• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان از توافق نهایی مسئولان اين باشگاه با امير قلعه نويى خبر داد.

محسن پورسینا گفت : با توجه به شرایط به وجود آمده در باشگاه سپاهان در نهایت تصمیم بر این گرفته شد تا با قدرت ، تیم را برای فصل آینده ، آماده حضور در مسابقات کنیم که یکی از این راه ها داشتن کادر فنی ، قوی و منسجم است و بر همین اساس گزینه های شایسته ای را در دستور کار قرار دادیم که در نهایت با قلعه نویی تمام کردیم .

وی تصریح کرد : روز چهارشنبه مدیر عامل باشگاه سپاهان با امیر قلعه نویی جلسه داشتند که طی آن هر دو طرف برای برقراری تعامل و همکاری علاقه نشان دادند و با این حساب باید گفت حضور سرمربی فعلی استقلالی ها برای فصل آینده در سپاهان قطعی خواهد بود .

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص نحوه همکاری و مدت زمان قرار داد قلعه نویی با این باشگاه افزود : هدف این است قرارداد به صورت طولانی مدت باشد و از الان شرایط کار برای 2 تا 3 سال آینده مهیا شود اما مطمئن باشید در بدترین شرایط این قرارداد یک ساله خواهد بود .

وی در مورد جذب نفرات جدید برای تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد : اگر لازم باشد هر کاری خواهیم کرد تا تیم با آمادگی کامل آماده مسابقات شود اما بعید می دانم به بیش از 3 تا 4 بازیکن نیاز داشته باشیم .

پورسینا در پایان اظهار امیدواری کرد با حضور قلعه نویی در جمع سپاهانی ها این تیم در فصل جاری و رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران قهرمانی را از آن خود کند .

گفتنی است در جلسه مسئولان باشگاه سپاهان با امیر قلعه نویی توافقات نهایی حاصل شده و این مربی بعد از بازی استقلال تهران و الجزیره رسما" با حضور در این باشگاه به اعضای تیم معرفی خواهد شد .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ایول ، ژنرال اومد دیار خودمون!
خدایی تو که طرفدار سپاهانی ، آدرس خونش رو گیر بیار برم دم در خونش ، می خوام واسش کلی گز مغز پسته اعلا ببرم حال کنه :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب حامد جان طرفدارهای سپاهان زیاد شده امسال ...
امیرخان واستون طرفدار هم آورد ... :دی
من که تیم دومم تو لیگ سپاهان شد دیگه :دی

البته هنوز که رسما اعلام نشده ولی 99% ژنرال سرمربی سپاهانه
ژنرال خیلی محبوبه

ایول ، ژنرال اومد دیار خودمون!
خدایی تو که طرفدار سپاهانی ، آدرس خونش رو گیر بیار برم دم در خونش ، می خوام واسش کلی گز مغز پسته اعلا ببرم حال کنه :D

پایه باشی این کارم میکنیم :p

اینم یه پوستر سپاهان به افتخار بچه های اصفهـــــــان : ;)

sepahan-poster-2532.jpg

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
به به من خبر رو الان شنیدم!

تبریک میگم

ولی این قضیه از اول مشکوک بود که از استقلال جدا شد و زرت اومد سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مدافع سپاهان با ارائه چند پيشنهاد جديد از سوي چند تيم ليگ برتري مواجه شده است.
هادي عقيلي در خصوص حضور در يک تيم جديد اظهار داشت: از طرف باشگاه پرسپوليس و يک تيم ديگر با من صحبتهايي شده است، اما فعلاً به آنها پاسخي نداده ام.

فابيو جانو آريو، بازيکن استقلال مذاکراتي را با يکي، دو تيم ليگ برتري آغاز کرده است.
در اين بين باشگاه سپاهان نيز خواهان جذب اين بازيکن شده و شنيده مي شود در صورت پيوستن قلعه نويي به سپاهان جانو آريو نيز به اين تيم منتقل مي شود.

http://www.parsfootball.com/esteghlal/7911.html

Last edited by a moderator:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فابيو جانو آريو، بازيکن استقلال مذاکراتي را با يکي، دو تيم ليگ برتري آغاز کرده است.
در اين بين باشگاه سپاهان نيز خواهان جذب اين بازيکن شده و شنيده مي شود در صورت پيوستن قلعه نويي به سپاهان جانو آريو نيز به اين تيم منتقل مي شود.

http://www.parsfootball.com/esteghlal/7911.html

این دیگه آخره جوک بود .... :D:D
جانواریو 1 سال دیگه قرارداد داره و فقط میتونه بره خارج از ایران اونم با توافق ...
آخه این پارس فوتبال گند زده به اینترنت ...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این دیگه آخره جوک بود .... :D:D
جانواریو 1 سال دیگه قرارداد داره و فقط میتونه بره خارج از ایران اونم با توافق ...
آخه این پارس فوتبال گند زده به اینترنت ...
البته یه بند هم مثل اینکه داره و اونم اینه که اگه بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدند قرارداد لغو میشه!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با پيروزي ‪ ۳‬بر صفر برابر الاتفاق عربستان در آخرين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا، وداع آبرومندانه ي با اين پيكارها داشت.

به گزارش ايرنا، در هفته ششم و پاياني از دور مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا تيم‌هاي سپاهان ايران و الاتفاق عربستان از گروه چهارم در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف يكديگر رفتند.

سپاهان كه در پنج ديدار قبلي خود تنها ‪ ۴‬امتياز كسب كرده بود و از گردونه مسابقات حذف زودهنگامي داشت، بازي زيبا و رواني را در برابر نماينده عربستان به نمايش گذاشت تا با پيروزي به كار خود در مسابقات اين فصل پايان دهد و بيشتر از گذشته حسرت امتيازات از دست رفته را بخورد.

هادي اصغري در دقيقه دوم بازي، با فراري زيبا توپ را در اختيار حسين پاپي قرار داد كه اين بازيكن جوان با ضربه ي دقيق گل اول سپاهان را به ثمر رساند.

در دقيقه ‪ ۵۲‬مهدي جعفرپور توپ را بروي دروازه الاتفاق فرستاد كه هادي اصغري با ضربه سري زيبا زننده گل دوم نماينده ايران لقب گرفت.

در نهايت حميد عزيزاده مدافع جلو كشيده سپاهان كرنر ارسال شده را با يك ضربه سر در دقيقه هشتاد و دوم به گل سوم تبديل كرد.

با اين اوصاف الاتفاق عربستان با وجود باخت سنگين در اين بازي با ‪۱۲‬ امتياز به عنوان تيم نخست گروه چهارم به مرحله يك هشتم نهايي صعود كرد و سپاهان با ‪ ۷‬امتياز از صعود به مرحله حذفي بازماند.

در ديگر بازي اين گروه تيم‌هاي بنيادكار ازبكستان و الشباب امارات در تاشكند به مصاف يكديگر خواهند رفت.

* پس از استغفاي فرهاد كاظمي از سرمربيگري سپاهان در اين بازي بيژن طاهري هدايت طلايي پوشان اصفهان را برعهده داشت، در مسابقات پيشين سپاهان نيز به دليل اينكه كاظمي مدرك درجه‪ A‬مربيگري آسيا را ندارد، بيژن طاهري به عنوان سرمربي به مسوولان برگزاري معرفي شده بود و در نشست‌هاي خبري پيش و بعد از بازي شركت مي‌كرد.

* محسن بنگر مدافع ملي پوش سپاهان كه در ليست بازيكنان ذخيره بود به دليل اختلاف با بيژن طاهري حاضر به نشستن روي نيمكت نشد.

* از اين بازي تنها كمتر از ‪ ۵۰۰‬تماشاگر ديدار مي‌كردند و اشتياق چنداني براي تشويق تيم سپاهان كه فصل خوبي را پشت سر نگذاشت از خود نشان ندادند.

* سعيد آذري مدير عامل باشگاه ذوب آهن با حضور در ورزشگاه فولاد شهر از نزديك بازي تيم شهر خود را تماشا كرد در حالي كه محمد رضا ساكت مدير عامل سپاهان در نيمه دوم خود را به ورزشگاه رساند.

* براي پوشش اين بازي تنها ‪ ۱۱‬خبرنگار حضور داشتند كه ‪ ۵‬تن از آنان خبرنگاران عربستاني بودند.

* پرچم كشورهاي عراق، موزامبيك و مراكش به احترام بازيكنان خارجي سپاهان در ورزشگاه نصب شده بود.

* اسكوربورد ورزشگاه فولاد شهر از دقيقه دهم بازي به كار افتاد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
كاظمى امسال سپاهان را بيچاره كرد / از مديران عامل باشگاهها مى خواهم كه به ايشان تيم ندهند

محسن بنگر قبل از بازى ديروز سپاهان به دليل اختلاف با مربيان ورزشگاه فولاد شهر را ترك كرد تا ليست ۱۸ نفره سپاهان قبل از بازى با جدايى وى ۱۷ نفره شود .
بنگر در ارتباط با اين مسأله گفت: يك روز قبل از بازى يكى از نشريات ورزشى نوشته بود بنگر از سپاهان اخراج شد. وقتى اين مسأله را پيگيرى كردم متوجه شدم طاهرى اين مورد را به آن ها گفته است. قبل از بازى وقتى فهميدم در ارنج اصلى نيستم رختكن را ترك كردم چرا كه مى دانستم ماندنم الان در سپاهان به ضرر اين تيم است. بنگرد ادامه داد: مطمئنم اين مسأله از جايى آب مى خورد. خود طاهرى اظهار كرد كاظمى به ما گفته تو را در تركيب ثابت قرار ندهيم. سوال من اين است كدام تيم بازيكن ملى پوش را در چند بازى پى درپى نيمكت نشين مى كند. متأسفانه از زمانى كه بعضى ها به سپاهان آمده اند اين مسائل حاشيه اى براى ما ايجاد شده است. در اردوى تيم ملى حضور داشتم و اگر مبنا بر ميدان ندادن من بود چرا من را از تهران به اصفهان كشاندند؟ بعد از بازى با پرسپوليس كاظمى گفت: من به بازيكنانى كه نانشان حلال نيست بازى نمى دهم. نكته قابل توجه اين است كه اين مربى بعد از همان روز من را نيمكت نشين كرد.
بنده بازيكنى هستم كه به خاطر تعصبم در سپاهان با تمام مشكلات و مصدوميت ها به ميدان رفتم اما متأسفانه طى اين مدت انگار مورد اتهام هم قرار گرفتم. بنگر در ارتباط با تبعات احتمالى قهرش از سپاهان گفت: من را جريمه هم كنند اشكالى ندارد. اگر جريمه شوم بهتر از اين است كه شخصيتم را خرد كنند. نمى دانم از آن موقع كه بعضى ها به تيم آمدند چطور من بازيكن نيمكت نشين شدم. فقط از اين تعجب مى كنم كه چطور مسئولان باشگاه در اين زمينه دخالت نمى كنند؟ يك بازيكن ملى پوش از ۴ ، ۵ بازى اخير تيمش نيمكت نشين مى شود؟ در كدام تيم اين اتفاقات صورت مى گيرد؟
بنگر در ارتباط با وضعيتش در فصل آينده اظهار داشت، قراردادم با سپاهان به پايان رسيده است و به احتمال از اين تيم جدا مى شوم. از چند تيم پيشنهاد بازى دارم كه البته استقلال و پرسپوليس هم جزو آن ها به حساب مى آيند. براى انتخاب تيم جديدم ابتدا با مربى آن صحبت مى كنم تا طورى نباشد كه در آن تيم هم با وجود ملى پوش بودن نيمكت نشين شوم.
مدافع ملى پوش سپاهان در ادامه افزود: اجازه بدهيد اصلش را بگويم و تأكيد كنم كه مشكل چيست. فرهاد كاظمى از زمان حضورش در سپاهان با من رابطه خوبى نداشت. ۵ سال پيش هم كه به سپاهان آمده بود، گفته بود مرا كنار بگذارند اما ساكت آن وقت به حرف كاظمى گوش نداد وتأكيد كرد كه بنگر به درد ما مى خورد و گذر زمان نشان داد كه حق با ساكت بوده نه كاظمى.
كاظمى امسال سپاهان را بيچاره كرد و از همه مديران عامل باشگاهها مى خواهم كه به ايشان تيم ندهند. ما با كاظمى در آسيا تحقير شديم اما حالا كه رفته ۳ گل مى زنيم؛ آن هم به تيم قدرتمندى نظير الاتفاق.

http://www.hurrahsport.com/News_Item.asp?content_ID=2561

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
کسر 25 درصد از قرارداد سپاهانی‏ها

باشگاه سپاهان اصفهان از کسر 25 درصد از قرارداد بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه به علت ناکامی در مسابقات لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.

به گزارش مهر، بنا به تصمیم هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان تا سقف 25 در صد از قرارداد بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه به دلیل ناکامی در رقابت‌های لیگ برتر و کسب نکردن سهمیه آسیایی در این رقابت‌ها و همچنین به دلیل صعود نکردن از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مرحله حذفی، کسرمی شود.

تیم فوتبال سپاهان در مسابقات هشتمین دوره لیگ برتر به جایگاه چهارم دست یافت و در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی با شکست برابر پرسپولیس، وداع زودهنگامی با آن مسابقات داشت.

زردپوشان اصفهانی همچنین در گروه D مرحله مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا هم نتایج قابل قبولی را کسب نکردند و با کسب جایگاه سوم، از راهیابی به مرحله حذفی آن مسابقات بازماندند.

از سوی دیگر محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه ای از حمایت ساکت از وی به سبب پیروزی مجدد در انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا قدردانی کرد.

در بخشی از این نامه آمده است:" پیام و حمایت صمیمانه جنابعالی به سبب پیروزی اینجانب در انتخابات اخیر AFC مایه دلگرمی، مسرت و خوشنودی بود. مصرانه خواستار تداوم حمایت و همکاری‌های شما در سایر مراحل فعالیت در کنفدراسیون فوتبال آسیا هستم. برای شما و باشگاه بزرگ سپاهان ایران آرزوی بهترین موفقیت ها را دارم."

هواداران سپاهان روز جمعه ازپنج نقطه شهر اصفهان به فولادشهر مي‌روند

مسوول اجرايي كانون هواداران باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت:
هواداران تيم فوتبال سپاهان روز جمعه به منظور تشويق تيم ذوب آهن اصفهان از پنج نقطه شهر اصفهان به ورزشگاه فولادشهر منتقل مي‌شوند.

سعيد رياحي روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: با هماهنگي‌هاي انجام شده با باشگاه ذوب آهن، اين باشگاه زمينه انتقال تماشاگران تيم سپاهان از پنج نقطه شهر اصفهان را به ورزشگاه فولاد شهر فراهم كرده است .

وي افزود: ميدان‌هاي جمهوري اسلامي و احمدآباد، خيابان‌هاي پروين، آل خجند و زينبيه نقاطي هستند كه وسايل اياب و ذهاب تماشاگران مهيا شده است.

مسوول اجرايي كانون هواداران باشگاه فولاد مباركه سپاهان افزود: با قهرماني تيم ذوب آهن در جام حذفي افتخار ديگري براي فوتبال اصفهان به دست مي‌آيد و زمينه حضور دو تيم اصفهاني در ليگ قهرمانان آسيا فراهم مي‌شود از اينرو نتيجه اين ديدار براي ما از اهميت زيادي برخوردار است.

;););)

انشاالله فردا صعود به آسیا رو جشن میگیریم :rolleyes:

Last edited by a moderator:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک تبریک تبریک

رفتیم آسیـــــــــــا
2uge4p4.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
با عقد قراردادي يك ساله،
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد

با عقد قراردادي يك ساله امير قلعه نويي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه مباركه سپاهان انتخاب شد.

به گزارش ايسنا، مرتضي رمضاني مدير پايگاه خبري باشگاه سپاهان با اعلام اين خبر افزود:‌هيات مديره اين باشگاه پس از بررسي ها و مطالعات و مذاكرات لازم امير قلعه نويي سرمربي سابق تيم استقلال تهران را بهترين گزينه براي هدايت طلايي پوشان اصفهان تشخيص داد و طي مذاكراتي كه با وي نهايي شده، با اجماع كامل اعضاي هيات مديره سكان هدايت سپاهان را به اين مربي سپردند. قرارداد وي يك ساله است اما در صورت توافق براي مدت 3 سال قابل تمديد است.

وي گفت: همكاران قلعه نويي در كادر فني تيم فوتبال سپاهان با نظر و تاييد وي در روزهاي آينده مشخص خواهند شد.

رمضاني ادامه داد: هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان مصمم است با حمايت همه جانبه از محمدرضا ساكت و امير قلعه نويي بار ديگر روز‌هاي طلايي سپاهان تكرار شود و هواداران باز هم تيم محبوبشان را بر بام فوتبال ايران و يك مدعي هميشگي قهرماني در آسيا ببينند.

رمضاني همچنين اظهار داشت: قطعا هواداران مان هم از اينكه يك مربي بزرگ با كارنامه‌اي درخشان سكاندار سپاهان شده خوشحالند و اميدوارند كه فولاد مباركه سپاهان بتواند با هدايت امير قلعه نويي همان تيم توفنده موسوم به طوفان زرد آسيا شود. ضمن اين كه در مدتي كه مذاكرات‌مان با قلعه نويي در جريان بود، تعداد كثيري از هواداران به شكل هاي مختلف خشنودي و رضايت خود را از اين انتخاب اعلام كرده بودند.

وي در مورد ليست خريد و مازاد تيم سپاهان در فصل پيش رو اظهار كرد: امير قلعه نويي در مورد ليست مازاد و خريد نظرات خود را به مدير عامل باشگاه سپاهان اعلام مي كند و همه چيز در اين مورد به نظر سرمربي بستگي دارد.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1344139

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خدا
چقدر اینها الکی الکی شناس دارن

:lol::lol::lol::lol:

یه بار گفتم یه باره دیگه هم میگم
تونستیم و چهارم شدیم ... شما اگه عرضه داشتید چهارم می شدید :D

قلعه نوعی هم اومد سپاهان تا روابط سپاهان و پرسپولیس بدتر از قبل بشه :p

ataamini