درسته رضا اخلاق نداره ولی حق نداری این طوری باهاش صوبت کنی![]()
دوست دارم اینجوری صوبت کنم

دوست دارم اینجوری صوبت کنمبا تو هم اینجوری صوبت میکنم
به مانرک هم فحش میدم
حال امیرعلی رو هم میگیرم
پدر گواردیولا رو هم در میاریم
موزی رو هم ...![]()
![]()
دوست دارم اینجوری صوبت کنمبا تو هم اینجوری صوبت میکنم
به مانرک هم فحش میدم
حال امیرعلی رو هم میگیرم
پدر گواردیولا رو هم در میاریم
موزی رو هم ...![]()
![]()
حسام
بذار وقتی امضا رو گذاشتی به چنان سرنوشتی دچار شی که تام کروزت مجبور شه جراحی پلاستیک انجام بده بشه Gérard Depardieu![]()
دیگه مجبور شی واسه همیشه تام کروزو از آواتورت برداری
نامردبا من می خوای بد صوبت کنی؟
بدم بنت کنن؟![]()
![]()
خوشم مياد با من نمي توني اين طوري برخورد كني![]()
حسام داداشي حيف تو كه قراره امضاتو عوض كني![]()
شما صحبت نکن کلا ! برو به فکر جمله ای باش که باید بره تو امضات !
دیگه وارد مسائلی شدی که نباید میشدی !![]()
نزار هدف اول امضامون رو عوض کنیم ...
پ.ن : بریم ببینیم تیم بعضی ها چیکار میکنه !
بعضیا ترس باختن چه تاثیر گذاشته تو روحیشون ،خشن شدن:دی !!!![]()
روی سپاهان /// بازی امروز ...
@ Hamed : پی ام
هیبت پوشالی از بین می بریم . تیم های اورریت داغون می کنیم . حرف نمی زنیم . توی زمین تکلیف معلوم می کنیم D
میبینیم که کمال همنشین در شما هم اثر کرده !
یادت رفت آخرش بگی :
«تو راست میگی»
:lol::lol::lol:
ما کارمون توی فروم اثر دادن و گرفتن هست . دیر فهمیدی حاجی . ولی امروز جدآ می خوایم تیمی که همه ی امکانات دولت و ملت رو قبضه کرده و باز هم زیر سایه ی سپاهان هست رو توی زمین خودش یه مقدار تنبیه کنیم . البته تنبیه بدنی که نه . یه خرده با احساسات جوجه هوادارهای پرچم به دست می خوایم بازی کنیم :lol:
حالا حالا قرار نیست از زیر سایه ی سنگین سپاهان دربیاین . شب که هیچ بعد از شب رو هم تا صبح در خدمتتون هستیم
متاسفانه مدت ها توی فروم هستی و هنوز از قوانینش خبر نداری . من هیچ وقت هوادار نیستم . این برخورد منافع هست که دو تا دوست رو هم گاهی از هم جدا میکنه . گذشته از اون اگه قرار به بحث فنی باشه باید گفت : پرسپولیس توی این چند زیر سایه ی سپاهان هست و قرار هم نیست دربیاد از این سایه
اون بحث خون و این حرفها هم برای پرسپولیس زیاده فعلا . حداقل چهار هفته توی کورس قهرمانی باقی می موندید و بعد با کاربرا کل کل می کردید
ودیگر هیچهیبت پوشالی از بین می بریم . تیم های اورریت داغون می کنیم . حرف نمی زنیم . توی زمین تکلیف معلوم می کنیم D
روی سپاهان /// بازی امروز ...
@ Hamed : پی ام
کلا حرفهای زیبایی میزنی ! خوشم میاد فرهنگی شد مثل باشگاه سپاهان ! :دی
همونطور که جناب آقای ساکت جو ورزشگاه آزادی رو برای بازیکنانش بهشت میدونه شما هم صحبتهایی در همین مایه ها میکنید !
لحظه شماری میکنم ببینم بعد از بازی چه حرفی برای گفتن داری واقعا !
در مورد اون جمله بولد شده هم کلا بیخیال ! دوستی سر جاش، خون و خونریزی هم سرجاش ! جمله های خفن تر از این حرفها هم در امضاهای من و شما رفته !