• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اقا به پیر به پیغمبر اینایی که الان میگم اصلا کل کل نیست . خدا شاهده جمله در شان دوستان نیست . میخواید از یه مدیر کمک بگیرید که جمله رو از توی گروه بخونه براتون . به شدت زشت هست . جمله در تاریخ این کلوب بی سابقه هست . اصلا اگه شما باختید شاید حتی بعضی دوستان بارسایی هم مدتی نیان فروم . بیاید کلآ این شرط روی بی خیال بشیم .

به جان خودم کل کل نبود اینایی که گفتم .

من خیلی سعی کردم بترسم الان .. :p ولی نمیدونم چرا نمیشه ! :rolleyes: آخه معلومه دیگه چلسی ای گفتن .. رئالی گفتن ! اون گاس بزرگه که رو نیمکت ما نشسته نه پپ !!

به همون سادگی که تو شهر خودتون آچمز شدید ! تو شهر خودمون گلباران میشید !! :p

جمله هم که فدای سر دروگبا ، خوشگل ترین فوتبالیست سال ! :blink: چه خیالی یه ! :happy:

جدای از شوخی عجب بازی ای بشه ... هیچ چیز غیر ممکن نیست ، اگه یه گل بارسا بزنه اوضاع خیلی ناجور میشه

تازه ... اگه جمله خیلی بد باشه نفرینتون میکنم !! :(

:D :p :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اقا به پیر به پیغمبر اینایی که الان میگم اصلا کل کل نیست . خدا شاهده جمله در شان دوستان نیست . میخواید از یه مدیر کمک بگیرید که جمله رو از توی گروه بخونه براتون . به شدت زشت هست . جمله در تاریخ این کلوب بی سابقه هست . اصلا اگه شما باختید شاید حتی بعضی دوستان بارسایی هم مدتی نیان فروم . بیاید کلآ این شرط روی بی خیال بشیم .

ما تا آخرش هستیم
tribal2.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

دیگه هرکی خربزه می خوره پا لرزش هم میشینه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تازه ... اگه جمله خیلی بد باشه نفرینتون میکنم

پس همین الان نفرین هات رو بکن که خفن , گیر می افتین این سری :دی

ما تا آخرش هستیم
tribal2.gif

آخرش می افتی رو دست خودم . نکن . تو کلآ امسال خوردی به پیسی ه فوتبالی . بیا و این بار اشتباه نکن . کنار بکش خیال خودت و من رو راحت کن :دی /// ضمنا شرط بندی فردا شبمون هم سر جاش هست :دی

دیگه هرکی خربزه می خوره پا لرزش هم میشینه

بهروز جان . بحث از خربزه فراتر هست :lol:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

begging.gif

ما اینجا نفوذی داریم !
out.gif

من بخونم براشون ؟!
پ ن : http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
begging.gif

ما اینجا نفوذی داریم !
out.gif

من بخونم براشون ؟!
پ ن : http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
خیلی با بازی فاصله نداریم . یه خرده اگه دقت کنی صدای ورزشگاه به گوشت میرسه . جمله هم به سلامتی می خوره زیر امضاشون پس فردا شب /// میگم اگه میتونی یه خرده تو توجیهشون کن که جمله چقدر زشته . من که هر چی میگم اینا می زنن به حساب کل کل . مخصوصا بهروز

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مانرک راست میگه
ببینید کی به شما گفت بعد از بازی پشیمون نشید یه وقت:D

من خیلی سعی کردم بترسم الان .. :p ولی نمیدونم چرا نمیشه ! :rolleyes: آخه معلومه دیگه چلسی ای گفتن .. رئالی گفتن ! اون گاس بزرگه که رو نیمکت ما نشسته نه پپ !!

به همون سادگی که تو شهر خودتون آچمز شدید ! تو شهر خودمون گلباران میشید !! :p

جمله هم که فدای سر دروگبا ، خوشگل ترین فوتبالیست سال ! :blink: چه خیالی یه ! :happy:

جدای از شوخی عجب بازی ای بشه ... هیچ چیز غیر ممکن نیست ، اگه یه گل بارسا بزنه اوضاع خیلی ناجور میشه

تازه ... اگه جمله خیلی بد باشه نفرینتون میکنم !! :(

:D :p :D

فرزاد جان راست میگه جمله یه کمی بیش از حد ضایعه:f34r:

-------------------
دوستان هنوز هم راه بازگشت به سوی گروه برندگان (بارسا) باز است:rolleyes:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخرش می افتی رو دست خودم . نکن . تو کلآ امسال خوردی به پیسی ه فوتبالی . بیا و این بار اشتباه نکن . کنار بکش خیال خودت و من رو راحت کن :دی /// ضمنا شرط بندی فردا شبمون هم سر جاش هست :دی

وقتی سر تمام بازیکنانتون رو یکی یکی بریدیم و یک ملت رو از خونشون سیراب کردیم اون وقت حال شما پرسیدن داره
evilsmile.gif

خیلی با بازی فاصله نداریم . یه خرده اگه دقت کنی صدای ورزشگاه به گوشت میرسه . جمله هم به سلامتی می خوره زیر امضاشون پس فردا شب /// میگم اگه میتونی یه خرده تو توجیهشون کن که جمله چقدر زشته . من که هر چی میگم اینا می زنن به حساب کل کل . مخصوصا بهروز

میگم تو چقدر پر رویی
mornincoffee.gif
پاشو برو خونتون بابا ! همین دو روز پیش بود از فرط خجالت آواتورت رو هم برداشته بدی و رفته بودی خونه آقا شجا
flamingmadf.gif

مانرک راست میگه

مانرک غلط میکنه
swear1.gif

دوستان هنوز هم راه بازگشت به سوی گروه برندگان (بارسا) باز است:rolleyes:

pfft2.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

آخه واسه ما اصلا جمله مهم نیست ... چون بارسا که برنده نمیشه ... :D

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

جمله خیلی زشته !
kh.gif

توجیه شدید ؟!
nerdylaff.gif

//
جدی : این بار اگه ببازید کلا میرید زیر علامت سوال !
1041.gif

اگه باختید شاید ما هم رومون نشد بیایم پی.تی امضاتون رو ببینیم !!!
129fs2705461.gif

دقت داشته باشید که حق گذاشتن اون جمله (مبلغ شرطبندی) رو هم ندارید !:D
در کل با همه این تفاسیر حق دارید سر حرفتون بمونید و مقاومت کنید !
loudlaff.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دقت داشته باشید که حق گذاشتن اون جمله (مبلغ شرطبندی) رو هم ندارید !:D
در کل با همه این تفاسیر حق دارید سر حرفتون بمونید و مقاومت کنید !
loudlaff.gif

و البته دقت داشته باشید که این دقیقا برای خود شما هم صدق میکنه !

خبری از مبلغ شرط بندی نیست !!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خونشون رو میریزیم بهروز خان. شک نکن کلا :cool:

###########

آقا فرزاد یه سری به گروه بزن.

ما که کلا تا آخرش میریم ... دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ... :D

ولی خیلی هم احساسی عمل نکنید ...

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
نه من نمیتونم!

جون شما اصلا نمیشه!

آخه من چجوری روم شه 4شنبه شب به امضاتون نگاه کنم...تو روی خودتون چجوری نگاه کنم!!!!
با چه رویی بگم ما این امضا رو درست کردیم
تروخدا بیاید بی خیال شید و به ما بپیوندید!:دی

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه من نمیتونم!

جون شما اصلا نمیشه!

آخه من چجوری روم شه 4شنبه شب به امضاتون نگاه کنم...تو روی خودتون چجوری نگاه کنم!!!!
با چه رویی بگم ما این امضا رو درست کردیم
تروخدا بیاید بی خیال شید و به ما بپیوندید!:دی

ای ول ... :D:D:D

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
وقتی سر تمام بازیکنانتون رو یکی یکی بریدیم و یک ملت رو از خونشون سیراب کردیم اون وقت حال شما پرسیدن داره

بشین ببینیم بابا . اون قرص های آلزایمر رو که دادم بچه ها واست فرستادن رو بخور . دوباره فراموشی زده به سرت . آخرین باری که یادم میاد کسی نابود شد تو بودی که آواتار فرانچسکو جانت رو فرستادیم ددر لووول

میگم تو چقدر پر رویی پاشو برو خونتون بابا ! همین دو روز پیش بود از فرط خجالت آواتورت رو هم برداشته بدی و رفته بودی خونه آقا شجا

اتفاقا اقا شجا انسان با معرفت و شیر پاک خورده ای هست . فقط با بازندها مشکل داره که خب توی این بخش فراوون هست شکر خدا لووول

تا وقت هست بکش کنار . خودت میدونی که من صلاحت رو می خوام و بس

جدی : این بار اگه ببازید کلا میرید زیر علامت سوال

همون جمله ی مهسا توی گروه که با اجازه ش من میذارم اینجا :

میگم مگه اینکه خدا به آبروی اینا رحم کنه ما ببازیم....!:دی

یا خدا دیگه چقدر باید هشدار بدیم :(

بالا