نه من گفتم که فقط نمیشه بد شانسی رو ملاک قرار داد مربی هم مشکل داشته من خودم به درباره قلعه نویی این اشکال رو دارم که امسال خیلی ترسو شده بود و نسبت به قبل اون شجاعت رو نداشت و خیلی مسائل دیگر ولی در اینکه بد شانس هم بود من این رو هم قبول دارم چون به نظر من حداقل توی بازی های خانگی می تونستیم بهتر عمل کنیم اگه موقعیت هامون گل می شد ولی به هر حال نمیشه همه چیز رو به شانس ربط دادخب پس من هم نفهمیدم !
ببین دوستان اعتقاد دارن دلیل حذف استقلال و چهارم شدنش فقط بدشانسی بوده ! الان نظر شما چی هست ؟
خلیلی خوب مهارت داره و این رو قبلا هم نشون داده و البته خوب هم جایگیری می کنه و همه اینها درست هست ولی اینکه توی یک بازی بد بازی کنی و توی یک موقعیت نصفه نیمه گل بزنی رو کمی خوش شانسی می دونم همین وگرنه که گل زدن فرقی نمی کنه سخت و آسونشطرف تو n تا بازی n تا پنالتی گرفته مهارت هست، ولی کلا هر اتفاقی که برای پرسپولیس میفته شانس هست ! حالا مثلا محسن خیلی مهارت نداشت که رفت بهترین جایگیری ممکن رو تو محوطه انجام داد، فقط شانس بود !
خب گفتم که. بزار ما اگه این یکی جام رو نگرفتیم بعد بگید ما پارسال سیزدهم شدیم و جام بردیم. شما پنجم شدید و جام نبردید !
خوب نمیگم ولی خدایش هنوز نبردید
انشالله قهرمان بشید
راستی یک چیزی میگید که ما به تیم های ضعیف 6 تا گل زدیم و به تیم های قوی نتونستیم گل بزنیم خوب اونوقت شما به این تیم های به اصطلاح ضعیف چکار کردید شما که به همین تیم های ضعیف باخته اید یا اینکه با پیام در دقیقه نود با یک پنالتی بردید
شاید این تیم ها برای ما ضعیف هستند که ما بهشون 6 تا زدیم و برای شما قوی که نتونستید ببریدشون