• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و گفتگو درباره بازار نقل و انتقالات لیگ نهم 88-89

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
امیر قلعه نوعی رسما سرمربی سپاهان شد
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی سابق تیم استقلال تهران امروز رسما به عنوان سرمربی جدید سپاهان انتخاب شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، امیر قلعه نویی که بعد از باخت مقابل الاتحاد عربستان به دلیل مشکل با مدیریت استقلال تهران از این تیم استعفا کرد، با حضور در اصفهان و مذاکره با مسئولان سپاهان رسما هدایت این تیم را بر عهده گرفت.
امیر قلعه نوعی در جریان رقابت های لیگ هشم موفق شد استقلال را قهرمان لیگ برتر کند اما با این حال حاضر نشد سال آینده را نیز در این تیم بماند./158/120

http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=303598

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پورسينا:90% كار تمام شد،‌به زودي قرارداد را امضاء مي كنيم

محسن پورسينا رييس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان از توافق مسئولان اين باشگاه با امير قلعه نويي خبر داد و گفت: تنها مرحله باقي مانده امضاي قرارداد رسمي است كه آن هم به زودي انجام مي شود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران امير قلعه نويي پس از قطع همكاري با باشگاه استقلال با تيم سپاهان وارد مذاكره شد و در روزهاي پاياني هفته گذشته آخرين مراحل مذاكرات با توافق دو طرف به پايان رسيد.
محسن پورسينا در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران گفت:‌جلسه اي بين آقاي قلعه نويي و آقاي ساكت در تهران انجام شد اما بنده به دليل مشغله فراوان در اين جلسه حضور نداشتم. البته به صورت تلفني با آقاي قلعه نويي هم صحبت كردم. دو طرف به توفق نهايي رسيده اند و اين انتقال تقريبا تا حدود 90% به نتيجه رسيده است. تنها مرحله باقيمانده اين است كه قرارداد را رسما امضاء كنيم. البته با توجه به اينكه آقاي قلعه نويي همچنان به باشگاه استقلال تعهد دارند از امضاي قرارداد خودداري كرديم. انشاء الله بعد از بازي آخر تيم استقلال قرارداد را رسما امضاء مي كنيم و آقاي قلعه نويي كار خودشان را شروع مي كنند

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پرویز مظلومي در گفت و گو با ايپنا:
براي حضور در استقلال آمادگي دارم

مظلومي گفت:« پس از استعفاي قلعه نويي مسئولان باشگاه استقلال با من صحبت كردند و من نيز آمادگي خودم را اعلام كردم.»

مظلومي گفت:« پس از استعفاي قلعه نويي مسئولان باشگاه استقلال با من صحبت كردند و من نيز آمادگي خودم را اعلام كردم.» مظلومي سرمربي سابق مس كرمان در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، درباره پيشنهاد استقلال براي مربيگري وي ضمن بيان مطلب فوق گفت:« با قهرماني استقلال كار كردن با اين تيم دشوار شده چراكه هواداران از تيم انتظار دارند اما من در شرايط دشوارتر از اين با استقلال همكاري داشته‌ام.»
وي ادامه داد:« همكاري من با مس كرمان به پايان رسيد و قسمت نبود با اين تيم ادامه دهم. پيشنهادات ديگري هم به غير از استقلال دارم و براي انتخاب گزينه براي سال آينده عجله‌اي ندارم. فعلا استراحت مي‌كنم تا ببينم كدام گزينه بهتر است.»
وي در پايان درباره بازيكناني كه به استقلال اضافه شدند گفت:« بازيكناني كه به استقلال اضافه شدند از جمله بازيكنان خوب فوتبال ايران هستند كه جذب آنها در اين مقطع خوب بوده‌است.»

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
صادقي: با پرسپوليس مذاكره كردم /استقلال را محترمانه كنار گذاشتم

امير حسين صادقي در گفت و گویی درباره شايعه عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: قراردادي با باشگاه پرسپوليس امضا نكردم. اگر قرارداد مي‌بستم همه متوجه مي شدند؛ البته با اين باشگاه صحبت‌ها و مذاكراتي انجام دادم. روز آينده هم به كرمان مي‌روم تا آخرين مذاكره را با باشگاه مس انجام دهم.
وي ادامه داد: يكي از دلايلي كه با پرسپوليس وارد مذاكره شدم اين است كه در يك و سال و نيم گذشته كه از استقلال جدا شدم هيچ تماسي از طرف مسئولان باشگاه نداشتم. فقط هواداران استقلال با من در اين مورد صحبت كردند. كدام يك از مسئولان باشگاه با من تماس گرفتند تا به استقلال برگردم؟ حتي آنهايي كه دم از استقلالي بودن مي‌زدند، در اين چند روز با من تماس گرفتند تا مرا به تيمي ديگر ببرند.

مدافع سابق استقلال در مورد اينكه آيا قلعه نويي خواهان رفتن او به تيم ديگري است گفت: اصلا اينطور نيست. بحث آقاي قلعه نويي جدا است. ايشان استاد من بوده و بحثي در مورد ايشان ندارم. منظور آدم‌هاي ديگري هستند كه دلشان به حال استقلال و هوادارش نمي‌سوزد و فقط به دنبال شهرت هستند نه چيز ديگري. چرا در استقلال مربي و مديرعامل پس از قهرماني اينچنين با هم حرف مي‌زنند.
صادقي تاكيد كرد: پيش بيني مي‌كنم فصل آينده روزگار سختي براي استقلال در پيش خواهد بود و همان اتفاقاتي كه فصل گذشته و در زمان سرمربيگري ناصر حجازي رخ داد بار ديگر در استقلال تكرار شود. تازه آن زمان ما بازيكنان خوبي داشتيم. فصل آينده كه مشخص نيست چه بازيكناني در استقلال حضور خواهند داشت.
وي با اشاره به جناح بندي‌ها در باشگاه استقلال عنوان كرد: هر كس طرفدار شخصي است. آنها طرفدار باشگاه نيستند. نبايد براي آدم‌ها مربي و بازيكن مهم باشد؛ بايد خود باشگاه اهميت داشته باشد.
مدافع فصل گذشته مس در مورد اينكه چه نفراتي در باشگاه اين گونه رفتار مي‌كنند، اظهار داشت: اگر ‌بخواهم صحبت كنم آن موقع سنگ روي سنگ بند نمي‌شود.
صادقي در مورد تيم آينده‌اش گفت: تا پايان فصل نقل و انتقالات زمان زيادي باقي مانده است اما همانگونه كه استقلال من را محترمانه كنار گذاشته من هم اين تيم را محترمانه كنار مي‌گذارم. برخي فقط هواداران را مقابل بازيكن قرار مي‌دهند روز آينده تكليف من با باشگاه مس مشخص مي‌شود اما براي انتخاب نهايي عجله نمي‌كنم زيرا از چند باشگاه پيشنهاد دارم.

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منيعى : اولويت اولم استقلال بود پس تمديد كردم
3:09:00 am - 1388/ 2/ 25 : در تاريخ خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
اندازه فونت :
ميثم منيعى هافبك چپ پاى استقلال كه قراردادش به پايان رسيده دوست دارد فصل آينده هم در اين تيم بازى كند.منيعى در مورد وضعيت فعلى اش گفت: قراردادم به پايان رسيده و از چند تيم هم پيشنهاد دارم اما اولويت اول من استقلال است و مشكلى هم با اين تيم ندارم. به همين خاطر قراردادم را با اين تيم تمديد كردم. وى ادامه داد:اولاً بايد بگويم كه خيلى ها از من در مورد قلعه نويى حرف هاى خيالى مى نوشتند و با صراحت مى گويم كه به اين مربى بى احترامى نكردم. من آن قدر جرات داشتم كه در طول فصل هر وقت از قلعه نويى ناراحت مى شدم خيلى راحت حرف هايم را به او مى زدم.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
آشوبي: توافق من با پرسپوليس شايعه است

فرزاد آشوبي هافبك مس كرمان در مورد خبر پيوستنش به پرسپوليس مي‌گويد: «بعضي از روزنامه‌ها نوشته‌اند كه با اين تيم به توافق رسيده‌ام ولي اين خبر فقط در حد شايعه است.»
آشوبي در گفت‌وگویی، با بيان اين مطلب ادامه مي‌دهد: «تا اين لحظه با هيچ يك از مسئولان پرسپوليس مذاكره نكرده‌ام و پيشنهاد اين باشگاه هم فقط در حد پيغام بوده است. البته خودم رامديون پرسپوليس مي‌دانم و اگر آنها پيشنهاد بدهند به طور حتم بررسي خواهم كرد...»
وي در پاسخ به اين سئوال كه از بين مس و پرسپوليس كدام تيم را انتخاب مي‌كني مي‌گويد:‌ «بايد شرايط هر دو تيم را بررسي كنم ولي من هنوز با هيچ تيمي حرف نزدم و دوست هم ندارم كه زود تصميم بگيرم.»

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"مرفاوي"، "روته مولر" و "مظلومي" گزينه‌هاي استقلال
معرفي کادر فني جديد بعد از بازي با الجزيره

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

کادر فني تيم فوتبال استقلال پس از مسابقه اين تيم مقابل الجزيره امارات معرفي خواهد شد.

به گزارش ايسنا، پس از تکيمل شدن نفرات برگزيده براي کميته فني، مدير تيم، سرمربي، مربيان و همچنين رئيس آکادمي باشگاه استقلال به صورت همزمان اسامي اين نفرات از طريق سايت باشگاه اعلام خواهد شد.

باشگاه استقلال درصدد است براي فصل آينده ترکيبي از مربيان خارجي - داخلي را براي هدايت تيم بزرگسالان استقلال در نظر گيرد.

مراحل مذاکره با گزينه هاي مورد نظر به پايان رسيده است اما اسامي آنها تا پايان رقابت هاي فصل جاري اعلام نخواهد شد.

از غلامحسين مظلومي به عنوان مدير تيم، صمد مرفاوي به عنوان سرمربي و اريش روته مولر به عنوان مربي نام برده مي‌شود.

مذاكرات باشگاه استقلال با اين نفرات صورت گرفته و اگر تغييري در تصميم اين باشگاه ايجاد نشود اسامي آنها پس از بازي با الجزيره اعلام مي‌شود.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
صادقی: در تهران فقط براي پرسپوليس بازي مي‌كنم

اميرحسين صادقي به دليل اظهارات ضد و نقيض در مورد ماندن يا جدايي از مس كرمان، توسط رسانه‌ها متهم به بازارگرمي شده ولي خودش چنين عقيده‌اي ندارد.
صادقي در گفت‌وگویی ، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «اگر مصاحبه نكنم يك جور در موردم حرف مي‌زنند و اگر هم مصاحبه كنم متهم به بازارگرمي مي‌شوم. من فقط از پرسپوليس و مس حرف زدم و سئوالم اين است كه مگر اسم 10 تيم را آورده‌ام كه مرا متهم به بازارگرمي مي‌كنند؟»
وي تاكيد مي‌كند: «سال گذشته مشكلات زيادي در كرمان داشتم و خانواده‌ام اذيت شد، اگر اين مشكلات حل شود در مس مي‌مانم در غير اين صورت پرسپوليسي خواهم شد و در تهران هم فقط براي اين تيم بازي مي‌كنم.»

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

اميرحسين صادقي به دليل اظهارات ضد و نقيض در مورد ماندن يا جدايي از مس كرمان، توسط رسانه‌ها متهم به بازارگرمي شده ولي خودش چنين عقيده‌اي ندارد.
صادقي در گفت‌وگویی ، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «اگر مصاحبه نكنم يك جور در موردم حرف مي‌زنند و اگر هم مصاحبه كنم متهم به بازارگرمي مي‌شوم. من فقط از پرسپوليس و مس حرف زدم و سئوالم اين است كه مگر اسم 10 تيم را آورده‌ام كه مرا متهم به بازارگرمي مي‌كنند؟»
وي تاكيد مي‌كند: «سال گذشته مشكلات زيادي در كرمان داشتم و خانواده‌ام اذيت شد، اگر اين مشكلات حل شود در مس مي‌مانم در غير اين صورت پرسپوليسي خواهم شد و در تهران هم فقط براي اين تيم بازي مي‌كنم.»

امیرحسینه با تعصب :D

.........

چهارمين قرارداد داخلي پرسپوليس؛ شيث رضايي!

http://perspolisnews.net/content/view/11471/1/

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

تجربه ی شخصی : به زودی همه ی مصاحبه ها رو تکذیب میکنه ... :lol::lol:

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ بازيكني نمي‌تواند ما را دور بزند/انصاري‌فرد: دستور احمدي‌نژاد به سود پرسپوليس و استقلال است
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: دستور رئيس جمهور براي واگذاري پرسپوليس و استقلال به هواداران به سود اين دو تيم است.
عباس انصاري فرد در خصوص اظهارات صابر ميرقرباني درباره فسخ قراداد داخلي با اين تيم و انتقاد از عملكرد مديريت باشگاه عنوان كرد: دوست ندارم جواب هر كسي را بدهم چون بايد شان هر كاري رعايت شود اما اگر آقاي مير قرباني قراردادي بياورد كه من زير آن را امضا كرده‌ام تمام حرف هايش در رسانه‌ها درست است و در غير اين صورت قطعا او اشتباه مي‌كند. ما با او قرارداد نبسته ايم.
وي افزود: يك روز نيست كه وارد فوتبال شده‌ام. آنهايي كه بايد من را بشناسند،‌ شناخت كافي از عباس انصاري فرد دارند. به اندازه كافي در اين فوتبال استخوان خرد كرده‌ و مي‌دانم كه به چه دقت در اين شرايط حساس بايد عمل كرد.
مديرعامل پرسپوليس درباره شايعه عدم حضور وينگادا در بازي مقابل الشباب در صورت پرداخت نشدن طلبش از باشگاه تصريح كرد: اين مورد كذب است و عده اي در اين شرايط حساس قصد ضربه زدن به ما دارند. وينگادا يك مربي كاملا حرفه‌اي است و همه كارهايش را به صورت مكتوب با من در ميان مي‌گذارد. تا به امروز در اين خصوص هيچ مسئله اي مطرح نشده و اگر هم همچين موردي باشد او غير حرفه‌اي نيست كه اين حرف را به زبان بياورد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا سيد مهدي رحمتي از شما درخواست پول هاي نجومي داشته، يادآور شد: ما تا به امروز با رحمتي مذاكره‌اي نداشته‌ايم. باشگاه پرسپوليس داراي چارچوب است كه خارج از آن نمي‌توانيم عمل كنيم چون با پول بيت‌المال طرف هستيم. افرادي به پرسپوليس مي‌آيند كه هم براي ما درآمدزا و هم عصاي دست پرسپوليس باشند.
وي درباره شايعه قرارداد داخلي 2 ساله با صادقي اظهار داشت: قرارداد با اميرحسين صادقي و امثال اين موارد كه در روزهاي گذشته تيتر رسانه‌ها شده را تكذيب مي‌كنم. سايت باشگاه پرسپوليس ايجاد شده تا در صورت عقد هر گونه قراردادي آن را به اطلاع مردم برساند.
مديرعامل پرسپوليس درباره اظهارات مدير برنامه‌هاي آرفي در خصوص اينكه 40 درصد از قرارداد اين بازيكن بايد پرداخت شود گفت: هواداران نگراني نداشته باشند و آرفي را يك پرسپوليسي بدانند. او با قلبش به اين تيم آمده و مشكلي در اين خصوص نداريم.
انصاري فرد اضافه كرد: با بازيكناني كه قرارداد بسته‌ايم آنقدر قوي كار كرده‌ايم كه نتوانند به راحتي ما را دور بزنند و يا قراردادشان با ما فقط جنبه تبليغاتي داشته باشد.
انصاري فرد در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل الشباب عربستان خاطرنشان كرد: با يك تيم كاملا حرفه‌اي بازي مي‌كنيم. آنها بازيكنان خوب و درجه يكي دارند. چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا با برتري برابر الشباب به عنوان تيم اول به دور بعد صعود كنيم و بتوانيم حتي در مراحل بالاتر حضور داشته‌ باشيم.
وي درباره اختلاف كريم باقري و وينگادا گفت: مشكل او حل مي‌شود. باقري بازيكن حرفه‌اي و بزرگي است و در اين باره مشكل خاصي وجود ندارد.
انصاري فرد در خصوص واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس با دستور رئيس جمهور به مردم تاكيد كرد: من از آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور مردمي و مهندس علي آبادي و علي سعيدلو تشكر مي‌كنم. آنها نگاه مردمي به پرسپوليس دارند و اين تصميم مي‌تواند براي فوتبال بسيار مهم و به سود اين دو تيم باشد. اميدوار هستم با اين تصميم كارشناسي شده باشگاه‌هاي بزرگ پرسپوليس و استقلال مثل هميشه و حتي بيشتر از قبل در بين مردم محبوبيت داشته باشند. تا امروز هم هر تلاشي انجام شده فقط به خاطر رضايت مردم و حضور جوانان در ورزشگاه‌ها مخصوصا در بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس بوده است.
وي درباره ناراحتي بازيكنان از عدم تمديد قراردادشان گفت: پس از بازي با الشباب مذاكره با بازيكنان را آغاز خواهيم كرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
صادقي:من استقلالي هستم

sadeghi3%281%29_w180m.jpg

اميرحسين صادقي مدافع مس كرمان در خصوص شايعه پيوستنش به پرسپوليس گفت: اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد و اين خبر كاملا كذب است.هيچ مذاكره اي هم با مسئولان و مديران باشگاه پرسپوليس نداشته ام و قطعا تا به حال در دوران فوتبالي ام به باشگاه سرخ ها نرفته ام نمي دانم كه خبر پيوستنم را چگونه در برخي نشريات درج كرده ام. من استقلالي هستم و به اين تيم و هوادارانش علاقه زيادي دارم و اميدوارم اگر مديران اين باشگاه خواستار حضورم براي فصل بعد هستند پيشنهادهاي خود را به طور رسمي اعلام كنند و با تمام وجود حاضرم قرارداد امضا كنم

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
آل‌نعمه 300 ميليون مي‌خواهد

ايران ورزشي - احمد آل‌نعمه گزينه‌اي است كه استقلالي‌ها نمي‌خواهند به راحتي او را از دست بدهند. براي همين سعي مي‌كنند مدافع فصل گذشته فولاد خوزستان را به تيم خود بياورند. در راستاي جذب مدافع فولاد روز گذشته مذاكراتي انجام شده كه آل‌نعمه در اين مذاكره خواستار 300 ميليون تومان شده كه البته اين پيشنهاد مورد قبول استقلال نيست. واعظ آشتياني چند روز پيش سقف قرارداد بازيكنان جديد را اعلام كرد كه در آن گفته شده بود باشگاه مي‌تواند به بازيكنان درجه يك خود مبلغي تا سقف 260 ميليون را بدهد. اين موضوع سبب شده ميان استقلال و احمد آل‌نعمه كه 40 ميليون بيشتر مي‌خواهد فاصله بيفتد هرچند كه استقلالي‌ها در روزهاي آينده باز هم با آل‌نعمه گفت و گو خواهند كرد و ممكن است مذاكرات دو طرف سرانجام به عقد قرارداد منجر شود. آنچه مسلم است آل‌نعمه و استقلال در روزهاي آينده تكليف يكديگر را روشن خواهند كرد و مشخص مي‌شود مدافع تنومند فولاد استقلالي است يا پيراهن تيم ديگري را تن مي‌كند؟!

كيانوش رحمتي در ليست قطعي استقلال

ايران ورزشي - كيانوش رحمتي هم ديگر گزينه‌اي است كه استقلالي‌ها علاقه فراواني به جذب او دارند. رحمتي كه فصل چندان جالبي را در سايپا پشت سر نگذاشته است چند روز پيش با استقلالي‌ها حرف زده و پيشنهاد خود را گفته است. به نظر مي‌رسد با توجه به علاقه اين بازيكن به استقلال و پيشنهاد معقولي كه ارائه كرده در نهايت دو طرف به توافق نهايي برسند. گفته مي‌شود مربي استقلال كه نامش هنوز معرفي نشده است! از مسؤولان باشگاه استقلال خواسته هافبك چپ پاي سايپا را جذب كنند تا خط مياني استقلال تقويت شود. در اين شرايط بايد به دنبال پاسخ اين سؤال بود كه چه كسي از ميان هافبك‌هاي استقلال جدا خواهد شد؟ طبيعي است كه اين سؤال همه را متوجه بازيكناني مي‌كند كه كمتر در تركيب استقلال بازي كرده‌اند. پولادي، نوري و اكبري 3 بازيكني هستند كه جدايي‌شان از استقلال بسيار محتمل خواهد بود. البته استقلالي‌ها براي پر كردن جاي اين بازيكنان گزينه‌هايي غير از كيانوش رحمتي را هم زير نظر دارند.

وقتي سياست عوض مي‌شود
كاظمي را به سپاهان نمي‌دهند

ايران ورزشي - حسين كاظمي يكي از بازيكناني بود كه شايعه رفتنش از استقلال شنيده مي‌شد. پيش از پايان فصل شايعاتي مبني بر حضور اين بازيكن در تيم‌هاي خارجي شنيده شد. با رفتن قلعه‌نويي به سپاهان اما اين شايعات به سوي نصف جهان چرخيد تا اين بار احتمال حضور كاظمي در تيم قلعه‌نويي شنيده شود. عده‌اي معتقدند كاظمي مورد توجه استقلالي‌ها نيست اما وقتي درباره ماندن يا نماندن كاظمي پرس‌وجو مي‌كنيم متوجه مي‌شويم استقلالي‌ها در حفظ اين بازيكن خيلي‌هم حساس و البته علاقه‌‌مند هستند. كاظمي يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارد و احتمال رفتنش از استقلال خيلي ضعيف است. با اين حال تمايل قلعه‌نويي به جذب حسين كاظمي باعث شده استقلالي‌ها با رويكرد تازه‌اي به تمديد قرارداد اين بازيكن و جلب رضايت مالي‌اش فكر كنند. استقلالي‌ها از طرفي دوست ندارند سپاهان كه بي‌ترديد رقيب آنها در فصل آينده خواهد بود تقويت شده و آنها كه مدافع قهرماني هستند با از دست دادن بازيكنان كليدي تضعيف شوند.

تماس با شماره 8 استقلال
جباري يك فصل ديگر مي‌ماند

ايران ورزشي - اگر فكر مي‌كنيد باشگاه استقلال به سادگي جباري را از دست خواهد داد سخت در اشتباه هستيد! استقلالي‌ها براي تمديد قرارداد مجتبي جباري آستين بالا زده‌اند و نمي‌خواهند هافبك مطرح خود را به سادگي از دست بدهند. در تماس‌هايي كه با جباري گرفته شده، مسؤولان استقلال از اين بازيكن خواسته‌اند فكر جدايي از استقلال را از سرش بيرون كند. جباري هم به مسؤولان استقلال گفته در ايران گزينه‌اي جز استقلال مد نظر او نيست و اگر قرار باشد در ليگ برتر فوتبال ادامه دهد استقلال را انتخاب مي‌كند. طي روزهاي اخير شنيده مي‌شد مسؤولان صباي قم با جباري تماس گرفته‌اند و مي‌خواهند او را به صباي قم ببرند اما با حذف صبا از جام حذفي و عدم راهيابي به جام باشگاه‌هاي آسيا اين پروژه متوقف شده است. جباري هم كه دوست دارد در يك تيم آسيايي به بازي ادامه دهد از پيگيري اين پيشنهاد خودداري كرده است. درباره جباري شايعه ديگري هم مبني بر معاوضه او با محمد نوري شنيده مي‌شد كه اين شايعه چندان هم با واقعيت سازگاري ندارد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ميرقرباني قرارداد با پرسپوليس را پاره كرد / میرقربانی از علت فسخ قراردادش با پرسپولیس می گوید: انصاری فرد چند رو دارد!

ديروز صابر ميرقرباني قراردادش را با پرسپوليس فسخ كرده البته نه به شكل متعارف آن. اتفاقاتي كه بين ميرقرباني و انصاري‌فرد رخ داد، جالب و شنيدني است. آری شاهدان ماجرا می گویند که ميرقرباني قراردادش را پاره كرده است ...

چرا قراردادت را فسخ كردي؟
* بعد از اينكه من 260 ميليون با پرسپوليس قرارداد بستم، مديرعامل باشگاه از من خواست كه هيچ مصاحبه‌اي نكنم اما خودش هر روز مي‌گفت كه فقط با آرفي قرارداد بسته‌اند.

چرا از تو خواست حرفي نزني؟
* مي‌گفت اگر بعضي از بازيكنان (مهاجمان) بفهمند، در آستانه بازي جام حذفي مشكل‌ساز مي‌شوند.
كي به باشگاه رفتي؟
* من اصلا باشگاه نرفتم، قرارداد من در يك توليدي لباس در حوالي هفت تير درحالي امضا شد كه بايد از روي تپه‌هاي لباس بالا و پايين مي‌رفتيم، من هم همانجا برگه قراردادم را پاره كردم و برگه تسويه حساب خودم را از سايپا كه پيش آنها بود گرفتم. روزي هم كه قرارداد بستم شخص آقاي انصاري‌فرد آنجا بود.
حالا چرا اين كار را كردي؟
* براي اينكه حرف‌هاي ضد و نقيض زيادي شنيدم، من با همه احترامي كه براي ايشان قائلم اما بايد بگويم چند رو دارند. من پارسال چند دقيقه با كاشاني حرف زدم و حاضرم الان باشد و با 50 ميليون كمتر به پرسپوليس بروم.
پشيمان نيستي؟
* اصلا اما مطمئنم يك روز براي پرسپوليس بازي خواهم كرد. ضمن اينكه تيم فصل آينده‌ام تا دو سه هفته ديگر مشخص مي‌شود.

http://www.parsfootball.com/Persepolis/8030.html

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
ميرقرباني قرارداد با پرسپوليس را پاره كرد !
l]

:lol::lol::lol:

این یارو هر سال همه رو سر کار میزاره. پارسال که با 2-3 تا تیم داخلی بست اخر رفت سایپا. امسال هم که قرارداد پاره میکنه :lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بهتر!
حالا نه که این میر قربانی خیلی هم مهاجم درجه یکیه! ناز هم میکنه!
تحفه که نیستی باباجون

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
علي كريمي،‌ مهاجم تيم پرسپوليس تهران براي انعقاد قرارداد با مسئولان باشگاه الاهلي امارات پنجشنبه عازم اين كشور خواهد شد.
به گزارش موج، بعد از آن كه مسئولان باشگاه پرسپوليس نتوانستند خواسته هاي كريمي براي ماندن دراين تيم را برآورده كنند اين بازيكن تصميم گرفت پيشنهاد هاي خارجي خود را مورد ارزيابي قرار دهد و در اين ميان تاكنون پيشنهاد باشگاه الاهلي بهتر از ساير تيم هاي عربي بوده است.
بر همين اساس گفته مي شود كه كريمي روز پنجشنبه و با هماهنگي افشين قطبي براي انجام مذاكره با مسئولان اين باشگاه عازم امارات خواهد شد تا در صورت توافق دو طرف وي يك فصل ديگر حضور در امارات را تجربه كند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس در تلاش هستند تا با حفظ ستاره خود مشكلات اين تيم را تا حد امكان كاهش دهند ولي اين طور به نظر مي رسد كه كريمي اشتياق چنداني به ماندن در ايران و حضور در اين باشگاه ندارد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ميرقرباني قرارداد با پرسپوليس را پاره كرد

عجب پتیاره ایه یه جغله بچه
A0452867.jpg

مرسی دایی

بعد از آن كه مسئولان باشگاه پرسپوليس نتوانستند خواسته هاي كريمي براي ماندن دراين تيم را برآورده كنند اين بازيكن تصميم گرفت پيشنهاد هاي خارجي خود را مورد ارزيابي قرار دهد

حق داره بیچاره. بازیکن درجه یک در سطح لالیگا بیاد ایران با یه قیمت پایین بازی کنه بعد این همه کارای چندش آور ببینه و بین این همه حاشیه باشه. مخش میگوزه دیگه

بالا