• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جام حذفی :

پرسپولیس - سپاهان ورزشگاه آزادی ساعت 17:30 - داور ترکی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه دیدار پرسپولیس با سپاهان دربی فوتبال ایران است، تاکید کرد این تیم اصفهانی بدون شک موفق به شکست میزبان سرخپوش خود خواهد شد.

مجید بصیرت در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار تیم سپاهان برابر پرسپولیس گفت: این بازی دربی فوتبال ایران است و به خاطر شرایط دو تیم حساسیت آن بیشتر شده است. هر دو تیم پس از ناکامی در لیگ و از دست دادن سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا، به قهرمانی در جام حذفی می اندیشند تا ضمن جبران نتایج خود در لیگ، فرصت حضور در آسیا را از دست ندهند.

وی با بیان اینکه بازیکنان سپاهان از شرایط مطلوبی برای حضور در این دیدار برخوردارند، افزود: همیشه پیش از دیدارهای بزرگ حاشیه های زیادی ایجاد می شود ولی مطمئنم با توجه به آمادگی بازیکنان تیم، سپاهان برنده این بازی است و یک درصد هم در این موضوع شک ندارم. البته درصورتیکه بتوانیم به فینال مسابقات صعود کنیم، با توجه به احتمال صعود استقلال یا ذوب آهن به فینال از سمت دیگر جدول، ما با کسب رتبه چهارم جدول، صعودمان به آسیا قطعی خواهد شد.

سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه نویدکیا پرچم این تیم است و وقتی یک لشکر پرچم داشته باشد، راحت تر مبارزه می کند، اظهار داشت: قطعا محرم چه دورن زمین باشد و چه روی نیمکت بنشیند می تواند ضمن بالا بردن روحیه بازیکنان تیم، به آنها برای رسیدن به موفقیت کمک کند.

وی با بیان اینکه آرماندو تنها غایب سپاهان در این دیدار است، ابراز امیدواری کرد دو تیم بازی تماشاگر پسندی را هم از خود ارائه داده تا هواداران از تماشای این دیدار لذت ببرند، در مورد حضور 100 هزار تماشاگر طرفدار پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تصریح کرد: حضور 100 تماشاگر در ورزشگاه برای پرسپولیس مشکل ساز می شود زیرا بازیکنان این تیم در این شرایط با استرس بیشتری بازی می کنند، ضمن اینکه تماشاگران برای تیم های غیرحرفه ای دردسر ساز می شوند اما تیم سپاهان حرفه ای است و اسیر این اتفاقات نمی شود.

بصیرت در پایان در مورد درخواست مسئولان باشگاه پرسپولیس مبنی بر انجام تست دوپینگ از بازیکنان دو تیم پیش از این دیدار، گفت: ما از این موضوع کاملا استقبال می کنیم و حتی حاضریم از کادر فنی تیم هم تست دوپینگ گرفته شود. ما داوطلب گرفتن تست از بازیکنان خود هستیم و امیدواریم در جریان این دیدار از بازیکنان دو تیم تست گرفته شود.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی باشگاه های کشور ساعت 16:30، روز پنجشنبه(فردا) با قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان تو وضعیت خوبی نبود ... هم مشکل بازیکنان با فرهاد کاظمی ، شعار تماشاگرا ضد کاظمی و بعضی بازیکنان و نرفتن کاظمی سر تمرین و کلی حاشیه دیگه ...

با این حال خوب بازی کرد و نیمه دوم هم خیلی موقعیت داشت ولی توپ ها نرفت تو گل ......

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با توجه به اينكه در ليگ برتر و جام حذفي باشگاههاي ايران سهميه آسيايي كسب نكرديم، به دنبال قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا هستيم.

به گزارش ايرنا، فرهاد كاظمي بعد از شكست مقابل پرسپوليس اظهار داشت: هر چند كه در دو جبهه نتوانستيم براي سال آينده سهميه‌اي كسب كنيم اما اگر در ليگ قهرمانان آسيا به مقام قهرماني دست يابيم كه دور از دسترس نيست، تمامي ناكامي‌هاي خود را جبران كرده ايم.

وي در خصوص بازي امروز تاكيد كرد: بازي بسيار خوبي بود و بازيكنان ما عملكرد مناسبي داشتند اما تقدير اينگونه بود كه از اين جام نيز حذف شويم تا نتوانيم از اين راه براي فصل آينده سهميه‌اي كسب كنيم.

كاظمي در خصوص بازيكنان پرسپوليس نيز تاكيد كرد: آنها بازي خوبي بخصوص در نيمه اول از خود به نمايش گذاشتند و متاسفانه ما را از اين جام حذف كردند.

وي از بازي نيكبخت و كريمي در نيمه اول تمجيد كرد و گفت: اين دو بازيكن هر كدام به تنهايي براي خود يك تيم هستند و كار را براي ما بسيار دشوار كردند.

كاظمي در پايان در خصوص تصميمات هيات مديره باشگاه سپاهان نيز گفت: از تصميمات اخير هيات مديره هنوز چيزي به دستم نرسيده اما اين تصميم‌ها مي تواند در ادامه روند اداره اين تيم تاثير بگذارد.

تيم فوتبال سپاهان در مرحله يك هشتم نهايي بازي‌هاي جام حذفي با يك گل از پرسپوليس شكست خورد و از اين رقابتها حذف شد.

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اگر در ليگ قهرمانان آسيا به مقام قهرماني دست يابيم كه دور از دسترس نيست،

wha%255B1%255D.gif

راستی اگه ذوب اهن قهرمان حذفی بشه سپاهان چهارمین نماینده ایران در اسیا خواهد بود ! پس هنوز شانس داره ! ولی خوب احتمال اینکه ذوب با قدرت بیاد تو حذفی شرکت کنه کمه !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
wha%255B1%255D.gif

راستی اگه ذوب اهن قهرمان حذفی بشه سپاهان چهارمین نماینده ایران در اسیا خواهد بود ! پس هنوز شانس داره ! ولی خوب احتمال اینکه ذوب با قدرت بیاد تو حذفی شرکت کنه کمه !

یه شانس دیگه هم داریم ... قهرمانی تو آسیا ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فقط خواستم یک خسته نباشیدی بگم به شما و هواداران باشگاه فرهنگی، ورزشی سپاهان که امروز در زیر باران فوتبال بازی کردند.

امیدوارم در لیگ آسیا هم از گروهتون صعود کنید !

با احترامات فائقه :happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فقط خواستم یک خسته نباشیدی بگم به شما و هواداران باشگاه فرهنگی، ورزشی سپاهان که امروز در زیر باران فوتبال بازی کردند.

امیدوارم در لیگ آسیا هم از گروهتون صعود کنید !

با احترامات فائقه :happy:

ببین حسابی عقده های چتد ساله خودتو با این امضایی که به من دادی و امضایی که گذاشتی خالی کن که دارم برات ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تيم فوتبال سپاهان براي مسابقه با الشباب امارات ، بامداد فردا راهي دبي مي شود .
کاروان 40نفره طلايي پوشان سپاهان در هفته پنجم مسابقات جام قهرمانان آسيا در گروه چهارم( دي ) 15 ارديبهشت ميهمان الشباب امارات است.
تيم فوتبال سپاهان پس از مسابقه با الشباب ، چهارشنبه به اصفهان باز مي گردد

http://www.iribnews.ir/NewsRoom.aspx?ID=25870958

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نويدكيا:
حق سپاهان بيش از چهار امتياز بود
روحيه خوبي براي ديدار با الشباب داريم

کاپيتان تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: حق سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا، بيش از کسب چهار امتياز در چهار ديدار اخير بوده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محرم نويدکيا در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي فوتبال سپاهان ايران و الشباب امارات، اظهار كرد: به غير از بازي برگشت با بنيادکار ازبکستان در اصفهان در ديگر مسابقات خود مقابل الاتفاق عربستان و بازي رفت با حريف ازبکستاني عملکرد خوبي داشتيم و مي توانستيم امتيازهاي بيشتري کسب کنيم.

وي با تاکيد بر اينکه تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ديدارهاي اخير اسير اتفاقات شده است، افزود: در بازي با الاتقاق عربستان به هيچ عنوان حق ما شکست نبود. با اينکه محسن بنگر را در دقايق مياني نيمه اول از دست داديم اما توانستيم نيمه اول اين بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم با اين وجود در پايان متحمل شکست شديم.

کاپيتان تيم فوتبال سپاهان، همچون مربي اين تيم مصدوميت بازيکنان تاثيرگذار را از ديگر عوامل ناکامي زردپوشان اصفهاني خواند و گفت: متاسفانه غيبت بازيکنان تاثيرگذار و بدشانسي باعث شد تا در ديدارهاي گذشته نتايج مطلوبي بدست نياوريم. خوشبختانه درحال حاضر شرايط خوبي داريم و تيم از نظر روحي و رواني و بدني در فرم خوبي به سر مي برد.

نويدکيا يادآور شد: به دنبال آسيب ديدگي در ديدار برابر بنيادکار ازبکستان يک جراحي سخت روي دستم انجام دادم و سه هفته از تمرينات دور بودم. من فقط يک هفته با تيم تمرين کرده ام و مقابل پرسپوليس هم 40 دقيقه در زمين حاضر شدم. نمي گويم شرايط ايده الي دارم اما اگر کادر فني صلاح بداند و از وجود من در ترکيب تيم استفاده کند، حتي اگر يک دقيقه هم در زمين حضور پيدا کنم سعي مي کنم مهره اي تاثيرگذار و مفيد براي تيمم باشم.

تيم فوتبال سپاهان اصفهان سه شنبه شب در هفته پنجم از مرحله گروهي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آل مکتوم شهر دبي به ديدار الشباب امارات مي رود.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باشگاه سپاهان با پرداخت خسارت خبرنگاران موافقت كرد

خبرگزاري فارس: باشگاه سپاهان موافقت كرد 28 ميليون تومان خسارت وارد شده به خبرنگاران را پرداخت كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان مسابقه فصل گذشته بين تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان از هفته آخر ليگ برتر فوتبال به اتومبيل‌هاي خبرنگاران خساراتي وارد شد. امروز كميته انضباطي براي پرداخت خسارت وارده به اصحاب رسانه از باشگاه اصفهاني خواست اين مبلغ را پرداخت كند.
مرتضي رمضاني مسئول پايگاه اطلاع‌رساني باشگاه سپاهان در اين زمينه گفت: براي تحقق خواسته‌هاي فرهنگي فدراسيون فوتبال با پرداخت 28 ميليون تومان به خبرنگاران موافقت شد و اين مبلغ در اختيار فدراسيون فوتبال قرار خواهد گرفت.
وي عنوان كرد: پس از موافقت باشگاه سپاهان در اين امر فرهنگي، شريفي، رئيس كميته انضباطي اعلام كرد به عنوان تشويق؛ فدراسيون فوتبال 5 ميليون تومان به باشگاه سپاهان پرداخت كند.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان 1 - الشباب 2

حذف شدیم !!!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بدم بازي نميكرد.

ولي در كل ضايعمون كردي رفت :دي

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان استعفاي خود را اعلام کرد.
بدنبال حذف تيم فوتبال سپاهان از ليگ قهرمانان آسيا و تداوم سريال ناکامي هاي اين تيم پس از حذف از جام حذفي و عدم نتيجه گيري مناسب در ليگ برتر، فرهاد کاظمي ديشب استعفاي خود را تقديم مديران اين باشگاه کرد اما هنوزاين خبرازسوي باشگاه تاييدنشده است .
درچارچوب رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان اسيا ديشب يک ديدارازگروه 4اين رقابتها برگزارشدونماينده کشورمان فولادمبارکه باشکست برابرالشباب امارات ازصعودبه مرحله بعد بازماند.
دراين ديدارکه درورزشگاه ال مکتوم امارات برگزارشد نماينده کشورمان بانتيجه 2بر1بازي رابه حريف واگذارکردتا درمجموع پنج ديدارباکسب چهارامتياز شانسي براي صعود نداشته باشد.

واحد مرکزی خبر

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
كاظمى: قلعه نويى بهترين گزينه براى جايگزينى من است!

فرهاد كاظمى سرمربى سپاهان پس از شكست تيمش مقابل الشباب امارات در ليگ قهرمانان آسيا گفت: قبل از اينكه لوينيان اخراج شود روى بازيكن ما خطا شد اما داور سوتى نزد. آن صحنه يك پنالتى كامل بود من از روى خط دقيقاً آن را ديدم. داور پنالتى نگرفت و بعد از آن كسى چه مى دانست چه مى شود. وى ادامه داد: نمى خواهد اين شكست را گردن بازيكنان بيندازم، من مقصر اصلى شكست سپاهان و ناكامى اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا هستم. به بازيكنان گفته بودم كه خيلى راحت بازى كرده و حفظ توپ كنند تا بازيكنان الشباب در طول مسابقه با افت روحى و بدنى مواجه شوند و بعد ضربه اصلى را به اين تيم وارد كنند. آنها خواسته هاى مرا در زمين پياده نكردند و وقتى با ۲ گل از حريف عقب افتاده بودند به اين نتيجه رسيدند كه بايد به تيم ميزبان فشار بياورند. بگذاريد بگويند من مقصر شكست سپاهان هستم.
او در مورد ادامه كار با سپاهان گفت: براى ادامه همكارى با سپاهان بايد با مسئولان اين باشگاه مذاكره كنم. من چه در اين تيم باشم چه نباشم، اين تيم نقاط ضعفى دارد كه براى فصل آينده بايد برطرف شود. متأسفانه بازيكنان جوان ما در حد و اندازه هاى خود عمل نكرده اند. بازيكن ملى پوش سپاهان در ۵ بازى اخير نه پاس گل داده و نه موقعيتى خطرناك براى تيمش ايجاد كرده است. چهره ساكت در پايان بازى برافروخته بود. آنقدر به او فشار آمده بود كه نزديك بود سكته كند يك مدير ديگر بيش از اين بايد براى تيمش چه كار كند؟ او يك تيم درجه ۲ ايرانى را به تيمى مدعى و خطرناك در آسيا مبدل ساخته است. متأسفانه بازيكنان سپاهان حرمت ساكت را هم نگه نداشتند و نصف توانايى خود را بروز ندادند. كاظمى در بخش ديگرى از صحبت هايش گفت: امير قلعه نويى مى تواند بهترين گزينه براى جايگزينى من در سپاهان باشد. اطلاع دقيقى ندارم كه با او صحبت كرده اند يا نه اما چنانچه اين موضوع صحت داشته باشد تابع خواسته مسئولان باشگاه خواهم بود. قلعه نويى مربى بزرگى است و حتماً سپاهان با او نتيجه خواهد گرفت. اگر چنين باشد مديران باشگاه مربى خوبى را انتخاب كرده اند

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باشگاه سپاهان:براي قطع همكاري با كاظمي به توافق رسيديم

باشگاه سپاهان اصفهان از قطع همكاري با فرهاد كاظمي سرمربي اين تيم خبر داد.

به گزارش ايسنا باشگاه سپاهان اصفهان در نمابري كه به ايسنا ارسال كرده، آورده است: "در پي تشكيل جلسه هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان با حضور فرهاد كاظمي مبني بر ادامه همكاري وي با باشگاه سپاهان، پس از بررسي جوانب امر و شرايط موجود و همچنين ديدگاه‌هاي باشگاه و مربي، طرفين جهت قطع همكاري به توافق رسيدند."

بالا