• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
داداش کلا شما خیلی جدی گرفتی ! مهم همین دورهم بودنه :دی

من نزاشتن اون مبلغ شرط بندی رو موافقم، ولی بقیش رو نه. یکی دوست نداره بقیه امضاش رو برداره !

مهم اون جمله ای هست که برنده میده و بازنده هم میزاره ! حالا مبلغ شرط بندی نمیزاریم.

سلام دوستان

منم با حسام موافقم اما با نگذاشتن مبلغ شرط بندی به شدت مخالف:D
سری قبل خیلی بد بود دی:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
organisten.gif
حالا نوبت جمله اختصالصي هاست
خب حالا واسه اين ماه كه خيلي دوسش دارم جمله رو ميذارم براي بازي فينال با رضا 3 تايي
الان دلم سوخت واستون ولي اون موقع ديگه بخششي در كار نيست ها
145fs780093.gif
به قول شاعر که میفرماید : زرشک ! :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

با اجازه دوستان

به نظر من اول باید ببینیم هدف اکثریت دوستانی که میان واسه شرط بندی حال گیری و درب و داغون کردن ! طرف بازندس و اینکه از هر کاری مضایقه نکنن تا طرف 3 روز خونه نشین بشه !! یا اینکه یه کری و شوخی و خنده دوستانه با هم داشته باشن و یه جمله طنز حتی المقدور فوتبالی تا هرکی هم احیانا ببینه بفهمه طرف تو شرط بندی فوتبالی باخته

خب .. حالا شما کدومو میپسندید ؟؟ من که دومی رو ! :happy:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
داداش کلا شما خیلی جدی گرفتی ! مهم همین دورهم بودنه :دی

من نزاشتن اون مبلغ شرط بندی رو موافقم، ولی بقیش رو نه. یکی دوست نداره بقیه امضاش رو برداره !

مهم اون جمله ای هست که برنده میده و بازنده هم میزاره ! حالا مبلغ شرط بندی نمیزاریم.

من مخالفم ....
به هر حال خیلی ها هستند که امضاشون مهم هست ... این هم بخشی از اون امضاست .
شخصا امضام رو تحت هیچ شرایطی حذف نمی کنم .

پس این دیگه چه شرط بستنی داره!

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
شرمنده پا برهنه میام وسط!!
شرط بندی فینال شروع شده؟؟؟!!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آقایون از این به بعد که امضا رو مشخص می کنید توش عکس گل و سنبل هم بکشید و حتی المقدور از جمله های محبت آمیز و زیبا استفاده کنید !!!
rose.gif

قرار نیست که هر کی باخته با امضاش حال کنه ، قراره یکم بره زیر فشار تا طرف برنده یکم بخنده !
البته با اینکه نباید طرف رو خونه نشین کنیم و زد حال اساسی بهش بزنیم موافقم !
//
ari_gholi : بازی فینال ، بارسا-منچستر

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام و درود

با اجازه دوستان

به نظر من اول باید ببینیم هدف اکثریت دوستانی که میان واسه شرط بندی حال گیری و درب و داغون کردن ! طرف بازندس و اینکه از هر کاری مضایقه نکنن تا طرف 3 روز خونه نشین بشه !! یا اینکه یه کری و شوخی و خنده دوستانه با هم داشته باشن و یه جمله طنز حتی المقدور فوتبالی تا هرکی هم احیانا ببینه بفهمه طرف تو شرط بندی فوتبالی باخته

خب .. حالا شما کدومو میپسندید ؟؟ من که دومی رو ! :happy:

فرزاد جان کاملا با حرفاتون موافقم . بحث پسندیدن من یا شما نیست ، اینجا تالار فوتبال هست و به نظر من شرط بندی باید در این زمینه جا داشته باشه . یک سری دوستان جدیدا روند شرط بندی ها رو دارن به یک سمت و سوی جدید می کشند که مناسب تالار فوتبال نیست .
نظر من اینه که مبلغ شرط بندی از اولین سری شرط بندیها در امضا میومد و الان هم خیلی موافق داره .
دوم اینکه جملات باید حتی المقدور فوتبالی باشه .

نهایتا مانرک باید به عنوان استارتر نظر نهایی اش رو بده ، اونوقت دوستانی که دوست دارند در شرط بندی می مونند اونها هم که نه از شرط بندی خارج میشن . موفق و پیروز باشید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پس این دیگه چه شرط بستنی داره!

سلام عطای عزیز . در مورد این تاپیک از اولش قرار بود که یه جایی باشه برای دور هم بودن بچه های بخش و کل کل . البته نه اینکه اینجا بشه کافی شاپ و بیایم یه شرطی بزنیم و کلی هم چت کنیم و یه مبلغ شرط بندی بی دردانه بذاریم و بعد از چند روز هم روز از نو روزی از نو . خواستیم که مبلغ شرط بندی ضایع باشه که طرف بازنده تحت فشار قرار بگیره که خب به مرور زمان این هدف محقق شد . یعنی مبلغ ها به یه سمتی رفت که هر کسی دیگه جرات نمی کنه ببنده توی این تاپیک . در مورد اون حرفی که می زنی که کلمات " مبلغ شرط بندی" رو از امضا وردارن هم من کامل موافقم اما در مورد برداشتن کل امضا باید بگم اصلا هدف تاپیک هم همینه . کل امضا باید برداشته بشه . در واقع کسی که میبازه کل امضاش در اختیار برنده قرار میگیره اما خب در این مورد دستمون بسته ست چون یکی با امضاش داره بیزینس میکنه و موارد دیگه .

در مجموع فکر می کنم با همین ترتیبی که داریم پیش میریم هم , جملات اونقدر ضایع هست که اون بازدارندگی مورد نظر رو داشته باشه یعنی : کلآ همه فهمیدن که خیلی هم نمیشه شرط بندی ها رو به شوخی برگزار کرد

الان من یه طومار نوشتم در حالیکه فکر می کنم نتونستم همه ی مطالب رو بگم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
با اين تفاسير بنده رسما از اين شرطبندي كناره گيري مي كنم جو تاپيك برام سنگين شده جديدا
با اجازه
پ.ن: احتمالا بازي هاي اينده هم شرط نمي بندم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با اين تفاسير بنده رسما از اين شرطبندي كناره گيري مي كنم جو تاپيك برام سنگين شده جديدا
با اجازه

خدایی الان چه ربطی داشت؟ باز جو زده شدی؟ دوستمون یه سوال پرسیدن که خب منم جواب دادم . پست منو خوندی؟ به کجاش اعتراض داری؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بنده بعنوان یک پیشکسوت باید عرض کنم ! :

مثل هستی من هم با این تفاسیر میکشم کنار !

اینکه جملات فوتبالی باشه کلا جالب نیست ! حال نمیده ! ارزش نداره اینهمه کل کل میکنیم، آخرش بزاریم حداکثر مثلا x سروره y ه !

من هم مخالفم. کلا اگه اینجوری باشه من هم نیستم ! جدیدا هم کمی اون راحتیه از بین رفته اینجا نمیدونم چرا ! مثل قبل همه راحت نیستیم !

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
با اجازه
چه جالب ،
منم خواستم مشابه همین جملات رو بگم که دیدم زودتر از من هستی گفت !
قرار نیست اینجا به زور بیایم شرطبندی کنیم و قانون و بحث و ... داشته باشیم ، از اون طرف بیایم بگیم جو اینجا داره خراب میشه و امضا باید مطابق قسمت فوتبال باشه .
جمله شرطبندی اصلا ربطی به بازی نداره ، بستگی به برنده داره ، می تونه راجع به فوتبال هم باشه
بچه های 7 ساله نیستیم که بخوایم خاله بازی کنیم !!
منم موافقم جمله باید حدی داشته باشه ولی اصلا این موضوع ها که پیش میاد آدم رو دلسرد می کنه .
همون چند تذکر دوستانه ای که بعضی ها دادن کافی بود .
لازم به طومار نوشتن نیست (کلمه طومار رو که گفتم منظورم با مانرک نیست ، اتفاقا کاملا با حرفای مانرک موافقم)
کلوب شرطبندی رو هم رو واگذار می کنم به یکی از اعضاش .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آخه من کجا گفتم "جمله باید فوتبالی باشه" ؟!

در مجموع فکر می کنم با همین ترتیبی که داریم پیش میریم هم , جملات اونقدر ضایع هست که اون بازدارندگی مورد نظر رو داشته باشه یعنی : کلآ همه فهمیدن که خیلی هم نمیشه شرط بندی ها رو به شوخی برگزار کرد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخه من کجا گفتم "جمله باید فوتبالی باشه" ؟!

حالا کلی گفتیم فکرش رو هم نکنی یه وقت !

من پیشنهاد میکنم دوستان بیخیال بشن !

در جمع بندی هم به این نتیجه رسیدیم که جملات میتونه مثل گذشته ضایع باشه ! مبلغ شرط بندی نداریم ! بازنده میتونه امضای قبلیش رو هم داشته باشه، ولی حق نداره مبلغ شرط بندی رو مثلا در اسپویلر بزاره ! میبلغ شرط بندی باید واضح در جمله بازنده قرار میگیره ! بقیش به عهده خودش هست !

همگی صلوات محمدی ختم کنن !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت دوستان
من فکر می کنم استارتر تاپیک هم با صحبتهای اکثر دوستان موافقند مبنی بر آزاد بودن جملات البته با یک حدی ( که مشخص نیست این حد چگونه تعیین میشه)
اگر اینجا صحبتی کردم به عنوان یک عضوی که در چندین شرط بندی شرکت کرده بودم صحبت کردم و تنها مانند دیگران دارای یک حق رای هستم . همونطور که یکی از دوستان فکر می کنند اینجا اگر جملات فوتبالی باشه محیط خاله بازی میشه من هم نظر خودم رو گفتم که چه بهتر که جملات فوتبالی باشند . نهایتا با توجه به تنها یک رای در این تاپیک بنده از حضور در شرط بندی عذرخواهی می کنم .
پ.ن: من نمیدونم منظور هستی موافقت با بعضی دوستان در مقابل صحبت من بود یا بالعکس . به هر حال خیلی سریع صحبت ایشان به مصادره رفت . ;)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام مجدد خدمت دوستان
من فکر می کنم استارتر تاپیک هم با صحبتهای اکثر دوستان موافقند مبنی بر آزاد بودن جملات البته با یک حدی ( که مشخص نیست این حد چگونه تعیین میشه)
اگر اینجا صحبتی کردم به عنوان یک عضوی که در چندین شرط بندی شرکت کرده بودم صحبت کردم و تنها مانند دیگران دارای یک حق رای هستم . همونطور که یکی از دوستان فکر می کنند اینجا اگر جملات فوتبالی باشه محیط خاله بازی میشه من هم نظر خودم رو گفتم که چه بهتر که جملات فوتبالی باشند . نهایتا با توجه به تنها یک رای در این تاپیک بنده از حضور در شرط بندی عذرخواهی می کنم .
پ.ن: من نمیدونم منظور هستی موافقت با بعضی دوستان در مقابل صحبت من بود یا بالعکس . به هر حال خیلی سریع صحبت ایشان به مصادره رفت . ;)
آقا ساسان کلآ قضیه خیلی دیگه داره جدی میشه . اینجوری ها هم نیستا . قبلا هم جملات فقط فوتبالی نبود . اصلا به نظر من امکان ه منطقی ای وجود نداره که جملات همیشه فوتبالی باشه چون خیلی ها فقط برای استرس شرط هست که میان جلو . یعنی اصولا هوادار تیم خاصی نیستن . به هر حال منم یه رای داشتم که گفتم . در نهایت ما هم تابع نظر دوستان هستیم . امیدوارم اصل دوستی هیچوقت و تحت هیچ شرایطی فراموش نشه و اینکه بعضی اوقات جمله یه خرده بده رو کسی حمل بر خصومت خدای ناکرده نکنه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام مجدد خدمت دوستان
به هر حال من با صحبت های آقای مدیر موافقم ...
شما اینجا دارید روی تیم های فوتبال شرط بندی می کنید دلیلی نداره مبلغ ( جمله ) شرط بندی از دنیای دیگر با موضوعات دیگر باشه .
من فکر می کنم هیچ طرفداری نمیشه جز با جمله ای راجب تیمش تحت فشار گذاشت .

مثلا همین جمله قبلی ؛ من فکر نمی کنم کسی تحت فشار خاصی گرفته باشه , همه هم قبول کردند و گذاشتند و داشتن زندگیشون رو می کردند ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا ساسان کلآ قضیه خیلی دیگه داره جدی میشه . اینجوری ها هم نیستا . قبلا هم جملات فقط فوتبالی نبود . اصلا به نظر من امکان ه منطقی ای وجود نداره که جملات همیشه فوتبالی باشه چون خیلی ها فقط برای استرس شرط هست که میان جلو . یعنی اصولا هوادار تیم خاصی نیستن . به هر حال منم یه رای داشتم که گفتم . در نهایت ما هم تابع نظر دوستان هستیم . امیدوارم اصل دوستی هیچوقت و تحت هیچ شرایطی فراموش نشه و اینکه بعضی اوقات جمله یه خرده بده رو کسی حمل بر خصومت خدای ناکرده نکنه

مانرک جان من اگر صحبتی کردم از دید شخصیم بود . از کسی هم دلخور نیستم . هیچ جا هم نگفتم جمله فقط فوتبالی باشه ، اگر پست منو بخونی قبلش یک حتی المقدور گذاشته بودم ، ولی اینکه اینجا فضا فضای فوتبالی هست و توی جملات اخیر هیچ چیزی از فوتبال نمی بینیم چندان به نظر من خوشایند نیست . موفق باشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

جالبه .. بعضی از دوستان هر جمله رو که مخالفت با افکارشون باشه بیانیه ؟! قلمداد میکنن بعد خودشون به راحتی اظهار نظر بقیه رو با الفاظ تمسخر آمیز مقایسه میکنن

من حرفم رو خیلی ساده و راحت گفتم من به شخصه دوست دارم "شوخی " کنیم و به همه خوش بگذره تا اینکه
(ببخشید اینجوری میگم ) پوز زنی کنیم و تا اونجا که از دستمون بر میاد حال طرف مقابل رو بگیریم

به قول ساسان عزیز من هم از یک حق رای خودم استفاده کردم و نظر خودمو گفتم کسی رو هم مسخره نکردم .. شایدم واقعا تو این یکساله خاله بازی میکردیم !!! و خودمون خبر نداشتیم ؟!

برای من لذتی نداره ( چه خودم بازنده باشم چه برنده ) 3 روز امضائی رو حمل کنیم دال بر افزایش گازهای معده !! میگم شایدم قشنگیش به همین باشه !! و من جنبه ش رو ندارم ؟! :)

نمیگم جمله باید چلسی خیلی بده !! یا خاک تو سر ... باشه !!! ولی یه حد و مرزی هم باید داشته باشه .. چه لذتی به برنده میده که بازنده 3 روز در انظار ظاهر نشه ؟!!

خلاصه من هم اینجوریش نیستم .. چون مطمئنم مشکل ایجاد میشه .. امروز من یه جمله اینجوری میذارم وجودم میشه پر از حرص که دفعه بعد یه جمله ای 100 درجه بدتر ردیف کنم که " دلم خنک شه " و ... به نظرم لذتی نداره :)

مخلص ..

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ساسان جان مارنك حسام فرزاد و ديگر دوستان
اصلا بحث من ربطي به حرفهاي ساسان عزيز يا مانرك جونم نداره
مي دونيد من قبلا توي اين تاپيك خيلي راحت بودم تو پي تي جايي نبود پست بزنم بعد از اشتراك ولي اين تاپيك ميومدم سر ميزدم .داداشاي گلم يادشونه+مارنك و رضا
ولي الان اصلا اين تاپيك و دنبال كردنش بهم انرژي نميده جوش اذيتم ميكنه نمي دونم چه جوري بگم 1 جوري شده ولي راحت نيستم مثل قبل
اصلا هم بحث سر جمله نيست سر اون رفاقت ها و ايناست و آرامش و راحتي
والاسلام

Last edited:
بالا