• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
عزيز دل فرامش نکن که استقلال امسال هم تو جام باشگاه ها داشت بازی ميکرد و هم تو ليگ هم تو حذفی . با اين اوصاف قهرمانی ليگ شد
با وجود اين همه حاشيه،شما پارسال اگه فراموش نکرده باشيد فقط تو همين ليگ بازی ميکرديد تو جام حذفی هم که پاس به طرز فجيعی سوراختون کرد ،امسال هم ما جام حذفی رو به شما واگذار کرديم که اگه عرضه داريد بگيريدش:D
پس هيچ وقت قهرمانی خودتون رو با قهرمانی ما مقايسه نکن ،اگه به جدول هم توجه کنی ميبينی 3 تيم ديگه هم که تو جام باشگاه ها بودن هيچ کدوم حتی جزو 3 تای اول نشدن

1 نصيحت به دوستان پرسپوليسی که هيچ وقت خودشون رو با پر افتخارترين تيم آسيا مقايسه نکنن
:cool::cool:

اخه از تیم امارات توی تهران خوردن هم شد جام باشگاههای اسیا !!! حالا هر کی ندونه فکر میکنن که صدر جدول گروهشون هستن :lol: 4 بازی 2 امتیاز یادت نره
شما کلاً نبودندتون بهتر از بودنتون بود چون کسی بودنتون رو احساس نکرد (جمله فلسفی بود :happy:) حالا دور گرفتین که توی 2 تا جام بودین
یاد صحبت های بازیکنان سپاهان افتادم که سال پیش میگفتند ..... ما توی 3 جام بودیم و ......

شما جام حذفی رو به ما واگذار کردین ؟؟؟ قربون خدا برم با این بندگان نشاط آورش :lol: تفریحی هستین برا خودتون ...........

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چون بحث من اصلا ربطی به لیگ و فوتبال نداره برای همین هم میگم اینجا جاش نیست اگه خواستی توی پی ام برات توضیح می دم
هر جور مایلی ولی ما مخلصیم ;)

بیا توضیح بده تو پی ام ببینم:happy:
شوخی کردم بابا مخلصم:D

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان ميدونستيد پرسپوليس هر سري كه ميره آسيا يه سهميه 4تايي داره:wacko: كه امسال به بركات وجود وينگادا شد 5 تا:D:happy:

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان ميدونستيد پرسپوليس هر سري كه ميره آسيا يه سهميه 4تايي داره:wacko: كه امسال به بركات وجود وينگادا شد 5 تا:D:happy:

استقلال هم هر چند وقت یکبار یک سهمیه 6 تایی پیش ما محفوظ داره :lol:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پرافتخار ترین تیمه کجا ؟
آسیا ؟ :blink:
همونجایی که بقول ناصرحجازی نتونستید تبانی کنید ؟ :happy:
همونجایی که دو دستی چسبیدید ته جدول ؟ :D

من جای شما بودم فعلا از لغتهایی مثل آسیا و روستای نوش آباد استفاده نمی کردم .
فعلا فقط لیگ برتر و تبانی :lol:
تقديم به شما و همه پرسپوليسی های عزيز که آرزو دارن اسم تيمشون فقط تو اين جدول باشه اگه اون پايينش هم شد عيب نداره:lol::lol::lol:

ne92xt.jpg

تبانی عشق همه آبی ها

اخه از تیم امارات توی تهران خوردن هم شد جام باشگاههای اسیا !!! حالا هر کی ندونه فکر میکنن که صدر جدول گروهشون هستن :lol: 4 بازی 2 امتیاز یادت نره
شما کلاً نبودندتون بهتر از بودنتون بود چون کسی بودنتون رو احساس نکرد (جمله فلسفی بود :happy:) حالا دور گرفتین که توی 2 تا جام بودین
یاد صحبت های بازیکنان سپاهان افتادم که سال پیش میگفتند ..... ما توی 3 جام بودیم و ......

شما جام حذفی رو به ما واگذار کردین ؟؟؟ قربون خدا برم با این بندگان نشاط آورش :lol: تفریحی هستین برا خودتون ...........

5 تا خوردن تو آسيا به نيت پنجم شدن تو ليگ يادت نره:happy:

شما چطوری سنگينی سايه ما رو که صدر هستيم رو سرتون احساس نکردين ،احتملاً به اين سنگينی عادت کرديد ديگه احساسش نميکنيد:rolleyes:
در مورد جام حذفی نميدونم جای تشکر چرا اينطوری رفتار ميکنيد،خوشحال باشيد که فرصت بدست اوردن 1 جام رو داريد چون ما خودمون رو کنار کشيديم ،بالاخره ما تيم بزرگی هستيم اين هم از باب بخشش و ترحم ما هست به شما;)

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
همون دو تا قهرمانی تون هم تبانی بود بخصوص اون اولی که با پول نفت و حمایت خاندان سلطنتی تیم تاج ( 6تایی معروف )
قهرمان آسیا شد .

بابا عشق تبانی ها
لااقل یکجوری از این عشقتون استفاده کنید که یکم از مقام دوم فاصله بگیرید
توو آسیا که با کلی تبانی ، با الهلال مساوی هستید
توو ایران هم با همه جور تبانی کارتون به گلشماری می کشه !

همین میشه که اگر یکروزی نتونید تبانی کنید ، برو بچه های پاک نهاد روستای نوش آباد از روی تیمتون رد می شن دیگه :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تقديم به شما و همه پرسپوليسی های عزيز که آرزو دارن اسم تيمشون فقط تو اين جدول باشه اگه اون پايينش هم شد عيب نداره:lol::lol::lol:

ne92xt.jpg

[COLOR="Blue

البته با اجازه دوستان من دیگه توی تاپیک کل کل پست نخواهم داد و برای حسن ختام حضورم در این تاپیک این پست رو میدم :

وحید جان ایکاش منبعی که این جدولو ازش اینجا گذاشتتی معرفی می کردی . چون برام این جدول خیلی جالب بود.
این جدول طوری طراحی شده که فقط به جامها و مقامهایی اشاره داره که استقلال کسب کرده و با همین اوصاف استقلال در این جدول به صورت مشترک در پله یک همراه با الهلال قرار گرفته .
مقامهای سوم و چهارم در این جدول جایی نداره و به تبع آن اسمی از پرسپولیس دیده نمیشه .
مقامهای جام در جام آسیا که قبلا جایگاه قهرمانان جام حذفی کشورهای صاحب فوتبال آسیا بود در این جدول دیده نمیشه ، همون جامی که پرسپولیس یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی در اون داره و استقلال هر بار شرکت کرد به نیمه نهایی اش هم نرسید و در نهایت همون جامی که الهلال عربستان دو بار قهرمانش شده و با این اوصاف متاسفانه عنوان پرافتخارترین تیم قاره را یدک میکشه .
سوالم اینه که اگر استقلال یک مقام سومی باشگاههای آسیا داشت یا یک بار قهرمان جام در جام آسیا شده بود باز این جدول به همین شکل بود؟!!

همگی شاد و پیروز باشید

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
البته با اجازه دوستان من دیگه توی تاپیک کل کل پست نخواهم داد و برای حسن ختام حضورم در این تاپیک این پست رو میدم :

وحید جان ایکاش منبعی که این جدولو ازش اینجا گذاشتتی معرفی می کردی . چون برام این جدول خیلی جالب بود.
این جدول طوری طراحی شده که فقط به جامها و مقامهایی اشاره داره که استقلال کسب کرده و با همین اوصاف استقلال در این جدول به صورت مشترک در پله یک همراه با الهلال قرار گرفته .
مقامهای سوم و چهارم در این جدول جایی نداره و به تبع آن اسمی از پرسپولیس دیده نمیشه .
مقامهای جام در جام آسیا که قبلا جایگاه قهرمانان جام حذفی کشورهای صاحب فوتبال آسیا بود در این جدول دیده نمیشه ، همون جامی که پرسپولیس یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی در اون داره و استقلال هر بار شرکت کرد به نیمه نهایی اش هم نرسید و در نهایت همون جامی که الهلال عربستان دو بار قهرمانش شده و با این اوصاف متاسفانه عنوان پرافتخارترین تیم قاره را یدک میکشه .
سوالم اینه که اگر استقلال یک مقام سومی باشگاههای آسیا داشت یا یک بار قهرمان جام در جام آسیا شده بود باز این جدول به همین شکل بود؟!!

همگی شاد و پیروز باشید

سلام ساسان جان
اينجا بدون شما لطفی نداره:rolleyes:
اين جدول منبعش از ويکيپديا هست
در مورد جام در جام قبلاً هم بحث شده بود که اعتبار چندانی نداشته و تو اين جدول به حساب اورده نشده،چون تيم هايی که تو ليگ اصلی کشورشون اول ميشدن تو جام باشگاه ها شرکت ميکردن و تيم های دوم يا قهرمان های جام حذفی هم تو جام در جام
اين هم منبع از اول تا آخر بسيار کامل و جامع هستش
http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Champions_League

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان
اينجا بدون شما لطفی نداره:rolleyes:
اين جدول منبعش از ويکيپديا هست
در مورد جام در جام قبلاً هم بحث شده بود که اعتبار چندانی نداشته و تو اين جدول به حساب اورده نشده،چون تيم هايی که تو ليگ اصلی کشورشون اول ميشدن تو جام باشگاه ها شرکت ميکردن و تيم های دوم يا قهرمان های جام حذفی هم تو جام در جام
اين هم منبع از اول تا آخر بسيار کامل و جامع هستش
http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Champions_League

قصد کل کل نیست وحید جان . ولی اگر توی اعتبار جام در جام توی اون سالها شک داری یه نگاهی به اسم تیمهای اون دوره بنداز . (راستی چه کسانی گفتن جام در جام اون سالها ارزشی نداشته؟)احساسم اینه که دلیلش همون جام نیاوردن استقلال توی این مسابقات باشه . احتمالا اگر جام می آورد ارزش این مسابقات در حد لیگ قهرمانان اروپا و چه بسا بیشتر میشد. ;)
ویکپدیا هم قبلا صحبت شده که اتفاقا منبع چندان قابل اعتمادی نیست . الان با این جدول بیشتر صحت این نظریه تایید شد. مخلصم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
همون دو تا قهرمانی تون هم تبانی بود بخصوص اون اولی که با پول نفت و حمایت خاندان سلطنتی تیم تاج ( 6تایی معروف )
قهرمان آسیا شد .

بابا عشق تبانی ها
لااقل یکجوری از این عشقتون استفاده کنید که یکم از مقام دوم فاصله بگیرید
توو آسیا که با کلی تبانی ، با الهلال مساوی هستید
توو ایران هم با همه جور تبانی کارتون به گلشماری می کشه !

همین میشه که اگر یکروزی نتونید تبانی کنید ، برو بچه های پاک نهاد روستای نوش آباد از روی تیمتون رد می شن دیگه :دی

مثل اينکه از پرسپوليس دلسرد شدی و از طرفدارهای تيفوسی تيم روستای نوش آباد شدی ,ميگن ديکارمو هم اونجا بازی ميکنه
121fs725372.gif

تبانی
2296.gif
197.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
قصد کل کل نیست وحید جان . ولی اگر توی اعتبار جام در جام توی اون سالها شک داری یه نگاهی به اسم تیمهای اون دوره بنداز . (راستی چه کسانی گفتن جام در جام اون سالها ارزشی نداشته؟)احساسم اینه که دلیلش همون جام نیاوردن استقلال توی این مسابقات باشه . احتمالا اگر جام می آورد ارزش این مسابقات در حد لیگ قهرمانان اروپا و چه بسا بیشتر میشد. ;)
ویکپدیا هم قبلا صحبت شده که اتفاقا منبع چندان قابل اعتمادی نیست . الان با این جدول بیشتر صحت این نظریه تایید شد. مخلصم

اعتبار جام در جام 100% کمتر از جام باشگاه هاست،به همون دليل که تيم های درجه 2 داخل اون شرکت ميکردن و در واقع مسابقات درجه 2 حساب ميشده

در ضمن استقلال هم فکر کنم مقام دومی داره تو جام در جام
تو مسابقات آسيا هيچ وقت از مقام جام در جام صحبتی نشده ،حالا اگه شما منبعی مبنی بر اينکه جام در جام اعتباری در حد جام باشگاه ها داشته ارائه کنيد ما هم مطلع شيم
اين منبع ويکيپديا هم بسيار کامل و بی نقص هست و همه جزئيات مسابقات هم داخل اون موجوده

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نمیدونم چرا ، اما هر وقت چیزی از ویکیپدیا میاد و به نفع ما نیست میگیم موثق نیست!
الان ویکیپدیا از معتبرترین و موثق ترین منابع اطلاع رسانی در کل دنیا هست و این بحث که معتبر نیست در دنیای پیشرفته امروز جایی نداره!
یادتون هست برنامه 90 ؟
عادل می گفت دیکارمو فلان ، منبع ویکی پدیا ، پرسپولیسیا می گفتن ، ویکی پدیا دیگه کجاست ؟ کشوره ؟! :lol:
پس انگار این قضیه توی همه پرسپولیسی ها رواج داره :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

همگی شاد و پیروز باشید

برادر ... اینجوری که حساب میکنی نیست ...
پس اینجوری تیمی که 10 بار قهرمان جام در جام شده باشه از همه پر افتخار تره ؟
جام در جام در حد جام اصلی نیست ....
در ضمن المپیک هم همین جوری حساب میشه دیگه ... طلا نقره و بعد برنز ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
:happy:
نمیدونم چرا ، اما هر وقت چیزی از ویکیپدیا میاد و به نفع ما نیست میگیم موثق نیست!
الان ویکیپدیا از معتبرترین و موثق ترین منابع اطلاع رسانی در کل دنیا هست و این بحث که معتبر نیست در دنیای پیشرفته امروز جایی نداره!
یادتون هست برنامه 90 ؟
عادل می گفت دیکارمو فلان ، منبع ویکی پدیا ، پرسپولیسیا می گفتن ، ویکی پدیا دیگه کجاست ؟ کشوره ؟! :lol:

از اونجایی که شما فقط می دونی ویکیپدیا کجای این کره خاکی قرار داره
و اتفاقا مثکه خیلی هم به اعتبارش اعتماد داری و روش قسم می خوری
بنده یک لینک از ویکیپدیا براتون می ذارم و امیدوارم که همچنان بپذیرید که هرچه در آنجا نوشته می شود عین حقیقت است :happy:

لینک امیرقلعه نوعی در ویکیپدیا

بیوگرافی
او در خانوادهٔ پرجمعیت به دنیا آمد. ۷ خواهر و برادر بودند. پدرش یک خودروی «ولوو» داشت و با آن کار می‌کرد و خرج زندگی خانواده پرجمعیت اش را تامین می‌کرد اما روزهای تقریباً عادی خیلی دوام پیدا نکرد. اردشیر ۷ ساله بود که خبر دادند پدرش فوت کرده‌است. از سیزده سالگی شروع به کار کردن کرد و در کنارش فوتبال را نیز فراموش نکرد.او بدلیل کار کردن هرگز نتوانست تحصیل بکند بگونه ای که هنوز هم بلد نیست اسم خود را درست بنویسد . با همه این حرفها ، اردشیر با سوادی که برای گروهبان قندلی شدن هم کفایت نمی کند ادعای ژنرالی دارد . بعد ها که اردشیر بزرگ شد با تبانی و هزار بدبختی تیمش را قهرمان لیگ برتر ایران نمود اما بزرگانی چون جواد زرینچه و ناصر حجاز پته او را روی آب ریختند .

مخصوصا اون قسمت بخصوص رو ریز و به رنگ دیگری کردم که به کسی برنخوره . قصد توهین به کسی رو ندارم و فقط خواستم از ویکیپدیا که انقدر مورد اقبال و اعتماد استقلالی ها هست نقل قولی کرده باشم !!!

حالا یه سوال
چرا شماها همیشه انقده بد ضایع می شید ؟ :happy: ( با صدای محسن چاوشی : یه سوال بی جوابه ... )

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اعتبار جام در جام 100% کمتر از جام باشگاه هاست،به همون دليل که تيم های درجه 2 داخل اون شرکت ميکردن و در واقع مسابقات درجه 2 حساب ميشده

در ضمن استقلال هم فکر کنم مقام دومی داره تو جام در جام
تو مسابقات آسيا هيچ وقت از مقام جام در جام صحبتی نشده ،حالا اگه شما منبعی مبنی بر اينکه جام در جام اعتباری در حد جام باشگاه ها داشته ارائه کنيد ما هم مطلع شيم
اين منبع ويکيپديا هم بسيار کامل و بی نقص هست و همه جزئيات مسابقات هم داخل اون موجوده

مگه من گفتم اعتبار جام در جام از باشگاههای اسیا بالاتره؟ صحبت من این بود که تیمهای درجه 2 در این تورنمنت در دهه 90 شرکت نکردند . تیمهای قوی و استخوانداری مثل همین الهلال ، یومیوری و نیسان ژاپن( از قدرتهای آن روز فوتبال ژاپن ) و همین پرسپولیس و استقلال شرکت داشتند . وقتی شما میگی درجه 2 همه یاد باشگاههای کشورهای مالدیو و بوتان میفتن.
اما درباره ویکی پدیا دلیل اینکه گفته میشه نمیشه به این دانشنامه اتکای 100 درصد کرد اینه که اجازه ویرایش به هر کسی داده میشه و مشخصه که اون جدول هم نه اینکه درست نباشه اما به صورت نا کامل و فقط برای نشان دادن مقامهای استقلال طراحی شده و اینجا هست که صحبت از عدم اعتماد به این دانشنامه میشه .البته سیستم ویکی براساس تایید چندین کاربر هست و همین جدولی که شما گذاشتید اگر توسط چند کاربر به صورت متوالی زیر سوال بره حذف خواهدشد.
اگر خیلی هم به ویکی پدیا معتقدید با یک سرچ در خصوص الهلال حتما نام دو جامی که درمسابقات جام در جام یا AFC CUP آن زمان گرفته رو خواهید دید.
کامل و بی نقص معنای دقیقی داره که ویکی به اون نمیتونه پایبند باشه.

یادتون هست برنامه 90 ؟

عزیزم زیاد خودتو ناراحت نکن ، همون پاسخ بالا درباره شما هم صدق میکنه.

برادر ... اینجوری که حساب میکنی نیست ...
پس اینجوری تیمی که 10 بار قهرمان جام در جام شده باشه از همه پر افتخار تره ؟
جام در جام در حد جام اصلی نیست ....
در ضمن المپیک هم همین جوری حساب میشه دیگه ... طلا نقره و بعد برنز ...

متاسفانه شما دوستان استقلالی فقط میخواین یه چیزی گفته باشید که جوابی داده باشید . کجا من گفتم تیمی که 10 بار قهرمان جام در جام هست از همه پر افتخارتره ؟
اتفاقا دقیقا با این حرفتون درباره المپیک زدید توی هدف . صحبت من این بود که این جدول استقلال رو توی مرتبه یک با الهلال قرار داده ، در حالیکه الهلال 2 بار قهرمان جام در جام شده و دو بار هم قهرمان سوپرکاپ آسیا ، البته اگر 2 بار قهرمانی جام باشگاههای آسیا رو هم اضافه کنیم متاسفانه پرافتخارترین تیم آسیا تیمی نیست جز الهلال که بعضا بعضی دوستان آبی دوست به این قضیه توجه ندارند.
شاد و پیروز باشید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
متاسفانه شما دوستان استقلالی فقط میخواین یه چیزی گفته باشید که جوابی داده باشید . کجا من گفتم تیمی که 10 بار قهرمان جام در جام هست از همه پر افتخارتره ؟
اتفاقا دقیقا با این حرفتون درباره المپیک زدید توی هدف . صحبت من این بود که این جدول استقلال رو توی مرتبه یک با الهلال قرار داده ، در حالیکه الهلال 2 بار قهرمان جام در جام شده و دو بار هم قهرمان سوپرکاپ آسیا ، البته اگر 2 بار قهرمانی جام باشگاههای آسیا رو هم اضافه کنیم متاسفانه پرافتخارترین تیم آسیا تیمی نیست جز الهلال که بعضا بعضی دوستان آبی دوست به این قضیه توجه ندارند.
شاد و پیروز باشید

من کلا این رو قبول ندارم !!
چون ارزش مقام سوم جام باشگاه ها بالاتر از سوپر کاپ و جام در جام هست ...
جام هایی که دیگه برگزار نمیشه ... ( یا اگر میشه من نمیدونم ... ) یعنی از ایران الان تیمی در جام در جام هست ؟
در نتیجه چنین جامی که پایان یافته ارزش واسه سنجیدن نداره ... ( فکر کنم الان واسه تیم های درجه 3و4 آسیا هست ... )
مثلا این سوپر کاپ !! الا همین تیم الشارجه که ضعیفترن تیم هست با تیم اول جام در جام بازیکنه چی میشه ؟ :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من کلا این رو قبول ندارم !!
چون ارزش مقام سوم جام باشگاه ها بالاتر از سوپر کاپ و جام در جام هست ...
جام هایی که دیگه برگزار نمیشه ... ( یا اگر میشه من نمیدونم ... ) یعنی از ایران الان تیمی در جام در جام هست ؟
در نتیجه چنین جامی که پایان یافته ارزش واسه سنجیدن نداره ... ( فکر کنم الان واسه تیم های درجه 3و4 آسیا هست ... )
مثلا این سوپر کاپ !! الا همین تیم الشارجه که ضعیفترن تیم هست با تیم اول جام در جام بازیکنه چی میشه ؟ :D

یعنی الان تیمهایی که در گذشته جام در جام اروپا رو بردن ، قهرمانیشون هیچ ارزشی نداره ؟:D
پس امثال بایرن مونیخ و میلان و ..... همه بیکار هستن جامی که پایان یافته (به قول شما) توی افتخاراتشون میارن؟
الله اعلم :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یعنی الان تیمهایی که در گذشته جام در جام اروپا رو بردن ، قهرمانیشون هیچ ارزشی نداره ؟:D
پس امثال بایرن مونیخ و میلان و ..... همه بیکار هستن جامی که پایان یافته (به قول شما) توی افتخاراتشون میارن؟
الله اعلم :happy:

من گفتم هیچ ارزش نداره ؟
من گفتم ارزش در رده های خیلی پایین تری هست !!
در همون اروپا رقابتی که بین 4 این اوب هر لیگ برگزار میشه ارزشش بیشتر هست یا رقابتی که بین چند تیم پایین تر از 4 تا ...
به هر حال باید پذیرفت تیمی نیست در آسیا که 2 بار قهرمان 2بار نایب قهرمان و 2 بار سوم اسیا شده باشه ...
این رو که قبول دارید !!
حالابله کسانی هم هستند که جام های دیگری رو پیروز شدند ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حالا به اون 6 تایی که خوردید هم افتخار میکنید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا