• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مين بورد ايسوز Asus M2A-VM آنبورد گرافيک نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
قبل از عيد مين بوردم مشکل پيدا کرد و چون گارانتي تعطيل بود يه مين بورد خريداري کردم که کارم لنگ نمونه
بعد از عيد مين بورد asus m2a-vm رو دادم گارانتي شيراز و مين رفته تهران و امروز اومده بود و تحويل گرفتم
يه مين بورد نو Asus m2a-vm برام ارسال کردند تا سال 2010 هم گارانتي داره
نو نو هست و خودم هم تست اش نکردم

چون خودم جعبه و قطعات جانبي و دفترچه و پنل و غيره اش رو داشتم ديگه خود مين بورد نو رو برام فرستادند توي يک کارتن سفيد رنگ و برچسب بارکد روش هست که در تصوير زير مشاهده مي کنيد:

2009-04-28_1258.jpg

از مزيت هاي اين مين بورد خروجي DVI براي مانتيور LCD و همچنين خروجي معمول مانيتور رو هم که داره
و خصوصيت هاي خوب اون اورکلاک کردن اون هست که من با CPU 4000 ازش فرکانس کاري CPU 6000 و شايد هم بالاتر استفاده مي کردم
و مين بورد استيبلي هست و هيچوقت آدم رو اذيت نمي کنه تو زمان خودش واقعاً بهترين بود توي گرافيک آنبوردها
به هر حال من فروشنده ام هر کي بيشتر خريد مال اون فقط مي گم قطعات جانبي اش باز شده است مثل کابل ها و غيره که اون هم زياد مهم نيست و هم چيزش کامل هست مثل دفترچه و فاکتور هر چيزي که بخواهيد
برچسب گارانتي هم خورده سه سال از 2007-7-10 يه همچين چيزي و فکر مي کنم تا همين تاريخ 2010 مهلت داره گارانتي vista هست
اين هم مشخصات اش:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1568&modelmenu=1

اين هم تصويرش:

M2A-VM_back.jpg

P_500.jpg

سي پي يو ساپورتش هم تا اين مدل و برند هست:
Phenom X4 9850 (HD9850WCJ4BGH,rev.B3,SocketAM2+,Quad-Core
که در سايت اش هم مي تونيد مشاهده کنيد آيتم cpu support

هر کسي بهترين پيشنهاد رو بده مين بورد مال اون
من شيراز هستم با هر پستي خواستيد پيشتاز - تيپاکس مي فرستم مشکلي نيست
هر دو کارتن و جعبه قديمي و جديدش رو هم ارسال مي کنم با کليه تجهيزات همراهش

Last edited:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مین خوبی است
قیمت نوش که خریدی چند بود؟
الان چنده؟

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
بله مين خوبي هست و پشتيباني قوي اي هم توي سايت اش که در بالا لينک دادم داره و مرتب آپديت هاي بايوس اون براي ارتقاء و رفع مشکلات منتشر مي شه
اون موقع من از فافا رايانه شيراز طبق فاکتوري که الان نيگاه کردم 67000 تومن خريداري کردم که حتي رسيد پرداخت آنلاين سامان اون رو هم از اون موقع تا الان نگه داشتم
الان که ديگه بعيد مي دونم کسي اين مين بورد رو داشته باشه
من با اون قبلي که مشکل پيدا کرد اورکلاک کرده بودم عالي کار مي کرد Cpu 4000 am2 x2 که فرکانس کاري اش 2000 هست رو من 2700 قشنگ کار مي کردم يعني به اندازه فرکانس کاري يک cpu 6000 يا بيشتر
مشکل هم در نصب قطعات سخت افزاري روي مين بورد بوجود اومد يعني در حال نصب قطعات بودم که ديگه تصوير نيومد و بعد رفت گارانتي و اين نو رو برام ارسال کردند

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بله مين خوبي هست و پشتيباني قوي اي هم توي سايت اش که در بالا لينک دادم داره و مرتب آپديت هاي بايوس اون براي ارتقاء و رفع مشکلات منتشر مي شه
اون موقع من از فافا رايانه شيراز طبق فاکتوري که الان نيگاه کردم 67000 تومن خريداري کردم که حتي رسيد پرداخت آنلاين سامان اون رو هم از اون موقع تا الان نگه داشتم
الان که ديگه بعيد مي دونم کسي اين مين بورد رو داشته باشه
من با اون قبلي که مشکل پيدا کرد اورکلاک کرده بودم عالي کار مي کرد Cpu 4000 am2 x2 که فرکانس کاري اش 2000 هست رو من 2700 قشنگ کار مي کردم يعني به اندازه فرکانس کاري يک cpu 6000 يا بيشتر
مشکل هم در نصب قطعات سخت افزاري روي مين بورد بوجود اومد يعني در حال نصب قطعات بودم که ديگه تصوير نيومد و بعد رفت گارانتي و اين نو رو برام ارسال کردند
6000 فركانسش 3000 هست
اون 5000 هست كه فركانسش 2700 هست

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
50 هزینه ارسال هم با شما

قيمت دست دوم اش الان به نظرتون چنده اگه اين پنجاه تومن (45 تومن بدون هزينه پست) حساب کنيد حتما دست دومش 20 - 30 تومن هست که بعيد مي دونم کسي يه چنين قيمتي بده
به هر حال 55 هزينه پست هم با خودم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
خريدار نيست؟
بزارم براي وارث

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دو تا مشتري 50 اينجا هست يه سايت ديگه هم يه مشتري 47 تومن
آخرش 5500 تومن که يه چهار پنج تومن هم هزينه پستي خودم بايد بدهم که بيشتر از 50 دست من نمي گيره
کمتر امکانش نيست خريدار هم نباشه که ديگه مي مونه خونه زاپاس
هر کي مي خواهد فقط زود بگه تا پشيمون نشدم

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
این تاپیک رو دیدم فقط خواستم بگم واقعا مین به نسبت قیمتش خیلی مین خوبی - من 10-12 تا خریدم هیچ کدوم به مشکل نخوردم
الان هم یکی از سیستم های خودم همین مین هست و واقعا راضیم - به بچه ها میگم اگر کسی خواست خبرت میکنم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ممنون از لطف شما ولي مين بورد فروخته شده است
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا