• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

حرف حق از دهان ناحق...
3.gif

دقیقا ...
فقط ادبیاتش جالب نیست والا معنای حرفش کاملا مورد تاییده
البته می تونه بگه الفاظی که بکار بردم دقیقا وصف حالشون بوده و گزینه ی دیگری نداشتم ولی در شان مربی تیم ملی و اصلا در شان آدمی به اون سن و سال نیست که این مدلی صحبت کنه .
هرچند فکر کنم بعدا همه رو تکذیب می کنه ، مگر اینکه واقعا مدرکی از توهین قلعه نوعی و کناردستیهاش نسبت به خودش ، دستش باشه ...

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
باز سروكله ي اين بسر دختر نما بيدا شد،
ببينم ميشه ... شي؟
توبرو با همون كاظم جونت حال كن، ببين اكه زياد حال نكردي به امير خان تل بزنم علي رو واست بفرسته ميكن ...
ولش كن بابا باز ميان نوشتمو حذف ميكنن و بنمون ميكنن،

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
من از قلعه مرغي خيلي بدم مياد
ولي بازم هرچي فكر كردم رابطه ي دعواي مايلي كهن و با قلعه نوعي و با قد قلعه نوعي نميفهمم!!!!!
اگه قلعه نوعي از پشت به مايلي كهن تجاوز هم كرده باشه ولي ربطش به قد كوتاه قلعه نوعي چيه؟؟؟؟
اينو اگه كسي فهميد به ما هم توضيح بده كه ما هم روشن شيم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دفاع از خود به معنای عدم داشتن لیاقت برای سرمربی گری تیم ملی نیست .

:blush:
حق داره از خودش دفاع کنه شکی نیست
ولی باید بتونه جلو دهنشو بگیره وگرنه چه فرقی با اونا داره؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
همه کسانی که رقيب استقلال هستن از جمله مربی ها و تيمها و طرفدار هاشون از قلعه نويی بدشون ميآد
چون چشم ديدن 1 مربی موفق ايرانی رو ندارن-مايلی کهن هم جزو همين دسته هستش

همه ميدونيم بدترين رتبه استقلال با قلعه نويی تو 4 سال مربی گری استقلال تو ليگ برتر رتبه سوم هستش و اين قضيه به خيلی ها فشار ميآره
واسه خيلی ها سنگينه وقتی استقلال داره قهرمانی رو از دست ميده اما قلعه نويی هنوز از رو سکو ها داره تشويق ميشه

تو همين تاپيک هم اکثر پرسپوليسی ها از اين صحبت های جناب مايلی کهن لذت بردن-چون قلعه نويی تيمشون رو اذيت کرده
اين مايلی کهن هم الان بدنش داغه نفهميده چی گفته ، موقع پشيمونيش هم ميرسه

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من موافق حرفهای آقای مایلی کهن هستم .
حرف حق را باید پذیرفت .
متاسفانه رفتار دار و دسته سرمربی استقلال قابل دفاع نیست .
همان فیلمی که آقای عادل فردوسی پور پخش کرد که در آن قلعه نوعی با اشاره ( علی آقا ) را سر وقت خبرنگار بخت برگشته فرستاد ! خودش گویای کل ماجراست .

به نظرم مقصر اصلی صدا و سیماست که دو تیم پایتخت نشین را آنقدر بزرگ نموده که حالا نمی تواند رفتار و اعمال آنها را پنهان سازد .
مهران مدیری هم چه بجا پشت پرده اعمال آقایان را در سریال مرد دو هزار چهره به نمایش گذاشت .

خیلی جابه حرف های شما ...
در مورد یک موضوع نصفه میدونید و نتیجه گیری میکنید ...
چیزی نگم بهتره ...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دقیقا ...
فقط ادبیاتش جالب نیست والا معنای حرفش کاملا مورد تاییده
البته می تونه بگه الفاظی که بکار بردم دقیقا وصف حالشون بوده و گزینه ی دیگری نداشتم ...
فکر کنم شما هنوز یاد نگرفتی درست حرف بزنی ؟؟
میخوای جیزت کنم ریپورت بدم بیان بهت بگن ، ناز باشی ؟!

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
همه کسانی که رقيب استقلال هستن از جمله مربی ها و تيمها و طرفدار هاشون از قلعه نويی بدشون ميآد
چون چشم ديدن 1 مربی موفق ايرانی رو ندارن-مايلی کهن هم جزو همين دسته هستش

همه ميدونيم بدترين رتبه استقلال با قلعه نويی تو 4 سال مربی گری استقلال تو ليگ برتر رتبه سوم هستش و اين قضيه به خيلی ها فشار ميآره
واسه خيلی ها سنگينه وقتی استقلال داره قهرمانی رو از دست ميده اما قلعه نويی هنوز از رو سکو ها داره تشويق ميشه

تو همين تاپيک هم اکثر پرسپوليسی ها از اين صحبت های جناب مايلی کهن لذت بردن-چون قلعه نويی تيمشون رو اذيت کرده
دقیقا همینه دیگه
3 سال ژنرال سرمربی استقلال بود ، پرسپولیسیا نتونستن استقلال رو ببرن حالا واسشون شده کابوس ، برا همین همشون از قلعه نوعی بدشون میاد ، خوب طبیعیه :)
الانم اکثرشون ازین مزخرفاتی که این مردک گفته خوشحالن اما خوب .... !!!

به نقل از منصور قیامت :
هروخ تو یاد گرفتی اونم یاد میگیره!
تو نه و شما !!
هروخ نه و هروقت !!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دليل بد اومدن همه اينه كه اين آدم فقط ادعا داره ... يه بار نشد ببازه يا مساوي كنه بگه بد بازي كرديم يا حريف

قوي تر بود ... هميشه گفت داوررررررررررررررر يا مسايل حاشيه اي ... بابا يه بارم بگو آره من اشتباه كردم فلان تعويضو

كردم ... نميكشنت كه ...

قله نويي تيم مارو اذيت كرده ؟ :lol: ميشه يه موردش رو نام ببريد ؟ تا جايي كه يادمه ما كاري كرديم كه قله نويي

يا بازيكنشو آخر بازي كتك زد ( كشكي ) :) تو بازي آخر هم اكبر پور رو به باد فحش گرفتم ( همينطور سلطان عليزاده )

شايد هم شما از فعل معكوس استفاده كرديد :lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
این هم حمایت نامه شما از همان عده ایی که ورزشگاه را به ابتذال کشیده اند !!! :hmm:

نه دیگه نشد ......... به قول این بنده خدا سروش هیجکس : اول فارسیت رو خوب کن بعد این متن رو بخون ( البته من تشخیص میدم که شما چه احساسی دارید و امیدوارم همون فردی باشید که من فکر میکنم ... این رو هم از نحوه نقل قول خنده داری که کردید فهمیدم و بعید نمیدونم که شما هم از چهره های دو شخصیته این فروم باشید ، تاپیک پرسپولیس رو عرض میکنم قدیمترها ) بهرحال شایدم اشتباه میکنم .........

مشکل شما و امثال شما اینه که فکر میکنید که اسم تهران که میاد وسط پای ارث و میراث اجداد شما هم وسط میاد . نه عزیز اینطور نیست ... این نکته اول ........
دوم اینکه شما حودت از همه بدتری که حمایت قاطع خودت رو نسبت به چرندیات این بابا اعلام کردی ... یعنی علنا نوشتی که از توهین و دادن القاب ناپسند به دیگران حمایت میکنی
من موافق حرفهای آقای مایلی کهن هستم .
در ضمن بزرگی یک تیم هیچ وقت به معنای بالاتر بودن از ادب و منش انسانی نیست :blush:

ادب و منش انسانی :D

بعد تعریف خیلی قشنگی از حق گفتین و فتوا دادین که حق رو باید پذیرفت ...

حرف حق را باید پذیرفت .

این جمله پائین چه ربطی داره ......

همان فیلمی که آقای عادل فردوسی پور پخش کرد که در آن قلعه نوعی با اشاره ( علی آقا ) را سر وقت خبرنگار بخت برگشته فرستاد ! خودش گویای کل ماجراست .

بعد این رو کجا دیدید شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توقع دارید دهها هزار نفر هم زمان بریزند به سر یک مربی و هر توهینی که خواستند بکنند و در نهایت آن مربی حق ندارد حتی دو کلمه حرف بزند ؟!!!

این خارج از انصاف است دوست من :hmm:

واقعا انصاف به خرج دادید شما ...

اما باز هم توقع آن می رود که هر شخص و تیمی که در مرتبه بالاتری قرار دارد بیشتر به ادب و خوی درست وفادار بماند .
:lol::wacko:
دفاع از خود به معنای عدم داشتن لیاقت برای سرمربی گری تیم ملی نیست .:blush:

اونوقت قلعه نوعی هم میتونه در دفاع از خودش هر دری وری که به ذهنش میرسه رو فردا بنویسه رو کاغذ بده به روزنامه ها .... اونوقت دوست عزیز انصاف دوست و حق طلب .... قانون و عدل و انصاف و .... چی میشه :D

بیچاره صدا و سیما:wacko:
برای این دو تیم محبوب شما آهنگ و موزیک می سازد
موقع مسابقه تیم ملی آن را پخش می کند !!!
چند مفسر در کانال های مختلف تلویزیون دائما از این دو تیم یاد می کنند
باز هم شما گلایه دارید :blink:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

اما کل یومن این نظر خیلی جالبی که دادید مورد سوال من بود که نمیدونم چرا جوابش رو نمیتونید بدید

به نظرم مقصر اصلی صدا و سیماست که دو تیم پایتخت نشین را آنقدر بزرگ نموده که حالا نمی تواند رفتار و اعمال آنها را پنهان سازد .

در آخر این 4 تا جمله رو هر کسی تونست یه ربط منطقی بینش پیدا کنه به همین 757 تا پستی که دادم قسم یه جایزه بهش میدم ...........

اینطورها هم نیست الان به زور در مسابقات استقلال و پیروزی استادیوم پر میشه :blush:

جناب آقای مایلی کهن هم حرفهاش برآیند توهین های یه سری آدمهای بی ادب بوده :hmm:

شما از توهین کنندگان حمایت می کنید و من از کسی که مورد هجوم واقع شده همین ;)

امیدوارم قضیه براتون باز شده باشه :blush:

والسلام

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
لادن و مهرداد!

من اگه حوصله شما رو داشتم الان به قرآن به یه جایی رسیده بودم :lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
باز سروكله ي اين بسر دختر نما بيدا شد،
ببينم ميشه ... شي؟
توبرو با همون كاظم جونت حال كن، ببين اكه زياد حال نكردي به امير خان تل بزنم علي رو واست بفرسته ميكن ...
ولش كن بابا باز ميان نوشتمو حذف ميكنن و بنمون ميكنن،

شما با فحاشی مایلی کهن مخالفی اما خودت ماشاالله منبع ادبی !
فحش از نظر شما وقتی بده که مخاطبش خودتونو دوستاتون باشید والا اگر قرار باشه مایلی و من و ... سیبل ادبیاتتون باشیم خیلی هم از مایلی و امثالهم بدترید

بهرحال بد ریپورت دادم . چون مدیر گفتند فقط بدریپورت بدید

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فکر کنم شما هنوز یاد نگرفتی درست حرف بزنی ؟؟
میخوای جیزت کنم ریپورت بدم بیان بهت بگن ، ناز باشی ؟!

شما می تونی هروقت دلت خواست بدریپورت بدی . منم حتما اگر موردی ببینم ریپورت میدم . جدی می گم
من هیچ توهینی نه الان که هیچوقت به هیچکس نکردم

اینکه با محتوی حرف مایلی کهن موافقم نظر شخصیمه و همچنان معتقدم ادبیاتشون ضعیفه
هرچند به ضعیفی ادبیات شما و امثال شما نیست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
لادن و مهرداد!

من اگه حوصله شما رو داشتم الان به قرآن به یه جایی رسیده بودم :lol:
اصلا یه نظر من نه قلعه نویی نه مایلی کهن و نه هیچکس دیگه توی فوتبال حداقل ایران (البته استثنا هست) ازش نداره آدم اینجوری اعصاب خودشو خورد کنه
این قلعه نویی هم دیگه ازش معلومه چه آدمیه
مثل پروین از ایناس که پشتش کلی زدو بند و باند بازیه
البته همشون اینجورینا فقط چون دیدم خیلی بچه ها سنگ قلعه نویی رو به سینه میزنن ایشون رو گفتم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما با فحاشی مایلی کهن مخالفی اما خودت ماشاالله منبع ادبی !
فحش از نظر شما وقتی بده که مخاطبش خودتونو دوستاتون باشید والا اگر قرار باشه مایلی و من و ... سیبل ادبیاتتون باشیم خیلی هم از مایلی و امثالهم بدترید

بهرحال بد ریپورت دادم . چون مدیر گفتند فقط بدریپورت بدید
دوباره سروکله یه مشت بچه پیدا شد !
نشد یه تاپیک باز بشه این بچه ها نیان توش
تقصیر شماهام نیستا ، این مدیرا شماها رو بد عادت کردن !!

در کل ... جنابان مدیران محترم : اگه لنگی گفتن و بی احترامی به تیم پرسپولیس استحقاق گرفتن اخطار و پاک کردن پست رو داره ، بی احترامی به مربی استقلال و شخص قلعه نوعی هم باید و باید همین جور باشه !
اگر هم نمی تونید جانب عدالت رو رعایت کنید از قضاوت دست بکشید ، خود کاربرا با هم کنار میان !!
هر بچه ای که میاد چون هر حرفی دلش میخواد میزنه ، بعد تا جوابش رو میدن میگه ریپورت میدم یعنی اینکه فقط برای یک عده این وسط داریم مزایا قائل میشیم !

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دليل بد اومدن همه اينه كه اين آدم فقط ادعا داره ... يه بار نشد ببازه يا مساوي كنه بگه بد بازي كرديم يا حريف

قوي تر بود ... هميشه گفت داوررررررررررررررر يا مسايل حاشيه اي ... بابا يه بارم بگو آره من اشتباه كردم فلان تعويضو

كردم ... نميكشنت كه ...

قله نويي تيم مارو اذيت كرده ؟ :lol: ميشه يه موردش رو نام ببريد ؟ تا جايي كه يادمه ما كاري كرديم كه قله نويي

يا بازيكنشو آخر بازي كتك زد ( كشكي ) :) تو بازي آخر هم اكبر پور رو به باد فحش گرفتم ( همينطور سلطان عليزاده )

شايد هم شما از فعل معكوس استفاده كرديد :lol:

تو 4 سالی که قلعه نويی مربی استقلال بوده تو بازی رو در رو استقلال و پرسپوليس (8 تا بازی)،تو جريان بازی تيمتون فقط 1 بار از استقلال جلو افتاده که اون بازی رو هم 3-2 باخته ، چه برسه بتونه ببره بازی رو
تو همين 4 سال تيمتون هميشه پايين تر از تيم ما بوده
اينا دلايل کافی واسه نفرت پرسپولسی ها نيست؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تو 4 سالی که قلعه نويی مربی استقلال بوده تو بازی رو در رو استقلال و پرسپوليس (8 تا بازی)،تو جريان بازی تيمتون فقط 1 بار از استقلال جلو افتاده که اون بازی رو هم 3-2 باخته ، چه برسه بتونه ببره بازی رو
تو همين 4 سال تيمتون هميشه پايين تر از تيم ما بوده
اينا دلايل کافی واسه نفرت پرسپولسی ها نيست؟
نه دیگه نیست ، چون حالا میگن کی بوده ، کجا بوده ، من که ندیدم ، شما دیدی ؟! :lol:
شما بگو خوب ، به نظر من باهاشون هم بحث نکن چون دوباره میرن بزرگترشون رو میارن :lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوباره سروکله یه مشت بچه پیدا شد !
نشد یه تاپیک باز بشه این بچه ها نیان توش
تقصیر شماهام نیستا ، این مدیرا شماها رو بد عادت کردن !!

در کل ... جنابان مدیران محترم : اگه لنگی گفتن و بی احترامی به تیم پرسپولیس استحقاق گرفتن اخطار و پاک کردن پست رو داره ، بی احترامی به مربی استقلال و شخص قلعه نوعی هم باید و باید همین جور باشه !
اگر هم نمی تونید جانب عدالت رو رعایت کنید از قضاوت دست بکشید ، خود کاربرا با هم کنار میان !!
هر بچه ای که میاد چون هر حرفی دلش میخواد میزنه ، بعد تا جوابش رو میدن میگه ریپورت میدم یعنی اینکه فقط برای یک عده این وسط داریم مزایا قائل میشیم !

اوووووووووووو :blink:

ننه من غریبم بازی مال دهه 60 بود !
اینجا هیچکس به مربی تیم شما توهین نکرده
اما خیلی ها عنوان کردند که با محتوی حرف مایلی کهن موافقند
اگر این موافقت شما رو آزار میده
دلیل نداره توهین به مربیتون تلقی بشه

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اوووووووووووو :blink:

ننه من غریبم بازی مال دهه 60 بود !
اینجا هیچکس به مربی تیم شما توهین نکرده
اما خیلی ها عنوان کردند که با محتوی حرف مایلی کهن موافقند
اگر این موافقت شما رو آزار میده
دلیل نداره توهین به مربیتون تلقی بشه
باشه ، همون که شما میگی !
چون اینقدرا نیستی که بخوام باهات بحث کنم ، پس خوش باش
خواستی برو ریپورت بده بزرگترت بیاد شاید با اون به نتیجه رسیدیم !!
در ضمن فکر نکنم شما دهه 60 رو دیده باشی فوقش ، زور بزنی شاید دهه 70 رو بتونی آخراش رو به یاد بیاری!

بالا