• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vps کمک در خرید

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من یه سرورمجازی ویندوز میخوام که به Torrent گیر ندن برای FTPserver و AppServer میخوام البته تورنت رو فقط برای FTPServer میخوام، میخوام تورنت روش دانلود کنم. قائدتاً اکثر دیتا سنترهای توی امریکا، کانادا و انگلیس با Pirate کلاً مشکل دارن، (شایدم باشه شرکتی) , و قائدتاً باید خارج این کشورها باشه من خودم از VPSLand یه VPS گرفتم یعنی الانم دارم یه Torrent Client روش نصب کردم یه فایل گذاشتم دانلود بشه در عرض 5 دقیقه VPS منو بستن با کلی خواهش التماس که نمیدونستم و TOS رو نخوندم دوباره سرویسم رو به هم دادن. خواهشاً اگر کسی میشناسه معرفی کنه ممنون قیمتشم خیلی زیاد نباشه.

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif
از هلند و آمریکا ...
این به کارت میاد: هارد 10 - رم 256 - پهنای باند نامحدود - ماهیانه 25
اگه هم نه، بگو چی نیاز داری تا قیمت بهت بدم

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
من یه سرورمجازی ویندوز میخوام که به Torrent گیر ندن برای FTPserver و AppServer میخوام البته تورنت رو فقط برای FTPServer میخوام، میخوام تورنت روش دانلود کنم. قائدتاً اکثر دیتا سنترهای توی امریکا، کانادا و انگلیس با Pirate کلاً مشکل دارن، (شایدم باشه شرکتی) , و قائدتاً باید خارج این کشورها باشه من خودم از VPSLand یه VPS گرفتم یعنی الانم دارم یه Torrent Client روش نصب کردم یه فایل گذاشتم دانلود بشه در عرض 5 دقیقه VPS منو بستن با کلی خواهش التماس که نمیدونستم و TOS رو نخوندم دوباره سرویسم رو به هم دادن. خواهشاً اگر کسی میشناسه معرفی کنه ممنون قیمتشم خیلی زیاد نباشه.

در صورت تمایل
http://www.dreamdata.net/order/cart.php?gid=8

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من هم قصد خرید یه VPS دارم ولی نم دونم چه سیستم عاملی باید انتخاب کنم، بزارید احتیاج هامو بگم شما کمک کنید:

من یک یا چند سایت رو VPS خواهم داشت (همشون PHP هستند)
یه پروک*سی سرور شخصی روش نصب میکنم
اگه ریموت داشته باشه که عالیم میشه (برای دانلود بعضی فایل ها و ایجاد تغییرات و گزاشتن رو سایت)

حالا به نظر شما چه سیستم عاملی مناسب هست؟ (ویندوز یا لینوکس) راستی کدوم لینوکس خوبه برا VPS?

ممنون :)

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
یعنی یکی از این ها رو باید بیخیال بشم دیگه؟ مگه رو لینوکس نمی شه ریموت داشت؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یعنی یکی از این ها رو باید بیخیال بشم دیگه؟ مگه رو لینوکس نمی شه ریموت داشت؟
چرا میشه. ولی من بلد نیستم نصب کنم. ریموت ویندوز یه چیز دیگست ;)
اگه هم میبینی که به هر دوتاش نیاز داری، VPS لینوکس رو بیخیال شو، یه ریسلری هاست بگیر!
یا as u wish

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
یه پروک*سی سرور شخصی روش نصب میکنم
سلام دوست عزیز - اولا کار صحیحی از نظر امنیت نیستش که شماهم راه ورودی به سیستمتون برا دیگران باز کنید هم هاست استفاده کنید - اما اگر هاستتون لینوکس هستش لینوکس پیشنهاد میشه مثلا CENT OS 5.2 یا 5.3 یا مشابه ...

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
هارد 10 گیگ
رم 512 مگ
پهنای باند 250 گیگ

win 2003 server

3 ماهه 60.000 تومن

بالا