• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من کاری به حرف ها مایلی کهن ندارم ولی پسر عموم که تو یکی از روزنامه های ورزشی کار مکنه یه بار که داشتم باهاش حرف می زدم یه چیزایی در مورد قلعه نویی کفت که بریدم.کلا تو فوتبال ایران هم مثل جاهای دیگش فساد بیداد میکنه.

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
تو 4 سالی که قلعه نويی مربی استقلال بوده تو بازی رو در رو استقلال و پرسپوليس (8 تا بازی)،تو جريان بازی تيمتون فقط 1 بار از استقلال جلو افتاده که اون بازی رو هم 3-2 باخته ، چه برسه بتونه ببره بازی رو
تو همين 4 سال تيمتون هميشه پايين تر از تيم ما بوده
اينا دلايل کافی واسه نفرت پرسپولسی ها نيست؟

نه اينا دليله خندست:lol:
2 3 سال پيش كه قهرمان شدين به نا حق قلعه نوعي بعد هر بازي كه ميرف تو كنفرانس مطبوعاتي من تا 3 ساعت بعدش ميخنديدم
اينقد سوژه طنز بود كه يه بار اين دستاي پشت پرده رو تو نود كرد سوژه
قلعه نوعي تو كنفرانس مطبوعاتي::::
من اول خدا رو شاكرم
امروز به لطف آقا امام زمان .......
ما امروز تاكتيكمون براي بازي رمز يا زهرا بود........
بين دو نيمه تو رختكن دستور تعويض تاكتيك داديم گفتيم با رمز يا فاطمه وارد بشيم ميبريم
آخراي بازي كه يه گل عقب بوديم يه تسبيح صلوات نذر كردم به نيت 5 تن بازي رو برديم
ايناروو كه يادتونه؟؟
من كه خيلي باهاش تفريح ميكردم:lol::lol::lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
باشه ، همون که شما میگی !
چون اینقدرا نیستی که بخوام باهات بحث کنم ، پس خوش باش
خواستی برو ریپورت بده بزرگترت بیاد شاید با اون به نتیجه رسیدیم !!
در ضمن فکر نکنم شما دهه 60 رو دیده باشی فوقش ، زور بزنی شاید دهه 70 رو بتونی آخراش رو به یاد بیاری!

اعصابتو خورد نکن گلم :)
یک توصیه هم دارم برات
هروقت خواستی یه خانومو تحقیر کنی ، سنشو ببر بالا . وقتی سنشو کم جلوه می دی بیشتر خوشحالش می کنی

پ.ن : همچنان محتوی حرف مایلی کهن منهای ادبیاتش مورد تایید است . شدیدا ولاتفرقوا ...

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم استقلالي تير هستم ولي ...
منم اگه تو استاديم خوار مادرم رو ناسزا ميگفتند از اين بدتر قلم ميزدم
مايلي كهن هم يه آدم مذهبي هست و اينجور حرفها سريع ميره رو اعصابش و از اون جايي كه آدم نترسيه هر چي دلش بخواد ميگه
استقلال هم چوب رفيق بازيهاي قلعه نوعي رو ميخوره
پشت امير آه و ناله و نفرين زياده مطمئن باشيد به محض جدايي از استقلال ( بزودي زود بايد منتظرش باشيم) زبون خيلي از بازيكنان فعلي باز ميشه بخصوص فرهاد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما تا الان کجا بودی ندیده بودیمت ؟
حالا یهو شدی طرفدار استقلال ؟
یه سری به تاپیک استقلال حداقل قبلش میزدی!! :rolleyes:

Last edited:

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
اسم کاربری آدم دختر باشه همه میخان یه جور بهت یه چیزی بگن حالا در رد یا تایید ... بیابید پرتقال فروش را

در مورد خبر هم اینکه قرمز و آبیش نکنید ..این حرفا مال پسرهای 12 -13 ساله سکه هی میخان کل بندازن

قلعه نوعی واقعا همچین آدمی هست ولی مشکل اینجاست که اینو مایلی کهن نباید می گفت

کسی خبر داره باقالی فروشا از مایلی شکایت کردن یا نه؟! هرچی باشه توهین بدی بوده بهشون

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خوشحالم که دوستان اغلب جانب انصاف رو رعایت می کنند
و درسته ممکنه از مایلی کهن دله خوشی نداشته باشند ( مثل خود من )
اما به محتوی حرفش ( نه ادبیاتش ) مهر تایید می زنند .

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
اصلا یه نظر من نه قلعه نویی نه مایلی کهن و نه هیچکس دیگه توی فوتبال حداقل ایران (البته استثنا هست) ازش نداره آدم اینجوری اعصاب خودشو خورد کنه
این قلعه نویی هم دیگه ازش معلومه چه آدمیه
مثل پروین از ایناس که پشتش کلی زدو بند و باند بازیه

البته همشون اینجورینا فقط چون دیدم خیلی بچه ها سنگ قلعه نویی رو به سینه میزنن ایشون رو گفتم
تو خوبي!!!!!!!
الكي قلعه نوعي و امثالهم و به علي پروين ربط نده

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
جناب sliis و بقيه استقلالي ها با اين جماعت كل كل نكنيد: نرود ميخ اهنين بر سنك
الان همه ي نوشته هاي ss ي هارو حذف و من يكي رو بن مي كنن فكر كنم تا الان دو سه تا اخطار دارم، مديري كه طرفدار بيروزي باشه بهتر از اين نميشه

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
8phi7yaava88aoc1u78l_thumb.jpg

رکورد تماسهای مردمی پس از بیانیه اهانت آمیز​

از دقایقی پس از انتشار بیانیه توهین آمیز محمد مایلی کهن هزاران ایمیل و تماس تلفنی با باشگاه استقلال توسط هواداران صورت گرفته که رکوردی بی سابقه است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال به دنبال بیانیه اهانت آمیز و حیرت انگیز محمد مایلی کهن ، سرمربی تیم ملی ایران میزان تماسهای تلفنی و اینترنتی و اعتراضهای مردمی نسبت به ادبیات ولحن این بیانیه ، عملکرد اداری امروز باشگاه استقلال را مختل کرد.

نکاتی که مردم به آن تاکید داشته اند به این شرح است :

1 - این برای اولین بار است که تعداد زیادی از هواداران تیم پرسپولیس با باشگاه استقلال تماس گرفته اند و با هواداران استقلال همنظر و هم عقیده هستند.

2 - مردم خواهان واکنش منطقی نسبت به اهانت سرمربی تیم ملی ایران شده اند.

3 - هواداران از واعظ آشتیانی خواسته اند که بازیکنان استقلال را در اختیار تیم ملی ای که سرمربی آن چنین ادبیاتی دارد ، قرار ندهند.

4 - هواداران از سرمربی استقلال خواسته اند که در مقابل چنین اهانت هایی سکوت کنند و با تدبیر و شکایت قانونی اعتراض خود را اعلام کنند.

5 - هواداران خواسته اند که باشگاه استقلال در پاسخ به بیانیه مایلی کهن اقدام به صدور بیانیه ای نکند و پاسخ نا هنجاریهای بی ادبانه را با ادبیاتی در قامت تاریخ 64 ساله باشگاه استقلال بدهند.

6 - هواداران از سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال خواسته اند که برخورد قاطعانه ای با این موضوع داشته باشند.

لازم به تاکید است که حجم تماسها و اعتراضهای مردمی در روز یکشنبه 30 فروردین با باشگاه استقلال حتی نسبت به روزهای بعد از شکست تیم استقلال قابل مقایسه نیست و به مراتب بیشتر است.

باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال در چنین شرایطی هواداران فوتبال جوانمردانه را به سکوت و آرامش دعوت می کند و منتظر برخورد قانونی مراجع تصمیم گیرنده خواهد بود. همچنین متن ایمیل های معترضانه هواداران نسبت به موضوعهای مطرح شده در باشگاه استقلال موجود است.

در پایان باشگاه استقلال از فدراسیون فوتبال انتظار دارد همان طور که اقدام به انتخاب محمد مایلی کهن کرده اند نسبت به عملکرد رفتاری ایشان هم عملکرد منصفانه ومنطقی داشته باشند.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
نه اينا دليله خندست:lol:
2 3 سال پيش كه قهرمان شدين به نا حق قلعه نوعي بعد هر بازي كه ميرف تو كنفرانس مطبوعاتي من تا 3 ساعت بعدش ميخنديدم
اينقد سوژه طنز بود كه يه بار اين دستاي پشت پرده رو تو نود كرد سوژه
قلعه نوعي تو كنفرانس مطبوعاتي::::
من اول خدا رو شاكرم
امروز به لطف آقا امام زمان .......
ما امروز تاكتيكمون براي بازي رمز يا زهرا بود........
بين دو نيمه تو رختكن دستور تعويض تاكتيك داديم گفتيم با رمز يا فاطمه وارد بشيم ميبريم
آخراي بازي كه يه گل عقب بوديم يه تسبيح صلوات نذر كردم به نيت 5 تن بازي رو برديم
ايناروو كه يادتونه؟؟
من كه خيلي باهاش تفريح ميكردم:lol::lol::lol:

دليل خنده هست اما خنده تلخ!
در مورد قسمت هايی که پر رنگ کردم نشون ميده تخيل خوبی داری

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
تو خوبي!!!!!!!
من حوصله بحث ندارم
ببخشید که به استاد علم و ادب و دانشمند ایرانی توهین شد ماشالا از سواد و کمالاتم که ایشون هیچی کم ندارن

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
شما کار ندارید .

فوتبال خوبه ولی نه اینقدر که دارید تو سرو کله هم می زنید .

حرف بد از هر کی باشه بده چه زاهد چه لات

اگر آد مذهبی باشه و پیرو اهل بیت باید بعضی موقع ها هم مثل انا رفتار کنه .

جواب بدی رو رو با بدی نمی دند ( تو مکتب ما )

حالا در هر حال هر دو گروه مقصرند هم گروه استقلالی ( تماشاگر و مربی ) هم کسی که بد جواب بدی رو داده ( مایلی کهن )

پس بهتره بیجا از کسی طرف داری نکنید و یا به کسی هجوم نبرید . تو اینطور موقع ها ( دعوا بیت دوتا مسلمون (اگه هستند) ) باید بینشون رو آشتی داد نه آب به آسیاب ریخت .

مذهب فقط ادعا نیست . آدم مودب بودن هم فقط شعار نیست

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
هواداران خواسته اند که باشگاه استقلال در پاسخ به بیانیه مایلی کهن اقدام به صدور بیانیه ای نکند و پاسخ نا هنجاریهای بی ادبانه را با ادبیاتی در قامت تاریخ 64 ساله باشگاه استقلال بدهند.

و با ادب تمام در ورزشگاه اقوام سرمربی تیم ملی را با یکدیگر پیوند بزنند ...

این حرفای الکی دیگه تو گوش کسی نمیره ... تماشاچی های ما 95 درصد بی ادب ترین تماشاچی های دنیا

هستن و اون 5 درصد هم پاشون که به ورزشگاه میرسه جنس 100 درصد جور میشه :eek:

با خودمم هستم ها ... پا که به ورزشگاه میرسه جو میگیره همه رو .. استقلال و پرسپولیس هم فرقی نداره

حالم از استقلال و پرسپولیس و فوتبال دیگه بهم می خوره

کلا ملت جوگیری هستیم ! :(

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظر من دوستان استقلالی دیگه چیزی نگیم بهتره ، این تاپیک واقعا نشون داد که کی چجور ادبیاتی رو می پسنده و سطح فرهنگش در چه حد هست
هیچی که نداشت شخصیت خیلی ها رو نشون داد !!
اونایی که هر روز میان تو تاپیک استقلال و دم از رفاقت میزدن الان با چرندیات یه آدمی که مثل خودشون هست دارن میرن هوا فکر نمی کنن که این بالا رفتن برگشتی داشته باشه !!
جماعت موافق مایلی کهن که پرسپولیسی هم هستید ، خوش باشید ، راحت باشید ، نفس عمیق بکشید و روزهای خوبی رو با این حرف ها سپری کنید چون خیلی بهتون فشار اومده که هیچی نشدید ! :lol:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
و با ادب تمام در ورزشگاه اقوام مونث سرمربی تیم ملی را با یکدیگر پیوند بزنند ...

این حرفای الکی دیگه تو گوش کسی نمیره ... تماشاچی های ما 95 درصد بی ادب ترین تماشاچی های دنیا

هستن و اون 5 درصد هم پاشون که به ورزشگاه میرسه جنس 100 درصد جور میشه :eek:

با خودمم هستم ها ... پا که به ورزشگاه میرسه جو میگیره همه رو

کلا ملت جوگیری هستیم ! :(

متأسفانه اين مشکل هست - چون همه ميآن اونجا و عربده ميکشن و ميخوان خودشون رو خالی کنن

مايلی کهن اولين نفری نبوده که فحش خورده آخريش هم نيست
ولی اينکه اين آقا که مثلاً مربی تيم ملی هست بخواد اينطوری بی احترامی کنه خيلی بدتره ,نشون ميده خودش از اون تمشاگر ها هم بد تره
فحش خورده امده همه رو سره قلعه نويی خالی کرده - قلعه نويی هر چی که هست اين برخورد اصلاً درست نبوده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخه سر چی دعوا می کنید
قلعه نویی بد ( اصلا بدترین آدم دنیا ) ( البته من یک چیزی بگم دوستان پرسپولیسی بیشتر از اینکه قبول داشته باشند قلعه نویی آدم درستی نیست از یک جایه دیگه دلشون می سوزه و البته وقت خوبی هم برای همه چیز هست ) خوب الان مایلی کهن از یکی دیگه فحش خورده میاد به قلعه نویی فحش میده و این چیزی رو نمی رسونه بجز اینکه این آقا از جای دیگه می سوزه و عقده هاش رو اینجوری خالی می کنه

و دوستان اگه پشت کسی حرفی می زنید با دلیل بگید نه اینکه یارو گفت علی یا اینکه یارو نگفت علی
و اینکه کسی متعقد به چیزی باشه هیچ عیبی نداره و بد نیست عیب اون هست که اعتقاد مردم را مسخره کنی

و دوستان استقلالی با تائید بعضی از دوستان نه قلعه نویی بد میشه و نه چیز دیگر فقط باعث تخلیه روانی بعضی ها میشه که سالها هست دارند رنج می کشند

موفق باشید

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
من حوصله بحث ندارم
ببخشید که به استاد علم و ادب و دانشمند ایرانی توهین شد ماشالا از سواد و کمالاتم که ایشون هیچی کم ندارن

كسي نخواست بحث كنه باهات
اينكه وسط دعواي مايلي كهن و قلعه نوعي پاي علي پروين و نكشي وسط بهش توهين نكني سخته؟؟؟
خوب بكن ديگه از اين بيشتر ازت انتظار ندارم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تو خوبي!!!!!!!

قلعه نویی که همیشه با افتخار می گه من شاگرد علی اقا هستم
همین چند روز هم پیش هم روزنامه استقلال عکس علی سلطان رو زده بود:happy:چون از قلعه نویی حمایت کرده بود..(هیچ وقت یادم نمی ره همین روزنامه نوشته بود علی دمبه:eek:)

رنگ عوض کردن همه جا هست
ولی اینو دیگه کل فوتبال می دونن که قلعه نویی و پروین تو یه رده هستن:rolleyes:

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
متأسفانه اين مشکل هست - چون همه ميآن اونجا و عربده ميکشن و ميخوان خودشون رو خالی کنن

مايلی کهن اولين نفری نبوده که فحش خورده آخريش هم نيست
ولی اينکه اين آقا که مثلاً مربی تيم ملی هست بخواد اينطوری بی احترامی کنه خيلی بدتره ,نشون ميده خودش از اون تمشاگر ها هم بد تره
فحش خورده امده همه رو سره قلعه نويی خالی کرده - قلعه نويی هر چی که هست اين برخورد اصلاً درست نبوده

نه من که قیافه مایلی کهن رو هم نمی تونم ببینم اصلا پرونده نحوه انتخابش برای تیم ملی هنوز بسته نیست

نکته اینجاست که مایلی کهن میدونه که قلعه نوعی از اون اشاره های سر کذايي اینقدر کرده...

خود مایلی میدونه که بعد از مصاحبه مطبوعاتیش درباره تبانی یه اشاره سر به آقای علی

کافیه که : چایی بیار واسه آقا :) و بعد هم دوستان عزیز در ورزشگاه از خجالتش در اومدن ...

اتفاقا خوب شد که این زخم کهنه سر باز کرد ...دو تاشون میزنن به تیپ هم خیلی چیزا روشن میشه

بعد ها آشتیشون میدن نگران نباشید :)

Last edited:
بالا