سلام و درود
جالبه .. بعضی از دوستان هر جمله رو که مخالفت با افکارشون باشه بیانیه ؟! قلمداد میکنن بعد خودشون به راحتی اظهار نظر بقیه رو با الفاظ تمسخر آمیز مقایسه میکنن
من حرفم رو خیلی ساده و راحت گفتم من به شخصه دوست دارم "شوخی " کنیم و به همه خوش بگذره تا اینکه
(ببخشید اینجوری میگم ) پوز زنی کنیم و تا اونجا که از دستمون بر میاد حال طرف مقابل رو بگیریم
به قول ساسان عزیز من هم از یک حق رای خودم استفاده کردم و نظر خودمو گفتم کسی رو هم مسخره نکردم .. شایدم واقعا تو این یکساله خاله بازی میکردیم !!! و خودمون خبر نداشتیم ؟!
برای من لذتی نداره ( چه خودم بازنده باشم چه برنده ) 3 روز امضائی رو حمل کنیم دال بر افزایش گازهای معده !! میگم شایدم قشنگیش به همین باشه !! و من جنبه ش رو ندارم ؟!
نمیگم جمله باید چلسی خیلی بده !! یا خاک تو سر ... باشه !!! ولی یه حد و مرزی هم باید داشته باشه .. چه لذتی به برنده میده که بازنده 3 روز در انظار ظاهر نشه ؟!!
خلاصه من هم اینجوریش نیستم .. چون مطمئنم مشکل ایجاد میشه .. امروز من یه جمله اینجوری میذارم وجودم میشه پر از حرص که دفعه بعد یه جمله ای 100 درجه بدتر ردیف کنم که " دلم خنک شه " و ... به نظرم لذتی نداره
مخلص ..