• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
از امروز قلع نوعی ملت رو مورده عنایت قرار میده!

فک کنم ارتقا درجه بده به امام زمان: دی

فصل بعد معلوم میشه هر بازیکن فولاد چقدر پاداش گرفتند!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سراب !!! سوال ما رو بی جواب گذاشتی داداش ؟!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
فصل بعد معلوم میشه هر بازیکن فولاد چقدر پاداش گرفتند!
البته این موضوع پاداش و تشویق مشکل خاصی نداره و چیزی نیست که بابتش بخوان مثلآ دادگاه تشکیل بدن !
مشکل وقتی هست که یه تیم (مثلآ استقلال) به تیم دیگه (مثلآ ذوب آهن) یه پولی چیزی بده تا ببازه ! که این هم با توجه به موقعیت ذوب آهن خنده دار ترین جوک سال هست !!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
قلعه نویی رو دیدید داشت داد میزد مجید جلالی خیلی مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــردی :lol::D اون موقع تفاضل گل نداشتین ؟؟؟؟ :lol:
لات های محله ما وقتی مست میکنن اینطوری حرف نمیزنن رسماً عربده کشی بود

جدا از مرد بودن مجید جلالی که ما فکر میکردیم مجید جلالی زن هستش و خود قلعه نویی هم فکر میکرد مثل خودش نامرد هستش که تبانی کنه نکته جالب دیگه این بود که قلعه نویی میگفت کار امام زمان بود ؟! :blink::D:lol: اخه با امام هم شوخی میشه کرد
امام زمان بیکاره بیاد فوتبال ایران رو ببینده :lol: بعد کی گفته امام زمان استقلالی هست که به قهرمانی استقلال کمک کنه ؟؟ :lol::D لابد امام زمان با مردم اصفهان و تیم ذوب مشکل داشت ؟؟ ها امیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آها حالا دیدم ;)
خوب وقتی یکی اینقدر خوشحال هست هر چی می تونه بگه
ولی به نظر من هر کسی یک اعتقاداتی داره و من که نمی تونم اون رو مسخره کنم چون من اون اعتقاد رو دوست ندارم یا قبول ندارم
خوب قلعه نویی اعتقاداتی داره که احتمالا به اون پایبند هست حالا جلو جمع اون رو ابراز می کنه
شاید این ریا نشان داده بشه و شاید هم باشه ولی ما توی دل آدم ها نیستیم شاید واقعا اون از روی اعتقاداتش باشه
ومن اینکه بیاد وسط زمین نماز بخونه یا اینکه بگه امام زمان کمکم کرد مشکلی نمی بینم چون این اعتقاد یک شخص هست و ممکنه اشتباه هم باشه ولی به هر حال اعتقاد هست و من نمی تونم اون رو مسخره کنم چون خودم هم به یک چیز های اعتقاد دارم ونمیشه گفت که اعتقاد من بالاتر یا بهتر از اون هست
یا اینکه من اجازه داشته باشم اون اعتقاد رو مسخره کنم

مخلصیم :)

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
من حس کل کل ندارم!!! فقط احساس هوادارای پرسپولیسو نسبت به قهرمان شدن تیمتون گفتم.
ببین چه جوریه که همه ی 30 میلیون طرفدارای پرسپولیس راجع بهش حس مشترک دارن!!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من حس کل کل ندارم!!! فقط احساس هوادارای پرسپولیسو نسبت به قهرمان شدن تیمتون گفتم.

چند میلیون !!؟؟ :blink:

یعنی از هر 3 نفر ایرانی 2 نفر پرسپولیسی هستن ؟؟؟؟ :f34r:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

ببین آخه یک چیزی میگید که به عقل نمی گنجه
ذوب آهن که اگه یک مساوی هم می گرفت قهرمان میشد اومد با استقلال تبانی کرد تا استقلال قهرمان بشه
خوب اینجوری باید به عقل ذوب آهنی ها شک کرد
چرا باید تیمی که خودش می خواد قهرمان بشه بیاد تبانی کنه که نشه
آخه خودت بگو این با عقل جور در میاد

اگه فولاد برد بخاطر این بود که فوتبال درست بازی کرد
و یک چیز دیگر هم باخت ذوب آهن به فولاد در اهواز چیز عجیبی نیست چون فولاد هم تیم ضعیفی نیست

من تو این موندم که چطور استقلال می تونست با ذوب تبانی کنه و خودش قهرمان بشه

من نمیگم که شما مثلا خوشحال باشید اما حداقل واقعیت ها رو انکار نکنید و با بعض حرف ها تهمت نزنید اینکه استقلال قهرمان شده و به نظر من حق اش هم بوده دیگه نگید که تبانی بوده چون اونوقت خیلی های دیگه هم میان می گند قهرمانی پرسپولیس تو سال قبل هم تبانی بوده و این درست نیست
موفق باشید ;)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
در مورد دوستان قرمز که میگن شما با تفاضل گل قهرمان شدین و میخوان الکی ارزش قهرمانی رو کم کنن , مثل اینکه یادشون رفته پارسال خودشون توی وقت اضافه (اونم نه وقت اضافه معمولی ! یه وقت اضافه 6,7 دقیقه ای) فقط چند ثانیه مونده به سوت داور قهرمان شدن !!!
در مورد دوستانی هم که کسر 6 امتیاز رو میخوان تا ابد به رخ همه بکشن , عرض میشه که اوضاع استقلال توی 4,5 هفته آخر 100 برابر بدتر از اون 6 امتیاز بود. وقتی یکی بیاد بعد از 6,7 سال دقیقآ چند هفته مونده تا قهرمانی موضوع تبانی رو وسط بکشه (اصلآ مشخص نیست قصدی داشته lol) یا وقتی به سرمربی یه تیم توی روز روشن بگن کوتوله و ژنرال قندلی , هیچ اتفاقی نیفتاده ولی کسر 6 امتیاز ...

دقیقآ ! کلآ فکرش هم خنده داره که یه تیم به خاطر تبانی بیاد بزرگترین افتخاری که میتونه توی ایران کسب کنه رو از بین ببره ! مگر اینکه مثلآ استقلال 20 میلیارد بهشون داده بشه که خوشبختانه ما مثل بعضی ها از این پولا نداریم که 6 تا مربی عوض کنیم و برای فلان بازیکن انقدر پول بدیم و ... (یاد اون برنامه 90 بخیر که فردوسی پور داشت پولهای خرج شده پرسپولیس رو جلوی مصطفوی حساب میکرد ! البته اون موقع هنوز وینگادا هم نیومده بود !)

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
در مورد دوستان قرمز که میگن شما با تفاضل گل قهرمان شدین و میخوان الکی ارزش قهرمانی رو کم کنن , مثل اینکه یادشون رفته پارسال خودشون توی وقت اضافه (اونم نه وقت اضافه معمولی ! یه وقت اضافه 6,7 دقیقه ای) فقط چند ثانیه مونده به سوت داور قهرمان شدن !!!
مثل این که شما هم یادت رفت 6 امتیاز ازمون کم کرده بودن .

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
ببین آخه یک چیزی میگید که به عقل نمی گنجه
ذوب آهن که اگه یک مساوی هم می گرفت قهرمان میشد اومد با استقلال تبانی کرد تا استقلال قهرمان بشه
خوب اینجوری باید به عقل ذوب آهنی ها شک کرد
چرا باید تیمی که خودش می خواد قهرمان بشه بیاد تبانی کنه که نشه
آخه خودت بگو این با عقل جور در میاد

اگه فولاد برد بخاطر این بود که فوتبال درست بازی کرد
و یک چیز دیگر هم باخت ذوب آهن به فولاد در اهواز چیز عجیبی نیست چون فولاد هم تیم ضعیفی نیست

من نمیگم که شما مثلا خوشحال باشید اما حداقل واقعیت ها رو انکار نکنید و با بعض حرف ها تهمت نزنید اینکه استقلال قهرمان شده و به نظر من حق اش هم بوده دیگه نگید که تبانی بوده چون اونوقت خیلی های دیگه هم میان می گند قهرمانی پرسپولیس تو سال قبل هم تبانی بوده و این درست نیست
موفق باشید ;)

..........
:eek:
:eek:
:blink:
THE END

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آها حالا دیدم ;)
خوب وقتی یکی اینقدر خوشحال هست هر چی می تونه بگه
ولی به نظر من هر کسی یک اعتقاداتی داره و من که نمی تونم اون رو مسخره کنم چون من اون اعتقاد رو دوست ندارم یا قبول ندارم
خوب قلعه نویی اعتقاداتی داره که احتمالا به اون پایبند هست حالا جلو جمع اون رو ابراز می کنه
شاید این ریا نشان داده بشه و شاید هم باشه ولی ما توی دل آدم ها نیستیم شاید واقعا اون از روی اعتقاداتش باشه
ومن اینکه بیاد وسط زمین نماز بخونه یا اینکه بگه امام زمان کمکم کرد مشکلی نمی بینم چون این اعتقاد یک شخص هست و ممکنه اشتباه هم باشه ولی به هر حال اعتقاد هست و من نمی تونم اون رو مسخره کنم چون خودم هم به یک چیز های اعتقاد دارم ونمیشه گفت که اعتقاد من بالاتر یا بهتر از اون هست
یا اینکه من اجازه داشته باشم اون اعتقاد رو مسخره کنم

مخلصیم :)

من می گم ریا می کنه بگو چشم:D
چرا وقتی نمی بره نمی گه بسم الله رحمن رحیم؟:Dها؟
یه چیزی من می گم بگو چشم پسرم باشه؟:happy:
خدایی اون اخو*نده اون وسط می رقصیر من کلی خندیدم(تو دلم):happy:اون وقت به اون اخون*ده که میومد واسه پرسپولیس گیر می دادن:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
می گم فراز من الان نارحتم و به روی خودم نمیارم حداقل تو که الان شادی و داغی و نمی فهمی یه شیرینی یا شامی مهمونم کن:D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

خوب اين طبيعی که پرسپوليسی ها که حالا هر چه قدر هم ميخوان باشند حسابی از اين قهرمانی ناراحتند ،تيم خودشون هم با کلی خرج پنجم شد

اما تيم ما روز آخر به اين خوشگلی قهرمان شد

چيزی که مهم فصل تموم شد و قهرمانی مال ما شد و کسی به حرف های پرسپوليسيهای عزيز که به قول شما 30 ميليون يا 50 ميليون يا 70 ميليون جميعت دارن و از اين قهرمانی به سوگواری نشستن و انگ تبانی يا يا الکی بودن يا شانسی بودن يا قضيه تفاضل گل رو بيان ميکنن اهميت نميده:happy::cool::cool::cool:

شما نيز تلاش خود را افزايش دهيد شايد به بتوانيد از مقام پنجمی به چهارم و يا سومی صعود کنيد:lol:;)

راستی امشب مهم هم شديد تو برنامه 90 گفت قهرمان ليگ برتر(اس اس) از بازی با پرسپوليس به بعد افت کرد ،يعنی شما هم کمی تو جذاب تر شدن اين ليگ و اينطوری خوشحال کردن ما تو روز آخر سهيم بوديد:D:blush:
با تشکر

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یعنی استقلال دوباره سال بعد میخواد بره جام باشگاهها تو 4 تا تیم چهارم بشه ....
آخه چقدر مرام :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
می گم فراز من الان نارحتم و به روی خودم نمیارم حداقل تو که الان شادی و داغی و نمی فهمی یه شیرینی یا شامی مهمونم کن:D

آخه چرا ناراحت :rolleyes:
حالا چطور شیرینی می خواهی ؟ بگو ببینم
در مورد بالای هم من هنوز هم میگم تهمت نزن دختر ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آخه چرا ناراحت :rolleyes:
حالا چطور شیرینی می خواهی ؟ بگو ببینم
در مورد بالای هم من هنوز هم میگم تهمت نزن دختر ;)

هر شیرینی خوشمزه تره:Dخوب تیم رقیبم قهرمان شده:D
تهمت نیست حقیقته....علی سلطان هم این فرمی بود:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوستان استقلالی شما تو تاپیک کل کل همون حرف هایی رو میزنید که اونا میخوان ...
نمی فهمم اصلا دلیل کل کل چیه ؟
فکر کنم این تاپیک بالا نیاد بهتره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا