اصلا فکر کنم کلا این جام در جام رو از تاریخ فیفا و کنفدراسیون آسیا پاک کردندمن گفتم فرقی نمی کرده ؟؟! خواستم سالهاش رو بگم . در هر صورت آسیا بوده . نبوده?
اصلا فکر کنم کلا این جام در جام رو از تاریخ فیفا و کنفدراسیون آسیا پاک کردندمن گفتم فرقی نمی کرده ؟؟! خواستم سالهاش رو بگم . در هر صورت آسیا بوده . نبوده?
تو باز پریدی وسط بحث:lol:
چطوری؟اصل حالت چطوره؟![]()
من گفتم فرقی نمی کرده ؟؟! خواستم سالهاش رو بگم . در هر صورت آسیا بوده . نبوده?
آره دیگه . بحث کل کل شد گفتم بگماگه می خواهی با سپاهانی ها کل کل کنی که نه فرقی نداشته اصلا سطح اش هم از فینالی که سپاهان توش رفته بیشتر بوده
مخلصیم
بعد از جواده باتعصب ، کاپیتان استقلال
امشب ناصرحجازی اسطوره این باشگاه هم در برنامه ورزش از نگاه پنج ( درست گفتم ؟ همونی که منصوریان اجرا می کنه ) علت عدم موفقیت استقلال در جام باشگاههای آسیا را اینگونه تفسیر کرد :
در کشور ما داورها به تیمهای بزرگ و پرطرفدار لطف دارند اما در آسیا چنین مسئله ای نیست
ضمن اینکه شما در کشور خودت ممکنه از طریق مسائل پشت پرده و به طریقهای دیگری بتونی تیمت رو قهرمان کنی ، اما در آسیا مسائل پشت پرده به کمک تیمت نخواهد آمد !
امیدوامر روزی فوتبال ما از وجود کسانی که به هرطریق و قیمتی می خواهند برنده باشند پاک شود و باختن ذوب آهن ده ها بار به بردن به هرقیمتی می ارزد !!!
این جملات عینا از ناصر حجازی در برنامه امشب نقل شده و بعد از صحبتهای جواده باتعصب ! ثابت می کند که تبانی آقایانه تفاضلی بحدی ضایع بوده که صدای بزرگان خودشون هم کل یوم در اومده !!
باید به جوانان ساده دل روستای نوش آباد تبریک گفت که حاضر به قبول رشوه و تبانی کردن نشدند و تیم تبانی - تفاضلی پایتخت رو در حضور کاپیتان بزرگ و کوچکش و کلی بازیکن دیگر ، بردند تا عیار آقایان در جایی که تبانی در بین نیست بخوبی مشخص شود . درست مثل لیگ آسیا
حالم که خوبه
اگه این مبعلی هم بیاد استقلال که بهتر هم میشه![]()
مبعلی روابط حسنه ای با ژنرال ( اینو صرفا برای کل کل کردن با تو گفتم) داره و امیدورام این فصل بیاد استقلال
![]()
بعد مرجان ول کن بابا
سپاهان سوراخ هست به توان سه
ذوب آهن هم سوراخ هست بازم به توان دو
پرسپولیس هم سوراخ هست ولی به خاطر تو توان نمی دم بهش
فقط یک تیم درست حسابی می مونه که اونم استقلال هست
که استقلال رو عشق هست
استقلال قهرمان
دیدی چه حالم خوبه![]()
مخلصیم
اگه می خواهی با سپاهانی ها کل کل کنی که نه فرقی نداشته اصلا سطح اش هم از فینالی که سپاهان توش رفته بیشتر بوده![]()
مخلصیم![]()
امشب ناصرحجازی اسطوره این باشگاه هم در برنامه ورزش از نگاه پنج ( درست گفتم ؟ همونی که منصوریان اجرا می کنه ) علت عدم موفقیت استقلال در جام باشگاههای آسیا را اینگونه تفسیر کرد :
در کشور ما داورها به تیمهای بزرگ و پرطرفدار لطف دارند اما در آسیا چنین مسئله ای نیست
ضمن اینکه شما در کشور خودت ممکنه از طریق مسائل پشت پرده و به طریقهای دیگری بتونی تیمت رو قهرمان کنی ، اما در آسیا مسائل پشت پرده به کمک تیمت نخواهد آمد !
امیدوارم روزی فوتبال ما از وجود کسانی که به هرطریق و قیمتی می خواهند برنده باشند پاک شود و باختن ذوب آهن ده ها بار به بردن به هرقیمتی می ارزد !!!
این جملات عینا از ناصر حجازی در برنامه امشب نقل شده و بعد از صحبتهای جواده باتعصب ! ثابت می کند که تبانی آقایانه تفاضلی بحدی ضایع بوده که صدای بزرگان خودشون هم کل یوم در اومده !!
باید به جوانان ساده دل روستای نوش آباد تبریک گفت که حاضر به قبول رشوه و تبانی کردن نشدند و تیم تبانی - تفاضلی پایتخت رو در حضور کاپیتان بزرگ و کوچکش و کلی بازیکن دیگر ، بردند تا عیار آقایان در جایی که تبانی در بین نیست بخوبی مشخص شود . درست مثل لیگ آسیا
استقلال قهرمان
حالم که خوبه
اگه این مبعلی هم بیاد استقلال که بهتر هم میشه![]()
مبعلی روابط حسنه ای با ژنرال ( اینو صرفا برای کل کل کردن با تو گفتم) داره و امیدورام این فصل بیاد استقلال
![]()
بعد مرجان ول کن بابا
سپاهان سوراخ هست به توان سه
ذوب آهن هم سوراخ هست بازم به توان دو
پرسپولیس هم سوراخ هست ولی به خاطر تو توان نمی دم بهش
فقط یک تیم درست حسابی می مونه که اونم استقلال هست
که استقلال رو عشق هست
استقلال قهرمان
اگه می خواهی با سپاهانی ها کل کل کنی که نه فرقی نداشته اصلا سطح اش هم از فینالی که سپاهان توش رفته بیشتر بوده![]()
مخلصیم![]()
امیدوارم روزی فوتبال ما از وجود کسانی که به هرطریق و قیمتی می خواهند برنده باشند پاک شود و باختن ذوب آهن ده ها بار به بردن به هرقیمتی می ارزد !!!
مرجان چرا نمی ذارن کل کل مونو بکنیم ... هی می پرن وسط کل کل سپاهان پرسپولیسهر کس به طریقی دل ما می شکند...بیگانه جدا دوست جدا می شکند
حامد اگر می شکند حرفی نیست ...از سراب پرسید چرا می شکند
اصلا استقلال سولاخهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:lol:![]()
عزیز بحث بومی شدن پیش اومد که من گفتم....و گرنه خودم خوب می دونم
در ضمن بحث قدرت فوتبال استان بود...که ربط به تکنیک خود فردیت داره...که فکر می کنم کل ایران بدونن که خوزستان سروره:happy:
مرجان چرا نمی ذارن کل کل مونو بکنیم ... هی می پرن وسط کل کل سپاهان پرسپولیس
بابا کارخونه تکنیک !!! :blink:
به به ... کل کل سپاهان پرسپولیس به کل کل سپاهان استقلال تبدیل شد !!!
توان دادنت منو کشته
لیگ رو که الکی الکی قهرمان شدین ... حقه ذوب بود ... مس رفسنجان هم که سلام داره خدمتتون ، دیگه سره چی کل کل میکنی ؟؟ :lol:
!!! :blink:
والا به خداهی میان مزاحم می شن
جالب اونی بود که اومد از استقلال دفاع کرد:lol::lol:دیدی؟بهش گفتم اصلا هنوز به بحث باخت دیروز استقلال نرسیدم ما:lol::lol::lol:
در مورد کارخونه تکنیک بحثی توش نیستپس این نوید کیا تکنیک داره؟
راستی چرا این قدر قیافش گریه دار شده جدیدا؟:happy
اینو جدی پرسیدم..دیروز قیافش رو دیدی؟)
حجازی همیشه چوب همین حرف هاش را خورده .ولی ایندفعه ترکونده![]()
پ.ن : کوت کردن این پست خیلی حال میده !![]()
این قضیه تبانی اخرش سر خیلی ها رو میده به باد................
به نظر میرسه مساله جدی تر از اونه که بشه مخفیش کرد.
اول بزار بخندم بعد جوابت رو می دم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:بابا شما دیگه چقدر مغرور هستید
الکی الکی :blink:
آخه روتون میشه بگید الکی واقعا یادتون رفته 6 تا به استقلال اهواز کی زد 5 تا به پیام کی زد و ....
آخه رو رو برم![]()
70 گل زده کم نیست پرسپولیس و سپاهان و ذوب تو خواب هم نمی تونند 60 تا بزند بعد میان میگی الکی
بهترین خط حمله در تمامی ادوار لیگ برتر بوده تازه دومیش هم مال یک استقلالی دیگه هست
یعنی سپاهان و ذوب و پرسپولیس که یونانی بازی می کنند حداکثر بتونند 50 تا بزنند ( با ارفاق تازه ) البته اگه بیشتر هم بزنند از دستشون در رفته
تازه در کنار این بهترین خط دفاع رو هم اضافه کن
بعدم بهترین گلزن لیگ هم هست و یک چیز دیگر هم هست که بهترین بازیکن خارجی لیگ هم از این تیم بوده
نه جون من بازم بیا بگو الکی :happy:
باز بعضی از پرسپولیسی های پماد لازم بیان بگن استقلال تبانی کرده یک چیزی شما دیگه چرا
این مرجان رو می بینی که ما ارادت خاصی بهش داریم ولی نمی دونم چرا خدا این بلا رو بهش نازل کرد که شد طرفدار یک تیم سوراخ ( البته به سوراخی سپاهان که نمی رسه) وگرنه دختر خوبی هست به غیر از اینکه پرسپولیسی هست دیگه بدی دیگری نداره ( مرجان ما ارادتمندیم
)
یک جک هست که میگن
اولی به دومی میگه بریم حال این لره رو بگیریم
دومی میگه نمی خواهد همینکه خدا این رو لر آفریده حالش رو گرفته دیگه نمی خواد تو حالش رو بگیری![]()
و این به همین شکل هست شما که طرفدار سپاهان و بقیه تیمها هستند همینجوری حالت تون گرفته هست دیگه لازم نیست من حالتون رو بگیرم![]()
مخلصیم :happy:
بابا شما دیگه چقدر مغرور هستید
الکی الکی :blink:
آخه روتون میشه بگید الکی واقعا یادتون رفته 6 تا به استقلال اهواز کی زد 5 تا به پیام کی زد و ....
آخه رو رو برم![]()
70 گل زده کم نیست پرسپولیس و سپاهان و ذوب تو خواب هم نمی تونند 60 تا بزند بعد میان میگی الکی
بهترین خط حمله در تمامی ادوار لیگ برتر بوده تازه دومیش هم مال یک استقلالی دیگه هست
یعنی سپاهان و ذوب و پرسپولیس که یونانی بازی می کنند حداکثر بتونند 50 تا بزنند ( با ارفاق تازه ) البته اگه بیشتر هم بزنند از دستشون در رفته
تازه در کنار این بهترین خط دفاع رو هم اضافه کن
بعدم بهترین گلزن لیگ هم هست و یک چیز دیگر هم هست که بهترین بازیکن خارجی لیگ هم از این تیم بوده
نه جون من بازم بیا بگو الکی :happy:
باز بعضی از پرسپولیسی های پماد لازم بیان بگن استقلال تبانی کرده یک چیزی شما دیگه چرا
این مرجان رو می بینی که ما ارادت خاصی بهش داریم ولی نمی دونم چرا خدا این بلا رو بهش نازل کرد که شد طرفدار یک تیم سوراخ ( البته به سوراخی سپاهان که نمی رسه) وگرنه دختر خوبی هست به غیر از اینکه پرسپولیسی هست دیگه بدی دیگری نداره ( مرجان ما ارادتمندیم
)
یک جک هست که میگن
اولی به دومی میگه بریم حال این لره رو بگیریم
دومی میگه نمی خواهد همینکه خدا این رو لر آفریده حالش رو گرفته دیگه نمی خواد تو حالش رو بگیری![]()
و این به همین شکل هست شما که طرفدار سپاهان و بقیه تیمها هستند همینجوری حالت تون گرفته هست دیگه لازم نیست من حالتون رو بگیرم![]()
مخلصیم :happy:
آره ... چه جوری از استقلال دفاع کرد ... خندم گرفت
نویدکیا یه بازیکن بسیار تکنیکیه ولی از بس مصدوم شد نتونسته بازی خودشو درست نشون ...
شاید اگه اینقدر مصدوم نمیشد الان یکی از بازیکنای ثابت تیم ملی بود![]()
خیلی باحال بود دختر خاله :*بعد از جواده باتعصب ، کاپیتان استقلال
نه ، تورو خدا بیا حال مارو بگیر :blink:
پارسال که ما دوم شدیم شما چندم شدین ؟؟ نمی خوای آمار پارسالو بدی ؟؟
اون سالی که اسامی بازیکناتون رو نفرستادید آسیا و حذف شدین کدوم تیم اومد جور شما رو کشید ؟؟
بازم میگم الکی ... مگه هر تیمی 70 تا گل میزنه باید قهرمان بشه ؟؟
درضمن بهترین خط دفاع رو سپاهان و استقلال مشترکا با هم کسب کردن (34 گل خورده)
راستی منظورت از جواد با تعصب کدوماشونه؟ من حواسم نیس الان