• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و گفتگو درباره بازار نقل و انتقالات لیگ نهم 88-89

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خداداد عزيزي با باشگاه‌ استقلال اهواز قرارداد داخلي بست
هاشمي‌نسب و بوستاني دستياران عزيزي
شفيع‌زاده: يكي از مربيان 600 ميليون تومان مي‌خواست

2401.jpg

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز خبرداد: خداداد عزيزي با ما به توافق رسيده و عصر دوشنبه براي مدت يك‌سال قرارداد داخلي امضا كرد.

شهرام شفيع‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - گفت: بين 90 تا 95 درصد با عزيزي به توافق رسيده‌ايم و در جلسه‌اي كه با او داشتيم برنامه‌ها را با يكديگر بررسي كرديم.

وي ادامه داد: از آنجا كه سال گذشته به سراغ هر بازيكني مي‌رفتيم، بعد از تقريبا 2 هفته همه چيز به‌هم مي‌ريخت، سعي مي‌كنيم امسال با آرامش برنامه‌هاي تيم را پيش ببريم. با به توافق رسيدن خداداد با باشگاه استقلال اهواز، مهدي هاشمي‌نسب و كريم بوستاني به‌عنوان مربي در كادر فني با عزيزي همكاري خواهند كرد.

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز با اشاره به درج برخي خبرها در روزنامه‌ها درباره‌ي به توافق نرسيدن عزيزي با استقلال اهواز عنوان كرد: متاسفانه جو بدي در ورزش كشور ما ايجاد شده است و همه در مورد هم اظهار نظر مي‌كنند و بدون سند و مدرك خبرهايي كذب در روزنامه‌ها چاپ مي‌شود. من در چند روزنامه خوانده‌ام كه خداداد با استقلال اهواز به هم زده و اخباري از اين جمله كه همه كذب بوده‌اند. اين چند وقت گذشته نه عزيزي و نه شخص من با روزنامه‌ها مصاحبه‌اي انجام نداده‌ايم. همه‌ي اخبار در اين زمينه‌ها كذب است. من تنها با سايت‌هاي رسمي مصاحبه مي‌كنم و تاكنون با هيچ روزنامه‌اي گفت و گو نكرده‌ام.

شفيع زاده گفت: درباره محروميت يك‌ساله خداداد عزيزي با كميته انضباطي صحبت كرده‌ايم و نظر آن‌ها اين بوده كه بايد عزيزي نيمي از مدت محروميت خود را سپري كند و پس از آن تقاضاي بخشش كند. باشگاه نيز اين موضوع را پذيرفته است. در گذشته ما هم‌زمان با تعدادي از مربيان از جمله عزيزي صحبت كرده بوديم، برخي از مربيان براي مبلغ قرارداد يك ساله خود رقم بالايي را تقاضا مي‌كردند و حتي تقاضاي قرارداد 600 ميليون توماني از سوي يكي از مربيان هم داشتيم، اما هم برنامه‌هاي خداداد عزيزي كامل‌تر بود و هم مبلغ قراردادهاي كادر فني تيم معقولانه است.

وي خاطرنشان كرد: در خصوص جذب بازيكن، ما تنها مجاز هستيم شش بازيكن ليگ برتري جذب كنيم. عزيزي فهرستي از بازيكنان مورد نياز خود از تركيب سال گذشته تيم را تهيه خواهد كرد و پيش‌بيني مي‌شود حدود 70 درصد تركيب سال گذشته را براي امسال حفظ كنيم. همچنين در حال بررسي تعدادي از بازيكنان ليگ برتري هستيم. از ليگ دسته يك نيز جذب پنج بازيكن را در دستور كار قرارداده‌ايم.

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز افزود: در حال مذاكره با سه دروازه‌بان هستيم كه در نهايت با بررسي اين گزينه‌ها يكي از دروازه‌بانان را به خدمت خواهيم گرفت. جذب بازيكن خارجي مدنظر باشگاه نيست، مگر اين‌كه در برخي پست‌ها دچار مشكل باشيم كه ناچار به استفاده از بازيكن خارجي مي‌شويم.

شفيع‌زاده گفت: با مديركل تربيت بدني استان براي كمك به تيم فوتبال استقلال اهواز به صورت تلفني صحبت كرده ام كه اميدواريم امسال نيز مانند سال گذشته اين تيم را ياري كنند. ما كمكي كه از مديركل مي خواهيم اين است كه يك زمين تمريني در اختيار تيم قرار دهد. همچنين ما نياز به مجموعه امكاناتي از جمله استخر و سونا داريم. استاندار نيز پيش از بازي با برق شيراز در ليگ برتر به ما قول داد كه در سال جديد به تيم استقلال اهواز كمك خواهد كرد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
از قرارمعلوم عباس انصاري‌فرد همچنان به عنوان مديرعامل در باشگاه پرسپوليس فعاليت خواهد كرد و جاي او در طبقه چهارم باشگاه در اتاق مديريت قرص قرص است. نشانه‌هايي كه به دست مي‌رسد اين خبر ويژه را رسميت مي‌بخشد، بنابراين نه شكست در جام حذفي، نه عنوان پنجمي ليگ برتر و نه بروز حاشيه‌هاي مختلف زير پاي آقاي مدير را خالي نمي‌كند.عباس انصاري‌فرد از دو هفته پيش تحرك جدي خود در بازارمكاره نقل و انتقالات را آغاز كرده و خيلي سريع در جهت بستن تيم دلخواه خود حركت مي‌كند. ابتدا قرار بود كميته‌اي سه نفره شامل آخوندي و فرخزادي دو عضو هيات مديره به علاوه انصاري‌فرد تمام امور مربوط به سياستگذاري، مذاكره و عقد قرارداد با بازيكنان را انجام دهند اما خيلي زود اوضاع تغيير كرد تا مديرعامل پرسپوليس با يكي از بستگان خود كه صاحب توليدي پوشاك بود در جذب بازيكن استارت بزند. اولين اقدام هم جذب اشپيتيم آرفي از پيام مشهد با مبلغي قابل توجه بود و از آنجا كه اين اتفاق در تقابل با باشگاه رقيب رخ داد، انصاري‌فرد را در نخستين گام پيروز نشان داد تا حداقل از اين بابت وجهه خوبي نزد هواداران پيدا كند.

حصاري: من از مديرعامل حكم دارم
تمام قراردادهاي داخلي بازيكنان جديد پرسپوليس در يكي از توليدي‌هاي لباس ورزشي با نام حصاري و در حوالي ميدان هفت تير تهران منعقد مي‌شود. حصاري كه خويشاوندي نزديكي با عباس انصاري‌فرد دارد يك پاي تمام مذاكرات و سر و كله زدن با ستاره‌هاي داخل ليست آقاي مدير است. وي توضيح مي‌دهد: «ما بازيكنان زيادي را در ليست داريم و مشغول مذاكره با آنها هستيم اما خب فقط با شش بازيكن مي‌توانيم به توافق برسيم.» به اين روش عباس انصاري‌فرد كه كار را از طريق اعضاي هيات مديره پيش نمي‌برد ايرادات زيادي وارد شد اما حصاري مي‌گويد: «بعضي از روزنامه‌ها نوشتند كه من سر خود دارم كار مي‌كنم اما من مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس هستم و از مديرعامل باشگاه حكم دارم!»

4 عقد داخلي، 2 لغو داخلي!
پرسپوليسي‌ها به شدت به دنبال عقد قرارداد داخلي با بازيكنان مورد علاقه خود هستند و اصلا دوست ندارند ستاره‌هاي مورد نظرشان پس از توافق با آنها از باشگاه‌هاي رقيب سر در بياورند. در همين راستا بلافاصله پس از جدي شدن مذاكرات، توافق انجام و قرارداد داخلي به صورت كاملا رسمي امضا مي‌شود. عباس انصاري‌فرد يكي از حاميان پر و پا قرص سنديت قراردادهاي داخلي بوده و تا حالا با چهار بازيكن دلخواهش در دفتر حصاري قرارداد داخلي بسته. اين را مسوول نقل و انتقالات باشگاه تاييد مي‌كند: «ما تاكنون با چهار بازيكن يعني ميثم بائو، اشپيتيم آرفي، اميرحسين صادقي و شيث رضايي قرارداد داخلي بسته‌ايم.» جالب اينكه صادقي خود در مصاحبه‌هايش عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس را تكذيب مي‌كند اما از قرار معلوم اين سياست ويژه مدافع مسي‌ها به دليل دريافت نكردن تسويه حساب او از باشگاه كرماني است. جذب بي سر و صداي شيث هم از آن كارهايي است كه فقط از عهده انصاري‌فرد و همراهانش برمي‌آيد! البته در همين راستا گفتني است كه قرارداد داخلي صابر ميرقرباني و مصطفي صبري با پرسپوليس به درخواست اين دو بازيكن لغو شده است.

سقف 250 تا، جباري هم در ليست نيست
پرسپوليسي‌ها مي‌گويند براي قراردادهاي فصل آينده خود سقف تعيين كرده‌اند، امري كه به گفته علي كفاشيان و عزيز محمدي نمي‌تواند تحقق يابد. مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس مي‌گويد: «سقف قراردادهاي ما 250 ميليون تومان است.» درصورتي كه بعيد است اشپيتيم آرفي كمتر از 350 ميليون تومان براي يك فصل گرفته باشد، هرچند شايعاتي در مورد قرارداد 600 يا 800 ميليوني او نيز به گوش مي‌رسيد. مساله ديگر بحث جذب بازيكن از استقلال است و اينكه مجتبي جباري بمب پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است. با اين حال آقاي مسوول نقل و انتقالات اين شايعه را هم تكذيب مي‌كند: «جباري در ليست ما نيست، ضمنا دو مديرعامل توافق كرده‌اند از همديگر بازيكن نگيرند. حتي توافق شده هر باشگاه، به بازيكني كه در ليست باشگاه ديگر است كاري نداشته باشد.»

با رحمتي، عقيلي و آشوبي هم مذاكره شده
ليست بازيكنان مورد نظر مديران پرسپوليس عريض و طويل است به‌طوري كه نام‌هاي درشت و دهان پركني را در آن مي‌توان پيدا كرد. فرزاد آشوبي گزينه جدي پرسپوليسي‌هاست و مذاكرات با او به‌خوبي پيش مي‌رود. سيد مهدي رحمتي هم مد نظر قرمزها قرار دارد و اگر او به بوندس‌ليگا راه پيدا نكند، گير بر سر مبلغ قرارداد خواهد بود. نام سيد جلال حسيني بر خلاف تصورات در ليست ديده نمي‌شود اما مذاكره با هادي عقيلي از سوي مدافع سپاهان و مسوول نقل و انتقالات پرسپوليس تاييد مي‌شود. عباس انصاري‌فرد براي پست مدافع چپ نام سه بازيكن را در ليست جاي داده: حسن اشجاري، مرتضي اسدي و جواد شيرزاد كه اولي با ذوب‌آهن قرارداد 2 ساله دارد اما مذاكرات با دو نفر بعدي در حال انجام است. در همين خصوص گفته مي‌شود دو بازيكن برزيلي در پست هافبك و فوروارد نيز از طريق واسطه‌ها با عباس انصاري‌فرد مذاكره كرده‌اند و توافقاتي هم حاصل شده. قرار است اين دو برزيلي براي مذاكره به زودي وارد تهران شوند. همچنين شنيده شده مثل فصل گذشته با يك سياست عجيب و غريب چند بازيكن ليگ برتري مد نظر پرسپوليس پس از حضوري كوتاه مدت در تيم‌هاي دسته دوم تهران به اين تيم ملحق مي‌شوند تا قرمزها براي فصل آينده بيش از 6 بازيكن ليگ برتري داشته باشند.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

مظلومي با مس كرمان قرارداد بست
خبرگزاري فارس: پرويز مظلومي روز گذشته با مس كرمان قرارداد امضا كرد.

A0534158.jpg

محسن سلاجقه، نايب رئيس هيئت فوتبال كرمان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كرمان اظهار داشت: پرويز مظلومي روز گذشته با هيئت مديره باشگاه مس به توافق رسيده‌ و قرارداد امضا كردند.
وي افزود: مظلومي رسماً سكان هدايت تيم مس را براي جام باشگاه‌هاي آسيا بر عهده گرفت.
‌برخي از بازيكنان تيم مس روز گذشته نيز اين خبر را اعلام كردند.
گزارشات تكميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امير قلعه نويي سرمربي استقلال روز گذشته و بلافاصله پس از بازي راهي دبي شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، تيم فوتبال استقلال شب گذشته در ابوظبي ديدار خود را مقابل الجزيره برگزار كرد و امروز راهي تهران مي‌شود. امير قلعه نويي پس از اين ديدار به دبي سفر كرد تا با تيمهاي اماراتي كه خواهان وي هستند مذاكره كند. وي تا روز جمعه در امارات مي‌ماند و پس از آن به تهران بازمي‌گردد.
لازم به ذكر است قلعه نويي از سه تيم اماراتي پيشنهاد دارد.

در گفت و گو با فارس عنوان شد
توافقات اوليه امير قلعه‌نويي با باشگاه بن‌ياس امارات
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مسئولان تيم بن ياس امارات به توافقات اوليه رسيده است.

A0669787.jpg

بنا بر اعلام كريم بوستاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه بن ياس امارات مذاكرات خود با امير قلعه نويي را آغاز كرده اند.
بوستاني به فارس اظهار داشت: با توجه به اينكه از چند سال قبل با اين باشگاه در ارتباط بودم، رابط بين امير قلعه نويي و آنها بودم. تا 80 درصد توافقات بين او و مسئولان باشگاه صورت گرفته است.
مربي فصل گذشته تيم استقلال اهواز ادامه داد: برزنتي، مربي تونسي بن ياس، توانسته اين تيم را از ليگ دسته اول به ليگ برتر امارات بياورد؛ اما به لحاظ مالي با اين باشگاه به توافق نرسيده است. اگر اين روند ادامه داشته باشد، مسئولان با امير قلعه نويي قرارداد رسمي مي بندند.
وي خاطر نشان كرد: در چند روز آينده ابعاد نهايي اين موضوع مشخص مي شود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

انصاري فرد نمي‌داند چه كار مي‌كند
صبري: مديران پرسپوليس خودشان را هم قبول ندارند

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: مديران پرسپوليس خودشان را هم قبول ندارند.

A0632028.jpg

مصطفي صبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد امضا قرارداد با باشگاه سايپا اظهار داشت: قراردادي 2 ساله با اين باشگاه امضا كرده ام و اوايل هفته آينده براي ثبت رسمي به هيات فوتبال تهران خواهيم رفت.
مدافع فصل گذشته مقاومت در مورد اينكه چرا با باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد گفت: من قرار دادي با باشگاه پرسپوليس امضا نكردم. متاسفانه مديران اين باشگاه خودشان را هم قبول ندارند. آنها گفتند به من نياز دارند و خودشان بريدند و دوختند اما در نهايت وضعيت به شكل ديگري پيش رفت.
وي ادامه داد: انصاري فرد نمي داند چه مي كند. ابتدا با بازيكنان مذاكره مي كند و بعد مي گويد بايد مربي فصل آينده بازيكن را انتخاب كند.
صبري در مورد حضورش در سايپا عنوان كرد: از حضور در اين باشگاه پشيمان نيستم زيرا در يكي از بهترين تيم هاي تهراني توپ خواهم زد. محمد مايلي كهن اخلاقش شبيه غلامحسين پيرواني است و حق بازيكنان را مي دهد.

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قراردادهاي خيالي باشگاه پرسپوليس/ بي اطلاعي بازيكنان از قراردادها
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

اين روزها درحالي كه كمتر خبر نقل و انتقالات باشگاه‌هاي بزرگ ليگ به گوش مي‌رسد باشگاه پرسپوليس در اين كار غيرحرفه‌اي گوي سبقت را از ساير رقيبان ربوده و هر روز نام‌هاي جديدي را در اختيار اصحاب رسانه براي عمومي كردن قرار مي‌دهد. با توجه به شرايط و قراردادهاي قبلي بازيكنان، اين قراردادها با تكذيب آنها يا مدير برنامه‌هاي‌شان روبرو مي‌شود.

درحالي كه باشگاه پرسپوليس از عقد قرارداد داخلي با بازيكناني مثل آرفي، بائو، میرقربانی و ... خبر داده است و اصرار دارد كه اين بازيكنان اين قرارداد را امضا كرده‌اند اما همه نام‌هايي كه از سوي باشگاه مطرح شده‌اندبه جز یکی دو نفر اين مساله را قبول ندارند.

شيث رضايي هم که یکی از بازیکنانی است مه به تازگی نامش بین بازیکنان جدید پرسپولیس برای فصل بعد به گوش می رسد با شنيدن خبر قرارداد جديدش با پرسپوليس مي‌گويد: قرارداد داخلي؟ كدام قرارداد؟ از چه حرف مي‌زنيد؟ شما كه مي‌دانيد من پرسپوليس را دوست دارم و هميشه از خدا مي‌خواستم در اين تيم بازي كنم اما من در حال حاضر قرارداد دارم. الان موقع نقل و انتقالات نيست كه من بخواهم با تيمي قرارداد ببندم. حتي قرارداد داخلي هم با هيچ تيمي ننوشته‌ام. بعضي باشگاه‌ها هستند كه من را مي‌خواهند اما من به خودم اجازه نداده‌ام با وجود قراردادم با صباباتري با آنها مذاكره كنم. پرسپوليس هم جزو همين تيم‌ها است.

شيث گفت: از طرف آقاي انصاري‌فرد هيچ تماسي با من گرفته نشده اما مطمئن باشيد در زمان نقل و انتقالات اگر پيشنهادي از پرسپوليس داشته باشم به اين تيم مي‌آيم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
میگم قرارداد ارفی راست بوده یا اونم دروغ سیزده؟ نکنه اینطوری گفتن این بیزبون هم نمیفهمیده چی میگن تا کسی باهاش مذاکره نکنه؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قراردادهاي خيالي باشگاه پرسپوليس/ بي اطلاعي بازيكنان از قراردادها
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

اين روزها درحالي كه كمتر خبر نقل و انتقالات باشگاه‌هاي بزرگ ليگ به گوش مي‌رسد باشگاه پرسپوليس در اين كار غيرحرفه‌اي گوي سبقت را از ساير رقيبان ربوده و هر روز نام‌هاي جديدي را در اختيار اصحاب رسانه براي عمومي كردن قرار مي‌دهد. با توجه به شرايط و قراردادهاي قبلي بازيكنان، اين قراردادها با تكذيب آنها يا مدير برنامه‌هاي‌شان روبرو مي‌شود.

درحالي كه باشگاه پرسپوليس از عقد قرارداد داخلي با بازيكناني مثل آرفي، بائو، میرقربانی و ... خبر داده است و اصرار دارد كه اين بازيكنان اين قرارداد را امضا كرده‌اند اما همه نام‌هايي كه از سوي باشگاه مطرح شده‌اندبه جز یکی دو نفر اين مساله را قبول ندارند.

شيث رضايي هم که یکی از بازیکنانی است مه به تازگی نامش بین بازیکنان جدید پرسپولیس برای فصل بعد به گوش می رسد با شنيدن خبر قرارداد جديدش با پرسپوليس مي‌گويد: قرارداد داخلي؟ كدام قرارداد؟ از چه حرف مي‌زنيد؟ شما كه مي‌دانيد من پرسپوليس را دوست دارم و هميشه از خدا مي‌خواستم در اين تيم بازي كنم اما من در حال حاضر قرارداد دارم. الان موقع نقل و انتقالات نيست كه من بخواهم با تيمي قرارداد ببندم. حتي قرارداد داخلي هم با هيچ تيمي ننوشته‌ام. بعضي باشگاه‌ها هستند كه من را مي‌خواهند اما من به خودم اجازه نداده‌ام با وجود قراردادم با صباباتري با آنها مذاكره كنم. پرسپوليس هم جزو همين تيم‌ها است.

شيث گفت: از طرف آقاي انصاري‌فرد هيچ تماسي با من گرفته نشده اما مطمئن باشيد در زمان نقل و انتقالات اگر پيشنهادي از پرسپوليس داشته باشم به اين تيم مي‌آيم.

الان چه اسمی مطرح شده تو این مقاله؟!
یه مقاله که نه سر داره ، نه ته! فقط با شیث صحبت کرده که من شخصآ تو لیستی که باشگاه اعلام کرده اسمش رو ندیدم! بعد الکی اومده همه رو درگیر کرده. عباسی انصاری فرد رو قبول ندارم. اما بی انصافی هم زیاد میشه در موردش!

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان چه اسمی مطرح شده تو این مقاله؟!
یه مقاله که نه سر داره ، نه ته! فقط با شیث صحبت کرده که من شخصآ تو لیستی که باشگاه اعلام کرده اسمش رو ندیدم! بعد الکی اومده همه رو درگیر کرده. عباسی انصاری فرد رو قبول ندارم. اما بی انصافی هم زیاد میشه در موردش!

به این نمیگن مقاله بهش میگن مصاحبه.
از اونجائیم که از یک خبرگذاری معتبر ،میشه بهش استناد کرد که شیث بر خلاف گفته های این روزها هنوز باهاش هیچ صحبتی نشده..

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ببخشید عزیز جان میشه ربط این قسمت رو با مصاحبه به من بگید؟

کدوم یکی ، دو نفر؟! تو لیستهایی که من دیدم هم مثل همین متنی که اول هست اسم آرفي، بائو، میرقربانی بوده اما بعد از این متن زیبا اومده با شیث مصاحبه کرده! چه ربطی داره
ضمن اینکه پارس فوتبال خیلی هم معتبر به حساب نمیاد

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید عزیز جان میشه ربط این قسمت رو با مصاحبه به من بگید؟

کدوم یکی ، دو نفر؟! تو لیستهایی که من دیدم هم مثل همین متنی که اول هست اسم آرفي، بائو، میرقربانی بوده اما بعد از این متن زیبا اومده با شیث مصاحبه کرده! چه ربطی داره
ضمن اینکه پارس فوتبال خیلی هم معتبر به حساب نمیاد

به این متن میگن مقدمه ی مصاحبه .در تمام مصاحبه ها اینو مشاهده میشه کرد.
قصدم اصلا تبلیغ نیست ولی وقتی وارد سایت پارس فوتبال میشی به این جمله توجه کن:

ParsFootball.com پارس فوتبال اولين پايگاه تخصصي فوتبال ايران

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
میگن صبری با سایپا 2 ساله بسته درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به این متن میگن مقدمه ی مصاحبه .در تمام مصاحبه ها اینو مشاهده میشه کرد.
قصدم اصلا تبلیغ نیست ولی وقتی وارد سایت پارس فوتبال میشی به این جمله توجه کن:

ParsFootball.com پارس فوتبال اولين پايگاه تخصصي فوتبال ايران
اینجوری که بخوای حساب کنی همه ی شرکتها و اداره ها و سایتها تو ایران یا اولینن، یا بزرگترین یا بهترین
اون چیزی که من به اسم پارس فوتبال شنیدم اصلا خبرگزاری نیست

amaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز بزارین این بحث تموم کنیم.این تاپیک جای این حرفا نیست.من طرفدار پارس فوتبال نیستم.
قطعا ضعفائیم داره.اما من که مدام پیگیر اخبار روزانم کامل تر از پارس فوتبال ندیدم.
بد نیست یه متنیم راجع به پارس فوتبال از یک سایت دیگم اینجا بذارم.

چنانچه از بازدیدکنندگان همیشگی " پارس فوتبال " باشید مستحضر هستید که خبرگزاری پارس فوتبال از بدو تاسیسش از آغاز دهه 80 خورشیدی به این سو ( که البته در ابتدا با عنوان اولین پایگاه تخصصی فوتبال ایران شروع به کار کرد و از حدود یک سال پیش با مجوز " اولین خبرگزاری رسمی فوتبال ایران " مشغول فعالیت است) همواره بر اساس خط مشی عملی خود که توسط هیات موسس این مدیا در همان سالها مکتوب شده است بر مبنای " احترام به آزادی بیان و اعتقاد به لزوم تضارب آرا " به انتشار نظرات مختلف نویسندگان تحریریه آنلاین خودمی پردازد.

شاید همین خط مشی " پارس فوتبال " در فضای رسانه ای ایران - که قریب به اتفاق جراید و رسانه های آن همواره به صورت " تک صدایی " و پیروی از یک خط مشی " ثابت و تعریف شده " اداره می شوند - در کنار لطف خداوند و صد البته حمایتهای معنوی بازدیدکنندگان این رسانه بوده است که " خبرگزاری پارس فوتبال " را ( که دارای مجوز از سوي معاونت مطبوعات و همچنین معاونت انفورماتیک و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي،فدراسيون فوتبال و واحد داده پردازي و انفورماتيك ايران (DPI) است ) طی سالهای فعالیت خود به افتخاراتی همچون موارد ذیل رهنمون نموده است:
انتخاب به عنوان برترین وب سایت ورزشی در بین 20 سایت برتر کشور از سوی سازمان ملی جوانان در دولت هشتم
برگزیده به عنوان برترین وب سایت ورزشی از سوی معاونت انفورماتیک و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین و دومین دوره جشنواره رسانه های دیجیتال در دولت نهم
انتخاب به عنوان برترین وب سایت ورزشی از سوی معاونت فرهنگی - ورزشی شهرداری تهران به ریاست آقای سردار آجرلو در سال گدشته ...
و ...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
همه اینها حرفه .... پول بیشتری بدی حتی تا 100.000 تومن بازیکنها رو میشه عین آب خوردن جابجا کرد . حتی اونهائی که تا دیروز پرسپولیسی بودن رو میشه استقلالی تمام عیار کرد و برعکس . نقل و انتقالات ایران هم مثل کل سیستم فوتبالش کشکیه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قانون جديد جذب بازيكن: 6 داخلي و 4 خارجي
عزيز محمدي:‌اسامي مربيان محروم اعلام مي‌شود
بازيكنان متخلف تعهد دهند، تجديدنظر مي‌كنيم

رييس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: 70 درصد از برگزاري رقابت‌هاي اين فصل فوتبال كشور راضي هستم.

به گزارش ايسنا، عزيز محمدي درپايان ديدار فينال جام حذفي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار كرد: رقابت‌هاي امسال در مجموع خوب برگزار شد و همه كمك كردند تا مسابقات به خوبي به پايان برسد. من 70 درصد از برگزاري مسابقات اين فصل رضايت دارم.

وي هم‌چنين از افزايش سهميه جذب بازيكنان داخلي در ليگ نهم خبر داد و افزود: باشگاه‌ها مي‌توانند 6 بازيكن داخلي و 4 بازيكن خارجي جديد را جذب كنند.

محمدي هم‌چنين درباره بحث محروميت مربيان اظهار كرد: در هر صورت مسائلي مطرح شده است كه در قالب منشور اخلاقي بوده و ما آن را جمع‌بندي مي‌كنيم و تا پايان هفته آينده نتايجش را اعلام مي‌كنيم، ضمن آنكه اگر 6 مربي مورد نظر در بحث منشور اخلاقي فدراسيون باشند و شامل محروميت شوند نام آنها را اعلام خواهيم كرد، با اين حال بايد تحقيقات كاملي انجام شود.

رييس سازمان ليگ برتر درباره وضعيت بازيكنان هم گفت: فهرستي از بازيكناني كه در فصل آينده نمي‌توانند قرارداد ببندند را تهيه كرده‌ايم. البته آنها هم اگر حاضر شوند در زمينه مسائل اخلاقي به سازمان ليگ تعهد بدهند، درباره آنها تجديد نظر مي‌كنيم.

منبع : ایسنا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قانون جديد جذب بازيكن: 6 داخلي و 4 خارجي
عزيز محمدي:‌اسامي مربيان محروم اعلام مي‌شود
بازيكنان متخلف تعهد دهند، تجديدنظر مي‌كنيم

رييس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: 70 درصد از برگزاري رقابت‌هاي اين فصل فوتبال كشور راضي هستم.

به گزارش ايسنا، عزيز محمدي درپايان ديدار فينال جام حذفي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار كرد: رقابت‌هاي امسال در مجموع خوب برگزار شد و همه كمك كردند تا مسابقات به خوبي به پايان برسد. من 70 درصد از برگزاري مسابقات اين فصل رضايت دارم.

وي هم‌چنين از افزايش سهميه جذب بازيكنان داخلي در ليگ نهم خبر داد و افزود: باشگاه‌ها مي‌توانند 6 بازيكن داخلي و 4 بازيكن خارجي جديد را جذب كنند.

محمدي هم‌چنين درباره بحث محروميت مربيان اظهار كرد: در هر صورت مسائلي مطرح شده است كه در قالب منشور اخلاقي بوده و ما آن را جمع‌بندي مي‌كنيم و تا پايان هفته آينده نتايجش را اعلام مي‌كنيم، ضمن آنكه اگر 6 مربي مورد نظر در بحث منشور اخلاقي فدراسيون باشند و شامل محروميت شوند نام آنها را اعلام خواهيم كرد، با اين حال بايد تحقيقات كاملي انجام شود.

رييس سازمان ليگ برتر درباره وضعيت بازيكنان هم گفت: فهرستي از بازيكناني كه در فصل آينده نمي‌توانند قرارداد ببندند را تهيه كرده‌ايم. البته آنها هم اگر حاضر شوند در زمينه مسائل اخلاقي به سازمان ليگ تعهد بدهند، درباره آنها تجديد نظر مي‌كنيم.

منبع : ایسنا

یعنی چی؟! یعنی کلآ هر تیمی 10 تا بازیکن جدید میتونه بگیره؟! یا این سهمیه لیگ برتر هست فقط!؟

این قوانین مسخره کی میخواد از فوتبال ما برداشته بشه! مسخره ترین قانون هم سر نقل و انتقالات نیم فصل هست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی می تونن تیم ها بازیکن خارجی از تیم های دیگه لیگ بگیرن و جز سهمیه لیگ حساب نشه؟
عزیز محمدی باید با زیر نویس فارسی حرف بزنه:eek:

بالا