• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا: فصل2008-2009

به نظر شما كدام تيم قهرمان اين فصل ليگ قهرمانان مي شود؟

• Total voters
    74
  • Poll closed .

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
من یه پیشنهاد دارم !!!

این نظر سنجی رو بردارید، برای قهرمان یه نظر سنجی بزارید ! یعنی فقط منچستر بمونه با بارسا.

من 4 روز پیش این پیشنهاد رو به ساسان دادم ولی هنوز عملی نشده.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
" ساموئل اتوئو " ضمن تمجید از حرکت جوانمردانه " جان تری " کاپیتان چلسی بعد از دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی از " دروگبا " هم دفاع کرد.

" اتوئو " گفت: « می‏خواهم به نکته مهمی اشاره کنم: کاپیتان چلسی(تری) به رختکن ما آمد و به همه بازیکنان دست داد و تبریک گفت. این چیزی است که همیشه می‏خواهیم ببینیم. »

مهاجم کامرونی بارسلونا در ادامه از " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی دفاع کرد و گفت: « تاسف‏آور است زیرا فوتبال فقط یک سرگرمی است. مردم برای لذت بردن پول بلیت می‏دهند و به همین ترتیب هم باید باقی بماند. »
« اگر ما هم شکست می‏خوردیم می‏توانستیم در مورد پنالتی‏هایی که در دیدار رفت گرفته نشد، صحبت کنیم. داور کار خود را انجام داد و فکر نمی‏کنم قصد آزار کسی را داشت. اما زمانی که تصمیمی گرفته می‏شود و حتی مطابق میل شما نیست، باید آن را بپذیرید. البته بازیکنان چلسی هم نا امید شده بودند و عکس العمل طبیعی نشان دادند، مخصوصاً بعد از چنین شکست‏هایی زیرا تحمل چنین باخت‏هایی آسان نیست. آن‏ها فرصت‏های زیادی داشتند اما روز دروگبا نبود. من او را درک می‏کنم زیرا چنین اتفاق‏هایی ممکن است هر زمان بیفتد. او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی تیمش فقط می‏خواست صدایش شنیده شود. من نا امیدی او را درک می‏کنم و احساس او چیزی بیشتر از این نبوده است. »

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" دیگو مارادونا " سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد بعد از گل " اینیستا " به چلسی بسیار خوشحال شده است.

این اسطوره آرژانتینی که در دهه 1980 در بارسلونا بازی کرده، هنوز بازی‏های این تیم را تعقیب می‏کند.

" مارادونا " به TYC Sport گفت: « من در بارسلونا بازی کرده‏ام و بعد از گل اینیستا به چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال شدم و به شادی پرداختم. »

" مارادونا " بخاطر گل معروفی که در جام‏جهانی 1986 با دست به تیم ملی انگلیس زد همیشه آدم منفوری در این کشور بوده است.

Last edited by a moderator:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
مثل اینکه یک ساعت قبل از بازی سایت یوفا برای این بازی نتیجه یک - یک رو ثبت کرده و آمار بازی رو هم روی سایت گذاشته !!!

هیچی دیگه ...

احتمالا مضاف بر اینا رنگ لباس سرمربی ها ، تعداد تماشاگرها ، دقایقی که خطا تو بازی رخ داده و ... رو هم نوشت ه!!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

معلوم ه خبرش دروغ ه!

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزم این تمام دنیا رو گرفته!!!
دروغ نیست!!!
دلیلیه واسه اینکه بارسا فوتبال جوانمردانه رو زیر پا گذاشته!!!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
عزیزم این تمام دنیا رو گرفته!!!
دروغ نیست!!!
دلیلیه واسه اینکه بارسا فوتبال جوانمردانه رو زیر پا گذاشته!!!

شما اینو ببین: (به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن!!)

خبرگزاری فارس همین طوریش هم دروغ نشر میکنه دیگه چه برسه بخواد از جای دیگه هم نقل کن ه!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

بعدش اینکه بارسا فوتبال جوانمردانه رو زیر پا گذاشته(که نگذاشته) چه ربطی به گذاشتن آمار تو سایت یوفا داره؟!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من یه پیشنهاد دارم !!!

این نظر سنجی رو بردارید، برای قهرمان یه نظر سنجی بزارید ! یعنی فقط منچستر بمونه با بارسا.

من 4 روز پیش این پیشنهاد رو به ساسان دادم ولی هنوز عملی نشده.

اول می خواستم نظر سنجی جدید بزارم . ولی همونطور که می بینید قبل از بازیهای نیمه نهایی رای گیری بنا به تعریف اولیه ای که برای اون انجام دادم بسته شد ، فکر می کنم اینطوری جالب تر باشه . چون کسانی که قبلا رای دادن بین همه تیمها نظر دادن و الان هم که نظر اکثریت در خصوص برنده فینال روشنه . با تشکر از دوستان

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
شما اینو ببین: (به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن!!)

خبرگزاری فارس همین طوریش هم دروغ نشر میکنه دیگه چه برسه بخواد از جای دیگه هم نقل کن ه!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

بعدش اینکه بارسا فوتبال جوانمردانه رو زیر پا گذاشته(که نگذاشته) چه ربطی به گذاشتن آمار تو سایت یوفا داره؟!!
اون این کارو با هم دستی یوفا انجام داد!!!
ولی به هر حال هر چی بوده گذشته!!!
ایشالا منچستر بهش حالی میکنه فوتبال تمیز یعنی چی!!!

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
اینیستا هم که مصدوم شده و به بازی فینال ممکنه نرسه!!!

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
فرجام خواهي فيناليست‌هاي فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا رد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتحاديه فوتبال اروپا با رد فرجام‌خواهي تيم‌هاي بارسلونا و منچستريونايتد تقاضاي اين دو باشگاه براي لغو محروميت بازيكنان آنها را رد كرد. پيش از اين سران بارسا و يونايتد خواستار بخشش محروميت اريك آبيدال، دانيل آلوس و دارن فلچر شده بودند.

به اين ترتيب با تصميم يوفا اين سه بازيكن نمي‌توانند باشگاه‌هايشان را در بازي فينال كه روز 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي‌شود، همراهي كنند.

يوفا درباره علت رد اين فرجام خواهي عنوان كرد كه تقاضاي دو تيم برخلاف قوانين، خارج از 24 ساعت تعيين شده پس از مسابقه ارايه شده‌اند. از سوي ديگر اعتراض دو تيم به دليل آن كه به تصميم گرفته شده از سوي داور مسابقه بود، جاي بررسي هم نداشت.

آبيدال، مدافع فرانسوي آبي – اناري‌ها با اخراج در دقيقه 66 بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي ديدار فينال را ازدست داد.

داني آلوس هم تيمي او هم به دليل 2 اخطاره شدن در اين ديدار، شاهد بازي فينال در رم خواهد بود.

فلچر هافبك آرسنال هم در بازي برابر آرسنال از سوي داور بازي اخراج شده بود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: با وجود آسيب ديدگي برابر ويارئال ممكن است به فينال ليگ قهرمانان برسم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آندرس اينيستا تصريح كرد: آسيب ديدگي من جدي است و به پزشكان حق مي دهم براي من استراحتي طولاني مدت لحاظ كنند؛ اما براي چنين روزهايي آموزش ديده ام و مي دانم كه چگونه بايد به شرايط ايده آل بازگردم.

وي ادامه داد: شايد نتوانم بارسا را در 3 بازي پاياني لاليگا و فينال كوپا دل ري اسپانيا (جام حذفي) همراهي كنم؛ اما احتمال بازگشت من بر خلاف آنچه كه روزنامه ها نوشته اند صفر نيست.

اينيستا در هفته سي و پنجم لاليگا از ناحيه زانوي راست آسيب ديد.

ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد در ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال رم ايتاليا بين بارسلونا اسپانيا و منچستر يونايتد انگليس برگزار مي شود.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
سران باشگاه انگلیسی اعلام کردند که دیگر کاری از دست آنها برای بخشیده شدن کارت قرمز دارن فلچر بر نمی آید.

سایت گل: سران باشگاه منچستر یونایتد،عصر روز دوشنبه با پاسخ منفی مسئولان کمیته انضباطی یوفا در مورد بخشودگی کارت قرمز درن فلچر مواجه شدند و بدین ترتیب این ستاره جوان را در دیدار فینال رم که بیست و هفتم می در ورزشگاه رم برگزار خواهد شد را در اختیار نخواهند داشت.

فلچر در جریان دیدار برگشت منچستریونایتد مقابل آرسنال در ورزشگاه امیریتس، از سوی روبرتو روزتی، داور ایتالیایی آن دیدار ، به دلیل تکلی که انجام داد از زمین مسابقه اخراج شد ولی بعد، تصاویر تلویزیونی گویای آن بود که فلچر نمی بایست بابت آن تکل، کارتی را دریافت می کرد. مسئولان کمیته انضباطی یوفا، اعلام کردند که هیچ یک از بازیکنان محروم مورد بخشایش قرار نمی گیرند و دنی آلوس، اریک آبیدال و درن فلچرشانسی برای حضور در فینال نخواهند داشت.

سرالکس فرگوسن و درن فلچر اعلام کرده بودند که امید کمی برای بخشودگی دارند.سخنگوی باشگاه منچستر نیز در این رابطه گفت:« دارن بازیکن صادقی است و ما حس می کردیم که می بایست نهایت تلاشمان را برای حضور او در دیدار فینال به کار بگیریم، چرا که او شایستگی حضور در این دیدار مهم را دارد ولی در نهایت این اعتراض راه به جایی نبرد. در هر حال مابه تصمیم داور احترام می گذاریم و به همین دلیل نیز تقاضای تجدید نظر نسبت به حکمی که روز دوشنبه صادر شده است، نمی دهیم.»

دوست عزیز ، خواهشمندم پستهای خبری رو به صورت تک تک در تاپیک قرار ندهید و همینطور لطف کنید عنوان خبر رو هم در خود پست قرار بدید نه در TITLE پست. با تشکر

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
اینیستا به فینال لیگ قهرمانان اروپا می‏رسد

گروه پزشکی باشگاه بارسلونا " اندرس اینیستا " را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا آماده خواهد کرد.

این باشگاه اسپانیایی اعلام کرد، این هافبک که در دیدار شب گذشته بارسا مقابل ویارئال در نیوکمپ دچار مصدومیت شد، می‏تواند در دیدار فینال برابر منچستر یونایتد بازی کند.
" اینیستا " که یکی از کلیدی‏ترین بازیکنان بارسا طی چند فصل اخیر محسوب می‏شود، ظهر امروز در بیمارستانی در شهر بارسلون تحت معاینه قرار گرفت و مشخص شد مصدومیتش آنطور که ابتدا گفته می‏شد، جدی نیست.

در بیانیه باشگاه بارسلونا آمده است: « باشگاه بارسلونا از امروز تلاش می‏کند تا این بازیکن را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا در اختیار جوزپ گواردیولا قرار دهد و او در رم مقابل منچستر یونایتد بازی خواهد کرد. »

مارکز: حاضرم برای بازی در فینال رم، پول بدهم!

" رافائل مارکز " ستاره بارسلونا از اینکه نمی‏تواند در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستر یونایتد بازی کند، بسیار ناراحت است.

این مدافع مکزیکی در جریان دیدار رفت مرحله نیمه‏نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و 4 ماه خانه‏نشین خواهد بود.

" مارکز " گفت: « مثل یک کودک که می‏خواهد در فینال جام مدرسه‏اش بازی کند شور و هیجان دارم و حاضرم هر چه پول در دنیا هست پرداخت کنم تا در فینال حضور داشته باشم. »

مدافع مکزیکی بارسا افزود: « دوری از میدان درد بزرگی است. مصدوم بودن خیلی دشوار است اما می‏خواهم از روی سکو تیم را حمایت کنم و برای کسب جام‏های ممکن، آن‏ها را تشویق کنم. »

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
اندرسن: با رونالدو بارسلونا را می‌بریم
هافبک جوان منچستریونایتد امیدوار به نظر می‌رسد.

25297_news.jpg

سایت گل: اندرسن هافبک منچستر یونایتد با مطبوعات برزیلی درباره فینال لیگ قهرمانان صحبت کرده است. او به ویژه از رویارویی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی سخن گفته: «این دوئل بین دو بازیکن برتر دنیاست. برنده اصلی تماشاگران هستند، چون آنها دریبل‌ها، حرکات و گل‌های بسیاری خواهند دید. ولی به نظر من بعد از بازی همه آن را متعلق به کریستیانو رونالدو خواهند دانست.»

اندرسن در قهرمانی هفته گذشته یونایتد در لیگ برتر یکی از خوشحال‌ترین‌ها بود. او می‌گوید این شروعی مثبت با پیراهن این تیم بود: «این تازه آغاز من در منچستر بود. حالا همه چیز در اختیار من است تا تاریخ‌ساز شوم و این فرصت را به هدر نخواهم داد. در آینده می‌خواهم همه من را اندرسن منچستر یونایتد بخوانند. پا جای پای بازیکنانی مثل پل اسکولز، رایان گیگز و گری نویل خواهم گذاشت تا به این هدف برسم.»

جوان منچستریونایتد امیدوار به نظر می‌رسد.

فرگوسن پشیمان از فروش پیکه
سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد امیدوار است فروش جرارد پیکه به بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان به ضرر شیاطین سرخ تمام نشود...

47918_news.jpg

سایت گل : سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد که تابستان گذشته جرارد پیکه را به بارسلونا فروخت امیدوار است این تصمیم در فینال لیگ قهرمانان به ضررش تمام نشود.

پیکه تابستان گذشته بعد از اینکه از نیمکت نشینی در منچستریونایتد خسته شده بود در ازای 5 میلیون پوند اولدترافورد را به مقصد نوکمپ ترک کرد.

فرگوسن در گفتگو با Sky Sports می گوید: "من به پیکه علاقه زیادی داشتم و می دانستم خیلی زود پله های ترقی را طی می کند. او بازیکن فوق العاده ای است و از این كه او را از دست دادیم ناراحتم اما تابستان گذشته خانواده او می خواستند به بارسا بازگردند. ما فردیناند و ویدیچ را داشتیم و او به سرعت می خواست به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کند که در آن زمان سخت بود. با توجه به نیمکت نشینی اش او قصد داشت به بارسا بازگردد. آرزوی موفقیت برایش می کنم اما نه در بازی چهارشنبه (می خندد).

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
فرگوسن: اوشی مقابل بارسا بازی می‌کند
مرد اسکاتلندی می‌گوید به این مرد ایرلندی اعتماد خواهد کرد.

47482_news.jpg

سایت گل: سر الکس فرگوسن مربی منچستر یونایتد در یک نشست خبری اعلام کرد که جان اوشی مدافع این تیم در فینال لیگ قهرمانان در پست دفاع راست قرار خواهد گرفت. فرگوسن بر این باور است که اوشی یک «حرفه‌ای خارق‌العاده» است و بیش از گری نویل لیاقت حضور در پست مدافع کناری را دارد:

«او می‌تواند هر جایی به میدان برود، در هر چهار پست دفاعی و خط میانی، تازه در مدتی کوتاه در دروازه هم قرار گرفته. به دلیل مصدومیت‌های گری و وز (براون) او همیشه در ترکیب ثابت جا داشته. اوشی در رم بازی خواهد کرد چون شایسته آن است. او حالا از همه بازیکنان پیش است. او فوق‌العاده است و یک حرفه‌ای سطح بالاست.»

اوشی 28 ساله در دوران بازی خود برای یونایتد در تک تک پست‌ها به میدان رفته و حتی به عنوان دروازه‌بان و مهاجم هم بازی کرده است.

ونگر: دفاع، تفاوت منچستر و بارسلونا
مربی توپچی‌ها حس می‌کند یونایتد می‌تواند روی ضدحملات به نتیجه برسد.

47936_news.jpg

سایت گل: آرسن ونگر مربی آرسنال که تیمش روز شنبه با منچستریونایتد، فینالیست لیگ قهرمانان صفر بر صفر مساوی کرد حس می‌کند که قدرت دفاعی یونایتد و توان بالای این تیم در ضد حملات آنها را مقابل بارسا برنده خواهد ساخت.

ونگر می‌گوید بازی جذاب و روان بارسلونا رقیب چندانی ندارد ولی شاگردان الکس فرگوسن منابع لازم برای غلبه بر غول‌های کاتالان را دارند: «اعتقاد دارم روز شنبه توپ را بسیار در اختیار داشتیم و آنها بیشتر به ضدحملات دل بسته بودند. بازی مقابل بارسا هم سرنوشتی مشابه خواهد داشت. دفاع من‌یونایتد می‌تواند تفاوت را رقم بزند. کاری که چلسی مقابل بارسا انجام داد این بود که آنها را به تنها چند موقعیت کوچک محدود ساخت. چلسی در چالش‌ها بسیار قوی بود.»

تعدد بازیکنان یونایتد هم می‌تواند یک فاکتور مهم باشد، ضمن آن که خستگی هم به ویژه با توجه به اندازه ورزشگاه رم می‌تواند روی نتیجه فینال تاثیر بگذارد: «برتری منچستر مقابل بارسلونا این است که آنها می‌توانند در دیدار بعدی به تمام بازیکنان حاضر در فینال استراحت بدهند. پس خوش به حال هال‌سیتی. سرعت و اندازه زمین اهمیت فراوانی می‌یابد.»

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
مسی: فوتبال بارسلونا بیش از منچستر است

48761_news.jpg

سایت گل: لیونل مسی بر این باور است که بارسلونا نسبت به منچستر یونایتد فوتبال بیشتری عرضه می‌دارد و این می‌تواند کلید موفقیت آنها در فینال لیگ قهرمانان باشد.

ستاره آرژانتینی مطمئن است که می‌تواند به آبی و اناری‌پوشان کمک کند سه‌گانه قهرمانی این فصل خود را در رم با پیروزی مقابل منچستر یونایتد تکمیل کنند. فرم بارسلونا در این فصل تشویق بسیاری از هواداران سرتاسر دنیا را برانگیخته و مسی فکر می‌کند فرصت کسب سه قهرمانی چیزی نیست که بسیار به دست آید.

مسی می‌گوید: «می‌خواهیم هر چه از دستمان برمی‌آید برای فتح لیگ قهرمانان انجام دهیم. منچستریونایتد تیم بزرگی با بازیکنان بزرگی دراد، اما به نظر من فوتبال در تیم ما بیشتر به چشم می‌خورد. باید از این لحظه استفاده کنیم، چون نمی‌دانیم بار دیگر به چنین موقعیتی می‌رسیم یا نه. ما فرصت آن را داریم که در تاریخ باشگاه بزرگی مثل بارسلونا نام خود را ثبت کنیم و این کار را انجام خواهیم داد.»

بارسلونا آخرین بار در سال 2006 فاتح لیگ قهرمانان شد و مسی که در آن هنگام به تیم اصلی راه یافته بود نتوانست در فینال حاضر باشد: «تیمی که قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان شده بود فوتبالی شگفت‌انگیز به نمایش می‌گذاشت و تماشای آنها لذت‌بخش بود، ولی اگر این بار قهرمان شویم می‌توانیم بگوییم حتی از آن دوران هم بهتریم. حقیقتا نتوانستم از فینال آن سال لذت ببرم چون در یک چهارم نهایی مصدوم شده بودم. این بار در تمام دیدارها حاضر بودم و می‌خواهم در فینال پیروز شوم تا کار خود را تکمیل کرده باشم.»

منچستریونایتد مقابل بارسلونا سفید می‌پوشد

بارسلونا هفته بعد در رم پیراهن همیشگی خود را می‌پوشد ولی منچستر یونایتد از پیراهن سفید استفاده خواهد کرد.

48056_news.jpg

سایت گل: پس از آن که بارسلونا به عنوان میزبان دیدار نهایی لیگ قهرمانان شناخته شد، قرار شد منچستر یونایتد در این بازی از پیراهن سفید استفاده کند.

مردان سر الکس فرگوسن مجبورند از پیراهن سوم خود استفاده کنند، چراکه پیراهن اول آنها (که به رنگ قرمز است) و پیراهن دوم آنها (که آبی است) هر دو در تداخل با رنگ‌های پیراهن بارسا قرار دارند. آنها بدون آن که قصد و غرضی داشته باشند پیراهن رئال مادرید، رقیب سنتی بارسلونا را به تن خواهند کرد.

این پیراهن‌ها همه را به یاد آخرین باری می‌اندازد که دو تیم در فینالی اروپایی به مصاف هم رفتند. در سال 1991، فرگوسن توانست تیمش را در فینال جام برندگان جام اروپا با شگفتی مقابل بارسلونا پیروز کند. آن بازی با نتیجه دو بر یک به پایان رسید. البته بارسا در آن دیدار از پیراهن دوم خود استفاده کرده بود.

بارسا در فینال پاریس 2006 مقابل آرسنال هم پیراهن اصلی خود را به تن داشت و آرسنالی‌ها از پیراهن زرد و خاکستری استفاده کردند. هواداران بلوگرانا بازی را از قسمت جنوبی ورزشگاه استادیوم المپیک به نظاره خواهند نشست.

آنری و اینیستا به فینال رم می‌رسند

بارسلونا از شنیدن خبر بازگشت دو بازیکن کلیدی خود خوشحال است.

46821_news.jpg

سایت گل: تیری آنری و آندرس اینیستا برای فینال لیگ قهرمانان آماده خواهند بود. آنها این هفته به تمرینات بازخواهند گشت. این دو نفر دیدارهای اخیر بارسا را به دلیل مصدومیت از دست داده بودند و نگرانی از این وجود داشت که به موقع آماده نشوند و به دیدار فینال نرسند. اما روزنامه‌های اکیپ و اسپورت گزارش داده‌اند آنری و اینیستا می‌توانند در رم بازی کنند.

آنری در آخر این هفته به طور کامل در تمرینات حاضر خواهد شد. او برنامه‌ تمرینی شخصی دارد تا بتواند از آسیبی که سرخیو راموس به او وارد ساخت رهایی یابد. یکی از منابع داخل کادر پزشکی بارسا می گوید: «زانوی آنری دوباره به ثبات رسیده و با وجود آن که هنوز ریسک وجود دارد ولی تا ده روز آینده بهبود خواهد یافت.»

اینیستا گلی را زد که بارسا را به فینال رساند، اما در دیدار با ویارئال دچار پارگی عضله شد. اما او و آنری هر روز دو جلسه بدون مشکل تمرین می‌کنند.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
بلان: بارسلونا قهرمان اروپا می‌شود

مربی بوردو که برای هر دو تیم بارسا و منچستریونایتد بازی کرده گفته بارسا اندکی برتری دارد.

47597_news.jpg

سایت گل: لوران بلان به لیست مربی‌هایی پیوسته که نظرشان را درباره فینال لیگ قهرمانان ابراز داشته‌اند. مربی بوردو که تنها یک دیدار تا کسب عنوان قهرمانی لیگ فرانسه فاصله دارد برای هر دو تیم منچستر یونایتد و بارسلونا به میدان رفته و گفته دیدار دو تیم فینالی رویایی خواهد بود: «خوشحالم چون بهترین تیم‌های اروپا به فینال رسیدند. این دو تیم فوتبال را عالی بازی می‌کنند و بازیکنان بی‌نظیری دارند. منچستر رونالدو، توز، رونی و برباتوف را دارد در حالی که بارسا مسی، آنری، اتوئو، ژاوی و اینیستا را دارد. هر کدام از این بازیکنان می‌توانند سرنوشت بازی را عوض کنند.»

بلان همچنین ستایشی ویژه از تیری آنری هم‌وطنش به عمل آورده: «در پستی که او برای بارسلونا بازی می‌کند یعنی در سمت چپ خط حمله او بهترین بازیکن دنیاست.»

مربی فرانسوی همچنین درباره این که کدام تیم برنده خواهد شد می‌گوید: «اگر منچستر بگذارد بارسلونا صاحب توپ شود، بارسا پیروز خواهد بود. اما منچستر در بازی‌هایش در لیگ برتر همواره توپ را در دست داشته داشته و به همین دلیل مقابل بارسلونا کار دشواری پیش رو دارد.»

بلان از هر دو مربی هم تمجید کرده: «می‌خواهم به پپ گواردیولا تبریک بگویم که فصل اول رویایی را پشت سر گذاشت. او زمانی که بازی می‌کرد هم مانند مربی‌ها می‌اندیشید و حالا مربی بزرگی شده. سر الکس فرگوسن هم بسیار باهوش است و تجربه بسیاری دارد. هر دو مربی عالی هستند.»

فرگوسن: رونالدو و مسی بهترین‌های دنیا

مربی منچستر یونایتد از دو ماجرای جالب دیگر در جریان دیدار فوق‌العاده هفته بعد در مرحله نهایی لیگ قهرمانان سخن رانده است.

47937_news.jpg

سایت گل: الکس فرگوسن مربی منچستر یونایتد هفته بعد مردانش را به رم خواهد برد تا با بارسلونا دیدار فینال لیگ قهرمانان را برگزار کنند. او گفته دو بازیگر نقش اول این دیدار بهترین‌های دنیا هستند. کریستیانو رونالدو و لیونل مسی مورد توجه ویژه مرد اسکاتلندی قرار گرفته‌اند.

او بر این باور است که این دو نفر از نظر مهارت، و توانایی تغییر سرنوشت بازی در دنیا از بهترین‌ها هستند. اما فرگوسن همچنین روحیه کاری این دو نفر را هم ستوده، مفهومی که فراتر از آن چیزی است که در بازی‌ها دیده می‌شود.

فرگوسن می‌گوید: «بعضی بازیکنان مثل کاکا، مسی و رونالدو به صورت غریزی با استعداد هستند. اما این کافی نیست و یک عنصر عملی دیگر هم هست که اهمیت بسیاری دارد. اگر بازی کریستیانو رونالدو را تماشا کنید، او بعد از هر جلسه تمرینی تیم به تمرینات خود ادامه می‌دهد. تنها چند نفر دیگر چنین رفتاری دارند. به عنوان یک مربی، ما بخش‌هایی از تمرین را برای تقویت مهارت‌های دریافت، حرکت، پاس‌کاری و سرعت بازی اختصاص می‌دهیم، ولی این کیفیت ویژه که در جزئیات خود را نشان می‌دهد وابسته به این است که بازیکن چقدر دوست داشته باشد با از خودگذشتگی بعد از تمرینات هم کار خود را ادامه دهد. این ویژگی بازیکنان بزرگ است. اگر استعدادهای بزرگ تنها روی توانایی ذاتی خود اتکا داشته باشند، آن مزیت و برتری را نخواهند داشت. آنها باید کاری فراتر انجام دهند. وقتی به نسل کنونی می‌اندیشم، لیونل مسی در بالاترین سطح قرار دارد و البته کاکا هم تاثیرگذار بوده، هر چند که هرگز نمایش نفس‌گیری نداشته.»

فرگوسن همچنین از دیگر اسطوره فوتبال ستایش کرده، فردی که قابلیت‌های دفاعی بالایی دارد، یعنی پائولو مالدینی: «او حضوری شگفت‌انگیز دارد. روحیه او سرشار از رقابت است و روحیه ورزشکاری دارد. با وجود آن که او را از نظر فنی نمی‌توان بهترین دنیا دانست، اما الهام‌بخش میلان در دوران فوق‌العاده موفق این تیم بوده. او بازیکن حیرت‌انگیزی است.»

فرگی همچنین اعتقاد دارد که لیگ قهرمانان برتر از جام جهانی است: «تیم‌های خیلی خوبی در جام جهانی هستند ولی کیفیت لیگ قهرمانان از نظر من بالاتر است. به نظر من لیگ قهرمانان از نظر تداوم، کیفیت و درام بهترین است. جام جهانی هم هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود و در هر دوره بازیکنان و مربیان بسیاری می‌روند و استمرار این رقابت‌ها لطمه می‌خورد.»

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
پیکه: نگران بازی با یونایتد نیستم

مدافع بارسلونا به دنبال کسب دومین قهرمانی متوالی خود در لیگ قهرمانان است. او سال گذشته با منچستریونایتد این عنوان را کسب کرده بود.

33124_news.jpg

سایت گل: یک هفته تا فینال لیگ قهرمانان مانده و جرارد پیکه درباره نبرد پیش رو سخن گفته است. این مدافع بارسلونا فصل گذشته با پیراهن منچستریونایتد قهرمان اروپا شد و این بار می‌خواهد مقابل تیم سابقش قرار گیرد.

پیکه می‌گوید: «پیروزی با بارسا چیز دیگری است. این قهرمانی رویایی خواهد بود. طرفداران از موفقیت ما لذت می‌برند و این پیروزی خامه روی کیک فصل عالی ما خواهد بود.»

بحث به شکل اجتناب‌ناپذیری به تقابل لیونل مسی و کریستیانو رونالدو کشیده می‌شود. پیکه در کنار هر دو بازیکن بازی کرده و تردیدی ندارد که کدام بازیکن بزرگ‌تری است: «لیو بهتر است. او سالی باور نکردنی داشته، نه فقط به خاطر گل‌هایی که زده بلکه به دلیل کار تیمی.»

پیکه همچنین تهدید رونالدو را دست کم نمی‌گیرد: «او سرعتی شگفت‌انگیز دارد. اگر یک متر به او اختصاص دهید از آن بهره خواهد برد. او می‌تواند از 40 متری گل بزند. او بسیار خطرناک است چون بازیکن کاملی است.»

پیکه درباره تاکتیک‌های احتمالی یونایتد هم حرف زده و گفته رونالدو نقشی ویژه دارد: «به نظرم رونالدو مهاجم مرکزی خواهد بود. او پارسال در نوکمپ هم چنین شرایطی داشت و در رقابت‌های مهم در این پست به میدان می‌رود. او می‌تواند به کناره‌ها سر بکشد ولی نقطه ارجاعش مرکز میدان خواهد بود. نگران رونالدو نیستم، چراکه این دیدار فینال لیگ قهرمانان است و مسابقه ویژه‌ای است.»

غیبت احتمالی فردیناند در فینال رم

سرالکس فرگوسن از غیبت یکی از کلیدی ترین مهره های تیمش در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ابراز نگرانی کرده است.

43399_news.jpg

سایت گل: سرالکس فرگوسن تا هفته بعد منتظر می ماند تا نتایج بهبود فردیناند را زیر نظر داشته باشد و ممکن است در صورتی که این بازیکن به فینال نرسد، جانی اونس را به جای او روانه میدان کند.

فردیناند در جریان دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از ناحیه ساق پا آسیب دید و ممکن است شانس حضور در فینال این رقابتها را از دست بدهد.

فرگوسن در این رابطه گفت: «امیدوارم که فردیناند تا روز یکشنبه بهبود یابد. اگر او تا آن روز خوب شود، قطعا به دیدار چهارشنبه خواهد رسید. من فکر می کنم او نیاز فراوانی به انجام یک بازی دیگر پیش از حضور در دیدار فینال داشته باشد، چراکه اکنون نزدیک سه هفته است که بازی نکرده. برنامه این است که او از فردا تمریناتش را با تیم آغاز می کند و زمانی که تمرینات آغاز شود، بهتر می توان در رابطه با این ماجرا نظر داد و در مورد حضورش در دیدار یکشنبه صحبت کرد. فکر می کنم او به دیدار چهارشنبه خواهد رسید ولی شروع به بازی در دیدار فینال، بدون اینکه بازی دیگری انجام داده باشد، بحث دیگری است.»

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
طرح توپ فینال + جام

فایل های ضمیمه

• C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_1_immagine.jpg
    C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_1_immagine.jpg
    38.5 KB · نمایش ها: 2
  • C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_2_immagine.jpg
    C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_2_immagine.jpg
    72.6 KB · نمایش ها: 1
  • C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_7_immagine.jpg
    C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_7_immagine.jpg
    37.4 KB · نمایش ها: 1
  • C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_10_immagine.jpg
    C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_10_immagine.jpg
    58.9 KB · نمایش ها: 1
  • C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_11_immagine.jpg
    C_27_photogallery_1502_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_11_immagine.jpg
    43.2 KB · نمایش ها: 1

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

خدائیش چرا ما فکر میکنیم ، فوتبال داریم ... وقتی اونها این استادیوم ها رو 100 سال پیش ساختند :eek:
حالا خود بازی و جام و مراسمش بماند که من یکی با اون تیکهای اخرش خیلی حال میکنم
مخصوصا که الان برای من دو سر سوده :D

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
0,,4281773,00.html

دوئل رم را که خواهد برد، مسی (چپ) یا رونالدو

دیدار منچستر یونایتد و بارسلونا در فینال جام قهرمانان که چهارشنبه شب (۲۷ مه) برگزار می‌شود، نبرد دو نابغه‌ی جهان فوتبال نیز هست: کریستیانو رونالدو، تیزپای پرتغالی منچستر یونایتد، و لیونل مسی، نابغه‌ی آرژانتینی بارسلونا.

چند ماه پیش بود که فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، در مراسمی رسمی بهترین فوتبالیست جهان را انتخاب کرد: برنده‌ی این انتخاب، کریستیانو رونالدو، ملی‌پوش پرتغالی منچستر یونایتد بود. لیونل مسی، ستاره‌ی آرژانتینی بارسلونا، نیز به عنوان دومین فوتبالیست برتر جهان برگزیده شد، اگرچه شماری از کارشناسان و صاحبنظران، مسی را بر رونالدو برتر می‌دیدند.

حال این دو چهره‌ی برجسته‌ی عالم فوتبال رویاروی هم قرار می‌گیرند؛ دو چهره‌ای که کودکی را در فقر گذرانده و سپس جهشی کم‌نظیر را تجربه کرده‌اند. رسانه‌ها نه تنها از نبرد منچستر یونایتد و اف ث بارسلونا سخن می‌گویند، بلکه از جدال مسی و رونالدو، اگرچه این هر دو ستاره نقش خود را کم‌رنگتر از آنی می‌بینند که مفسران و صاحبنظران سعی در نشان دادن آن دارند.

رونالدوی ۲۴ ساله در آستانه‌ی این پیکار می‌گوید: «من نمی‌توانم بدون تیم‌ام در فینال پیروز شوم.» و مسی ۲۱ ساله نیز در تأیید این سخن اظهار می‌دارد: «در رم نه دو بازیکن، بلکه دو تیم بر سر تاج فوتبال اروپا با یکدیگر نبرد می‌کنند.»

شکار بازیکنی تیزپا در برخورد اول

کریستیانو رونالدو، که نام کاملش کریستیانو رونالدو دوس سانتوس آویرو است، در جزیره‌ی مادیرا که به پرتغال تعلق دارد، به دنیا آمد. پدرش باغبان بود و مادرش آشپز.

0,,3344515_1,00.jpg

کریستیانو رونالدو، در پیراهن تیم ملی فوتبال پرتغال

شاید شماری بر این گمان باشند که کریستیانو رونالدو نام خود را از رونالدو، ستاره‌ی پرآوازه‌ی برزیلی، وام گرفته، اما نام رونالدو را پدرش برای او انتخاب کرد که از طرفداران پروپاقرص رونالد ریگان بود، البته رونالد ریگان هنرپیشه و نه رئیس‌جمهور.

رونالدو یازده ساله بود که روانه‌ی شبانه‌روزی باشگاه اسپورتینگ لیسبون شد، همان مدرسه‌ای که فیگو، ستاره‌ی بزرگ پرتغال در آن آموزش دیده بود. او دوران چندان شیرینی را در این مدرسه‌ی شبانه‌روزی تجربه نکرد و بارها به خاطر کتک‌کاری با شاگردان دیگر تنبیه شد، اگر چه پیشرفت‌های او در عرصه‌ی فوتبال انکارناپذیر بود.

رونالدو ۱۸ ساله بود که لحظه‌ی رهایی‌اش فرا رسید. او در دیداری در برابر تیم کنونی‌اش، منچستر یونایتد، بازیکنان حریف را چنان آشفته و مبهوت کرد که مسئولان منچستر، به ویژه سر آلکس فرگسون، سرمربی این تیم، بلافاصله تصمیم به خریدن او گرفتند و پس از مذاکراتی ضربتی کار انتقال او را از اسپورتینگ لیسبون به منچستر یونایتد یکسره کردند.

رونالد در طی شش سالی که در باشگاه منچستر یونایتد توپ می‌زند، از بازیکنی خودخواه که گاه دست به حرکات نمایشی و غیرسودمند می‌زد، تبدیل به فوتبالیستی شده که در کنار هنرنمایی در خدمت تیم‌اش عمل می‌کند. در این پیشرفت و جهش، بیش از همه آلکس فرگسون، سرمربی منچستر، نقش داشته و جای تعجب نیست که رونالدو او را مانند پدر خود دوست دارد.

با وجود این، رونالدو هنوز هم شیطنت‌های بازیگری را از سر نیانداخته و حرکات و رفتارهای او به خوبی نمایانگر عشقش به ابعاد نمایشی فوتبال است، چه در داخل زمین و چه در خارج از میدان.

کوتوله‌ای نابغه و مهارناپذیر

0,,4281773_ind_2,00.html

لیونل مسی (پپراهن زرد)، ستاره مهارناپذیر بارسلونا

لیونل مسی که بسیاری او را مارادونای جدید آرژانتین می‌دانند، در خانواده‌ای فقیر در آرژانتین به دنیا آمد. پدرش کارگر صنایع فولاد بود و بحران اقتصادی حاکم در آرژانتین سبب شد که او به همراه خانواده‌اش، دست به مهاجرتی پرریسک بزند و برای شروع زندگی‌ای تازه راهی اسپانیا شود. یکی از انگیزه‌های این اقدام درمان لیونل ۱۳ ساله بود که یک متر و ۴۰ سانتی‌متر بیشتر قد نداشت و خانواده‌ی او از پس هزینه‌های سنگین درمان برنمی‌آمد.

ورود به اسپانیا و شهر بارسلون، قدمی نیک بود، چرا که مسی پس از مدتی به خدمت باشگاه بارسلونا درآمد. در آن زمان، مربی نوجوانان تیم بارسلونا پس از دیدن اولین تمرین مسی چنان شیفته‌ی بازی او شده بود که بلافاصله قراردادی موقت روی یک دستمال کاغذی نوشت و به امضای طرفین رساند، تا مبادا دیگر باشگاه‌های اسپانیا این اعجوبه‌ی کوتاه‌قد را شکار کنند. مسئولان بارسلونا همچنین حاضر شدند، تمامی هزینه‌های درمان مسی را متقبل شوند.

درخشش مسی در باشگاه بارسلونا و همچنین تیم ملی کشورش آرژانتین نشان‌دهنده‌ی شم قوی و سرمایه‌گذاری حساب‌شده و موفق مسئولان بارسلوناست. قرارداد مسی در بارسلونا چند سالی اعتبار دارد و اگر هم تیمی بخواهد او را به خدمت خود درآورد، باید ۱۵۰ میلیون یوروی ناقابل به حساب بارسلونا واریز کند.

بهترین فوتبالیست جهان، مسی یا رونالدو؟

پاسخ به این پرسش که آیا لیونل مسی بهترین فوتبالیست جهان است یا کریستیانو رونالدو، بستگی زیاد به دیدگاه فرد دارد. این دو ستاره از لحاظ تکنیک، سرعت و خلاقیت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

رونالدو که جثه‌ای بزرگتر و تنومندتر دارد، از تکنیک شوت‌زنی فوق‌العاده‌ای برخوردار است که گاهی به دشواری می‌توان مسیر شوت او را پیش‌بینی کرد. اما او در هر حال چهره‌ای است به مراتب پرسروصداتر و جنجالی‌تر از مسی.

مسی که قدش اکنون به یک متر و ۷۰ سانتی‌متر رسیده، به تنومندی رونالدو نیست، شوت‌های او نیز به محکمی و سنگینی شوت‌های رونالدو نیست، و از آن گذشته به هیچ وجه اهل جنجال و شلوغی نیست. یکی از ویژگی‌های بارز و برجسته‌ی مسی حرکات "پا به توپ" اوست، بطوری که دیئگو مارادونا، سرمربی کنونی آرژانتین و یکی از نوابغ عالم فوتبال، می‌گوید: «درواقع توپ به جزئی از بدن مسی بدل شده و جدا کردن آنها از یکدیگر ناممکن است.»

نویسنده: شهرام احدی

بالا