• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خب پس من هم نفهمیدم !

ببین دوستان اعتقاد دارن دلیل حذف استقلال و چهارم شدنش فقط بدشانسی بوده ! الان نظر شما چی هست ؟
نه من گفتم که فقط نمیشه بد شانسی رو ملاک قرار داد مربی هم مشکل داشته من خودم به درباره قلعه نویی این اشکال رو دارم که امسال خیلی ترسو شده بود و نسبت به قبل اون شجاعت رو نداشت و خیلی مسائل دیگر ولی در اینکه بد شانس هم بود من این رو هم قبول دارم چون به نظر من حداقل توی بازی های خانگی می تونستیم بهتر عمل کنیم اگه موقعیت هامون گل می شد ولی به هر حال نمیشه همه چیز رو به شانس ربط داد

طرف تو n تا بازی n تا پنالتی گرفته مهارت هست، ولی کلا هر اتفاقی که برای پرسپولیس میفته شانس هست ! حالا مثلا محسن خیلی مهارت نداشت که رفت بهترین جایگیری ممکن رو تو محوطه انجام داد، فقط شانس بود !
خلیلی خوب مهارت داره و این رو قبلا هم نشون داده و البته خوب هم جایگیری می کنه و همه اینها درست هست ولی اینکه توی یک بازی بد بازی کنی و توی یک موقعیت نصفه نیمه گل بزنی رو کمی خوش شانسی می دونم همین وگرنه که گل زدن فرقی نمی کنه سخت و آسونش

خب گفتم که. بزار ما اگه این یکی جام رو نگرفتیم بعد بگید ما پارسال سیزدهم شدیم و جام بردیم. شما پنجم شدید و جام نبردید !

خوب نمیگم ولی خدایش هنوز نبردید :p
انشالله قهرمان بشید :)

راستی یک چیزی میگید که ما به تیم های ضعیف 6 تا گل زدیم و به تیم های قوی نتونستیم گل بزنیم خوب اونوقت شما به این تیم های به اصطلاح ضعیف چکار کردید شما که به همین تیم های ضعیف باخته اید یا اینکه با پیام در دقیقه نود با یک پنالتی بردید
شاید این تیم ها برای ما ضعیف هستند که ما بهشون 6 تا زدیم و برای شما قوی که نتونستید ببریدشون :cool:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خلاصه کلام پرسپولیس سرور استقلاله چقدر بحث می کنید :party:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
نه من گفتم که فقط نمیشه بد شانسی رو ملاک قرار داد مربی هم مشکل داشته من خودم به درباره قلعه نویی این اشکال رو دارم که امسال خیلی ترسو شده بود و نسبت به قبل اون شجاعت رو نداشت و خیلی مسائل دیگر ولی در اینکه بد شانس هم بود من این رو هم قبول دارم چون به نظر من حداقل توی بازی های خانگی می تونستیم بهتر عمل کنیم اگه موقعیت هامون گل می شد ولی به هر حال نمیشه همه چیز رو به شانس ربط داد

این شد یه حرفی !

ولی دوستان کلا معتدقدن اگه بدشانس نبودید تیم اول صعود میکردید !!

خلیلی خوب مهارت داره و این رو قبلا هم نشون داده و البته خوب هم جایگیری می کنه و همه اینها درست هست ولی اینکه توی یک بازی بد بازی کنی و توی یک موقعیت نصفه نیمه گل بزنی رو کمی خوش شانسی می دونم همین وگرنه که گل زدن فرقی نمی کنه سخت و آسونش

تو اون بازی پرسپولیس نیمه دوم خوب بازی کرد. ما هم اگه بخوایم مثل شما بگیم «اگر موقعیت ها گل میشد» ما هم به الشباب مثل قبلیها تو تهران 3 تا میزدیم که کلا حرف و حدیثی نباشه :cool:

خوب نمیگم ولی خدایش هنوز نبردید :p
انشالله قهرمان بشید :)

آخه هنوز تموم نشده که بخوایم ببریم :D بزار تموم شه بعدا بگو !

راستی یک چیزی میگید که ما به تیم های ضعیف 6 تا گل زدیم و به تیم های قوی نتونستیم گل بزنیم خوب اونوقت شما به این تیم های به اصطلاح ضعیف چکار کردید شما که به همین تیم های ضعیف باخته اید یا اینکه با پیام در دقیقه نود با یک پنالتی بردید
شاید این تیم ها برای ما ضعیف هستند که ما بهشون 6 تا زدیم و برای شما قوی که نتونستید ببریدشون

خب شیوه بازی اون تیمها جلوی ما با شما خیلی فرق میکرد.

استقلال اهوازی که جلوی استقلال 6 گل خورد زمین تا زیرزمین با اون تیمی که جلوی پرسپولیس بازی کرد فرق داشت ! همینطور پیام ! خداییش خیلی خوب دفاع میکردند.

در صورتی که جلوی استقلال بیشتر شبیه مجسمه بودند !

گرچه این توجیه نیست ! شما بهتر بودید از ما این فصل ! ولی فقط در لیگ. همونطور طور که دیدیم سانترهای خسرو حیدری نتونست تو آسیا براتون مفید باشه :دی

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
همونطور طور که دیدیم سانترهای خسرو حیدری نتونست تو آسیا براتون مفید باشه :دی

من قبول ندارم اینو حسام جان ...
خسرو زیر 15 تا پاس گل داد از این 80 تا گل ... بابا ما این همه گل زدیم با پاس کاری ...
خیلی بی انصافی میکنی خدایی ...
تازه بیشتر فصل جباری نبود !!
ولی این رو قبول داری که اگر مکریمی رو از پرسپولیس بگیرن چیزی نمیمونه ؟

پ.ن : آقا اوضاع پرسپولیس خیلی خطری شد ! اگر حذف بشه تو آسیا هدایتی هم که رفت احتمال اینکه کریمی بره خیلی زیاد هست .. شنیدم یک پیشنهاد خیلی خیلی عالی داره از امارات ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
هنوز برای من یک سوال باقیه . اگه الجزیره از گروهش کنار می کشید استقلال میومد بالا؟
ادیسون که میگه امکانش وجود داره .
ولی من میگم چطوری ممکنه تیمی که به هر کدوم از دو حریف دیگش 4 امتیاز داده تنها با دو امتیاز بتونه از گروهش صعود کنه ؟ :D

ببخشیدا ساسان عزیز الجزیره 4 امتیاز به ام صلال داد !! اگر حذف میشد ام صلال 4 امتیازش حذف میشد !!
اون موقع بازی ما با ام صلال تو آزادی که بیتفاوت بود واسه ما چون که از قبلش حذفون مشخص شده بود با یک برد خیلی راحت میشد به دست آورد ما صعود میکردیم !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من قبول ندارم اینو حسام جان ...
خسرو زیر 15 تا پاس گل داد از این 80 تا گل ... بابا ما این همه گل زدیم با پاس کاری ...
خیلی بی انصافی میکنی خدایی ...
تازه بیشتر فصل جباری نبود !!
ولی این رو قبول داری که اگر مکریمی رو از پرسپولیس بگیرن چیزی نمیمونه ؟

پ.ن : آقا اوضاع پرسپولیس خیلی خطری شد ! اگر حذف بشه تو آسیا هدایتی هم که رفت احتمال اینکه کریمی بره خیلی زیاد هست .. شنیدم یک پیشنهاد خیلی خیلی عالی داره از امارات ...

من بی انصافی نمیکنم !

این هم مشکل تیم ماست هم مشکل تیم شما !

تو تیم شما خسرو حیدری نباشه پنچرید کلا ! تیم ما هم علی کریمی نباشه پنچریم !

هر دو تیم این مشکل رو دارن !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ببخشیدا ساسان عزیز الجزیره 4 امتیاز به ام صلال داد !! اگر حذف میشد ام صلال 4 امتیازش حذف میشد !!
اون موقع بازی ما با ام صلال تو آزادی که بیتفاوت بود واسه ما چون که از قبلش حذفون مشخص شده بود با یک برد خیلی راحت میشد به دست آورد ما صعود میکردیم !!

آهان - پس منظورتون اینه که از اول گروهتون باید 3 تیمی می شد تا شما صعود می کردین.
ببخشید اگر اینطوری بخوایم نگاه کنیم که اگر الاتحاد هم توی گروهتون حضور نداشت و فقط شما و ام صلال توی این گروه بودین اونوقت ممکن بود تیم دوم صعود کنید :p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آهان - پس منظورتون اینه که از اول گروهتون باید 3 تیمی می شد تا شما صعود می کردین.
ببخشید اگر اینطوری بخوایم نگاه کنیم که اگر الاتحاد هم توی گروهتون حضور نداشت و فقط شما و ام صلال توی این گروه بودین اونوقت ممکن بود تیم دوم صعود کنید :p

آقا ساسان واقعا به نکته های کلیدی شما اشاره میکنید
905.gif

پ.ن : کاش استقلال یک نیکبخت داشت که تو آسیا براش گل میزد :lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بحث ما روی سوراخ بودن پرسپولیس هست نه سرور بودن یا نبودن :happy::lol:

فراز جان به نکته ظریفی اشاره کردید !! نمیدونم چرا این چند روزه همش تو ذهنم عدد 5 جرقه میزنه !! نمیدونم ! فکر کنم تیمی " جدیدا " تو رقابت های آسیائی 5 تا گل خورده بوده !! :blink:

پ ن : میدونم شونصد و هشپارت ! سال پیش اس اس هم شش تا خورده ! الان رو میگم !!

:p

پ.ن : کاش استقلال یک نیکبخت داشت که تو آسیا براش گل میزد :lol:

:D گود آیدیا ! :happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پ ن : میدونم شونصد و هشپارت ! سال پیش اس اس هم شش تا خورده ! الان رو میگم !!

رسیدن به خیر عمو فرزاد . کلا خیلی کم پیدایی :cool:

اما درباره پی نوشتت : خیلی خوشحالم که این مساله توی ذهن استقلالی ها نهادینه شده که دیگه خودشون را به راه اقرار به شش تایی شدن می کنن:D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رسیدن به خیر عمو فرزاد . کلا خیلی کم پیدایی :cool:

اما درباره پی نوشتت : خیلی خوشحالم که این مساله توی ذهن استقلالی ها نهادینه شده که دیگه خودشون را به راه اقرار به شش تایی شدن می کنن:D

سلام و درود

خوبی برادر ساسان .. :happy:

نهادینه ! که اصولا زیاد داریم ! مثه 7 سال بدون شکستی استقلال .. جام نداشتن پرسپولیس تو جام باشگاههای آسیا و .. !

ولی بعضی وقتا تا ما میگیم چرا الان اینجوری شد ؟! دوستان میگن شما هم 6 تا خوردین !!! :D منم خواستم صورت مسئله اونجوری پاکیده ! نشه !! :p

ارادت ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
و شما هم در کمال آرامش به من اخطار بده !

9as56e.png

این حداقل کاری بود که در مقابل شما می تونستم انجام بدم . ضمن اینکه شما اصولا علاقه زیادی دارید اخطار بگیرید یا بن بشوید . همیشه در پستهاتون به این موضوع اشاره می کنید . موفق باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام و درود

خوبی برادر ساسان .. :happy:

نهادینه ! که اصولا زیاد داریم ! مثه 7 سال بدون شکستی استقلال .. جام نداشتن پرسپولیس تو جام باشگاههای آسیا و .. !

ولی بعضی وقتا تا ما میگیم چرا الان اینجوری شد ؟! دوستان میگن شما هم 6 تا خوردین !!! :D منم خواستم صورت مسئله اونجوری پاکیده ! نشه !! :p

ارادت ..

اول : دیر جواب دادی قبول نیست . (منظورم اینه که خیلی فکر کردی)
دوم: اینکه برای ما که نهادینه نشده این چیزایی که فرمودین ، چون هیچوقت مثلا نمیایم بگیم ما که جامی توی باشگاههای آسیا نگرفتیم :p مثل شما که میگید می دونید 6 تایی شدین :D
سوم: رفیق انشاا... توی راه گرفتن جام باشگاهها قرار داریم حالا بقیش هم آینده معلوم میشه . مخلصیم شدید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوم: اینکه برای ما که نهادینه نشده این چیزایی که فرمودین ، چون هیچوقت مثلا نمیایم بگیم ما که جامی توی باشگاههای آسیا نگرفتیم :p مثل شما که میگید می دونید 6 تایی شدین :D
سوم: رفیق انشاا... توی راه گرفتن جام باشگاهها قرار داریم حالا بقیش هم آینده معلوم میشه . مخلصیم شدید

بعنوان یک رکورد دار ! تو انواع قهرمانی ها :cool: اینو میگم که اولین قدم تو قهرمانی کنار اومدن با حقایقه :D

خدائیش بخاطر ایران هم که شده دوست دارم پرسپولیس قهرمان شه :) چون بازم تا 2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی خیلی راه داره و حالاحالا ها به اس اس نمیرسه برادر .. :p

مخلصیم :happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بعنوان یک رکورد دار ! تو انواع قهرمانی ها :cool: اینو میگم که اولین قدم تو قهرمانی کنار اومدن با حقایقه :D

خدائیش بخاطر ایران هم که شده دوست دارم پرسپولیس قهرمان شه :) چون بازم تا 2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی خیلی راه داره و حالاحالا ها به اس اس نمیرسه برادر .. :p

مخلصیم :happy:

حالا دیدی آخرش خودت هم زدی به قضیه 6 تایی ها . هر جا که کم میارین پای افتخارات آسیایی عهد شونصد و هشپارت سال پیشو می کشین وسط .;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام به آقا فرزاد.

من واقعا به شما تبریک میگم. انصافا دوستان باید یاد بگیرن از شما. اصلا همینی که خودتون اون 6 تا رو یادآوری میکنید واقعا جای تبریک داره.

خداییش خودتون هم میدونید 20 مورد قهرمانی در آسیا هم به اندازه زدن 6 گل به رقیب ارزش نداره :D

:D گود آیدیا ! :happy:

شک نکن :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حالا دیدی آخرش خودت هم زدی به قضیه 6 تایی ها . هر جا که کم میارین پای افتخارات آسیایی عهد شونصد و هشپارت سال پیشو می کشین وسط .;)

برادر یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی حداقل مال همین 20 سال اخیره و اغلب حتی بیاد داریمشون ولی اون شش تا مال وقتی یه که هیتلر گروهبان 2 بود و هنوز با دوچرخه میرفت کلانتری محل !!! :D

بقول بچه ها حتی ازش فیلم و عکسی هم در اختیار کسی نیست !! بازم حداقلش از زمان تولد من یکی که عقب تره !! :cool:

وای ! ولی اون هفت سال رو بگو !! یه بچه به دنیا میاد ... بزرگ و بزرگ تر میشه !! والدینش با هزار امید و آرزو میبرنش مدرسه ...... و تو این 7 سال پر فراز و نشیب پرسپولیس در پی برد استقلال بوده ... :(

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
برادر یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی حداقل مال همین 20 سال اخیره و اغلب حتی بیاد داریمشون ولی اون شش تا مال وقتی یه که هیتلر گروهبان 2 بود و هنوز با دوچرخه میرفت کلانتری محل !!! :D

بقول بچه ها حتی ازش فیلم و عکسی هم در اختیار کسی نیست !! بازم حداقلش از زمان تولد من یکی که عقب تره !! :cool:

وای ! ولی اون هفت سال رو بگو !! یه بچه به دنیا میاد ... بزرگ و بزرگ تر میشه !! والدینش با هزار امید و آرزو میبرنش مدرسه ...... و تو این 7 سال پر فراز و نشیب پرسپولیس در پی برد استقلال بوده ... :(

7 سال !
خیلی زمان زیادیه خداییش!!
بگیر یکی 70 سالش باشه، یک دهم از عمرش میشه 7 ســـــــــال !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا