قبول نمیکنم. بازی با الشباب بد بازی نکرد. تاپیک پرسپولیس به هر حال همه یه نظری دارن. من اینجوری فکر نمیکنم. تیمه ما نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد. آخر بازی هم اگه محمد اون گل رو میزد میشدیم 2-0 . در کل امسال هم بد نبودیم. بازیهامون پر نوسان بود. یه بازی خوب و یه بازی بد. در کل نمیشه نمره بد داد ولی. بد به تیم سال گذشته استقلال میگن که رده 13 رو کسب کرد.
بعد یه چیزی ! اصلا ما جلوی الشباب شانسی بردیم (که نبردیم). الشارجه هم تیم بیخودی بود، هیچی اصلا. بعد یه سوال. اون تیمه قطری که قهرمان قطر بود رو چی ؟ اون رو که 3-1 بردیم، نه ؟ اون که شانسی نبود احیانا ؟
استقلال تو آسیا گند زد. الکی هم توجیه نکنید که ما بدشانس بودیم. شما تو لیگ به حقتون رسیدید و قهرمان شدید. ولی تو آسیا واقعا بد بودید و بیشتر از همون رتبه چهارمی هم حقتون نبود.
حالا هی بیاید بگید ما n تا موقعیت گل داشتیم ولی بدشانس بودیم. اینکه علیزاده دروازه خالی رو میزنه تو اوت بدشانسی نیست، حماقت اون بازیکن هست و مربی که اون بازیکن رو میزاره تو زمین !
حسام جان چطور نمیشه نمره بد داد
تیم ما پارسال با تمام بد بودنش و رده 13 رو کسب کرد باز تونست جام حذفی رو ببره بعد به اون میگن بد بودن و بعد تیم شما تو این سال حتی نتونست جام حذفی رو هم بگیره نمره قبولی گرفت :blink:
بعد حسام جان من که نمیگم شما بازی هاتون رو شانسی بردید
درست هست ما به استقلال اهواز 6 تا زدیم خوب شما به همین استقلال اهواز که باختید شما به کدوم یک از تیم ها بالای 4 تا زدید حتی به پیام ، همچین میگین که به تیم های سطح پائین گل زدید انگار پرسپولیس به سپاهان 4 تا زده خوب پرسپولیس که به اون های که ما بهشون 6 تا زدیم باخته که
به نظر من استقلال درست هست که در آسیا بد نتیجه گرفت ولی گند نزد
اگه بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که استقلال گند زد خوب پرسپولیس هم توی لیگ و جام حذفی گند زد چون نتونست تیمی رو ببره که راه آهن تونست اون رو ببره چون نتونست حداقل سوم بشه که سهمیه سال بعد رو بگیره خوب به اینها گند زدن میگن دیگه چطور استقلال سال قبلش با یک قهرمانی توی جام حذفی و گرفتن سهمیه آسیا رو میشه گفت گند زدن ولی پرسپولیس رو بدون اینکه جامی رو بگیره یا اینکه سوم بشه و سهمیه آسیا رو بگیره بعد اون وقت به این نمیشه گفت گند زدن
تیمی که توی یک سال 3 تا مربی رو عوض کرد یعنی می خواهی بگی که خوب بوده و برای بازی کردن نمره قبولی گرفته اگه اینطور هست که شاید استاندارد های خوب بودن من و تو فرق میکنه
مخلصیم
Last edited: