• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا: فصل2008-2009

به نظر شما كدام تيم قهرمان اين فصل ليگ قهرمانان مي شود؟

• Total voters
    74
  • Poll closed .

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
کار گاو بازا تمومه عقاب آریایی قهرمانه
زنده باد بایرن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
/ليگ قهرمانان اروپا/در غیاب رئال و ایتالیایی‌ها
دو شب پر التهاب در انتظار فوتبال اروپا

دور رفت از مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا از سه شنبه شب هفته جاری آغاز مي‌شود تا بزرگان قاره سبز براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي به مصاف هم بروند.
به گزارش ايلنا، پيکارهاي ليگ قهرمانان پس از يک ماه وقفه بار ديگر فعاليت خود را از سر می‌گیرد تا تب فوتبال در قاره اروپا به اوج خود برسد.
دور رفت مرحله يک چهارم نهايي طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه هفته جاري (18 و 19 فروردين) برگزار مي‌شود و دور برگشت نيز 2 هفته دیگر به انجام خواهد رسید.
همچون فصل گذشته انگلستان با 4 سهميه بيشترين نماينده را در اين مرحله دارد و اسپانيا دو سهميه، پرتغال يک سهميه و آلمان نيز يک سهميه را در جمع هشت تيم پاياني دارا هستند.
برنامه دیدارهای این مرحله به شرح زیر است:

سه شنبه 18 فروردين:

ويارئال - آرسنال
منچستر يونايتد - پورتو

چهارشنبه 19 فرودين:

بارسلونا - بايرن مونيخ
ليورپول - چلسي

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به امید پیروزی آرسنال ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
شب اول دور یک چهارم نهایی باشگاههای اروپا با توقف منچستر یونایتد در خانه خود آغاز شد . دیشب یونایتد با نتیجه 2-2 در مقابل میهمانش پورتو متوقف شد .
در دیگر بازی دیشب آرسنال موفق شد با نتیجه 1-1 ویا رئال را در اسپانیا متوقف کند.

امشب دور رفت این بازیها با دو دیدار بارسا-بایرن در بارسلونا و لیورپول - چلسی در شهر بندری لیورپول پایان خواهد یافت.
شاد و پیروز باشید

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جذابترین بازی این مسابقات به نظرم همین بارسا و بایرن هست! اگر بایرن روزش باشه ممکنه بازی 7-6 بشه! به نفع بایرن! اگر نباشه امکان داره 10-0 هم ببازه! کلآ من بازی پرگلی پیش بینی میکنم با توجه به بازی های هر دو تیم در کل این فصل! اما شاید هم دقیقآ برعکس بشه و بازی کسل کننده در بیاد!

منچستر اصلآ نتیجه خوبی نگرفت اما احتمال اینکه صعود کنه زیاد هست! به خاطر اینکه منچستر هست! حتی به نظرم شانس صعودش از آرسنالی که نتیجه نسبتآ خوبی گرفت هم بیشتر هست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جذابترین بازی این مسابقات به نظرم همین بارسا و بایرن هست! اگر بایرن روزش باشه ممکنه بازی 7-6 بشه! به نفع بایرن! اگر نباشه امکان داره 10-0 هم ببازه! کلآ من بازی پرگلی پیش بینی میکنم با توجه به بازی های هر دو تیم در کل این فصل! اما شاید هم دقیقآ برعکس بشه و بازی کسل کننده در بیاد!

منچستر اصلآ نتیجه خوبی نگرفت اما احتمال اینکه صعود کنه زیاد هست! به خاطر اینکه منچستر هست! حتی به نظرم شانس صعودش از آرسنالی که نتیجه نسبتآ خوبی گرفت هم بیشتر هست

به به علی عزیز . کم پیدا شدین
درباره بایرن بارسا موافقم . البته با اون قسمت که بازی کسل کننده شاید در بیاد موافق ترم;) چون تیمهای آلمانی اگر زورشون توی حمله نرسه دفاع رو محکم می بندن و بازی رو کنترل می کنند.

درباره بازی یونایتد - پورتو هم باید بگم واقعا پورتو با جسارت و تهور بازی کرد و من به عنوان یک منچستری تحسینشون می کنم.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
عادل بد بارسایی هست

هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست

به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!

دفاع بایرن هم در حده گلابی نتونستند 2 تا آفساید بگیرند بگزریم از اینکه tv اسپانیا هم صحنه آهسته شون رو نشون هم نداد!

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
مادر جااان!

LFC 1-3 Chelsea

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عادل بد بارسایی هست

هانری با جفت پا رفت تو صورت می گفت عمدی در کار نیست

به تنه ساده ریبری میگه ناجوانمردانه!!!

دفاع بایرن هم در حده گلابی نتونستند 2 تا آفساید بگیرند بگزریم از اینکه tv اسپانیا هم صحنه آهسته شون رو نشون هم نداد!

هانری در حال لیز خوردن بود نمی تونست کنترل کنه...
ریبری نبود و کاپیتان بایرن بود که تو صحنه ی معمولی هم معلوم بود چه برسه به اسلوموشن;) از عمد زد اخوی:happy:

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
ماله ْهانري كه عمد نبود
چرا دیگه

2 متر رو زمین سر خورد نمی تونست پاش رو جمع کنه؟

بگزریم

حیف لیورپول دقیقه 6 با تورس گل میزنه ولی...

با دونستنه نتیجه دیگه دیدن بازی ....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یاد باخت 4-0 میلان به دیپرتیو لاکرونیا افتادم! من هنوز هم میگم اگر بازی برگشت روز بایرن باشه! تیمی هست که حتی بتونه بارسا رو حذف کنه!

بایرن بدون لوسیو ، فیلیپ لام و کلوزه عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشت! دروازبان درست و درمونی هم که نداره!

بازی برگشت بازی بسیار جذابی هست احتمالا! از اون طرف هم چلسی قدم اول رو عالی برداشت! اما لیورپول هم تیمی هست که بتونه برگرده
دور برگشت بازی ها جذاب خواهد بود

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
لیورپول که اصلا اگه بتونه چلسی رو بزنه به بازی برگشت فکر نکنین .. ایضا بایرن مگه 4 تا گل شوخیه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
یاد باخت 4-0 میلان به دیپرتیو لاکرونیا افتادم! من هنوز هم میگم اگر بازی برگشت روز بایرن باشه! تیمی هست که حتی بتونه بارسا رو حذف کنه!

بایرن بدون لوسیو ، فیلیپ لام و کلوزه عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشت! دروازبان درست و درمونی هم که نداره!

بازی برگشت بازی بسیار جذابی هست احتمالا! از اون طرف هم چلسی قدم اول رو عالی برداشت! اما لیورپول هم تیمی هست که بتونه برگرده
دور برگشت بازی ها جذاب خواهد بود
جدی؟.. من با این نتایج دیشب قبل عزا گرفتم که هفته ی بعد بازی برگشت شون دیگه جذابیتی نداره. باید دلم رو به همون منچستر-پورتو و آرسنال-ویارئال خوش کنم. از نظر من چلسی و خصوصا بارسا همین الان در مرحله ی بعد هستن!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
حالا که رئال نیست خیلی دوست دارم آرسنال قهرمان بشه ...

هر چند که به نظر میرسه بارسلونا قهرمان میشه!

بالا