بشین ببینیم بابا . اون قرص های آلزایمر رو که دادم بچه ها واست فرستادن رو بخور . دوباره فراموشی زده به سرت . آخرین باری که یادم میاد کسی نابود شد تو بودی که آواتار فرانچسکو جانت رو فرستادیم ددر لووول
یک نکته :
برای من جالبه بارسایی ها با این همه تبلیغاتی که می کنند به نظر میاد بیشتر فشار رو خودشون هستانگار شما هم یک جورایی بازی را از پیش باخته فرض کردید
![]()
ما قرار امضا بگذاریم عین خیالمون هم نیستشما ها چرا اینقدر حرص می خورید ؟
همچنان خونسردیم. http://************/files/f4akrnhim2s0yiulsra2.gif
مثل شیر ایستاده ایم و چلسی رو نابود میکنیم. اصلا خودش رو با ورزشگاهش و با تمام هوادارانش منفجر و نابود میکنیم!
ما فشار از جایی دیگه بمون میاد ، نه از باخت بارسا !یک نکته :
برای من جالبه بارسایی ها با این همه تبلیغاتی که می کنند به نظر میاد بیشتر فشار رو خودشون هستانگار شما هم یک جورایی بازی را از پیش باخته فرض کردید
![]()
متاسفم كه فرق بين ابراز احساسات و ترس رو نيم فهميد اينا احساس خوشحاليه از برده از پيش دونسته
حسام نگو نگفتي نگو جوون بودم نگو...... يادت باشه اين پست هاتو .هي من هيچي بت نمي گم هي تو....
ما فشار از جایی دیگه بمون میاد ، نه از باخت بارسا !
فشار از اینجا که بعد از باخت چلسی دیگه جرات شرطبندی نداشته باشید !![]()
و البته همین نکات هست که باقی می مونه !![]()
مانرک خدا لعنتت کنه که این بچه های مردم رو اینجوری متوهم کردی !
بلند بگو !!!
بر مانرک و مانرکیان لعنت !
متاسفم كه فرق بين ابراز احساسات و ترس رو نيم فهميد اينا احساس خوشحاليه از برده از پيش دونسته
حسام نگو نگفتي نگو جوون بودم نگو...... يادت باشه اين پست هاتو .هي من هيچي بت نمي گم هي تو....
ما خراب رفاقتیم بهروز جان . حرصی هم که می خوریم بابت همین قضیه ست . من چه طور می تونم اون جملات زشت رو زیر امضای شما نوگلان باغ پی تی بذارم ؟ . آخه ما که آهن نیستیم مرد .
چطوری بازنده؟الان یعنی بهترش کردی ؟
ما مخلصیم داداش ...
اما خوب ما کلا دوست داریم تا ته قضیه رو بریمدیگه از مرگ که بالاتر نیست ... هست ؟
![]()
پدر جهالت بسوزه که ما پیر شدیم و تو عاقل نشدی آخرش . یه خرده هم که میخوایم نصیحتت کنیم تریپ ورمیداری که " وای با احساسات من بازی نکنید "
من ترسم از این هست که خدایی نکرده با اون جمله کدورتی پیش بیاد بین دوستان به خاطر همین میگم این شرط بندی رو بی خیال وگرنه بارسا که پیروز هست . همه هم می دونن
حسام!واقعا پدر جهالت بسوزه ! این جمله بولد شده پایین رو که دیدم به این نتیجه رسیدم !
شما نگران نباش ! کسی ناراحت نمیشه !
من نمیدونم شماها چرا اینقدر حرص میخورید ! ما که به پیروزی تیممون مطمئنیم، ولی شماها هی میگید کنسل کنید شرط بندی رو !
ای بابا ! :دی
میریم که در دو شب طوفانی دوبار حال مانرک رو بگیریم ...
چطوری بازنده؟![]()
ما مخلصیم داداش ...
اما خوب ما کلا دوست داریم تا ته قضیه رو بریمدیگه از مرگ که بالاتر نیست ... هست ؟
![]()
حسام!
آخه حیف تیپ به این قشنگی نیست که طرفدار آرسنال و چلسی شدی؟؟
میریم که در دو شب طوفانی دوبار حال مانرک رو بگیریم ...
دیگه از مرگ که بالاتر نیست ... هست ؟
به ارسنال چه کار داری بی وجود؟! آخه لامصب این تیم دیگه جایی برای زدن براش مونده که داری میزنی؟![]()
هست بهروز جان هست . به خدا قسم هست . به موت قسم هست . به جان حسام هست . والله هست . به پیغمبر هست . ای خدا من خسته شدم از بس هشدار دادم
د بی وجود که اسم خودت رو گذاشتی هوادار ! تو که رو رقیب بستی لامصب ...
You Fool . No Man Can Kill Me
«نزدیک های سیم آخر» :دی کپی رایت بای بهروز :دی
رو رقیب؟ کدوم رقیب؟
.