• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
قبول نمیکنم. بازی با الشباب بد بازی نکرد. تاپیک پرسپولیس به هر حال همه یه نظری دارن. من اینجوری فکر نمیکنم. تیمه ما نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد. آخر بازی هم اگه محمد اون گل رو میزد میشدیم 2-0 . در کل امسال هم بد نبودیم. بازیهامون پر نوسان بود. یه بازی خوب و یه بازی بد. در کل نمیشه نمره بد داد ولی. بد به تیم سال گذشته استقلال میگن که رده 13 رو کسب کرد.

بعد یه چیزی ! اصلا ما جلوی الشباب شانسی بردیم (که نبردیم). الشارجه هم تیم بیخودی بود، هیچی اصلا. بعد یه سوال. اون تیمه قطری که قهرمان قطر بود رو چی ؟ اون رو که 3-1 بردیم، نه ؟ اون که شانسی نبود احیانا ؟

استقلال تو آسیا گند زد. الکی هم توجیه نکنید که ما بدشانس بودیم. شما تو لیگ به حقتون رسیدید و قهرمان شدید. ولی تو آسیا واقعا بد بودید و بیشتر از همون رتبه چهارمی هم حقتون نبود.

حالا هی بیاید بگید ما n تا موقعیت گل داشتیم ولی بدشانس بودیم. اینکه علیزاده دروازه خالی رو میزنه تو اوت بدشانسی نیست، حماقت اون بازیکن هست و مربی که اون بازیکن رو میزاره تو زمین !

حسام جان چطور نمیشه نمره بد داد
تیم ما پارسال با تمام بد بودنش و رده 13 رو کسب کرد باز تونست جام حذفی رو ببره بعد به اون میگن بد بودن و بعد تیم شما تو این سال حتی نتونست جام حذفی رو هم بگیره نمره قبولی گرفت :blink:

بعد حسام جان من که نمیگم شما بازی هاتون رو شانسی بردید

درست هست ما به استقلال اهواز 6 تا زدیم خوب شما به همین استقلال اهواز که باختید شما به کدوم یک از تیم ها بالای 4 تا زدید حتی به پیام ، همچین میگین که به تیم های سطح پائین گل زدید انگار پرسپولیس به سپاهان 4 تا زده خوب پرسپولیس که به اون های که ما بهشون 6 تا زدیم باخته که
به نظر من استقلال درست هست که در آسیا بد نتیجه گرفت ولی گند نزد

اگه بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که استقلال گند زد خوب پرسپولیس هم توی لیگ و جام حذفی گند زد چون نتونست تیمی رو ببره که راه آهن تونست اون رو ببره چون نتونست حداقل سوم بشه که سهمیه سال بعد رو بگیره خوب به اینها گند زدن میگن دیگه چطور استقلال سال قبلش با یک قهرمانی توی جام حذفی و گرفتن سهمیه آسیا رو میشه گفت گند زدن ولی پرسپولیس رو بدون اینکه جامی رو بگیره یا اینکه سوم بشه و سهمیه آسیا رو بگیره بعد اون وقت به این نمیشه گفت گند زدن

تیمی که توی یک سال 3 تا مربی رو عوض کرد یعنی می خواهی بگی که خوب بوده و برای بازی کردن نمره قبولی گرفته اگه اینطور هست که شاید استاندارد های خوب بودن من و تو فرق میکنه :)

مخلصیم

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
درست هست ما به استقلال اهواز 6 تا زدیم خوب شما به همین استقلال اهواز که باختید شما به کدوم یک از تیم ها بالای 4 تا زدید حتی به پیام ، همچین میگین که به تیم های سطح پائین گل زدید انگار پرسپولیس به سپاهان 4 تا زده خوب پرسپولیس که به اون های که ما بهشون 6 تا زدیم باخته که

اگه بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که استقلال گند زد خوب پرسپولیس هم توی لیگ و جام حذفی گند زد چون نتونست تیمی رو ببره که راه آهن تونست اون رو ببره چون نتونست حداقل سوم بشه که سهمیه سال بعد رو بگیره خوب به اینها گند زدن میگن دیگه چطور استقلال سال قبلش با یک قهرمانی توی جام حذفی و گرفتن سهمیه آسیا رو میشه گفت گند زدن ولی پرسپولیس رو بدون اینکه جامی رو بگیره یا اینکه سوم بشه و سهمیه آسیا رو بگیره بعد اون وقت به این نمیشه گفت گند زدن

مخلصیم

ما به پيام 5 تا زديم به استقلال اهواز يه 6 تا زديم يه 3 تا به برق تو شيراز 4 زديم به مقاومت تو تهران 5 تا زديم به پاس 4 تا زديم به راه آهن 5 تا زديم به ملوان 3 تا زديم به داماش هم 4 تا زديم،خيلی از بازی هامون رو هم 2-0 برديم

پرسپوليس از استقلال اهواز باخت با برق مساوی کرد به مقاومت باخت به ملوان باخت پيام رو به زور با پنالتی دقيقه 90 برد
کلاً پرسپوليس چند تا بازی رو با اختلاف بيش از گل برد؟؟؟!! با 1 تيم ميلياردی

آره پرسپوليس بد نبوده با اين تيم ميليارديش هيچ جامی نتونسته بگيره اون وقت دل به قهرمانی تو آسيا بسته lol
پرسپوليس امسال فقط تو خارج کردن ارز از ممکت توسط افشين امپراطور،دی کارمو ،مارکو ،وينگادا و... عالی کار کر
ده

تيم ما قهرمان شد بدون اين همه بريز و بپاش و خرج اضافی
قهرمان شد در شرايطی که ستاره تيمش که جباری باشه 4 تا بازی درست نتونست بکنه،مثل بعضی تيم ها تا اخره فصل هم دنبال بازيکن خريدن نبود

بازيکن 600/700 ميليونی با حقوق ماهيانه 6 ميليون تومن هم نداشت ، کسی هم واسه 6 ماه 200 ميليون نگرفت
آره کلاً پرسپوليس عالی کار کرده، پنجم هم تو ليگ رتبه بدی نيست,اوت شدن تو جام حذفی توسط پاس همدان هم بده اما ميشه تحمل کرد چون تو آسيا تو گروهمون اول شديم و استقلال چهارم

اين اول شدن پرسپوليس تو گروهش سرپوشی بود برای فصل بسيار فجيعش

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بابا وحید جان کجای کاری؟
ببین دوست من ، همین پنجمی توی لیگ و حذف شدن در اون مرحله جام حذفی واسه پرسپولیسی ها یعنی خیلی!!
برای همینه که هرجا میرن میگن ما عالی بودیم ، خوب بودیم، ما ایرادی نداشتیم، خوب حق هم دارن از هر تیمی به اندازه توانش انتظار میره ، اینکه دیگه تعجب نداره!!
راست هم میگن ، استقلال توی آسیا گند زد چون از استقلال توقع قهرمانی توی آسیا میرفت که متاسفانه حذف شد اما عوضش 5 تا گل نخورد!!
از پرسپولیس هم کسی انتظار نداشت که بره بالا ، خوب حالا که رفته همه ذوق کردن و دیگه هیچی واسشون مهم نیست
اینا انتظار داشتن که پرسپولیس مثلا 10-11 بشه ، خوب حالا پنجم شده، خوب معلومه حکم قهرمانی داره واسشون :lol:
البته اینطور که شنیدم قرار هست فدراسیون به تیم های پنجم به بعد که هیچی نشدن عوض تشتک یکی یدونه آبنبات چوبی بده که توی بازی ها بخورن حداقل حوصلشون سر نره ! :lol:

و در جواب اون همه اخباری که مرداد عزیز گذاشتن و بنده رو له فرمودند!
دوست عزیز من ، دقیقا منظور من هم همین بود، 4 ماه پیش که کوران رقابت های آسیایی نبود ، تیم گروه ما به تیم گروه شما 4 تا زد، اما هفته پیش چون دقیقا در کوران مسابقات بود و با حدودا 20 امتیاز اختلاف با تیم شما در صدر جدول قرار داشت واسشون دیگه مهم نبود که ببرن یا ببازن ، آخرش هم که الاتحاد با 55 امتیاز اول شد و الشباب با 35 امتیاز چهارم !!
خوب همین اختلاف امتیاز نشون دهنده خیلی چیزا هست!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ول کن بابا !
از اولش هم معلوم بود که چون جو به نفعشون نیست پست هایی که به مذاقشون خوش نمیاد رو پاک می کنند!!
آخرش ما نفهمیدیم ، اینا هی می گفتند تیم عربستانی گروه ما تیم شما رو 4-0 برده ، ما رفتیم نگاه کردیم دیدیم 4-0 باخته بوده نه اینکه برده باشه، اما کسی به روی خودش نیاورد !
در ضمن دوستان اونی که میگید تشک نیست ، تشتک هست!! :lol:

خب باید یه توضیحی بابت این پست داد .
این جناب علیرضای ادیسون اومده گفته من اینجا پست دادم پستم پاک شده و بعدش این دوستمون هم به خیال خودشون اومدن مدیریت بنده رو زیر سوال بردن . از دیروز تا الان فقط دو پست در این تاپیک پاک شده که برای مدیران قابل دسترسی هم هست . خیلی جالبه که هر دو پست پاک شده توسط خودعلیرضا ادیسون پاک شده نه مدیری که احتمالا منظور بنده باشم. برای اینکه از این به بعد دوستان وقتی در کل کل کم آوردند به بنده تهمت نزدن با این مورد پس از مشورت با ادمین به شدت برخورد خواهم کرد.

این هم اسکرین شاتی که نشون می ده چه کسی پستهای جناب ادیسون رو پاک کرده است.

فایل های ضمیمه

• 01.JPG
    01.JPG
    74.9 KB · نمایش ها: 21
  • 02.JPG
    02.JPG
    104.8 KB · نمایش ها: 22
Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خب باید یه توضیحی بابت این پست داد .
این جناب علیرضای ادیسون اومده گفته من اینجا پست دادم پستم پاک شده و بعدش این دوستمون هم به خیال خودشون اومدن مدیریت بنده رو زیر سوال بردن . از دیروز تا الان فقط دو پست در این تاپیک پاک شده که برای مدیران قابل دسترسی هم هست . خیلی جالبه که هر دو پست پاک شده توسط خودعلیرضا ادیسون پاک شده نه مدیری که احتمالا منظور بنده باشم. برای اینکه از این به بعد دوستان وقتی در کل کل کم آوردند به بنده تهمت نزدن با این مورد پس از مشورت با ادمین به شدت برخورد خواهم کرد.

این هم اسکرین شاتی که نشون می ده چه کسی پستهای جناب ادیسون رو پاک کرده است.

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!! چی شد یک دفعه ... من کی این و گفتم !!!!!
ساسان عزیز من کی گفتم شما پاک کردی !!
منظورم این بود که واسه این که این نوع کل کل بی محتوا ادامه پیدا نکنه خودم پست هام رو پاک میکنم ...
فکر کنم خود مرجان هم متوجه شد !!!!!!!!
واسه به وجود اوندن یک جو قشنگ تو این تاپیک همین ...
-----
پ.ن : من خودم ادمین یک فروم VB هستم ! اینو میدونم که یک پست پاک بشه مدیر میتونه ببینه توسط کی پاک شده ....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!! چی شد یک دفعه ... من کی این و گفتم !!!!!
ساسان عزیز من کی گفتم شما پاک کردی !!
منظورم این بود که واسه این که این نوع کل کل بی محتوا ادامه پیدا نکنه خودم پست هام رو پاک میکنم ...
واسه به وجود اوندن یک جو قشنگ تو این تاپیک همین ...
-----
پ.ن : من خودم ادمین یک فروم VB هستم ! اینو میدونم که یک پست پاک بشه مدیر میتونه ببینه توسط کی پاک شده ....
خب مشخص شد قضیه چی بوده .
چرا شما منو به عنوان مخاطب انتخاب کردی . فرد دیگه ای بعد از پاک شدن پستهای شما این کارو به من نسبت دادن. فکر کنم شما باید پست ایشون رو کوت می کردید و این پاسخ رو به ایشون می دادید . تازه الان نه که من اشاره به موضوع کردم ، همون موقعی که ایشون اون پست رو دادن.
برای بعضی جاها مثل اینجا و با وجود بعضی افراد مثل این آقای sIiiS بهتر هست جوری پست داده بشه که به قول شما سوءتفاهم پیش نیاد . منتظرم جواب این آقای sIiiS عزیز که به نظر مچ گیری کردن رو بدونم درباره این مورد. حتما ایشان پاسخی برای این جوسازیها و آلوده کردن فضای تالار دارند . :hmm:

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
چرا شما منو به عنوان مخاطب انتخاب کردی . فرد دیگه ای بعد از پاک شدن پستهای شما این کارو به من نسبت دادن. فکر کنم شما باید پست ایشون رو کوت می کردید و این پاسخ رو به ایشون می دادید . تازه الان نه که من اشاره به موضوع کردم ، همون موقعی که ایشون اون پست رو دادن.
برای بعضی جاها مثل اینجا و با وجود بعضی افراد مثل این آقای sIiiS بهتر هست جوری پست داده بشه که به قول شما سوءتفاهم پیش نیاد . منتظرم جواب این آقای sIiiS عزیز که به نظر مچ گیری کردن رو بدونم درباره این مورد. حتما ایشان پاسخی برای این جوسازیها و آلوده کردن فضای تالار دارند . :hmm:

بله حرف شما درست هست ! من اصلا فکر نمیکردم کسی این منظور رو براداره ...
یادتونه که دیروز اون پی ام رو زدم ... در مورد تاپیک ...
به هر حال اشتباه اوب از من بود که حرف "م" رو جا انداختم !!
اشتباه دوم از دوست عزیز سیس که برداشت اشتباه کردند یک آش حسابی پختند ...
امیدوارم از این سو تفاهمات پیش نیاد ...

----

پ.ن : بعد از مشخص از شدن ماجرا اگر امکانش هست تمام پست های مربوط به این جریان رو حذف کنید ممنون ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

خوبه که می دونی شروع کننده خودتی و وقتی مثل خودت باهات حرف زده می شه بهت بر می خوره!!!!!!!!!!!!
جناب ادیسون خان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوبه که می دونی شروع کننده خودتی و وقتی مثل خودت باهات حرف زده می شه بهت بر می خوره!!!!!!!!!!!!
جناب ادیسون خان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا وسط دعوا نرخ تعیین میکنی !!
بزار اول اون سوء تفاهم تموم بشه بعد بیا نرخ تعیین کن :hmm:
تو پی ام با هم صحبت میکنیم ...
من بهم بر نخورد خانوم !! من هم بلد بودم جواب بدم مثل دختر بچه که با هم دعوا میکنن !! پست هام رو پاک کردم که این بحث مسخره تموم بشه همین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حالا من کی گفتم شما پاک کردی ؟!
من جایی اسم شما رو بردم که میگید منظور من شما بوده ؟
جناب ساسان خان حالا متوجه میشی که دو پهلو حرف زدن و به در گفتن که دیوار بشنوه درسته که اشاره مستقیم نیست اما خوب از اشاره مستقیم هم کمتر نیست!!
اون موقعی که ما هی می گفتیم فلانی چرا اینجوری میگه شما میومدی می گفتی کسی که به شخصی توهین نکرده ، پس شماها حق ندارید ناراحت بشید اما حالا خودتون خیلی راحت میگید اگه دفعه دیگه کسی به من چیزی بگه بنش می کنم چون زورم زیاده !!!!!
افرادی امثال ما که چوب و چماغ قدرت دستمون نیست باید چیکار کنیم ؟
باید بشنویم و دم نزنیم و خفه بشیم ؟
نه داداش ، نه برادر ، شما می تونی بن کنی اما من نه ، در عوض من هم مثل خیلی های دیگه رفتار می کنم تا حداقل شما که اونوری هستی(منظورم در رنگ هست!) یکمی بفهمی اون موقع ما چی می گفتیم که الان اینجوری بهتون برنخوره!
در هر حال اگه شما دیدی من جایی اسمی از شما برده باشم ، بله حق با شماست و من هم از شما معذرت می خوام!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چرا وسط دعوا نرخ تعیین میکنی !!
بزار اول اون سوء تفاهم تموم بشه بعد بیا نرخ تعیین کن :hmm:
تو پی ام با هم صحبت میکنیم ...
من بهم بر نخورد خانوم !! من هم بلد بودم جواب بدم مثل دختر بچه که با هم دعوا میکنن !! پست هام رو پاک کردم که این بحث مسخره تموم بشه همین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قول خودت"فرافکنی نکن":eek:
دختر بچه اون کسیه که حرفی می زنه و شروع می کنه بعد کنار می کشه
در ضمن برخورد بهت که پاک کردی!!!!و خودت هم فهمیدی که الکی گفتی
حالا هی بپیچ دور خودت

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بین دعواها ، موضوع اصلی که همانا " استقلال سولاخه " فراموش نشود لطفا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان سلام
به کل کل هاتون در کمال آرامش ادامه بدین لطفا. :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ببین به این فراکنی ... من چی میگم تو چی میگی !!! اصلا صحبت بر سر چیه ؟ صحبت بر سر برد پل گل و مهم بود شما رسیدی به مس رفسنجان که ما تو بازی 2 تا پنالتی خراب کردیم و 10 تا موقعیت نرفت تو گل !!! و بحث شیزین شانس و از همه مهمتر نبود 7-8 بازیکن اصلی ....

نه دیگه !

ببین چطور شماها از لیگ آسیا یه دفعه میرید تو لیگ، بعد سریع میرید تو جام حذفی، بعد ما که میگیم میگی فرافکنی نکن !

برد پر گل و مهم ؟! شما از 6 امتیاز بازی با سپاهان فقط 1 امتیاز گرفتید. از فولاد 1 امتیاز گرفتید. از پرسپولیس 2 امتیاز گرفتید و ...

حالا برید به پیام 500 تا بزنید، چه فایده ای داره ؟ اگه یکی از اون تیمها رو بده بودید با سر قهرمانی اینجوری سکته نمیکردید !

که تمام داوران دنیا تائید کردند ... :D

خب به این میگن خوش شانسی دیگه ! چون در هر 50 سال یکبار همچین خطایی گرفته میشه !

خوبه :) ولی من حرف از تشتک نزدم :دی

حالا گیر دادی به تشتک ها :D

نه خوب به هر حال احمال گل زدن موقعیت بالاتره از اینکه آیا عباسفرد تکون بخوره آیا نخوره ...

آخه هم من، هم شما و هم ژنرالتون میدونست این گل نمیزنه !

پس زیاد تو جریان نقل و انتقالات نیستی ... این بی شرفی هست دومی نداره ... فکر کن هیچ هنری نداره این همه پول در آورده ...

آقا منبعی داری ؟

خیلی واضح میگم ! اگه مدیرعامل باشگاه به این 200 میلیون داده احمق بوده !

حسام جان چطور نمیشه نمره بد داد
تیم ما پارسال با تمام بد بودنش و رده 13 رو کسب کرد باز تونست جام حذفی رو ببره بعد به اون میگن بد بودن و بعد تیم شما تو این سال حتی نتونست جام حذفی رو هم بگیره نمره قبولی گرفت :blink:

بعد حسام جان من که نمیگم شما بازی هاتون رو شانسی بردید

تیمی که توی یک سال 3 تا مربی رو عوض کرد یعنی می خواهی بگی که خوب بوده و برای بازی کردن نمره قبولی گرفته اگه اینطور هست که شاید استاندارد های خوب بودن من و تو فرق میکنه :)

مخلصیم

E ؟

خب اینجا به یه بحثی میرسیم !

شماها صعود پرسپولیس از گروهش رو شانسی میدونید و یکی از دلایل اصلیش رو گروه روستایی !

بعد به قهرمانی جام حذفی پارسالتون که همه رو تو پنالتی بردید مینازید ؟ همون بازی با فولاد که داور لطف داشت بهتون ! به خودتون که میرسه فقط بدشانسی دارید، به ما که میرسه کلا شانس هست ؟

نه آقا.

پرسپولیس امسال گند نزد چون اگه گند میزد تو لیگ پنجم نمیشد، تو آسیا هم صدرنشین نمیرفت بالا !

به سپاهان هم 4 تا نزدیم، ولی دو بار تو تهران بردیمشون و تو اصفهان هم مساوی کردیم، ولی شما تو تهران مساوی کردید و اونجا هم باختید !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نه دیگه !

E ؟

خب اینجا به یه بحثی میرسیم !

شماها صعود پرسپولیس از گروهش رو شانسی میدونید و یکی از دلایل اصلیش رو گروه روستایی !

بعد به قهرمانی جام حذفی پارسالتون که همه رو تو پنالتی بردید مینازید ؟ همون بازی با فولاد که داور لطف داشت بهتون ! به خودتون که میرسه فقط بدشانسی دارید، به ما که میرسه کلا شانس هست ؟

نه آقا.

پرسپولیس امسال گند نزد چون اگه گند میزد تو لیگ پنجم نمیشد، تو آسیا هم صدرنشین نمیرفت بالا !

به سپاهان هم 4 تا نزدیم، ولی دو بار تو تهران بردیمشون و تو اصفهان هم مساوی کردیم، ولی شما تو تهران مساوی کردید و اونجا هم باختید !

حسام جان من کی گفتم برد های شما شانسی بود که باز میگی من بالا اومدن تیم شما رو شانسی می دونم من فقط گفتم توی بد نتیجه گرفتن استقلال بد شانسی هم دخیل بود :cool:

خوب مگه چی هست پنالتی هم جزو فوتبال هست دیگه نمیشه که به همه 5 و 6 تا گل بزنیم بعد تو بازی فولاد چه لطفی به ما کردن

حسام ببین میگم دیگه ، فکر کنم که استاندارد های خوب بودن ما فرق می کنه :p چون به نظر من پنجمی با سیزدهمی فرقی نمی کنه چون به هیچ کدومش چیزی نمیدن فقط جلوه عمومی اش فرق می کنه
ببین من برای تیم های مثل فجر یا ملوان صحبت نمی کنم که سیزدهمی یا پنجمی براشون خوب هست من درمورد دو تیم پایتخت حرف می زنم که همین پرسپولیس 10 میلیارد فقط خرجش شده و امثال کریمی و رضائی را طی فصل گرفت خوب واسه همچین تیمی پنجم شدن یعنی گند زدن همانطور که سیزدهمی استقلال یعنی گند زدن

خوب وقتی تیمی با این همه بازیکن که گرفته بود حتی نتونست جام حذفی رو هم بگیره چی بهش میشه گفت حتما چون خیلی خوب بازی می کرده حذف شده
بعد حسام جان من کارنامه یک سال یک تیم مورد نظرم هست و این 6 تا بازی هم جزو همین یک سال هست به نظر من اگرچه پرسپولیس از گروهش اومد بالا و توی اونجا خوب بود ولی اگه بخواهیم به نمره ای در طول یک سال بهش بدیم به نظر من نمره منفی و بد هست چون برای خوب بودن توی یک فصل نمیشه از روی 5 بازی اون رو مشخص کرد

مخلصیم :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان من کی گفتم برد های شما شانسی بود که باز میگی من بالا اومدن تیم شما رو شانسی می دونم من فقط گفتم توی بد نتیجه گرفتن استقلال بد شانسی هم دخیل بود :cool:

E !

همتون دارید میگید پرسپولیس شانسی اومده بالا ! رسما میگید گروه ما روستا بوده !

در ضمن این ظاهرا نظر شماست که بدشانسی فقط دخیل بوده ! دوستان دیگه معتقد هستن استقلال اگه بدشانس نبود تیم اول صعود میکرد :lol:

خوب مگه چی هست پنالتی هم جزو فوتبال هست دیگه نمیشه که به همه 5 و 6 تا گل بزنیم بعد تو بازی فولاد چه لطفی به ما کردن

پس خواهشا دیگه حرفی از شانس نزنید !

حسام ببین میگم دیگه ، فکر کنم که استاندارد های خوب بودن ما فرق می کنه :p چون به نظر من پنجمی با سیزدهمی فرقی نمی کنه چون به هیچ کدومش چیزی نمیدن فقط جلوه عمومی اش فرق می کنه
ببین من برای تیم های مثل فجر یا ملوان صحبت نمی کنم که سیزدهمی یا پنجمی براشون خوب هست من درمورد دو تیم پایتخت حرف می زنم که همین پرسپولیس 10 میلیارد فقط خرجش شده و امثال کریمی و رضائی را طی فصل گرفت خوب واسه همچین تیمی پنجم شدن یعنی گند زدن همانطور که سیزدهمی استقلال یعنی گند زدن

خوب وقتی تیمی با این همه بازیکن که گرفته بود حتی نتونست جام حذفی رو هم بگیره چی بهش میشه گفت حتما چون خیلی خوب بازی می کرده حذف شده
بعد حسام جان من کارنامه یک سال یک تیم مورد نظرم هست و این 6 تا بازی هم جزو همین یک سال هست به نظر من اگرچه پرسپولیس از گروهش اومد بالا و توی اونجا خوب بود ولی اگه بخواهیم به نمره ای در طول یک سال بهش بدیم به نظر من نمره منفی و بد هست چون برای خوب بودن توی یک فصل نمیشه از روی 5 بازی اون رو مشخص کرد

مخلصیم

خب پس دیدگاه ما فرق میکنه !

از نظر من پنجمی و سیزدهمی خیلی فرق داره. من قبول دارم هیچکدوم در شان دو تیم نیست، به هر حال نمیتونی بگی سیزدهمی ما با پنجمی شما فرقی نداره !

در مورد جام !

تیم شما یک جام رو گرفت و دوتا رو از دست داد. تیم ما دو جام رو از دست داده ولی یکیش مونده فعلا ! بزار اگه اون رو هم از دست دادیم بعد بیا بگو پرسپولیس جامی نگرفت :cool:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هنوز برای من یک سوال باقیه . اگه الجزیره از گروهش کنار می کشید استقلال میومد بالا؟
ادیسون که میگه امکانش وجود داره .
ولی من میگم چطوری ممکنه تیمی که به هر کدوم از دو حریف دیگش 4 امتیاز داده تنها با دو امتیاز بتونه از گروهش صعود کنه ؟ :D
انشاءا... سال دیگه توی آسیا نتیجه بگیرید ما هم شما رو دعا می کنیم;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
!

همتون دارید میگید پرسپولیس شانسی اومده بالا ! رسما میگید گروه ما روستا بوده !

در ضمن این ظاهرا نظر شماست که بدشانسی فقط دخیل بوده ! دوستان دیگه معتقد هستن استقلال اگه بدشانس نبود تیم اول صعود میکرد :lol:

من الان درست نفهمیدم نظر من اینکه فقط بد شانسی دخیل بوده یا اینکه نبوده :cool:

پس خواهشا دیگه حرفی از شانس نزنید !
آخه چه ربطی به شانس داره وقتی طالبلو پنالتی گیر هست اینکه ربطی به شانس نداره به مهارت بازیکن ربط داره
مثلا الان برزیل که سال 94 با پنالتی ایتالیا رو برد شانسی بوده که قهرمان شده یا اینکه ایتالیا فرانسه رو برد اونم شانسی بوده :rolleyes:

خب پس دیدگاه ما فرق میکنه !

از نظر من پنجمی و سیزدهمی خیلی فرق داره. من قبول دارم هیچکدوم در شان دو تیم نیست، به هر حال نمیتونی بگی سیزدهمی ما با پنجمی شما فرقی نداره !

به نظر من فقط توی جلوه عمومیش فرق می کنه اینکه ما پنجم شدیم و شما سیزدهم و اینکه شما بهتر نتیجه گرفتید نسبت به سیزدهم شدن ما در لیگ ولی در هر صورت ما یک جام از دو جام رو گرفتیم و سیزدهم شدیم و به نظر من هر چند که نتیجه بدی هست ولی وجه اش بهتر هست

در مورد جام !

تیم شما یک جام رو گرفت و دوتا رو از دست داد. تیم ما دو جام رو از دست داده ولی یکیش مونده فعلا ! بزار اگه اون رو هم از دست دادیم بعد بیا بگو پرسپولیس جامی نگرفت

من هم امیدوارم که پرسپولیس بتونه این جام رو بگیره ولی با تیم های شرق اسیا این یکم سخت هست اونم با امکانات و زیر ساخت های فوتبال ما
به هر حال هنوز که نگرفتید پس می تونیم بگیم تا حالا نگرفته اید :happy::)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من الان درست نفهمیدم نظر من اینکه فقط بد شانسی دخیل بوده یا اینکه نبوده :cool:

خب پس من هم نفهمیدم !

ببین دوستان اعتقاد دارن دلیل حذف استقلال و چهارم شدنش فقط بدشانسی بوده ! الان نظر شما چی هست ؟

آخه چه ربطی به شانس داره وقتی طالبلو پنالتی گیر هست اینکه ربطی به شانس نداره به مهارت بازیکن ربط داره
مثلا الان برزیل که سال 94 با پنالتی ایتالیا رو برد شانسی بوده که قهرمان شده یا اینکه ایتالیا فرانسه رو برد اونم شانسی بوده :rolleyes:

طرف تو n تا بازی n تا پنالتی گرفته مهارت هست، ولی کلا هر اتفاقی که برای پرسپولیس میفته شانس هست ! حالا مثلا محسن خیلی مهارت نداشت که رفت بهترین جایگیری ممکن رو تو محوطه انجام داد، فقط شانس بود !

به نظر من فقط توی جلوه عمومیش فرق می کنه اینکه ما پنجم شدیم و شما سیزدهم و اینکه شما بهتر نتیجه گرفتید نسبت به سیزدهم شدن ما در لیگ ولی در هر صورت ما یک جام از دو جام رو گرفتیم و سیزدهم شدیم و به نظر من هر چند که نتیجه بدی هست ولی وجه اش بهتر هست

خب گفتم که. بزار ما اگه این یکی جام رو نگرفتیم بعد بگید ما پارسال سیزدهم شدیم و جام بردیم. شما پنجم شدید و جام نبردید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا