goftan adab ra az ki amokhty .. goftan az perspolisiha
دوست عزیز
نمیدونم چی رو میخواید ثابت کنید؟
اگه میخواید به همه بفهمونید که خارج از ایران زندگی میکنید و کیبورد فارسی ندارید خب همه فهمیدن...
شما خارج زندگی میکنی. من این رو با فونت بزرگ مینویسم همه ببینن.
گفتید کیبورد من فارسی نداره. به نظر میرسه در زمینه کامپیوتر وارد نیستید تا برای کیبورد زبان فارسی نصب کنید. هزینه هم انگار دوست ندارید بکنید و یک مهندس بیارید تا مشکل شما رو حل کنه. ناسلامتی در خارج زندگی میکنید.
یه بار به من گفتید و بنده برای شما 3 4 تا سایت رو لیست کردم که هم از طریق وب و هم از طریق یک نرم افزار با فشار دادن یک دکمه عبارات پینگیلیش رو به فارسی تبدیل میکنند.
با تمام این اوصاف شما هنوز هم قوانین فروم رو رعایت نمیکنید. نمیدونم متوجه نیستید یا عمدا رعایت نمیکنید. شاید در این راستاست که میخواید همه بدونن خارجی هستید. :happy:
به هر حال توقع نداشته باشید مدیران از شما حمایت کنند و اینقدر نگید مدیران پرسپولیسی حق من رو خوردند.
من اگه مدیر بودم بخاطر این بی توجهیتون شما رو کلا بن میکردم. اگه منصف باشید و نظر خواهی کنید میبینید که خیلی از دوستان استقلالی هم از این کار استقبال میکنند. (البته این قضیه در مورد چند یوزر پرسپولیسی هم صادق هست. فکر نکنید چون ایشون هوادار استقلال هست این حرف رو زدم)
وقتی شما ساده ترین بند مرامنامه رو رعایت نمیکنید چه انتظاری از بقیه دارید.
بهتره که خودتون رو کمی تطبیق بدید با قوانین فروم.
==========
اخلاق و ادبیات شما که دیگه برای همه دوستان
استقلالی و
پرسپولیسی شناخته شده است. ازش صرفنظر میکنیم.