• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بابا شما هم با یه مقام دومی فکر کردید قطب ساختید:D
عمو استقلال پرسپولیس که قطب شدن 20 سال طول کشید:lol:حالا با یه فصل شما زودی قطب شدید:lol::lol::lol:

پ.ن:در ضمن من عزیز شما نیستم:Dبا من حرف می زنی به زمین نگاه کن..و گرنه می گم پسرای پرسپولیسی بریزن سرتاااا:D:lol:
همین مقام دوم کم چیزی نیست ... تو این تیم های زیاد اومدن تو کورس ولی بعد دوباره رفتن پایین مثله برق - پیکان ولی ذوب آهن تونست روندشو ادامه بده و همیشه یه پای قهرمانی بود
در مقابل تیم چندین میلیاردی استقلال با اون بازیکنای جوانش خوب جنگید

البته بحث ذوب آهن نیست ... بحثه سپاهان ، ذوب آهن در آینده می تونه قطب باشه
سپاهان از وقتی ساکت اومد تیم خیلی خوبی شد و همیشه هم تو کورس بود و تونسته استقلال و پرسپولیس رو ببره و تونست به عنوان اولین تیم شهرستانی قهرمان لیگ برتر بشه ، تعداد قهرمانی های جام حذفی سپاهان هم با تعداد قهرمانی های پرسپولیس تو جام حذفی یکی هست :)
طرفدارای زیادی هم که داره ... فینال آسیا هم که رفته در صورتی که پرسپولیس نرفته :f34r:
نمی دونم شما دیگه چیو قطب میدونید ؟؟ درسته ... قبول کردنش براتون سخته ولی حقیقت داره

امسال اولین سالی بود که از یه شهرستان دو تیم تو کورس قهرمانی لیگ بود ( ذوب آهن و سپاهان ) شاید در آینده بشه گفت اصفهان یکی از قطب های فوتباله ... باید ببینیم چی میشه :cool:;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فعلا من و حامد خان بحثمون ریشه ای شده:lol:من می خوام برم عمو صفر رو از گور در بیارم:Dبه رخ حامد خان بکشم:D:D:D
اونا یه چنگیز بیشتر نداشتن:D:D:D(بازیکن استقلال بوده:happy:به خدا اگر حامد خان حتی بدونه:D)

می دونستم ;)

حامد خان یه سوال بی ربط:happy:
چرا حامد 731؟
من اول فکر کردم 371 ...گفتم کد توابع اصفهان هست...ولی اگر این عدد 731 کد جایی باشه منظورتون..باید جر توابع فارس با کهگیلویه بویر احمد باشه؟درسته؟یا توابع بوشهر؟
:happy:ببخشید ببهو این سوال پیش اومد زود بیا رفع ابهام کن:D:lol:
کد اصفهان که 311 هست :D
نه این جریان داره ... حالا اگه میشه بیخیال ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دوستان اصفهانی و خوزستانی لطفاً هم رو نکوبید با اینکه بحث کل کل هست.
ولی اگر منظقی باشید تیم های اصفهانی الان چندید ساله که در لیگ خوب کار می کنند اول سپاهان که سابقه خیلی زیادی هم داره و واقعاً تیم حرفه ای هست. الان چند سالی هست که ذوب هم خوب کار کرده و فل یعد هم قکر کنم بهتر کار کنه.
تیم فولاد خوزستان هم از تیم های ریشه دار جنوب هست همراه نقت آبادان که همه می دونند اونا هم همیشه بازیکن های خوبی تحویل ایران دادند.
تیم های جنوبی با اینکه استعداد های خوبی دارند و از نظر مالی هم مشکلی ندارن و مانند تیم های اصفهانی دولتی هستد ولی مدیریت خوبی ندارند ولی مدیران اصفهان وافعاً مدیریت می دونند و عامل مهم موففیت هم در این تیم ها همین هست.

در کل هر 2 تای این استان ها تیم ها و بازیکنان خوبی دارند و نباید این تیم ها رو کوبید.

دوستان به نظرم اگر کل کل می کنند راجب همان بازی کل کل کنند بهتره

تا اینکه کل تیم های 2 تا شهر یا کل فوتبال 2 استان رو زیر سوال ببرند یا حتی من دیدم مردم و فرهنگ شهر مقابل رو هم یعضی ها زیر سال می برند.

درسته ... منم موافقم ... مهم فوتباله ایرانه ;) خوزستان هم بازیکنای خیلی خوبی داره

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
امسال اولین سالی بود که از یه شهرستان دو تیم تو کورس قهرمانی لیگ بود ( ذوب آهن و سپاهان ) شاید در آینده بشه گفت اصفهان یکی از قطب های فوتباله ... باید ببینیم چی میشه

وقتی استانی 2 تا تیم داره و یک تیمش دوم هست اون هم با تفاضل گل نسبت به قهرمان و مدعی اول قهرمانی تا بازی آخر و تیم بعدیش هم فصل قبل در دقیقه 96 قهرمانی را از دست داه و دوم شده و الان هم چهارم هست شک نکنید که همین الان قطب فوتبال ایران هست.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تعداد قهرمانی های جام حذفی سپاهان هم با تعداد قهرمانی های پرسپولیس تو جام حذفی یکی هست
اما امسال بیشتر میشه واسه پرسولیس . نمی گم 100% ولی شانسش رو داریم چون شما حذف شدید
امسال اولین سالی بود که از یه شهرستان دو تیم تو کورس قهرمانی لیگ بود ( ذوب آهن و سپاهان ) شاید در آینده بشه گفت اصفهان یکی از قطب های فوتباله ... باید ببینیم چی میشه
کلآ سپاهان و ذوب آهن روی هم رفته یک بار قهرمان شدن :D . پرسپولیس و استقلال و سایپا 5 بار . تازه اون سالی هم که پاس قهرمان شد جزء تیم های تهرانی بود .
فینال آسیا هم که رفته در صورتی که پرسپولیس نرفته
جک سال بود دیگه ؟ درسته ؟ پرسپولیس یک بار دوم شده و چند مقام سومی هم داره . یک بار هم جام در جام قهرمان شده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
می دونستم ;)

کد اصفهان که 311 هست :D
نه این جریان داره ... حالا اگه میشه بیخیال ;)

می دونم 311 ..گفتم شاید اصلیتتون مربوط به توابع باشه
این یکی رو گذشت می کنم و بی خیال می شم:happy:
همین مقام دوم کم چیزی نیست ... تو این تیم های زیاد اومدن تو کورس ولی بعد دوباره رفتن پایین مثله برق - پیکان ولی ذوب آهن تونست روندشو ادامه بده و همیشه یه پای قهرمانی بود
در مقابل تیم چندین میلیاردی استقلال با اون بازیکنای جوانش خوب جنگید

البته بحث ذوب آهن نیست ... بحثه سپاهان ، ذوب آهن در آینده می تونه قطب باشه
سپاهان از وقتی ساکت اومد تیم خیلی خوبی شد و همیشه هم تو کورس بود و تونسته استقلال و پرسپولیس رو ببره و تونست به عنوان اولین تیم شهرستانی قهرمان لیگ برتر بشه ، تعداد قهرمانی های جام حذفی سپاهان هم با تعداد قهرمانی های پرسپولیس تو جام حذفی یکی هست :)
طرفدارای زیادی هم که داره ... فینال آسیا هم که رفته در صورتی که پرسپولیس نرفته :f34r:
نمی دونم شما دیگه چیو قطب میدونید ؟؟ درسته ... قبول کردنش براتون سخته ولی حقیقت داره

امسال اولین سالی بود که از یه شهرستان دو تیم تو کورس قهرمانی لیگ بود ( ذوب آهن و سپاهان ) شاید در آینده بشه گفت اصفهان یکی از قطب های فوتباله ... باید ببینیم چی میشه :cool:;)

باید دید ذوب آهن تو سال های دیگه هم می تونه قدرت داشته باشه!!!
اگر ساکت بره از این تیم و یه بی باندباز (کلمه رو:lol:) بیاد و تیم سپاهان موفق بود من همین جا میام می گم قطب سومید:D
طرفدار فقط مردم اصفهانن...یعنی شهرای دیگه ایران هم سپاهان رو دوست دارن؟!!!!!!:blink::blink::D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
وقتی استانی 2 تا تیم داره و یک تیمش دوم هست اون هم با تفاضل گل نسبت به قهرمان و مدعی اول قهرمانی تا بازی آخر و تیم بعدیش هم فصل قبل در دقیقه 96 قهرمانی را از دست داه و دوم شده و الان هم چهارم هست شک نکنید که همین الان قطب فوتبال ایران هست.
Desperadoss عزیز ، می خوامت 1000 تا ، خیلی می فهمی ، خدایی خیلی خوشم اومد ازت ، خدایی نشون دادی ریشه داری ، از مدت عضویتت میگم ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درسته ... منم موافقم ... مهم فوتباله ایرانه ;) خوزستان هم بازیکنای خیلی خوبی داره

زحمت می کشی:Dمنت می زاری بر مردم خوزستان که حسابشون می کنی:D
عمو اون لیست بومی ترکیب اصلی رو دیدی که:D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جک سال بود دیگه ؟ درسته ؟ پرسپولیس یک بار دوم شده و چند مقام سومی هم داره . یک بار هم جام در جام قهرمان شده

دوست عزیز ممنون میشم اگه سال هاشو بگی ;)

اگر ساکت بره از این تیم و یه بی باندباز (کلمه رو:lol:) بیاد و تیم سپاهان موفق بود من همین جا میام می گم قطب سومید:D
طرفدار فقط مردم اصفهانن...یعنی شهرای دیگه ایران هم سپاهان رو دوست دارن؟!!!!!!:blink::blink::D

خدایی خوب مدیریه ... :)

99% مردم اصفهانن ... ولی چند نفری دیدم از شهرهای دیگه :happy:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5

مرجان با اینکه به عنوان پرسپولیسی قبولت دارم ولی...

الان تیم های حرفه ای دنیا هم این عامل بومی بودن مهم نیست. شما تیم لیورپول را نگاه کن شاید 3 تا بازیکن انگلیسی کلاً داشته باشه الان فوتبال حرفه ای هست و بومی بودن زیاد جایی نداره تیم های تهرانی هم که الان قطب ایران محسوب میشن مگه همه تهرانی هستن ؟.

با اینکه اصفهان هم خودش بازیکنان خوبی داشته مثل بصیرت , هوشنگ لبینیان , محمود کریمی , احسان حاج صفی , .... و خیلی های دیگه که حتماً می دونید ( کاپیتان تیم فوتسال هم فراموش نشه البته کاپیتان اسبق )
سپاهان نوین هم سال قبل با بازیکنان بومی تونست به لیگ برتر بیاد کلاً فوتبال و فوتسال در اصفهان در این یکی 2 دهه خودش رو داره نشون میده به صورتی که الان قطب اول فوتسال ایران هم هست به نظر من.
و از نظر بازیکن بومی هم کم نداره این استان.
خوزستان هم همین طور بازیکن های خوب و تکنیکی همیشه داشته و به برزیل ایران هم معروف بوده و هست. :)

به امید روزی که تیم های اصفهان , خوزستان , شیراز , شمال و غیره ... همه قدرتمند و قطب بشوند که هم به پیشرفت فوتبال ما کمک کنه و هم اتفاقی که برای ما تماشاچی ها مهمه و برای اون فوتبال رو دوست داریم رخ بده یعنی هیجان و حساسیت بیاد کنه !!!!!

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

مشکل منو و شما همین جاست دیگه

تو میگی فوتبال ایرانه دسته خوزستانه ، من میگم نه همه جا بازیکنای خوبی داره مثله : اصفهان ، خوزستان ، تهران ، و...

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
Desperadoss عزیز ، می خوامت 1000 تا ، خیلی می فهمی ، خدایی خیلی خوشم اومد ازت ، خدایی نشون دادی ریشه داری ، از مدت عضویتت میگم ;)

ممنون دوست من ما چاکریم و کوچیک شما
شما که خیلی ریشه دار ترید :happy:
به نظرم همیشه باید حقیقت رو دید و گفت.

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز ممنون میشم اگه سال هاشو بگی
به روی چشم ..

قهرمان آسیا (جام در جام) 1369-70

نایب قهرمان آسیا (جام در جام) 1371

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1375

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1378

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1380

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به روی چشم ..

قهرمان آسیا (جام در جام) 1369-70

نایب قهرمان آسیا (جام در جام) 1371

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1375

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1378

مقام سوم آسیا (لیگ قهرمانان) 1380

خوب جام در جام که با لیگ اصلی آسیا فرق می کرده
توی جام در جام تیم های که توی جام حذفی قهرمان می شدند حضور پیدا می کردند و در کل قدرت جام باشگاه اون موقع رو نداشته

موفق باشید ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان با اینکه به عنوان پرسپولیسی قبولت دارم ولی...

الان تیم های حرفه ای دنیا هم این عامل بومی بودن مهم نیست. شما تیم لیورپول را نگاه کن شاید 3 تا بازیکن انگلیسی کلاً داشته باشه الان فوتبال حرفه ای هست و بومی بودن زیاد جایی نداره تیم های تهرانی هم که الان قطب ایران محسوب میشن مگه همه تهرانی هستن ؟.

با اینکه اصفهان هم خودش بازیکنان خوبی داشته مثل بصیرت , هوشنگ لبینیان , محمود کریمی , احسان حاج صفی , .... و خیلی های دیگه که حتماً می دونید ( کاپیتان تیم فوتسال هم فراموش نشه البته کاپیتان اسبق )
سپاهان نوین هم سال قبل با بازیکنان بومی تونست به لیگ برتر بیاد کلاً فوتبال و فوتسال در اصفهان در این یکی 2 دهه خودش رو داره نشون میده به صورتی که الان قطب اول فوتسال ایران هم هست به نظر من.
و از نظر بازیکن بومی هم کم نداره این استان.
خوزستان هم همین طور بازیکن های خوب و تکنیکی همیشه داشته و به برزیل ایران هم معروف بوده و هست. :)

به امید روزی که تیم های اصفهان , خوزستان , شیراز , شمال و غیره ... همه قدرتمند و قطب بشوند که هم به پیشرفت فوتبال ما کمک کنه و هم اتفاقی که برای ما تماشاچی ها مهمه و برای اون فوتبال رو دوست داریم رخ بده یعنی هیجان و حساسیت بیاد کنه !!!!!

عزیز بحث بومی شدن پیش اومد که من گفتم....و گرنه خودم خوب می دونم
در ضمن بحث قدرت فوتبال استان بود...که ربط به تکنیک خود فردیت داره...که فکر می کنم کل ایران بدونن که خوزستان سروره:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مشکل منو و شما همین جاست دیگه

تو میگی فوتبال ایرانه دسته خوزستانه ، من میگم نه همه جا بازیکنای خوبی داره مثله : اصفهان ، خوزستان ، تهران ، و...

انصافا داری حرف می زاری تو دهنم
من با تو دارم کل کل استانی می کنم
نگفتم همه ایران برن تعطیل کنن خودشون رو:D
همه جای ایران بازیکن خوب هست
و جنوب و شمال خیلی بیشتر بازیکن خوب تحویل دادن
بحث بومی رو خودت پیش کشیدی:happy:منم مثال زدم برات

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
توی جام در جام تیم های که توی جام حذفی قهرمان می شدند حضور پیدا می کردند و در کل قدرت جام باشگاه اون موقع رو نداشته

موفق باشید ;)

تو باز پریدی وسط بحث:D:D:lol:
چطوری؟اصل حالت چطوره؟:D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

موفق باشید
من گفتم فرقی نمی کرده ؟؟! خواستم سالهاش رو بگم . در هر صورت آسیا بوده . نبوده :D ?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا