در موقع گزارش هست. انقدر این آدم انگشت میذاره روی یه نکاتی از تیم مورد علاقه اش (مثل موقعیت نداشتن بایرن و 3984563495634956839465 موقعیتی که بارسا خلق کرد) آدم کلافه میشه. انگار که بیننده خودش شعور نداره و نمیفهمه بارسا سر تر بوده...

البته به عنوان کسی که فوتبال رو میشناسه و استعداد گزارشگری و اجرای بالایی داره قبول اش دارم و فکر میکنم با همه ی این حرف ها بهترین گزارشگر ایرانه. فقط این عادت اش همیشه برای من (و شاید خیلی ها) آزار دهنده بوده.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
از bias ای که در گزارش فردوسی پور موقع گزارش بازی های بارسا و منچستر وجود داره حالم بهم میخوره!

یه اصل مهمی در گزارشگری هست که حتی گزارشگر پرادعایی مثل فردوسی پور هم رعایت نمیکنه و اون بی طرفی و نداشتن bias در موقع گزارش هست. انقدر این آدم انگشت میذاره روی یه نکاتی از تیم مورد علاقه اش (مثل موقعیت نداشتن بایرن و 3984563495634956839465 موقعیتی که بارسا خلق کرد) آدم کلافه میشه. انگار که بیننده خودش شعور نداره و نمیفهمه بارسا سر تر بوده...

البته به عنوان کسی که فوتبال رو میشناسه و استعداد گزارشگری و اجرای بالایی داره قبول اش دارم و فکر میکنم با همه ی این حرف ها بهترین گزارشگر ایرانه. فقط این عادت اش همیشه برای من (و شاید خیلی ها) آزار دهنده بوده.

به نظر من خیلی هم اصل نیست بی طرفی در گزارش بازی... در واقع کتمان حقایق اشکال هست! وگرنه اینکه یک گزارشگر طرفدار تیمی باشه طبیعی هست! تو همه شبکه ها! همه گزارشگر ها! حداقل در بازی هایی که تیم کشورشون داره انجام میده طرفدار تیم خودشون هستند! خب میشه این رو به شهر و سلیقه شخصی هم حتی تعمیم داد! کلآ به نظرم گزارش کسی که داره بازی تیم محبوبش رو گزارش میکنه خیلی جالب تر!
هیجان گزارش بالاتر هست! مسلمآ اطلاعاتی که میتونیم بگیریم بیشتر هست!
اما این نوع هواداری که فردوسی پور داره اصلآ جالب نیست! بازی تیمهایی که دوستشون نداره رو خیلی بد جلو میده! در واقع نوعی تغییر و کتمان حقایق هست به نظرم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر من خیلی هم اصل نیست بی طرفی در گزارش بازی... در واقع کتمان حقایق اشکال هست! وگرنه اینکه یک گزارشگر طرفدار تیمی باشه طبیعی هست! تو همه شبکه ها! همه گزارشگر ها! حداقل در بازی هایی که تیم کشورشون داره انجام میده طرفدار تیم خودشون هستند! خب میشه این رو به شهر و سلیقه شخصی هم حتی تعمیم داد! کلآ به نظرم گزارش کسی که داره بازی تیم محبوبش رو گزارش میکنه خیلی جالب تر!
هیجان گزارش بالاتر هست! مسلمآ اطلاعاتی که میتونیم بگیریم بیشتر هست!
اما این نوع هواداری که فردوسی پور داره اصلآ جالب نیست! بازی تیمهایی که دوستشون نداره رو خیلی بد جلو میده! در واقع نوعی تغییر و کتمان حقایق هست به نظرم
نمیدونم تا حالا پای گزارش گزارشگر های انگلیسی ای که مثلا سری آ رو گزارش میکنن نشستی یا نه. منظورم من اون طرز گزارش هست. فردوسی پور هیچ صنمی با هیچ تیم اروپایی که نداره. نه اهل کاتالانه نه منچستر. اینکه یه گزارشگر اسپانیایی بیاد از بازی بارسا بیشتر تعریف کنه کاملا طبیعیه. حتی اگه گزارشگر فقط کمی طوری گزارش کنه که بیننده حس کنه طرفدار فلان تیم هست هم مسئله ای نیست خیلی. فردوسی پور مشکل اش اینه در این زمینه شورش رو در میاره دیگه! خصوصا این بازی بایرن و بارسا خیلی از حد خودش هم فراتر رفت! برعکس اش هم صادقه همونطور که در خط آخر گفتی.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
:Dwoooooow

چه میکنه لیورپول فقط و فقط یک گل میخاد;)

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
woooooow

چه میکنه رینا

قسم خورده یک تنه چلسی رو به نیمه نهایی ببره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای بود چلسی لیورپول

عین بسکتبال بود.

بازی 4 4 شد و در مجموع چلسی صعود کرد به مرحله بعد.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
overreactsmiley.gif

جون به لب کردند آخرش هم نرفتند http://************/files/n3c02y6q94sbapeh8ydb.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بازیهای شب اول دور برگشت یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا دیشب انجام شد و طی آن نتایج زیر بدست آمد:

چلسی4-4 لیورپول:blink: (در مجموع 7-5 چلسی)

بایرن مونیخ 1-1 بارسا (در مجموع 1-5 بارسا)

صعود تیمهای چلسی و بارسا رو به طرفدارانشان تبریک میگم.

اما امشب هم دو بازی انجام خواهد شد که منچستر یونایتد با توجه به تساوی 2-2 باید در خانه پورتو به دنبال پیروزی یا تساوی پرگل تر از دیدار رفت باشد . تیم آرسنال هم در ورزشگاه امارات میزبان ویارئال خواهد بود.

شاد و پیروز باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چه گلی زد رونالدو !!!
کفففففففففففف کردم!
حرف نداشت!
:eek::eek::eek::eek:

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
در صورت صعود هامبورگ و وردربرمن،یکی از این دو تیم در فینال حضور خواهند داشت...

دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام یوفا امشب در حالی پیگیری می شود که نمایندگان آلمان از بخت بالایی برای صعود به مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها برخوردارند.به گزارش خبرگزاری مهر، تیم‌های فوتبال هامبورگ و وردربرمن به ترتیب مقابل تیم‌های منچسترسیتی و اودینزه به پیروزی مشابه 3 بر یک رسیده‌اند که این نتایج، نمایندگان آلمان را در آستانه صعود به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها قرار داده است.
تیم‌های اوکراینی هم در دیدارهای رفت، نتایج نسبتا قابل قبولی مقابل حریفان خود دست پیدا کرده و چنانچه به دور نیمه نهایی این رقابت‌ها صعود کنند، فوتبال اوکراین را به موفقیتی فراموش نشدنی نائل خواهند کرد. شاختاردونتسک در زمین خود با دو گل مقابل مارسی پیروز شده و دینامو کی یف در زمین پاریسن ژرمن، به تساوی بدون گل دست پیدا کرده است.
برنامه دیدارهای دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام یوفا به این شرح است:

پنجشنبه - 27/1/88
* دینامو کی یف اوکراین - پاریسن ژرمن فرانسه
* مارسی فرانسه - شاختاردونتسک اوکراین
* اودینزه ایتالیا - وردربرمن آلمان
* منچسترسیتی انگلستان - هامبورگ آلمان

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بازوبند مشکی که بر بازوی تیمهای اروپایی بود به چه علت بود؟

دیروز سالگرد فاجعه ورزشگاه هیسل بلژیک بود. دیدار جام باشگاههای اروپا بین لیورپول - یوونتوس که کلی تماشاگر کشته شدند و بعد از اون به مدت 5 سال تمام باشگاههای انگلیسی از بازیهای اروپایی محروم شدند.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دیروز سالگرد فاجعه ورزشگاه هیسل بلژیک بود. دیدار جام باشگاههای اروپا بین لیورپول - یوونتوس که کلی تماشاگر کشته شدند و بعد از اون به مدت 5 سال تمام باشگاههای انگلیسی از بازیهای اروپایی محروم شدند.
ممنون
تو درگیری کشته شدن یا علت دیگه داشته ؟

amir101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود
بازیهای نیمه پایانی چه زمانی برگزار و از چه شبکه هایی پخش میشود
باسپاس

بالا