• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقات جدید کشتی کچ Raw - Smackdown

Trip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر کسی کلیه مسابقات انجام شده Raw - Smackdown در سال 2009 و همچنین مسابقات Extreme Rules 2009 - WWE Backlash 2009 - WWE Royal Rumble 2009 - WWE No Way Out 2009 - No Mercy - PPV - The Bash و .... و خلاصه کامل رو داره با کیفیت عالی و قیمت مناسب من میخرم چون عاشق کشتی کچ هستم.
لطفا اگر آرشیو کامل هست و دارای قیمت و کیفیت مناسبی هست قیمت بدید .

مرسی :happy:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
اگر کسی کلیه مسابقات انجام شده Raw - Smackdown در سال 2009 و همچنین مسابقات Extreme Rules 2009 - WWE Backlash 2009 - WWE Royal Rumble 2009 - WWE No Way Out 2009 - No Mercy - PPV - The Bash و .... و خلاصه کامل رو داره با کیفیت عالی و قیمت مناسب من میخرم چون عاشق کشتی کچ هستم.

سلام
من اين ها رو دارم:
http://shopcity.ir/index.php?cPath=86
کيفيت ها که عالي و همگي DVD هست اش
يکي دو تا مجموعه هم از سوپر استارها هست مثل گولد برگ و سوپر استارهاي دهه نود که ميتونيد ببينيد

Trip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست من اما نه با این قیمتها !
تازه اگر قیمتها عالی باشه شاید تمام اینهایی که گفتم رو برای سال 2008 هم خریدم

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام

سلام
دوست عزیز
یکی از بچه های انجمن اگر اشتباه نکنم آقا نوروزی الان یوزرش یادم نیست در زمینه فروش مسابقات کشتی کچ فعالیت میکنه اگر ایشون پست تون ببینه خیلی میتونه کمکتون کنه ارشیوش کامل و اینکه مسابقات زیر سال 2000 شو هم داره تکمیل میکنه چه هفتگی چه پی پی وی
آدم قابل اعتماد هم هست و قیمتش واقعا پایین
موفق باشی

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوست عزیز
یکی از بچه های انجمن اگر اشتباه نکنم آقا نوروزی الان یوزرش یادم نیست در زمینه فروش مسابقات کشتی کچ فعالیت میکنه اگر ایشون پست تون ببینه خیلی میتونه کمکتون کنه ارشیوش کامل و اینکه مسابقات زیر سال 2000 شو هم داره تکمیل میکنه چه هفتگی چه پی پی وی
آدم قابل اعتماد هم هست و قیمتش واقعا پایین
موفق باشی
ممنون از شما دوست عزیز
خیلی لطف داری

--
بنده همه ی این مسابقاتی که شما میخوای رو دارم! (قیمت ها هم هر PPV فقط 800 تومان (به صورت DivX))
فکر میکنم اکثر افراد هم اسم ساردیان رو در زمینه کشتی کج شنیده باشند!
در هر صورت در خدمتتون هستم!
برای اطلاعات بیشتر بهم پیغام خصوصی بدید!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
WWE Royal Rumble 2009 - WWE No Way Out 2009
این دوتارو دارم اگه خواستی بگو لینک خرید رو برات بفرستم

بالا