اگه امکان جابجایی رای ها بود شاید اونهایی که به رئال رای دادن، رای شون را عوض می کردن. دیشب واقعا شاهکار زدن .
اگه امکان جابجایی رای ها بود شاید اونهایی که به رئال رای دادن، رای شون را عوض می کردن. دیشب واقعا شاهکار زدن .
تاریخش رو همون بالای پستم نوشتم.طبق نوشتهء سایت یوفا جمعهء آینده هست(پس از پایان دور گروهی جام یوفا)قرعه کشی فرداست یا هفته دیگه !!!؟
به عنوان طرفدار بایرن اعتراف می کنم بایرن(و البته بعدش بارسا) با قرعه های خوبی روبرو شدن.ولی خب همونطور که نصف تیمهای بزرگ اینجا حذف میشن پس نصف دیگه هم میرن بالا و اونجا درصد خوش شانسی خیلی میاد پایین.عجب قرعه هایی!!! درسته نصف تیم های بزرگ حذف میشن ولی در عرض یک هشتم فوق العاده جذابی در پیشه.بایرن و بارسا خوب شانس آوردن!
اگر بایرن و بارسا خرشانس هستن پس اینا چی هستن:"ویارئال- پاناتینایکوس/ اتلتیکو مادرید - پورتو" درواقع اینها اوج خرشانسی هستن.چون من که از سایت یوفا قرعه کشی رو زنده میدیم(شایدم هنوز تو سایت باشه)قرعه ها زمانی در اومد که احتمال برخورد با تیمهای دیگه بیشتر بود.یعنی ویا رئال دومین تیم از بین تیمهای دوم گروه ها بود که اسمش در اومد و از بین"پاناتینایکوس- بایرن - لیورپول- رم و پورتو" همین پانا نصیبش شد و از اونور هم خود پانا شانس آورد که به یکی از تیمهای "رئال - چلسی - آرسنال" نخورد.حالا بایرن پس از 4سال که به قرعه های سخت میخورد و یک سال هم نبود چه اشکالی داره به اسپورتینگ بخوره؟البته در مرحله بعد احتمالا" از این خوش شانسیها نصیب هیچ کدوم از 8 تیم راه یافته نخواهد شد.البته بالاترین درجه خرشانسی اونجا هست که برنده های اون2تا بازی بالا دور بعدی به هم بخورن(چون اونجا دیگه قرعه کشی آزاد هست و هیچ محدودیتی نداره)واقعا كه عجب چيزي شد؟!!!!
يه بار ديگه فرگوسن و مورينيو رودرروي هم قرار گرفتن!!!!
عجب شانسي!!!! چه بازي ميشه!!
تيمهاي انگليسي هيچ كدوم بازيهاي اسوني ندارن
همه شون يه جور جذابن تقريبا نميشه قاطعانه گفت كدوم تيم صعود ميكنه اميدوارم منچستر جزش باشه
گرچه ممكنه به قدرتمندي پارسال نباشه اما منچستر هميشه منچستره
اين بارسا و بايرن عجب خرشانسينا
چلسی - یوونتوس
ویارئال- پاناتینایکوس
اسپورتینگ لیسبون - بایرن مونیخ
اتلتیکو مادرید - پورتو
لیون- بارسلونا
رئال مادرید - لیورپول
آرسنال- رم
اینترمیلان - منچستر یونایتد
دور بعد بایرن با کی بازی داره؟ (فکر کنم تو لیگ قهرمانان بتونیم فوتبال کلیزمنی ببینیم و لذتش رو ببریم)
دلم واسه بازیهای بایرن تنگ شده
تی وی هم اصلا نشون نمیده.