• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و گفتگو درباره بازار نقل و انتقالات لیگ نهم 88-89

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
با عقد قراردادي يك ساله،
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد

133.jpg

با عقد قراردادي يك ساله امير قلعه نويي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه مباركه سپاهان انتخاب شد.

به گزارش ايسنا، مرتضي رمضاني مدير پايگاه خبري باشگاه سپاهان با اعلام اين خبر افزود:‌هيات مديره اين باشگاه پس از بررسي ها و مطالعات و مذاكرات لازم امير قلعه نويي سرمربي سابق تيم استقلال تهران را بهترين گزينه براي هدايت طلايي پوشان اصفهان تشخيص داد و طي مذاكراتي كه با وي نهايي شده، با اجماع كامل اعضاي هيات مديره سكان هدايت سپاهان را به اين مربي سپردند. قرارداد وي يك ساله است اما در صورت توافق براي مدت 3 سال قابل تمديد است.

وي گفت: همكاران قلعه نويي در كادر فني تيم فوتبال سپاهان با نظر و تاييد وي در روزهاي آينده مشخص خواهند شد.

رمضاني ادامه داد: هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان مصمم است با حمايت همه جانبه از محمدرضا ساكت و امير قلعه نويي بار ديگر روز‌هاي طلايي سپاهان تكرار شود و هواداران باز هم تيم محبوبشان را بر بام فوتبال ايران و يك مدعي هميشگي قهرماني در آسيا ببينند.

رمضاني همچنين اظهار داشت: قطعا هواداران مان هم از اينكه يك مربي بزرگ با كارنامه‌اي درخشان سكاندار سپاهان شده خوشحالند و اميدوارند كه فولاد مباركه سپاهان بتواند با هدايت امير قلعه نويي همان تيم توفنده موسوم به طوفان زرد آسيا شود. ضمن اين كه در مدتي كه مذاكرات‌مان با قلعه نويي در جريان بود، تعداد كثيري از هواداران به شكل هاي مختلف خشنودي و رضايت خود را از اين انتخاب اعلام كرده بودند.

وي در مورد ليست خريد و مازاد تيم سپاهان در فصل پيش رو اظهار كرد: امير قلعه نويي در مورد ليست مازاد و خريد نظرات خود را به مدير عامل باشگاه سپاهان اعلام مي كند و همه چيز در اين مورد به نظر سرمربي بستگي دارد.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
با عقد قراردادي يك ساله، امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد

نمی دونم ساکت چه اصراری داره که هرسال سپاهان رو تنزل بده.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یعنی چی؟! یعنی کلآ هر تیمی 10 تا بازیکن جدید میتونه بگیره؟! یا این سهمیه لیگ برتر هست فقط!؟

این قوانین مسخره کی میخواد از فوتبال ما برداشته بشه! مسخره ترین قانون هم سر نقل و انتقالات نیم فصل هست

یعنی می تونن تیم ها بازیکن خارجی از تیم های دیگه لیگ بگیرن و جز سهمیه لیگ حساب نشه؟
عزیز محمدی باید با زیر نویس فارسی حرف بزنه:eek:

علی و مرجان عزیز
والا باید خودمون یه تفسیری از این صحبت ایشون در بیاریم ظاهرا . تا سال گذشته که گرفتن 5 بازیکن لیگ برتری آزاد بود که ظاهرا تبدیل به 6 بازیکن شده ، اما درباره بازیکنهای خارجی چیز خاصی به ذهنم نمیرسه.

درباره زیرنویس هم کاملا موافقم :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرمربي استقلال از تركيه مي آيد

خبرگزاري آريا-«ارسون يانال» سرمربى تركيه اى تيم ترابوزان اسپور كه از مربيان با دانش فوتبال تركيه است از گزينه هاى اصلى مربيگرى تيم استقلال تهران است.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، يانال در كنار مربيانى نظير فاتح تريم و گونش و حتى دنيزلى از مربيان تاثيرگذار مكتب فوتبال تركيه است.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
شایعه در شهر؛ مهدوی کیا به پرسپولیس باز میگردد؟

مهدی مهدوی‏کیا جزو آن دسته از لژیونرهای پرسپولیس بود که وعده داد روزی در این تیم فوتبالش را به پایان خواهد رساند. بعد از اینکه پرسپولیسی‏ها فصل قبل با کشاندن علی کریمی به ایران و این باشگاه بمب خبری لیگ را ترکاندند، بی‏میل نیستند تا برای فصل جدید هم مهدوی‏کیا را قرمزپوش کنند.
مهدوی‏کیا پس از 10 سال حضور در لیگ آلمان، در فصل اخیر بوندسلیگا شرایط چندان خوبی در اینتراخت فرانکفورت نداشت و دراکثر بازی‏های این تیم ذخیره بود. هرچند مهدوی‏کبا زندگی راحتی در آلمان دارد و حتی در این کشور به تجارت مشغول است با این حال قصد ندارد به فوتبال باشگاهی‏اش خاتمه دهد و چنانچه از باشگاه‏های آلمان پیشنهاد نداشته باشد بی‏میل نیست به پرسپولیس برگردد.

دراین‏باره عباس انصاری‏فرد مدیرعامل پرسپولیس به تکاپو افتاده هرطور شده پای این بازیکن محبوب را به پرسپولیس باز کند. وی چندی پیش با مهدوی‏کیا تماس گرفته و خواستار حضور او در پرسپولیس شده است. گویا مهدوی‏کیا در این مورد ابراز تمایل کرده و همه چیز را منوط به پایان بوندسلیگا کرده است. او به انصاری‏فرد گفته چنانچه پیشنهاد چشمگیری از آلمان نداشته باشد بی‏میل نیست سال‏های آخر حضورش در فوتبال را با پیراهن پرسپولیس سپری کند.

برای سرمربیگری در فصل آتی / استيلي با ابومسلم به توافق رسيد

مربي سابق پرسپوليس به احتمال فراوان فصل آينده به عنوان سرمربي تيم فوتبال ابومسلم با اين باشگاه همكاري خواهد كرد.
مسئولان باشگاه ابومسلم در روزهاي گذشته جلسات متعددي با مربيان داخلي داشتد و در نهايت با حميد استيلي به توافق رسيدند. در صورتي كه اتفاقي رخ ندهد قرارداد اين مربي به طور رسمي به زودي امضا خواهد شد تا وي هدايت اين تيم را در ليگ نهم بر عهده داشته باشد.
به غير از استيلي مسئولان ابومسلم با مجيد جلالي نيز مذاكراتي انجام داده‌ بودند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
برای سرمربیگری در فصل آتی / استيلي با ابومسلم به توافق رسيد

عجب ناتوییه این مدیر عاملش. مردک همه رو سر کار گذاشت. ببینم فردوسی پور اینهفته چی بهش میگه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
پس از حضور در تست پزشكي،
صادقي،‌ آشتياني و محمودي با سايپا تمديد كردند

سه بازيكن تيم فوتبال سايپا كرج با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ابراهيم صادقي، جواد آشتياني و رضا محمودي پس از آنكه صبح امروز در تست پزشكي باشگاه سايپا شركت كردند، به هيات فوتبال استان تهران رفته و قرارداد يكساله‌اي را با اين تيم امضا كردند.

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرین گمانه زنی ها /
صمد مرفاوی سرمربی استقلال 88
آخرین گمانه زنی ها از باشگاه استقلال حکایت از آن دارد که پس از رایزنی ها و مذاکرات فراوان با گزینه های مختلف در نهایت صمد مرفاوی جدی ترین گزینه برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه در لیگ نهم خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه امیرقلعه نویی و امیررضا واعظی آشتیانی به دنبال اختلاف نظرهایی که داشتند به همکاری با یکدیگر پایان دادند، از گزینه های مختلف و متعددی برای سرمربیگری آبی پوشان تهرانی نام برده شد.

این در میان برخی اظهار نظرها نیز حکایت از آن داشت که احتمالا یک مربی خارجی هدایت استقلال را در رقابتهای لیگ نهم برعهده خواهد داشت.

اما آخرین گمانه زنی های خبرنگار مهر حاکی از آن است که مسئولان باشگاه پس از بررسی گزینه های مختلف در نهایت نظر مثبتی روی صمد مرفاوی دارند تا از وی به عنوان سرمربی آبی پوشان در لیگ نهم استفاده کنند.

صمد مرفاوی که سالهای 1385 و 86 نیز به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال فعالیت کرده است، فصل گذشته به عنوان دستیار اول امیرقلعه نویی در کنار آبی پوشان بود و با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ هشتم دست یافت.

قرار است سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تا پایان هفته جاری به طور رسمی معرفی شود.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=885584

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این یارو هم فک کرده چه تحفه ایه!

صبري: شرمنده مايلي‌كهن شدم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم مقاومت سپاسي گفت: دوست داشتم به سايپا بروم اما شرمنده مايلي‌كهن شدم.

A0632028.jpg

مصطفي صبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد دليل بازگشت به مقاومت سپاسي شيراز عنوان كرد: براي دريافت تسويه حساب به شيراز آمده بودم اما آقاي جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت از من خواست يك فصل ديگر براي اين تيم بازي كنم. من گفتم من سايپا قرارداد داخلي امضا كرده ام و ديگر نمي توانم چنين كاري كنم مگر اينكه آقاي محمد مايلي كهن به من اجازه بدهد كه بمانم.
وي ادامه داد: مديرعامل باشگاه مقاومت به مايلي كهن تلفن كرد و از ايشان خواست كه اجازه بدهد من يك فصل ديگر در مقاومت بمانم. سرمربي سايپا هم بزرگواري كرد و اجازه داد. خودم دوست داشتم براي سايپا بازي كنم اما اين اتفاق نيفتاد. البته به تيم مقاومت هم علاقه دارم و آقاي جعفري هم به گردنم حق دارد.
صبري تصريح كرد: به دنبال بازار گرمي نبودم. با باشگاه سايپا قرارداد داخلي هم امضا كرده بودم ولي مديرعامل مقاومت به من گفت دست باشگاه خالي است و يك فصل ديگر در تيم ما بمان.
وي در مورد اينكه ظاهرا باشگاه مقاومت به او تسويه حساب نمي داده و به همين دليل مجبور به ماندن در شيراز شده؛ گفت: مي توانستم بدون تسويه حساب هم به سايپا بروم. قراردادم با اين باشگاه تمام شده بود و من بچه تهران هستم و دوست داشتم در كنار خانواده ام باشم اما به تيم مقاومت هم علاقه دارم.
صبري درباره اينكه با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرده بود اظهار داشت: قضيه پرسپوليس با سايپا فرق داشت. آنها خودشان را هم قبول نداشتند. من در همان زمان هم مشغول مذاكره با سايپا و ساير تيم ها بودم كه خودشان گفتند تو را مي خواهيم. خودشان بريدند و دوختند اما در نهايت گفتند بايد سرمربي بازيكنان را انتخاب كند.

اندوي: فوتبالم را در اروپا ادامه خواهم داد
خبرگزاري فارس:دروازه‌بان سنگالي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: از چند تيم اروپايي پيشنهاد دارم.

A0639706.jpg

عيسي اندوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز از ايران مي روم. من به ليگ دسته اول ايران فكر نمي كنم بلكه به ليگ هاي بالاتر از ايران فكر مي كنم. از دو سه تيم اروپايي پيشنهاد دارم اما اسم اين كشورها را نمي گويم زيرا مدير برنامه هايم در حال مذاكره با اين تيم ها است.
وي ادامه داد: ظرف 10 روز آينده تيم آينده ام مشخص خواهدشد.البته يكشنبه آينده به ايران برمي گردم تا وسايلم را جمع كنم و بروم. دوستان خوبي در اين كشور پيدا كرده ام و دوباره به ايران مي آيم تا با آنها ديدار كنم.
اندوي در مورد اينكه چرا پرچم كشورش را در جشن قهرماني ذوب آهن به همراه داشت؛ عنوان كرد: هر جا مي روم پرچم سنگال همراهم است. با داشتن اين پرچم كمتر احساس تنهايي مي كنم .آن روز مادرم در ايران بود و مسابقه ذوب آهن و راه آهن را از تلويزيون تماشا مي كرد .وقتي ما قهرمان شديم خيلي خوشحال شد و با ديدن پرچم سنگال خوشحالي اش بيشتر شد.

Last edited:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
ابرقويي‌نژاد: قرارداد هيچ بازيكن جديدي با سپاهان ثبت نشده است

گفته مي شود آرفي مهاجم مورد نظر باشگاه پرسپوليس به سپاهان اصفهان پيوسته اما اين خبر تكذيب شده است.
رئيس هيات‌ فوتبال اصفهان خبر عقد قرارداد آرفي با سپاهان را رد مي‌كند و مي‌گويد: «قرارداد هيچ بازيكن جديدي با سپاهان ثبت نشده و برخلاف گفته‌هاي اخير آرفي نيز قراردادي در هيات فوتبال اصفهان با سپاهان ثبت نكرده است.»
وي در خاتمه خاطرنشان ساخت: «تنها قراردادي كه از سپاهان در هيات فوتبال اصفهان ثبت شده به امير قلعه‌نويي سرمربي جديد اين تيم بازمي‌گردد كه قراردادش را به صورت رسمي در هيات فوتبال اصفهان ثبت كرده است.»

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهدوی کیا در گفتگو با مهر:

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در پایان در مورد احتمال بازگشتش به ایران و ادامه دوران بازیگری اش در تیم های ایرانی گفت: فعلا در این مورد فکر نمی کنم زیرا می خواهم فوتبالم را در آلمان ادامه دهم.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=886879

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سید مهدی رحتمی با سپاهان اصفهان قرارداد داخلی بست

مهدي رحتمي دروازه‌بان مس كرمان با تيم فوتبال سپاهان قرارداد داخلي امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري پارسفوتبال سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان مس كرمان كه سابقه حضور در تيم سپاهان را در كارنامه خود دارد طي قراردادي يك ساله به اين تيم پيوست. سيد مهدي رحمتي در ليست قلعه نويي قرار داشت و مسئولان باشگاه سپاهان كه بازيكنان مورد نظر وي را تاييد كرده بودند اقدام به جذب اين دروازه‌بان كرده و با او قرارداد داخلي امضا كردند.

ابراهيم توره با سپاهان قرارداد بست

ابراهيم توره مهاجم سنگالى تيم پرسپوليس كه جزو مغضوبين وينگادا در بازيهاى پايانى پرسپوليس بود، روز پنجشنبه هفته گذشته با سپاهان اصفهان قرارداد يكساله بست.

مهدى كريميان با استقلال قرارداد يك ساله بست

مهدى كريميان، بازيكن فصل پيش تيم برق شيراز با تيم استقلال قرارداد داخلى يك ساله امضا كرد. پس از صحبت هايى كه ما بين مسئولين استقلال و كريميان صورت گرفته بود وى با عقد قراردادى داخلى به باشگاه استقلال پيوست. استقلالى ها قبلاً مهدى شيرى را نيز كه سال پيش در برق توپ مى زد به خدمت گرفتند و كريميان دومين بازيكنى است كه از تيم سال پيش برق به استقلال پيوسته است. به نظر مى رسد استقلالى ها قصد داشتند به نحواحسن از سهميه هاى ليگ يكى استفاده كنند و جذب شيرى و كريميان نيز به همين منظور بوده است. اما گويا آئين نامه اصلاح شده نقل و انتقالات آنها را ليگ برترى محسوب مى كند.

منبع:پارس فوتبال

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
تا پایان هفته جاری؛ 4 بازیکن با پرسپولیس قرارداد خواهند بست

تا پایان هفته جاری چهار بازیکن جدید تیم پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم منعقد خواهند کرد.
فرزاد آشوبی، میثم بائو و امیرحسین صادقی که طی هفته های گذشته با باشگاه پرسپولیس به توافق رسیده بودند، براساس اعلام باشگاه پرسپولیس تا پایان هفته جاری قراردادهای خود را با این تیم به صورت قطعی امضا خواهند کرد.
همچنین اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی و فصل گذشته تیم پیام مشهد که هفته گذشته 40 درصد از پیش پرداخت خود را هم از پرسپولیس دریافت کرده بود نیز تا پایان هفته به ایران برمی گردد و به طور رسمی با پرسپولیس قرارداد امضا خواهد کرد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان امسال خوب داره بازیکن میخره ...
انشاالله هر 3 تا جام رو میگیریم ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس با چهار بازيكن قرارداد بست
شيث رضايي به خانه بازگشت
اميرحسين صادقي، ميثم بائو و ابراهيم شكوري در سرخپوشان

امير حسين صادقي مدافع فصل پيش مس کرمان به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

به گزارش ايسنا، اميرحسين صادقي مدافع فصل پيش مس کرمان با عقد قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

**بازگشت مدافع پيشين سرخپوشان

شيث رضائي مدافع پيشين پرسپوليس بعد از يک فصل دوري از پرسپوليس به تيم خود بازگشت.

شيث رضائي مدافع فصل پيش صبا با امضاي قراردادي دو ساله به پرسپوليس بازگشت.

شيث که سابقه حضور چند ساله در پرسپوليس دارد سال گذشته به تيم صباي قم پيوست ولي امسال به عنوان اولين سهميه ليگ برتري به خانه اول خود بازگشت.

**ميثم بائو در پرسپوليس

ميثم بائو هافبک شمالي تيم فوتبال ابومسلم با عقد قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش ايسنا، ميثم بائو هافيک راست - تهاجمي تيم فوتبال ابومسلم با عقد قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

بائو موفق شد در فصل قبل 10 گل را براي تيم ابومسلم به ثمر رساند.

** قرارداد دوساله با مدافع پيام خراسان

ابراهيم شکوري مدافع چپ تيم فوتبال پيام خراسان نيز با عقد قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

شکوري بعد از آرفي دومين بازيکن پيام است که به جمع سرخپوشان مي پيوندد.

بازيکنان پيام به عنوان سهميه ليگ برتري به شمار نمي‌آيند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مدافع فصل گذشته تیم سپاهان با پرسپولیس قرارداد امضا می کند

جلال اکبری مدافع فصل گذشته تیم سپاهان اصفهان برای پیوستن به پرسپولیس با مدیران این تیم به توافق رسید و تا فردا قرارداد داخلی خود را امضا خواهد کرد.
جلال اکبری کاپیتان فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان مورد توجه مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفته و با مسولان این تیم نیز به توافق رسیده است.
اکبری فردا عازم تهران می شود تا با حضور در باشگاه پرسپولیس تهران با این تیم قرارداد داخلی امضا کند.
گفتنی است جلال اکبری در پست دافع چپ بازی می کند و پرسپولیس نیز به شدت در این پست احتیاح به بازیکن جدید دارد.
-------------------------------------------------------------------------
امروز يك بازيكن بزرگ آبي‌پوش خواهد شد البته اين تنها بمب خبري استقلال در فصل نقل و انتقالات نيست.

استقلالي‌ها قصد دارند يكي يكي ستاره‌هاي مورد نظرشان را جذب كنند تا شايد فضاي به‌وجود آمده پس از انتخاب مرفاوي را تغيير دهند.

در روزهاي اخير نام‌هايي همچون عنايتي، سامره و مبعلي به عنوان بازيكنان جديد استقلال شنيده مي‌شد. شايد يكي از اين 3 بازيكن با استقلال قرارداد داخلي ببندند.
-------------------------------------------------------------------------
بابازاده و خداداد دستياران قلعه‌نويي در سپاهان شدند

خبرگزاري فارس: مربيان فصل گذشته استقلال دستياران امير قلعه نويي در سپاهان شدند.

sasan s: دوست عزیز در فاصله یک دقیقه سه تک پست در این تاپیک دادید!! قوانین 7 و 8 تالار فوتبال :7- از زدن پستهای خبری موردی در تاپیکها حتی الامکان خودداری نمایید . در صورتی که از نظر شما خبری ارزش گذاشتن در تاپیک را داشت حتما نام منبع خبر را با لینک خبر ذکر نمایید.
8- از زدن اخبار به صورت تک تک و جداگانه در پستهای مختلف خودداری نمایید . لطفا در هر پست حداقل از دو خبر استفاده نمایید.با تشکر

Last edited by a moderator:
بالا