• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یکی میخواست جواب بده ... خودش پست من رو کوت کن جواب بده دوست مهربانم

بله .. بحثه جام حذفی بود این آقا اومده میگه سپاهان باید نونه بازو خودشو بخوره چرا به خاطره ذوب اهن باید بره آسیا !
بعدم بحثو برد تو لیگ آسیا
منم بهش گفتم اولا سپاهان تونسته و چهارم شده شما هم میخواستین چهارم بشین به من چه :D
بعدم بهش گفتم پرسپولیس فقط و فقط به خاطر آسون بودن گروهش اومدید بالا ... سپاهان 7 امتیاز گرفت و سوم شد پرسپولیس 7 امتیاز گرفت و اول شد تازه یه بازی هم الکی 3-0 شد ... شانــــس دارید در حده لالیگاااااا

حرفم رو حسابه .. نه ؟ :D

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بله .. بحثه جام حذفی بود این آقا اومده میگه سپاهان باید نونه بازو خودشو بخوره چرا به خاطره ذوب اهن باید بره آسیا !
بعدم بحثو برد تو لیگ آسیا
منم بهش گفتم اولا سپاهان تونسته و چهارم شده شما هم میخواستین چهارم بشین به من چه :D
بعدم بهش گفتم پرسپولیس فقط و فقط به خاطر آسون بودن گروهش اومدید بالا ... سپاهان 7 امتیاز گرفت و سوم شد پرسپولیس 7 امتیاز گرفت و اول شد تازه یه بازی هم الکی 3-0 شد ... شانــــس دارید در حده لالیگاااااا

الانم همین رو میگم ... ولی عقبش حیفه که بقیه نخونن

میبینم که بوی سوختن میاد ...
بعضی ها که بعد چند سال رفتن آسیا و ساله دیگه آسیا نیستن زورشون میاد سپاهان بره برا چندمین باره پیاپی بره آسیا :lol::lol:
در ضمن شما فقط و فقط به خاطر آسون بودن گروهتون اومدید بالا ... سپاهان 7 امتیاز گرفت و سوم شد پرسپولیس 7 امتیاز گرفت و اول شد تازه یه بازی هم الکی 3-0 شد ... شانــــس دارید در حده لالیگاااااا :p

اول که اونی که هنوز تو تو لیگ آسیا بازی میکنه تیم سرخه .. نه زرد :D
دوم هو الرزاق ( یعنی نون بازوی خودت رو بخور نه از دیگران) ( از تماشاگراتون هم که کلا 100 نفر بودن :D هم استفاده نکنید ابروریزی میشه )

سوم هم آموزشی از کلاس دوم دبستان اینجا میزارم حامد جان که هم سنت رو بشه تشخیص داد هم که کمی مودبانه تر صحبت کنی و از سوزش صحبت نکنی که اونوقت بد میشه برات عزیزم
ما همه با هم دوستیم :lol::D:lol:

شما در بین 4 تا تیم 7 امتیاز گرفتید ( یعنی از چند تا بازی 6 تا بازی ) . ( اونم توی یه بازی سوپر تشریفاتی که برای خنده برگزار شد تونستید 3 امتیازش رو بگیرید ، همون بازی که گرد شده تماشاچیاش شدن 100 نفر )
اما پرسپولیس از بین 3 تا تیم 7 امتیاز گرفت . وقتی بازیها رفت و برگشت هست میدونی یعنی چی ؟
یعنی با توجه به برد دور رفت ( 3 متیاز ) و برد محتمل دور برگشت ( 3 امتیاز دیگه ) جمعش میشد 13 امتیاز عزیزم

چهارم : با اون کلمه پیاپی کلی خندیدم .. از قدیم گفتن هنوز زوده واست جز اعداد به حساب بیای :lol::lol:

پنجم اینجا در مورد جام حذفی صحبت میکنیم نه لیگ قهرمانان آسیا ... شما اگه نمیتونی توی اون تاپیک به دلیل شوت شدن از رقابت به خارج صحبت کنی ، بحث خارج از موضوع مطرح نکن

ششم : گفتم که ان شالله حق به حق دار برسه ، ولی نه با زور .

بحث تاپیک رو بی ربطش کردی .. الان ساسان عزیز میاد پاک میکنه پستهای بی ربط و بی محتوا رو ، پستهای قشنگ من رو هم مجبور میشه پاک میکنه . لطفا خارج از موضوع صحبت نکن .

همین پستو برو تو تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری بزن تا بیام جوابتو بدم

راستش من که نتونستم معلم خوبی برای این دوستمون باشم و بهش جمع و تفریق رو یاداوری کنم .
اگه کسی میتونه بیاد یه توضیحاتی بده که بعضی ها متوجه بشن که چی به چیه ؟
گرچه زیاد هم فرقی نمیکنه این دوست عزیزمون هنوز فکر میکنه یه بازی رو 3-0 کردن . حالا چرا پرسپولیس 2 تا برد و 1 مساوی و 1 باخت داره .. جای سواله ؟

در مورد اسون بودن گروه هم من یه توضیحی دادم صفحه قبل همین تاپیک که هیچ بشری نتونست جوابی براش بیاره اگه خواستی میتونی مراجعه کنی . در ضمن وقتی تیمی قهرمان میشه باید هم گروهش اسون تر از بقیه که فله ای میرن جام باشگاههای آسیا باشه . حرفم رو حسابه نه ؟

نمیگم کمی فکر ، میگم کمی دقت خیلی از توهمات رو حل میکنه ؟

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ببخشید دوست عزیز از نتیجه آخر بازی تیم عربستانی گروه ما با تیم عربستانی گروه خودتون خبر دارید ؟!!!!؟

؟ [/B]

سلام
اگه اينطوری باشه که تيم شما تو هفته های آخر به استقلال اهواز که داشت سقوط ميکرد هم نه نگفت
تو جام حذفی هم با اون همه حساسيت که براتون داشت از پاس همدان حذف شديد
کلاً اين قياس ،قياس درستی نيست
الاتحاد تيمی هست که دارای وجهه آسيايی هست
کلاً اين مقايسه گروه ها و شرايطشون کار درستی نيست
بازی های بعدی پرسپوليس تو آسيا همه چيز رو روشن ميکنه

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام
اگه اينطوری باشه که تيم شما تو هفته های آخر به استقلال اهواز که داشت سقوط ميکرد هم نه نگفت
همین بس که واسه اینکه با الاتحاد روبرو نشن خودشون رو به در و دیوار می کوبیدن که اول بشن !!
آخه می دونن الاتحاد مثل همون تیمای درپیت گروه مهدکودک نیست که یکیشون قهر کنه ، اون یکی باباش بمیره نیاد ، اون یکی مامانش اجازه نده و .......!!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
می بینم که طرفدارای الاتحاد اینجا جمعن
بلاخره برای تیمی که زنگ تفریح گروه الاتحاد بوده ، الاتحاد یعنی خیلی !!!!
من شنیدم آخر بازی رفتن امضا هم گرفتن از بچه های الاتحاد :D:D:D:D

شعار هفته :

الاتحاد قهرمان میشه
خدا می دونه که حقشه
بدون تبانی و مسائل پشت پرده ای
الاتحاد قهرمان میشه
الاتحاد قهرمان میشه ( دوبار تکرار شود )

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
از الان جا افتاده میگن T2 به جای تیم ******.
تی تو رو هم سی پی یو جوون میاد معنی میکنه.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
ینی تاسف
شما ایران هستید واسه اینکه آبرومونو بردید حالا دارید از اونا دفاع میکنید.:D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینو داشتید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قلعه نوئی تیم ندادند ! به خواهش افتاد // قلعه نویی : استقلال خانه من است

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد.
ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد
.
وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند.
و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنمسرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
شما دعا کنيد تيم بدن بهش برنگرده،وگرنه امسال هم مثل هر سال ميآد تيمتون رو اذيت ميکنه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سپاهان 7 امتیاز گرفت و سوم شد پرسپولیس 7 امتیاز گرفت و اول شد تازه یه بازی هم الکی 3-0 شد ... شانــــس دارید در حده لالیگاااااا

تمام امتیازات تیم انصراف داده شده از جدول ما حذف شد

سپاهان 6 بازی 7 امتیاز
استقلال 6 بازی 4 امتیاز :lol: ( آقای آسیا کیه ؟!!! )
پرسپولیس از 4 بازی 7 امتیاز در حالیکه که از 5 بازی 10 امتیاز بودیم و درواقع از 6 بازی 13 امتیاز !

تقریبا دوبرابر سپاهان
و بیش از سه برابر آقای آسیا :D امتیاز جمع کردیم

اینجا تبانی و دوپینگ و تاج :happy: به درد هیچ کس نمی خوره . اینجا آسیاس

حرفت واقعا رو حساب بود . خسته نباشی :happy:

سولاخااااااااااااااااااااا سولااااااااااااااااااااااااخن :lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام

ما که نگفتیم گروه شما آسون بوده . منتها دوستانی که میگن گروه پرسپولیس آسون بوده این نکته رو باید مد نظر قرار بدن ... تیمی که شما باهاش بازی کردید از تیمی که ما باهاش بازی کردیم تو دو تا بازی 5-2 باخته ... حالا آیا به این تیم میشه گفت ضعیف ؟
بعدش شما همین التحاد رو شاخ کردید هی میگید ... اون 3 تا تیم دیگه هم انقدر شاخ بودن که نتونستید یه برد خونگی داشته باشید ؟
بهرحال برای تیمی که کل یومن بعد از بارسلون بهترین خط حمله دنیا رو داره بده که نتونه تو 6 تا بازی یه برد بیاره . هر چه قدر هم که بدشانس باشین بالاخره بعد از بارسلون بودید نمیتونستید یه تیم عربی کج و کوله رو ببرید ؟

در مورد جمع و تفریق هم که ان شالله مشکل اون دوستمون با توضیحات اضافه سایر دوستان حل شده باشه .

در ضمن احتیاجی به بازیهای بعدی نیست . همین بازی ها همه چیز رو مشخص کرد و عیار خیلی ها رو نشون داد .
کل یومن بدون آقایی اصلا فاز نمیده ؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بالاخره اينجا تاپيک کل کل هست و بحث منطقی داخلش نميشه
با قاطعيت ميشه گفت استقلال تو آسيا از پرسپوليس بازی های بهتری کرد اما نتيجه نگرفت،خوب به بازی خوب هم امتياز نميدن
پرسپوليس به عنوان تنها نماينده ايران از گروهش صعود کرد خوب اين واسه ايران خيلی خوبه اما عيار واقعی وقتی معلوم ميشه که جلو تيم های اصل و نسب دار بتونن نتيجه بگيرن
پرسپوليس خوب بازی نميکنه اينو بايد قبول کرد،امروز آقای نيکبخت امر بهشون مشتبه شده مصاحبه کرده و گفته ما دنبال قهرمانی آسيا هستيم،پرسپوليس با اين بازی تو آسيا راه به جايی نميبره
همونطور تو ليگ خوب بازی نميکرد و به هيچ جا هم نرسيد

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بالاخره اينجا تاپيک کل کل هست و بحث منطقی داخلش نميشه
با قاطعيت ميشه گفت استقلال تو آسيا از پرسپوليس بازی های بهتری کرد اما نتيجه نگرفت،خوب به بازی خوب هم امتياز نميدن
پرسپوليس به عنوان تنها نماينده ايران از گروهش صعود کرد خوب اين واسه ايران خيلی خوبه اما عيار واقعی وقتی معلوم ميشه که جلو تيم های اصل و نسب دار بتونن نتيجه بگيرن

ای اصل و نصب که میگی چی بید ؟؟؟ (با لهجه شیر فرهاد برره ای ) :lol::D

حالا شما در مقابل تیم های بی اصل و نسب نتونستید توی 6 بازی یه برد داشته باشید ؟؟؟؟؟؟

چقدر شما بی اصل و نسب هستید که جلوی تیم های بی اصل و نسب نتونستید بیشتر از 3 امتیاز رو بگیرید

واقعاً برای تیم های بی اصل و نسب متاسفم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ای اصل و نصب که میگی چی بید ؟؟؟ (با لهجه شیر فرهاد برره ای ) :lol::D

حالا شما در مقابل تیم های بی اصل و نسب نتونستید توی 6 بازی یه برد داشته باشید ؟؟؟؟؟؟

چقدر شما بی اصل و نسب هستید که جلوی تیم های بی اصل و نسب نتونستید بیشتر از 3 امتیاز رو بگیرید

واقعاً برای تیم های بی اصل و نسب متاسفم

عجله نکن قهرمان به موقعش تيم اصل و نسب دار هم ميبينی بهت قول ميدم:blush:
همونطور بعد از بازی استقلال و پرسپوليس بهت قول دادم شما تو ليگ قهرمان که هيچی دوم و سوم هم نميشيد:cool:
زياد هم خودتو ناراحت نکن امسال تيمتون اکثر فصل تو جدول زيره همين بی اصل و نسب ها بوده:happy:

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما که نگفتیم گروه شما آسون بوده . منتها دوستانی که میگن گروه پرسپولیس آسون بوده این نکته رو باید مد نظر قرار بدن ... تیمی که شما باهاش بازی کردید از تیمی که ما باهاش بازی کردیم تو دو تا بازی 5-2 باخته ... حالا آیا به این تیم میشه گفت ضعیف ؟
بعدش شما همین التحاد رو شاخ کردید هی میگید ... اون 3 تا تیم دیگه هم انقدر شاخ بودن که نتونستید یه برد خونگی داشته باشید ؟
بهرحال برای تیمی که کل یومن بعد از بارسلون بهترین خط حمله دنیا رو داره بده که نتونه تو 6 تا بازی یه برد بیاره . هر چه قدر هم که بدشانس باشین بالاخره بعد از بارسلون بودید نمیتونستید یه تیم عربی کج و کوله رو ببرید ؟

در مورد جمع و تفریق هم که ان شالله مشکل اون دوستمون با توضیحات اضافه سایر دوستان حل شده باشه .

در ضمن احتیاجی به بازیهای بعدی نیست . همین بازی ها همه چیز رو مشخص کرد و عیار خیلی ها رو نشون داد .
کل یومن بدون آقایی اصلا فاز نمیده ؟

اما عیار رو با این چیز ها نمی سنجند
مثلا شما توی لیگ به استقلال اهوازی که داشت می افتاد پائین باختید
به پاس 9 نفره توی جام حذفی باختید
و .....
خوب اینجا هم عیار پرسپولیس شناخته میشه
و از اون بر الشباب رو 1 بر صفر بردید

خوب یا این برد شانسی هست یا اون باخت ها تصادفی
ولی یک چیزی که معلوم هست اینکه این فصل پرسپولیس کلا خوب نبود و الان هم از مرحله رفت بالا بخاطر این بود که سال قبل قهرمان شد و در یک گروه به نسبت آسان تری افتاد و دلایل دیگری هم داشته که یکیش می تونه بهتر بازی کردن در لیگ قهرمانان باشه ( ولی توی این دو بازی آخر همون بازی بهتر هم نبوده )

استقلال هم توی بازی های خانگی توی آزادی حداقل توی 2 بازی شایسته برد بود و بدشانسی محض باعث شد که بازی مساوی بشه ( که اگه بازی رو دیده باشید هم این رو قبول می کنید ) و این رو در نظر بگیرید که استقلال از بازیکنی مثل جباری فقط 1 بازی استفاده کرد و در 5 بازی محروم یا مصدوم بوده این در حالی هست که به نظر من در خود پرسپولیس اگه کریمی رو از تیم بگیرند 50 درصد تیم پرسپولیس (توی این فصل البته ) رفته

پس اگه یکم قضیه رو باز کنی می بینی که اونقدر ها هم نتیجه بد نبوده و استقلال در عین اینکه می تونست بیاد بالا ولی نتونست شاید اگه یکم شانس داشت وضعش از این بهتر می شد ولی در کل باز هم نمیشه هم چیز روشانس دونست بلاخره هر تیم باید پیش بینی این چیز ها رو بکنه و استقلال هم از این چیزها خیلی صدمه دید ولی به نظر من استقلال اونقدر ها هم بد نبود

و اینکه پرسپولیس هم اونقدر ها خوب نبود که بشه بهش بگی با اقتدار اومد بالا و در مرحله بعدی صد در صد برنده میشه ولی امیدوارم که بنیاد کار رو ببره و حداقل توی دوره بعدی بتونه خودش رو بسازه وگرنه این تیم پرسپولیس با این وضعیت به تیم های بهتری بخوره حتما می بازه

موفق باشید :)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کسی نمیگه استقلال خیلی بد بود ، میگم بد بود .
طرف حساب دوستان ایرانی هستند که عربها رو ترجیح میدن .

وقتی ایران به عربستان باخت همه رگ گردن کلفت کردن که آبرومون رفت و به عربها باختیم و احساساتمون خدشه دار شد و .......... اما حالا که یه تیم تونسته موفق بشه جلوی همین عربها داریم اونرو کوچیکش میکنیم !

حالا گروهش آسون بوده ، با اینکه حرف غیر منطقی و خنده داریه قبول .
اما از سخترین تیم گروهش که یکی از بهترین تیمهای آسیاست و همگروه خفن !! شما رو 4 تا تو کیسش گذاشته بوده قبلا ، برده . تو دو تا بازی 4 امتیاز ازش گرفته . تنها تیم ایرانی که تونسته جلوی این عربها امتیاز بگیره پرسپولیس بوده ، بقیه که حتی عرضه نداشتن تو زمین خودی امتیاز ندن به عربها .
حالا ادعا میشه پرسپولیس بازیهای خوبی انجام نداده . مگه همین شما نبودید که جلوی 4 تا بچه شیرازی له شدید . حالا قهرمان لیگ هستید و اگه بیام و بگیم اینطوری و اونطوری شما جوابتون اینه که ما قهرمان شدیم و جام رو گرفتیم حالا هر کی هر چی میخواد بگه .
منتها بهتره قبل از اینکه گنده گ ......... ی کنیم و حرف از اقتدار و آقائی بزنیم ، بدونیم عیارمون چیه ، اندازه همون حرف بزنیم که بتونیم عمل کنیم . عالم بی عمل به چه ماند ، به زنبور بی عسل
بهتره به جای اینکه بگیم تیم ها بعد از بارسلون بهترین خط حمله جهانه کمی فکر کنیم . این حرفها بعدا باعث خنده حضار میشه ، کاشکی به جای این حرفها مثل آقای نیکبخت الان حرف از قهرمانی میزدیم که حداقل از گروهمون صعود کرده باشیم ، ایرادی هم نداره اگر هم نشد لااقل خیلی هم بیربط نبوده .

در ضمن سراب جان شما که انقدر زیبا و قشنگ بحث میکنید ، لطفا این رو بگید که تیم پاس از دقیقه چند 9 نفره شده بود . برای سایر دوستان شبهه بوجود میاد که نکنه تیم پاس از ابتدا 9 نفره وارد زمین شده . ( راستی یادمون نرفته که شما هم چندین سال قبل نتونستید جلوی یه تیم 9 نفره حدود 70 دقیقه حتی یه گل بزنید ، فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به 9 نفره بودن )

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

وقتی ایران به عربستان باخت همه رگ گردن کلفت کردن که آبرومون رفت و به عربها باختیم و احساساتمون خدشه دار شد و .......... اما حالا که یه تیم تونسته موفق بشه جلوی همین عربها داریم اونرو کوچیکش میکنیم !

اما از سخترین تیم گروهش که یکی از بهترین تیمهای آسیاست و همگروه خفن !! شما رو 4 تا تو کیسش گذاشته بوده قبلا ، برده . تو دو تا بازی 4 امتیاز ازش گرفته . تنها تیم ایرانی که تونسته جلوی این عربها امتیاز بگیره پرسپولیس بوده ، بقیه که حتی عرضه نداشتن تو زمین خودی امتیاز ندن به عربها .
حالا ادعا میشه پرسپولیس بازیهای خوبی انجام نداده . مگه همین شما نبودید که جلوی 4 تا بچه شیرازی له شدید . حالا قهرمان لیگ هستید و اگه بیام و بگیم اینطوری و اونطوری شما جوابتون اینه که ما قهرمان شدیم و جام رو گرفتیم حالا هر کی هر چی میخواد بگه .
منتها بهتره قبل از اینکه گنده گ ......... ی کنیم و حرف از اقتدار و آقائی بزنیم ، بدونیم عیارمون چیه ، اندازه همون حرف بزنیم که بتونیم عمل کنیم . عالم بی عمل به چه ماند ، به زنبور بی عسل
بهتره به جای اینکه بگیم تیم ها بعد از بارسلون بهترین خط حمله جهانه کمی فکر کنیم . این حرفها بعدا باعث خنده حضار میشه ، کاشکی به جای این حرفها مثل آقای نیکبخت الان حرف از قهرمانی میزدیم که حداقل از گروهمون صعود کرده باشیم ، ایرادی هم نداره اگر هم نشد لااقل خیلی هم بیربط نبوده .

در ضمن سراب جان شما که انقدر زیبا و قشنگ بحث میکنید ، لطفا این رو بگید که تیم پاس از دقیقه چند 9 نفره شده بود . برای سایر دوستان شبهه بوجود میاد که نکنه تیم پاس از ابتدا 9 نفره وارد زمین شده . ( راستی یادمون نرفته که شما هم چندین سال قبل نتونستید جلوی یه تیم 9 نفره حدود 70 دقیقه حتی یه گل بزنید ، فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به 9 نفره بودن )

مهرداد جان من منظورم این بود که عیار این تیم رو با این 6 بازی ما و 5 بازی شما سنجیده نمیشه

خوب الشباب تونسته الاتحاد رو ببره و شما هم تونستید الشباب رو ببرید پس اینطوری نتیجه میشه که استقلال اهواز که شما رو برده می تونه الاتحاد رو ببره پس در نتیجه استقلال اهواز بهتر از الاتحاد هست

با این نتیجه ها نمیشه که بگی کی از کی بهتر هست و عیار تیمون این بوده یا اینکه اون نبوده

استقلال در کل خوب نبود و نتونست بره بالا ولی پرسپولیس هر چند که خیلی خوب نبود ولی تونست بره بالا و این هم خیلی خوب هست چون بلاخره یک تیم از ایران هست و این بهتر از هیچی هست

بعد مهرداد جان اول فصل که همه می گفتند که پرسپولیس جنگ نقل و انتقالات رو برده و حدود 2 میلیارد بیشتر از استقلال خرج کرد( توی یک مجله خوندم ) ولی استقلال با همین نفرات تونست قهرمان لیگ بشه ولی پرسپولیس با اون همه خرج حتی نتونست که قهرمان جام حذفی بشه و نتونه سال بعد هم در لیگ قهرمانان حاضر باشه و اگه بخواهیم بگیم امسال پرسپولیس خوب کار کرده به نظر من اشتباه هست و داریم خودمون رو گول می زنیم پرسپولیس در امسال در کل خوب نبود ولی در کل تونست توی یک جبهه از گروهش بره بالا و این هم البته جای هیچ بحثی نداره که پرسپولیس توی لیگ آسیا از همه تیم ها بهتر بوده ولی در کل امسال نمیشه گفت تیم قابل قبولی بوده

موفق باشید :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد.
ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد
.
وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند.
و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنمسرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.
بهتره اگه حرفی میزنید منبع رو هم معرفی کنید!
قلعه نوعی توی سپاهان با 600 میلیون تومن(چشماتون رو باز کنید خوب بخونید!!) قرارداد غیررسمی داره که هنوز که هنوزه ساکت میگه ایشون سرمربی ماست، پس لطفا ....!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام مهرداد جان .. خوبی برادر

تو آسیا قبول دارم استقلال خیلی بد نتیجه گرفت هیچ شکی هم درش نیست .. نمیخوام بهانه بیارم ولی خیلی چیزا هم توش دخیل بود
این تیم استقلال واسه بازیهای آسیائی خیلی بی تجربه بود ، لیگ فرسایشی و اون حاشیه ها هم تو راندمان تیم خیلی اثر گذاشت ، با وجود این تو بازی اول با الاتحاد تو عربستان تا دقایق آخر در شرف برد بود ولی اون گل لعنتی دقیقه 93 که اصلا با خطا روی آرش بدست آوردن همه چیز رو خراب کرد .. در ضمن فکر کنم اینو قبول داشته باشی حداقل تو 3 بازی خونگی استقلال ، هر بازی بیش از 3 موقعیت گل 100 % داشت که گل نکردنش خیلی سخت از گل کردن بود !! مثه اون دروازه خالی که پیروز زد تو آسمون !
به نظرم همه اینا واسه پایین اومدن روحیه تیم و غیر حرفه ای بودنش بود

نقطه مقابل پرسپولیس تیمی مملو از عناصر پرتجربه .. کریم باقری سوپراستار علی کریمی رحمان رضائی .. به قطع اگه یک موقعیت خیلی معمولی تر هم گیر علی کریمی میومد میشد " گل "
مثه همون بازی با نماینده قطر ( فکر کنم ) تو تهران که پرسپولیس تنها تو 20 دقیقه که درست بازی کرد 3 گل به ثمر رسوند و قطعا هنرنمائی علی کریمی رو نمیشه یاد نکرد

اتفاقا من به این پرسپولیس خیلی امیدوارم چون الان مسابقه یه دیگه ای نداره و تمام ذهنش معطوف به این بازیهاس مهره های تاثیر گذار هم داره .. از صمیم قلب امیدوارم تا فینال هم بیاد بالا چون " میتونه " :)

آخه برادر من این وسط چرا از کسی نام میبری که من تمام تنم کهیر بزنه !! :D نیکبخت !! :wacko: آقای گل آسیا !! :p یادمه اواسط نیم فصل اول 9 تا گل زده داشت و راه به راه میگفت : آرش کیه ؟! من آقای گل لیگ میشم ! روزها از پس روزها گذشت !! پاییز اومد و رفت .. زمستون اومد و رفت .. بهار اومد .... ولی گلزن کوچولوی ما هنوز همون 9 تا گل رو داشت !! :( :p

ارادت ..

عجمان و الامارات به دنبال جذب امير قلعه‌نويي :p

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا