• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اون دوستمون درست میگفت
آقا میگفت چرا وقتی مایلی کهن یه چرت و پرتی میگه به شهرش کاری ندارید ولی وقتی به اصفهانی مثله آذری به چیزی میگیه میای به اصفهانیا بد و بیراه میگی ... راست میگفت ... کجای حرفش مورد داره !!؟؟

خوب شما دوستت رو تایید کن من مشکلی با تایید تو ندارم
ولی قاعدتا منظورم با فرد فرد مردم کوچه بازار نبوده
کلا اگر بدونی اصطلاح هست که می گن شمالی ها شیرازی ها اهوازی ها اسمشو نبرها...و منظوربا تیم هاشون هست(اصطلاح فوتبالی و موقع که بحث فوتبال هست رو عرض می کنم)
حالا شماها انقدر حساس و لطیف هستید که فکر می کنید فحش و ناسزاست مشکل خودتونه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب شما دوستت رو تایید کن من مشکلی با تایید تو ندارم
ولی قاعدتا منظورم با فرد فرد مردم کوچه بازار نبوده
کلا اگر بدونی اصطلاح هست که می گن شمالی ها شیرازی ها اهوازی ها اسمشو نبرها...و منظوربا تیم هاشون هست(اصطلاح فوتبالی و موقع که بحث فوتبال هست رو عرض می کنم)
حالا شماها انقدر حساس و لطیف هستید که فکر می کنید فحش و ناسزاست مشکل خودتونه

اون قضیه تموم شد دیگه ... بیخیال

بیا تو بحث سپاهان پرسپولیس :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بازيكنان مس رفسنجان:
مارتين رائول، ميثم حاجيان، نادر فتح الهي، محمد رضا سمعيان، شجاع خليل زاده، سكو فوفانا، قاسم دهنوي، امير حسين محمدي، نبي سشاكي(83- رسول الهي مقدم)، حسين سيروجي(51- محمد عزيزي)، ميلاد داودي
سرمربي : اكبر زبردست

بازيكنان استقلال:
اشكان نامداري، هادي شكوري(87- حسين كاظميابراهيم تقي پور، پيروز قرباني، ميثم منيعي، مهدي اميرآبادي، يدا... اكبري، مهرداد پولادي(27- عليرضا عباسفرد)، ميلاد نوري(46- هاشم بيك زادهعلي عليزاده، فرهاد مجيدي
سرمربي: ژنرال امیرخان

از قدیم گفتن : خوبیه جام حذفی اینه که کل یوم اگر تبانی هم بکنی ، کار به تفاضل نمی کشه و حذف می شی ...

یک تیمهایی هستند که اگر تبانی کنند کلی رکورد جابجا می کنند ، هرچندکه بازهم کارشان به تفاضل می کشد
ولی اگر نتوانند تبانی کنند ، نه تنها تیم چند میلیاردیشون از پس جوانان روستای نوش آباد بر نمی آید بلکه در لیگ آسیا نقش ته دیگ را بازی می کنند و دو دستی می چسبند به انتهای جدول
انتهای پیام

منبع پیام

همچین می گن با تیم دهم رفتیم نوش آباد ، انگار بازیکنان جوانانشون رو بردن !
جواد باتعصب ، کاپیتانشون بوده دیگه ، حتما یه چیزی می دونست که گفت اگر ما با ژنرال ! تبانی نمی کردیم همون سال کل یوم سقوط می کردن ! هرجایی نشه از تبانی و تفاضل استفاده کرد یا حذف می شن یا از آخر اول ، البته اونم با تفاضل ...

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
حالا تا فوتبال هست تو دنیا حرف از تبانی و تفاضل گل میشه.

میگم سی پی یو خدا رو چه دیدی ..شاید شد ضرب المثل فردا

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازيكنان مس رفسنجان:
مارتين رائول، ميثم حاجيان، نادر فتح الهي، محمد رضا سمعيان، شجاع خليل زاده، سكو فوفانا، قاسم دهنوي، امير حسين محمدي، نبي سشاكي(83- رسول الهي مقدم)، حسين سيروجي(51- محمد عزيزي)، ميلاد داودي
سرمربي : اكبر زبردست

بازيكنان استقلال:
اشكان نامداري، هادي شكوري(87- حسين كاظميابراهيم تقي پور، پيروز قرباني، ميثم منيعي، مهدي اميرآبادي، يدا... اكبري، مهرداد پولادي(27- عليرضا عباسفرد)، ميلاد نوري(46- هاشم بيك زادهعلي عليزاده، فرهاد مجيدي
سرمربي: ژنرال امیرخان

از قدیم گفتن : خوبیه جام حذفی اینه که کل یوم اگر تبانی هم بکنی ، کار به تفاضل نمی کشه و حذف می شی ...

یک تیمهایی هستند که اگر تبانی کنند کلی رکورد جابجا می کنند ، هرچندکه بازهم کارشان به تفاضل می کشد
ولی اگر نتوانند تبانی کنند ، نه تنها تیم چند میلیاردیشون از پس جوانان روستای نوش آباد بر نمی آید بلکه در لیگ آسیا نقش ته دیگ را بازی می کنند و دو دستی می چسبند به انتهای جدول
انتهای پیام

منبع پیام

همچین می گن با تیم دهم رفتیم نوش آباد ، انگار بازیکنان جوانانشون رو بردن !
جواد باتعصب ، کاپیتانشون بوده دیگه ، حتما یه چیزی می دونست که گفت اگر ما با ژنرال ! تبانی نمی کردیم همون سال کل یوم سقوط می کردن ! هرجایی نشه از تبانی و تفاضل استفاده کرد یا حذف می شن یا از آخر اول ، البته اونم با تفاضل ...
پماد ضد سوزش بدم؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
پماد ضد سوزش بدم؟
مگه ندیدی بندگان خدا که توی لیگ پنجم شدن (دوم نه , سوم نه ! چهارم نه !!) چطوری توی کلوپشون برای بردن سپاهان شادی میکردن ؟! هنوز 3 تا بازی مونده ولی انقدر شادی میکردن آدم فکر میکرد قهرمان آسیا شدن !!
کلآ در مقابل همچین منطقی باید سکوت کرد ! حالا شما بگو تیمی که قهرمان شده نیازی به جام حذفی نداره و علیزاده رو برای پنالتی زدن میذاره و از 4 تا بازیکن اولش استفاده نمیکنه ولی بازم ...
من نمیدونم اختلاف تفاضل 20 تا با دومین تیم ارزشش بیشتره (جالبه اگه اهواز رو هم در نظر نگیریم باز اختلاف تفاضل میشه 11 تا !! در صورتی که استقلال هیچ گلی هم به اهواز نزده باشه !) یا قهرمان شدن توی دقیقه 96 !
اگه به اینا باشه که فردا میگن استقلال با قطبی تبانی کرده تا از این تیم بازیکنهای زیادی به تیم ملی دعوت بشن !!!

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مگه ندیدی بندگان خدا که توی لیگ پنجم شدن (دوم نه , سوم نه ! چهارم نه !!) چطوری توی کلوپشون برای بردن سپاهان شادی میکردن ؟! هنوز 3 تا بازی مونده ولی انقدر شادی میکردن آدم فکر میکرد قهرمان آسیا شدن !!
کلآ در مقابل همچین منطقی باید سکوت کرد ! حالا شما بگو تیمی که قهرمان شده نیازی به جام حذفی نداره و علیزاده رو برای پنالتی زدن میذاره و از 4 تا بازیکن اولش استفاده نمیکنه ولی بازم ...
من نمیدونم اختلاف تفاضل 20 تا با دومین تیم ارزشش بیشتره (جالبه اگه اهواز رو هم در نظر نگیریم باز اختلاف تفاضل میشه 11 تا !! در صورتی که استقلال هیچ گلی هم به اهواز نزده باشه !) یا قهرمان شدن توی دقیقه 96 !
اگه به اینا باشه که فردا میگن استقلال با قطبی تبانی کرده تا از این تیم بازیکنهای زیادی به تیم ملی دعوت بشن !!!

ببین رفیق
خوشحالی بابت برد تیمی که فقط ادعا داره
در ضمن خیلی لذت بخشه که ببنیم رقیب قهرمان شده ولی ما 13 نشدیم:D:lol::lol:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خوشحالی بابت برد تیمی که فقط ادعا داره
سپاهان بدبخت که ادعایی نداره ! اون مال قدیماش بود :دی تیمی که جزو 3 تای اول جدول هم نیست ادعاش کجا بود ؟!
در ضمن خیلی لذت بخشه که ببنیم رقیب قهرمان شده ولی ما 13 نشدیم
اگه بخوایم گذشته ها رو بیاریم وسط که در هر مورد (از دربی ها بگیر تا قهرمانی ها و آسیا و ...) افتخارات استقلال بیشتره ! پس لطفآ یا امسال رو ببینین , یا همه چیز رو ! (نه فقط پارسال رو :دی)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سپاهان بدبخت که ادعایی نداره ! اون مال قدیماش بود :دی تیمی که جزو 3 تای اول جدول هم نیست ادعاش کجا بود ؟!

اگه بخوایم گذشته ها رو بیاریم وسط که در هر مورد (از دربی ها بگیر تا قهرمانی ها و آسیا و ...) افتخارات استقلال بیشتره ! پس لطفآ یا امسال رو ببینین , یا همه چیز رو ! (نه فقط پارسال رو :دی)

سپاهان بدبخت؟هه هه هه هه:lol::lol::lol:نگو جون مرجان که می یمرم از خنده....همین دیروز بصیرتشون گفت ازادی بهشته...همین چند روز پیش ساکت جون حاشیه و جو سازی کرد:lol::lol:

بی خیال گذشته بشیم و گرنه ناخوادگاه یاد عدد 6 می افتم:happy:
پ.ن:جدا از شوخی بازی با گذشته مضحکه ولی تو نگاه کن
پرسپولیس اول استقلال 13
استقلال 1 پرسپولیس 5
:D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
بی خیال گذشته بشیم و گرنه ناخوادگاه یاد عدد 6 می افتم
خب برای همینه که میگم گذشته رو نباید بهش فکر کرد ! همین بازی 6 تایی رو تلویزیون پخش نکرده بوده و به جز اون افرادی که رفتن استادیوم , دیگه کسی بازی رو ندیده ! همشهری جوان هم براش یه پرونده بزرگ ترتیب داده بود چند وقت پیش که خیلی چیزا رو توش نوشته بود (در مورد یکی از بازیکنهای استقلال که فلان کار رو کرد و فصل بعد رفت توی پرسپولیس و ...) که من چون خودم با چشمم ندیدم نمیدونم درسته یا نه !
پ.ن:جدا از شوخی بازی با گذشته مضحکه ولی تو نگاه کن
پرسپولیس اول استقلال 13
استقلال 1 پرسپولیس 5
استقلال از سال پیش نتیجه گرفت و اول شد ! استقلال تونست 12 پله بیاد بالا ولی این پرسپولیسه که پس رفت داشته :دی من به عنوان یه استقلالی از این همه پیشرفت خوشحال میشم ! پس بازم از اینا بزارین :دی

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
میگن 13 جایگاه نحسیه و چه جالب نحسی و 13 به هم تا آخر تاریخ مچ میشن.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان بدبخت؟هه هه هه هه:lol::lol::lol:نگو جون مرجان که می یمرم از خنده....همین دیروز بصیرتشون گفت ازادی بهشته...همین چند روز پیش ساکت جون حاشیه و جو سازی کرد:lol::lol:
:D
تا جایی که من خبر دارم اهوازی هستی ، برو یکم به فکر تیم های شهرت باش ... سپاهان هرچی که هست یه تیم شهرستانیه !

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
جری خودت از پسشون برمیای ؟ احتیاجی هست من هم کمک کنم ؟؟؟
الان 4 به 1 هستش میدونم که تو میتونی :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جری خودت از پسشون برمیای ؟ احتیاجی هست من هم کمک کنم ؟؟؟
الان 4 به 1 هستش میدونم که تو میتونی :D

خدایی حال می کنی:D
تا جایی که من خبر دارم اهوازی هستی ، برو یکم به فکر تیم های شهرت باش ... سپاهان هرچی که هست یه تیم شهرستانیه !

اهوازی هستم..ولی من همیشه به عشق اول پایبندم:happy:اول عاشق پرسپولیس شدم بعد فهمیدم هر شهری یه تیم داره:happy:
تیم های شهرمو خیلی دوست دارم و افتخار می کنم به فوتبال غنی شهرم که مربوط به دیروز امروز نیست بلکه یه تاریخه خودش:rolleyes:و تو هر تیمی نشان از یه جنوبی هست یعنی افتخار:rolleyes:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خدایی حال می کنی:D

اهوازی هستم..ولی من همیشه به عشق اول پایبندم:happy:اول عاشق پرسپولیس شدم بعد فهمیدم هر شهری یه تیم داره:happy:
تیم های شهرمو خیلی دوست دارم و افتخار می کنم به فوتبال غنی شهرم که مربوط به دیروز امروز نیست بلکه یه تاریخه خودش:rolleyes:و تو هر تیمی نشان از یه جنوبی هست یعنی افتخار:rolleyes:

شما که دارای فوتبال غنی (!) هستین چرا یکی از تیم هاتون داشت سقوط میکرد اون یکی هم به خاطر سپاهان توین الان تو لیگ برتره !!:whistle:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شما که دارای فوتبال غنی (!) هستین چرا یکی از تیم هاتون داشت سقوط میکرد اون یکی هم به خاطر سپاهان توین الان تو لیگ برتره !!:whistle:

حرفت اصلا منطقی نیست
مثلا هلند دارای کلاس خیلی بالاییهه....یه دوره نرفت جام جهانی از اعتبارش کم شد؟انگلیس به جام اروپا راه پیدا نکرد کسی گفت دیگه انگلیس غول نیست؟؟؟
وقتی تو فوتبال ما فقط تکنیک و فوتبال حرف نمی زنه پس نباید انتظار داشت که همیشه تیم قوی و دارای ساختار درست و فوتبالی برنده باشه
ابادانی که مدیر تهرانی نصیبش می شه و تیم های اهوازی که مدیرانی می زارن براش که از فوتبال چیزی سرشون نمی شه....نشون می ده تا همین جا هم خیلی قوی و غنی هستن

در ضمن خیلی جای افتخار داره فوتبال شهرم و دیارم چون مهد فوتبال هستیم و بهش می بالیم و ماندگار ترین فوتبالیست ها رو در خودمون پرورش دادیم....و البته خوزستانی هیچ وقت پارتی نداشته و همیشه سعی کردن حقش رو بخورن...
یه فوتبالیستی که می تونست توی ایران بی نظیر بشه و به بهترین جاها برسه ایمان مبعلی بود که فقط برای یه تکل از فوتبال ما محوش کردن...کسی که یک تنه تیمش رو قهرمان کرد...
الان تو فولاد یه نسل جوون داره جون می گیره....بترسید از این نسلی که داش مجید جلالی تربیت کرده چون یه روزی همین بازیکن ها جلوی تیم های تازه به دوران رسیده می ایستن(گرچند یک شنبه ایستادن:happy:)

خوبی بازیکن های خوزستانی از لحاظ فوتبال اینه که می دونن فوتبال دیارون چه پیشنه ای داره و مربوط به یکی دو روز نیست:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا