• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد وسترن ساتا 160 با گارانتي سازگار ارقام سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
فروش اين هارد منتفي شده است
علت اين که گذاشتم اين بود که قبل از عيد من گذاشتم و چند تا مشتري داشت و چون به ايام عيد خورد و ديگه فروش به دوستاني که قول صد در صد داده بودم کنسل شد چون يکي دو ماهي هم گارانتي داره گفتم زودتر بزارم که دوستان بهتر ازش استفاده کنند
اين تاپيک رو زدم که خريدارهاي احتمالي يه وقت دلخور نشند و يکي دو روز شانس خريدش رو بهشون دادم ولي ديدم دوستان هارد تهيه کردند و نيازي ندارند و ما هم بد قول نشديم به هر حال فروش اين هارد به طور کل منتفي شده است

سلام
قبل از عيد قصد فروش داشتم که به ايام عيد موکول شد
الان مي خواهم بفروشم هارد خيلي خوبي هست ديگه وسترن رو مي شناسيد ديگه بهترين هست اش توي هارد
اين هم تاپيک قبلي اش

http://forum.persiantools.com/t121836.html

هارد 160 ساتا وسترن هست و گارانتي تا 23-07-2009 و گارانتي S.C.E که همون سازگار ارقام هست و روي هارد برچست خورده و روي پيچ هارد هم الان نيگاه کردم برچسب خورده خيالتون راحت هيچ مشکلي نداره

2009-03-12_0921.jpg

پيشنهاد بدهيد با هزينه پستي چقدر بر مي داريد
من شيراز هستم و اينجا هم تا بحال دو تا مين بورد فروختم و دوستان ضمانت مي کنند خيالتون راحت از لحاظ واريز وجه و ...

Last edited:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دوستاني که پيش از عيد قول فروش بهشون دادم در اولويت هستند مگه اينکه قيمت بالاتري پيشنهاد بشه

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکسی که شما گزاشتی مال هارد ساتا نیست چون کابل برق ساتا این شکلی نیست

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
عکسی که شما گزاشتی مال هارد ساتا نیست چون کابل برق ساتا این شکلی نیست

جالبه اين هارد هم برق ساتا داره هم کابل برقي که مشاهده مي کنيد
اين از خصوصيات و نقاط قوت اين هارد هست که روي سيستم هايي که خروجي برق ساتا نداشته باشند هم مي شه استفاده کرد
اين هم تصوير که الان گرفتم روي تصوير کليک کنيد که واضح تر نمايش داده بشه

2009-05-12_1807.jpg

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من ضروری به یه هارد 160 لازم دارم
پیشنهاد من 28 تومن

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
من ضروری به یه هارد 160 لازم دارم
پیشنهاد من 28 تومن

درود
جناب TehranNet تا الان بهترين پيشنهاد رو داشتند
من صبح دارم مي رم پست اگه تا ساعت 10 صبح واريز کنيد همين صبح از پست مرکزي شيراز ارسال مي کنم که يک روزه يا فوق فوق اش دو روزه تهران با بسته بندي ضد ضربه تحويل بگيريد

دوستي که قبل از عيد بهشون قول دادم هم در اولويت هستند در صورتي که پيشنهادشون از 28 تومن بالاتر باشه
با تشکر

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
دوستي که قبل از عيد بهشون قول دادم هم در اولويت هستند در صورتي که پيشنهادشون از 28 تومن بالاتر باشه
این چجور اولویتی است؟
اگه پیشنهادش بالاتر از 28 باشه معلومه که به اون میدی اگه هم کس دیگه باز از اون بالاتر بگه به اون

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
این چجور اولویتی است؟
اگه پیشنهادش بالاتر از 28 باشه معلومه که به اون میدی اگه هم کس دیگه باز از اون بالاتر بگه به اون

نه متوجه منظورم نشديد
ايشون قبل از عيد 27 خريداري کردند درست و بيشتر براشون مقدور نبود
حالا من هم مي گم تا اين قيمت يا برابر اين قيمت يعني 27 تومن هم باز هارد مال ايشون هست
حالا که يک نفر 28 تومن خواسته که خوب مسلماً ايشون در اولويت هستند
حالا اگه قصد خريد 28 تومن رو داشته باشند بايد بيشتر از اين پيشنهاد بدهند چون اخرين پيشنهاد رو جناب TehranNet ارسال کردند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من هارد مورد نیاز خودمو تهیه کردم
از شرکت در این تاپیک انصراف میدم

ممنون

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
فعلا اين دوستان همگي منصرف شدند و ديگه شرمنده از فروش به کساني که منصرف شدن معذورم
اگه مشتري هست اش که يا علي اگه نيست تا بزارم براي وارث

Last edited:

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
....... ادیت شد :blink::D

Last edited:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دوست عزیز شما یک جوری حرف میزنی انگار من سادیسم دارم عرض کردم یک ساتا 300 رو خریدم 40 برای همین دیگه این هارد شما به کارم نمیاد چند بار هم معذرت خواهی کردم ولی متاسفانه شما بیخودی داری ار کاه کوه میسازی .

سلام
بنده جسارت نکردم به شما يا ساير دوستان شما ببين من اگه حرف نامربوطي زدم هارد مجاني مال شما
عرض کردم دوستاني که انصراف دادند از فروش به اين دوستان معذوريم همين حرف بدي زدم شما بفرمائيد شايد خودم خبر ندارم من ديگه نيومدم بگم که شما يا ديگر دوستان توي پيغام خصوصي چيکار کرديد فقط در يک جمله گفتم از فروش به اين دوستان معذوريم نگفتم که شما کار بدي کرديد و يا ساير دوستان
آخه اين دوستمون هم از قبل از عيد تا الان مي خواستند ديشب هم اعلام کردند ولي نمي دونم چي شد يک شبه انصراف دادند خوب من هم نظرم رو عرض کردم که ديگه يه وقت به اميد خريد اين هارد نباشند که اگه مشتري ديگه اي داشت که خوب چه بهتر نداشتم هارد رو مي زارم براي وارث
اسامي دوستان رو حذف کردم که شما هم آزرده خاطر نشيد

Last edited:

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
امیدوارم هرچه زودتر هاردتون با قیمت مناسب فروش بره بنده هم پستم رو ادیت کردم موفق باشید .:cool:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوست عزيز من كه عذر خواهي كردم ،البته من اصلا قصد مزاحمت نداشتم واقعا قصد خريد داشتم اما ديدم كه يكي ديگه از دوستان مي خواد من هم رفتم يه هارد به صورت امانت گرفتم انداختم رو سيستم تا فقط ويندوز بالا بياد...
بازم معذرت...

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
نه مسئله اي نيست ديگه پيش مي ياد

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
من ديگه نمي رسم به اين تاپيک سر بزنم اگه کسي هست تا امشب جمعه شب 25 ارديبهشت فروشنده ام و بعد انصراف از فروش

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
فروش اين هارد منتفي شده است
علت اين که گذاشتم اين بود که قبل از عيد من گذاشتم و چند تا مشتري داشت و چون به ايام عيد خورد و ديگه فروش به دوستاني که قول صد در صد داده بودم کنسل شد
اين تاپيک رو زدم که خريدارهاي احتمالي يه وقت دلخور نشند و يکي دو روز شانس خريدش رو بهشون دادم ولي ديدم دوستان هارد تهيه کردند و نيازي ندارند و ما هم بد قول نشديم به هر حال فروش اين هارد به طور کل منتفي شده است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا