• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این! غیر از شعوری که نداره مربی هم نیست
همین فولاد رو هدایت کرد تا دسته دوم! بعدشم شبانه و مخفیانه از شهر اهواز خارجش کردند که سایش بالا سرمون بمونه...

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
فقط ميتونم بگم متاسفم واسه خودم كه بايد بشينم مربيگريه مايلي رو ببينم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
صحبت عزیز محمدی غوغا بود که گفت ما به شدت از مایلی کهن حمایت میکنیم*

* : قلعه نوعی شکایت هم بکنی نمیتونی کاری بکنی.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيانيه باشگاه استقلال اهواز در حمايت از باشگاه استقلال تهران

Esteghlali.com- دوشنبه 31 فروردين 1388 - 16:52:08
به گزارش خبرگزاري فارس، اين بيانيه به شرح زير است:
در چند روز گذشته شاهد بوديم محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان پس از تصدي اين امر خطير متاسفانه به جاي تلاش براي كمك به تعالي اهداف ملي در كالبد تيم ملي فوتبال كشورمان بيشتر تلاش خود را براي به راه اندازي جنگ رواني در رسانه ها معطوف نمودند و در اولين گام اظهارات كذبي را به قصد تشويش اذهان عمومي پيرامون باشگاه مردمي استقلال اهواز مطرح نمودند و به تازگي نيز با عيان نمودن بيش از پيش مكنونات قلبي يك سويه و رنگ بندي شده خود خانواده بزرگ استقلال را آماج حملات خود قرار داده و با راندن سخناني بي پايه و اساس در قالب بي ادبانه ترين ادبيات كه سال هاست در جامعه منسوخ شده و قصد تخريب امير قلعه نويي يكي از متعهدترين و شاخص ترين چهره هاي فوتبال كشورمان را داشتند.
نيك مي دانيم كه هيچ محكمه اي بالاتر از محكمه حق تعالي نيست و تبلور آن را در صداي مردمان خداجو مي توان يافت و مي دانيم كه بزرگترين پاداش را مردم عزيز ما با منش خود داده اند.
اما خود را محق مي دانيم تا به عنوان عضو كوچكي از خانواده بزرگ استقلال ايران با طرح دعوي در مراجع قضايي كشور و تلاش جهت احقاق حق شما مردم عزيز و به ويژه خيل عظيم هواداران آبي دوست از آبرو، عزت و شرف نام استقلال دفاع كنيم.

باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال اهواز، علي شفيع زاده

dame sse ahwaz garm . vaghean ke hamon baradar kochike khodemoni:):):):happy:happy::

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
توی تاپیک پرسپولیس هم گفتم . این حرکت دودش به چشم تیم ملی میره . ضمن اینکه قلعه نویی هر کی هست و هر چی هست نباید اینطوری مورد هجوم این آقا به عنوان سرمربی (ارزشی) تیم ملی قرار می گرفت.
اکثر جماعت فوتبالی این مملکت از کثافت کاریهای پشت صحنه خبر دارن ، متاسفانه خیلی ها هم آلوده به این قضایا هستند ولی این تیپ حرف زدن فقط از کله خری یک آدم بر میاد و دیگر هیچ.

تاييد ميشه

واقعا وقتي اين خبرو خوندم باورم نشد ، براي كسي كه سرمربي تيم ملي هست چنين ادبياتي واقعا زشت هست . حالا آقايون بيان سرمربي مليشونو جمع كنند با اين گندي كه زد .
همونطور كه حاج رضايي تو 90 گفت مايلي كهن حق اعتراض داشت چون واقعا دليل نداشت كه اونطوري فحش بشنوه (( البته مايلي تنها نفري نبوده كه فحش شنيده خيليهاي ديگه هم در ورزشگاه هاي كشور با فرهنگ و تمدن ما :f34r: فحش شنيدن ولي اينچنين عكس العملي نشون ندادن )) و بايد با منطق و با ادبياتي صحيح حرفش رو ميزد و نسبت به دار و دسته بازي در فوتبال ما اعتراض ميكرد (( البته بايد به انتخاب خودش واسه تيم ملي هم كه با جريانات غيرفوتبالي بوده اعتراض ميكرد ))
نظر شخصي من اينه كه بايد هر چه سريعتر برش دارن از سمت سرمربيگري تيم ملي . چون مايلي قبل از اين جنجال به درد تيم ملي نميخورد حالا كه ديگه عمرا .
وضع امروز فوتبال ما نتيجه مديريت بسيار اشتباه در سالهاي اخير هست كه شروعش همون بحث رياست فدراسيون و اينها كه همه ميدونيد بود
جناب آقاي شريفي (( جسارت نشه دكتر شريفي )) هم با سياستهاش صد در صد مقصرند در اين اوضاع و احوال .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
تاييد ميشه

واقعا وقتي اين خبرو خوندم باورم نشد ، براي كسي كه سرمربي تيم ملي هست چنين ادبياتي واقعا زشت هست . حالا آقايون بيان سرمربي مليشونو جمع كنند با اين گندي كه زد .
همونطور كه حاج رضايي تو 90 گفت مايلي كهن حق اعتراض داشت چون واقعا دليل نداشت كه اونطوري فحش بشنوه (( البته مايلي تنها نفري نبوده كه فحش شنيده خيليهاي ديگه هم در ورزشگاه هاي كشور با فرهنگ و تمدن ما :f34r: فحش شنيدن ولي اينچنين عكس العملي نشون ندادن )) و بايد با منطق و با ادبياتي صحيح حرفش رو ميزد و نسبت به دار و دسته بازي در فوتبال ما اعتراض ميكرد (( البته بايد به انتخاب خودش واسه تيم ملي هم كه با جريانات غيرفوتبالي بوده اعتراض ميكرد ))
نظر شخصي من اينه كه بايد هر چه سريعتر برش دارن از سمت سرمربيگري تيم ملي . چون مايلي قبل از اين جنجال به درد تيم ملي نميخورد حالا كه ديگه عمرا .
وضع امروز فوتبال ما نتيجه مديريت بسيار اشتباه در سالهاي اخير هست كه شروعش همون بحث رياست فدراسيون و اينها كه همه ميدونيد بود
جناب آقاي شريفي (( جسارت نشه دكتر شريفي )) هم با سياستهاش صد در صد مقصرند در اين اوضاع و احوال .
من نمی خوام از مایلی دفاع کنم(کارش احمقانه بود) ولی فحشی که تو ورزشگاه بهش دادن شخصا تا الان ندیده بودم
چرا؟ چون نه داور بود که اشتباه کرده باشه و باعث ضرر به تیم محبوب تماشاگرا زده باشه - نه بازیکن تیم مورد علاقشون بود که بگیم بد بازی کرده باشه - نه مربی که بد چیده باشه - نه در بازی عمل ناجوانمردانه ای رخ داد و...

این یعنی اینکه مایلی کهن به خاطر اینکه وظیفشو درست انجام داده باید یکپارچه بهش فحش بدن و این هماهنگی نمی تونه بدون راهبری لیدرها باشه ( لیدرهای استقلال هم که سابقشون مشخصه)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من نمی خوام از مایلی دفاع کنم(کارش احمقانه بود) ولی فحشی که تو ورزشگاه بهش دادن شخصا تا الان ندیده بودم
چرا؟ چون نه داور بود که اشتباه کرده باشه و باعث ضرر به تیم محبوب تماشاگرا زده باشه - نه بازیکن تیم مورد علاقشون بود که بگیم بد بازی کرده باشه - نه مربی که بد چیده باشه - نه در بازی عمل ناجوانمردانه ای رخ داد و...

این یعنی اینکه مایلی کهن به خاطر اینکه وظیفشو درست انجام داده باید یکپارچه بهش فحش بدن و این هماهنگی نمی تونه بدون راهبری لیدرها باشه ( لیدرهای استقلال هم که سابقشون مشخصه)

اين مزدور به مردم و ميهن، كه به يكباره تمام قداست و زيبايي فوتبال ما را شكسته و تنها نيمه خالي ليوان را ديده و همواره فرياد سر مي‌دهد اي مردك (مايلي كهن) چگونه به خودت اجازه دادي با الفاظي مانند گنده باقالي، كوتوله و ... تقدس شعاري حماسي مانند توپ، تانك، فشفشه و ... را از بين ببري. شعار پرمحتوا و زيبايي كه در عين سادگي در مقاطع مختلف كاربرد اساسي داشته؛ نه تنها در روابط با مايلي كهن بلكه ديگران نيز از آن بي‌بهره نمي‌مانند.(داور، بازيكن، مربي و ...) .

:lol::lol::lol:
چقدر همفکریم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

توی بیانیه شماره دوش بهتر صحبت کرده . و به نظر من حقایق تلخی رو به زبون آورده که در فوتبال ما نهادینه شده .

این هم متن بیانیه :

بيانيه شماره 2 و متن استعفاي محمد مايلي كهن:من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ايران با انتشار بيانيه شماره 2 خود اعلام كرد لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن لحظاتي پيش متن بيانيه شماره 2 خود كه در واقع متن استفعفايش از سرمربيگري تيم ايران محسوب مي‌شود را به شرح زير صادر كرد:

بسمه تعالي
بيانيه شماره 2
مربي شدن چه آسان، آدم شدن محال است
نمي‌دانم چه بگويم، چه بنويسم. به قول مجري محترم برنامه نود، اين روزها بلوايي در فوتبال ما به وجود آمده كه قداست آن را زير سوال برده كه همه آن ناشي از بيانيه احمقي به نام مايلي كهن است. بله؛ محمد مايلي كهن. اين مزدور به مردم و ميهن، كه به يكباره تمام قداست و زيبايي فوتبال ما را شكسته و تنها نيمه خالي ليوان را ديده و همواره فرياد سر مي‌دهد اي مردك (مايلي كهن) چگونه به خودت اجازه دادي با الفاظي مانند گنده باقالي، كوتوله و ... تقدس شعاري حماسي مانند توپ، تانك، فشفشه و ... را از بين ببري. شعار پرمحتوا و زيبايي كه در عين سادگي در مقاطع مختلف كاربرد اساسي داشته؛ نه تنها در روابط با مايلي كهن بلكه ديگران نيز از آن بي‌بهره نمي‌مانند.(داور، بازيكن، مربي و ...) .
اي خائن(مايلي كهن) آدم بي‌منطق و نادان چرا و با كدام منطقي توي احمق به هنگام مسابقه تيم سايپا با استقلال تهران، هنگامي كه شعار مي‌دادند توپ، ‌تانك، فشفشه، مايلي كهن و... توي نادان در صندليت نشستي و دم برنياوردي. اي مردك چرا با ديگران هم آواز نشدي و آن شعار را تو نيز سر ندادي، تازه گناه بزرگتر اينكه چرا گوش پسرت (از معدود دفعاتي بود كه در ورزشگاه حاضر مي‌شد) را نكشيدي و به او نگفتي كه پسرم تو هم اين شعار زيبا و بي‌مانند را هم صدا با تماشاچيان فهيم زمزمه كن. توپ، تانك، فشفشه و ...
پسرم آنها به دليل حضور مبارك تو در كنار من سنگ تمام گذاشتند و دارند پدرت را بيش از هميشه مورد لطف و تشويق خود قرار مي‌دهند.
پسرم هيچ مي‌داني كه پدرت در تمامي دوران قهرماني‌اش اين گونه مورد لطف و حمايت قرار نگرفته بود. به راستي اي مزدور، خائن، گلادياتور، با كدام منطق و جسارتي به خود اجازه دادي كه بازيكنانت بدون غل و زنجير در مسابقات حاضر شوند.
اي مردك عقب‌مانده در هزاره سوم با كدام جسارتي اين همه اتحاد و همدلي بين تماشاگران را ناديده گرفته و درصدد آن هستي تا در بين آنها فاصله انداخته و اختلاف به وجود آوري. چگونه است كه چشمانت را بستي و بهترين تماشاگران دنيا را نمي‌بيني.
اي بدبخت فلك زده، اي مردك عقب افتاده، بيشتر اين عقب‌افتادگي‌ات به خاطر اين است كه نمي‌خواهيم تماشاگرنماهاي واقعي را از كانال تلويزيوني همسايه ببينيم، هر چند چند بار دعوت شدي و ديدي كه تماشاگرنماها چگونه بازيكنانشان را وقتي گل مي‌زنند مي‌روند و در بغل آنها قرار مي‌گيرند. اگر تماشاگرنماها نبودند كه مي‌بايستي تكه بزرگ بازيكن، گوش او مي‌شد. بيچاره در به در از آن جا مانده، از اين جا رانده. اگر او تماشاگرنما نبود كه فاصله سكوهاي تماشاگران با زمين مسابقه از بين نمي‌رفت و مي بايستي بين آنها خندقي كنده مي‌شد.
بله آنها تماشاگرنما هستند كه پس از اتمام بازي براي هر دو تيم دست مي‌زنند. اصلا آنها نه تنها تماشاگرنما هستند بلكه شرف و غيرت و مردانگي ندارند. مگر مي‌شود تيم مورد علاقه‌شان بازي را واگذار كند و او براي تيم خود و رقيبش دست بزند.مگر مي‌شود تيم مورد علاقه‌اش در پايان مسابقه بازي را واگذار كند و رگ گردنش بيرون نزند. مگر نمي‌ديدي كه اين مسابقه آخرين مسابقه تيم مورد علاقه او و تو مي‌باشد. پس بايد بر اساس اصول حرفه‌اي گري از هر طريق ممكن و با هر ترفند در اين مسابقه پيروز از زمين خارج شود.
اينها را كه ديدم و شنيدم به خود آمده و گفتم پس اي آدم كوتوله اين اراجيف چه بود كه در بيانيه اول نوشتي. اين همه غوغا و بلوا در فوتبال نجيب و پاك ما بوجود آوردي. از خودت خجالت بكش و به خاطر اين همه پاكي، دوستي، صميميت، اتحاد، مردانگي، تماشاگر خوب، بازيكن خوب، داور خوب، مربي خوب، مدير خوب، ورزشگاه خوب، فدراسيون خوب، روزنامه خوب، خبرنگار خوب، تلويزيون خوب، راديوي خوب و خيلي خوب‌هاي ديگر و به خاطر اينكه قداست اين همه خوبي‌ها‌ را شكستي از همه معذرت بخواه و طلب عفو كن و با صداي بلند بگو من لايق و شايسته مربيگري تيم ملي كشورم نيستم و از اول هم ما اشتباه بوديم.
عجيب است كه روده‌درازي مي‌كنم اما اين پسر؛ عليرضا (نوه‌ام) اين شعر را مي‌خواند: يك توپ دارم قلقلي، سرخ و سفيد و آبي، مي‌زنم زمين هوا مي‌ره، نمي‌دوني تا كجا مي‌ره. من اين توپو نداشتم ،‌مشقامو خوب نوشتم ، بابام بهم عيدي داد يك توپ قلقلي داد.
بابا ،عليرضاي بهتر از جانم تو هم وقت گير آوردي اما به خودم مي‌آيم و مي‌گويم اين پسر 3 ساله از من كوتوله 55 ساله عقلش بيشتر است. صدايش مي‌كنم و مي‌گويم، عزيزم عجب توپي، عجب صفايي، عجب معرفتي، عجب مروتي، عجب مردانگي، عجب دوستي، بابا عليرضاي بهتر از جانم مي شه به من هم يكي از اون توپ ها را بدي و با همان پاكي و صداقت صميميت و معصوميت تو.
محمد مايلي كهن از همه جا رانده و مانده اما يارب نظر تو برنگردد.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
توی بیانیه شماره دوش بهتر صحبت کرده . و به نظر من حقایق تلخی رو به زبون آورده که در فوتبال ما نهادینه شده .

خب من هم لینک همین رو گذاشته بودم :دی

ولی کلا الان مساله ای که به چشم میخوره اینه که این آقا ملت رو مسخره کرده ! بچه بازی درمیاره ! یه روز میره یه روز میاد ! نشد که اینجوری ! ای خاک بر سر کفاشیان با این مربی انتخاب کردنش :hmm:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اونجاهایی که خودش رو احمقی به نام مایلی کهن معرفی کرده خیلی عالی بود
اصلا بهش نمیومد اینو بفهمه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

ولی کلا الان مساله ای که به چشم میخوره اینه که این آقا ملت رو مسخره کرده ! بچه بازی درمیاره ! یه روز میره یه روز میاد ! نشد که اینجوری ! ای خاک بر سر کفاشیان با این مربی انتخاب کردنش :hmm:

حسام جان بعضی بچه ها با لینک مشکل داشتن برای همین متنو گذاشتم . اتفاقا متنو از روی لینک خودت برداشتم . دی:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

چون اين روزا خبرگزاريها (ايسنا ، فارس ) هم قاط زدن و يك در ميون خبرهاشون رو پاك ميكنن يا اديت ميكنن :D

نميدونم درست فكر ميكنم يا نه ، ولي به نظر ميرسه از يه طرف خودش هم يه جورايي قبول داره كه ادبياتش تند بوده ولي از طرف ديگه بازم تاييد ميكنه بيانيه اولش رو ، و به خاطر اين كه يكم جو را نسبت به خودش آروم كنه اين بيانيه رو داده .
اگر همون اول با ادبيات درست صحبت ميكرد و منطقي حقايق رو ميگفت بدون توهين و الفاظ زشت بهتر نبود ؟؟؟ مطمئنا خيلي بهتر نتيجه ميداد و اين طوري ضايع نميشد .
معتقدم به نفع تيم ملي هست كه فدراسيون استعفاش رو بپذيره .

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

این هم متن بیانیه :

بيانيه شماره 2 و متن استعفاي محمد مايلي كهن:من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم

ساسان جان مطلب نصف ه بود ها! یه مقداریش رو جا انداخته بودی!

//

حالا خوب ه خودش اینو فهمیده:

من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: من به عنوان يكي از اعضاي هيات رييسه فدراسيون با استعفاي مايلي‌كهن مخالفت مي‌كنم.

عزيزمحمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي استعفاي محمد مايلي‌كهن از سرمربيگري تيم ملي گفت: پس از دريافت اين استعفانامه هيات رييسه‌ي فدراسيون فوتبال جلسه‌اي را برگزار خواهد كرد و درباره‌ي موافقت يا مخالفت با اين استعفا بحث خواهد كرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه شما به عنوان يكي از حاميان اصلي مايلي‌كهن در هيات رييسه آيا با توجه به بوجود آمدن شرايط جديد با استعفاي سرمربي تيم ملي موافق هستيد يا خير گفت: من به عنوان يكي از اعضا قطعا با اين استعفا مخالف هستم.

محمدي در پاسخ به اين سوال كه دليل مخالفت شما با استعفاي محمد مايلي‌كهن چيست، گفت: زماني كه در فدراسيون فوتبال تمامي اعضاي هيات رييسه بر روي انتخاب محمد مايلي‌كهن به جمع‌بندي رسيدند براي اين تصميم‌شان دليل و برهان داشتند. هم اكنون من به عنوان يكي از اعضا همچنان بر روي آن دلايل باقي مانده‌ام و مخالف استعفاي سرمربي تيم ملي هستم. مايلي‌كهن شايستگي سرمربيگري تيم ملي را دارد و اينكه او گفته لايق سرمربيگري تيم ملي نيست، تنها شكسته نفسي اوست.

وي ا فزود: فوتبال ايران در اين شرايط حساس تنها به آرامش نياز دارد بايد شرايطي را فراهم كنيم كه در اين روزهاي باقيمانده تا ديدار حساس برابر كره شمالي شرايط آرامي بر فوتبال ملي ايران حاكم شود تا با غلبه بر كره شمالي شانس‌مان را براي صعود به جام جهاني زنده كنيم.
----

- وقتي با اون بيانيه ، جناب محمدي تازه ميگه مايلي كهن شكسته نفسي ميكنه بايد تا ته خط اين فوتبال رو خوند:blink::blink::eek:
- لابد بيانيه ها ي جناب مايلي كهن هم در جهت ايجاد همون آرامشي بوده كه محمدي گفته بايد ايجاد كنيم .

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من به مایلی کهن حق میدم. شما خودتو بذارید جای مایلی کهن، یه ورزشگاه دارن بهت فحش میدن، جلوی پسرت، اون هم به خاطر گناه نکرده . چه عکس العملی نشون میدید ؟

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
محمد مايلي كهن، سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: مطلبي كه با عنوان بيانيه شماره ‪۲‬منتشر كرده است، به معناي استعفا نامه نيست.

مايلي كهن روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در پاسخ به اين سوال كه آيا از سرمربيگري تيم ملي فوتبال استعفا كرده است، گفت: مطلبي كه من نوشته ام و از سوي رسانه‌ها منتشر شده، استعفا نيست.

مايلي كهن خاطرنشان كرد: من در اين بيانيه اعتقادات خود را درخصوص فوتبال كشور و مسائل موجود در آن اعلام كرده ام و اينكه برداشت خوانندگان از اين بيانيه چيست، نمي‌دانم.

وي با بيان اينكه بعد از انتخابش به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال بي رحمانه مورد تهاجم و تخريب قرار گرفته،تاكيد كرد: هرچند كه من عاشق آقاي احمدي نژاد هستم اما از منتقدان جدي سازمان تربيت بدني نيز مي‌باشم و نمي توانم چشمان خود را بر روي مشكلات و ناتواني‌ها ببندم .

مايلي كهن با تاكيد بر اينكه من **** را قبول دارم اما آدم **** نيستم، گفت: من در انتخابات نمايندگي مجلس نيز به عنوان نامزد مستقل ثبت نام كردم اما براي رسيدن به پست و مقام به هيچ كس التماس نكرده ،نمي كنم و از او خرج نخواهم كرد.

مايلي كهن ظهر سه شنبه درخصوص مسائل فوتبال و حواشي آن بيانيه شماره ‪۲‬ خود را منتشر كرد كه در برخي رسانه‌ها از اين بيانيه به عنوان استعفا از سرمربيگري تيم ملي ياد شده است .

تلاش خبرنگار ورزشي ايرنا براي تماس با مسوولان فدراسيون فوتبال درخصوص بيانيه شماره ‪ ۲‬مايلي كهن تا اين لحظه نتيجه‌اي نداشته است.

----

اي بابا ، عجب اوضاع قاراشميشي
مايلي كهن فكر كنم خودشم نميدونه چي ميگه
بالاخره حرف حسابش چي هست
شايدم اين خبر ايرنا دروغه ؟؟؟ البته بعيده كه ايرنا دروغ بنويسه

-----
ويرايش :

فدراسيون فوتبال با استعفاي «محمد مايلي‌كهن» از سرمربيگري تيم ملي موافقت كرد.

علي كفاشيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به استعفاي مايلي‌كهن و با نظر به بيانيه‌ي صادره؛ فدراسيون فوتبال با استعفاي مايلي‌كهن موافقت كرد.

وي افزود: فدراسيون فوتبال تا ششم ارديبهشت و تا زمان برپايي نخستين اردوي تيم ملي با توجه به گزينه‌هاي موجود سرمربي تيم ملي را انتخاب خواهد كرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سرمربي تيم ملي از بين گزينه هاي سابق فدراسيون انتخاب مي‌شود؟ گفت: آن چند نفر در فهرست ما هستند و ممكن است افراد ديگري به اين فهرست اضافه شوند.

كفاشيان در پايان از زحمات محمد مايلي‌كهن در مدت حضورش در تيم ملي تشكر و قدرداني كرد.
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1322302
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802011051

جاي تشكر هم داره زحمات دلسوزانه مايلي كهن . تو برنامه 90 كه از علي دايي عذرخواهي كرد همه فكر كردن مايلي كهن به خاطر تيم ملي خيلي چيزا رو ميخواد عوض كنه . اما با اون بيانيه واقعا كار احمقانه اي كرد ، درسته كه توهينهاي زيادي شنيده تو ورزشگاه ولي دوستاني كه بهش حق ميدن ، واقعا چطور ميتونن حرفاشو توجيه كنن اون هم كسي كه سرمربي تيم ملي بوده ، بايد به خاطر تيم ملي هم كه شده اين قدر تند حقايق رو نميگفت و اين قدر نسنجيده كار نميكرد .

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان مطلب نصف ه بود ها! یه مقداریش رو جا انداخته بودی!

//

حالا خوب ه خودش اینو فهمیده:

من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم

نمی دونم بعضی وقتا پستها نصفه نمایش داده میشه . به هر حال از تذکرتون ممنون

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بالا