• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دی وی دی رایتر پایونیر با گارانتی اصلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
یک عدد dvd writer مارک پایونیر مدل A17 FXC با رنگ پنل نقره ای 3 روزه خریداری شده بفروش میرسد ....
.
فاکتور خرید موجود است در ضمن این محصول با گارانتی اصلی سریر هست که دوستان میدونن گارانتی سریر یکی از اصلی ترین گارانتیهای سخت افزار در ایران هست ...
.
درضمن شما میتونید با وارد کردن سریال این DVD WRITER در سایت سریر از اصلی و اورجینال بودن محصول مطمئن بشید ...

علت فروش هم اینه که من نمیدونستم برای نصب DVD WRITER هم یکسری شرایط لازمه .. مثلاً مثل CPU P3 800 به بالا و RAM 512 به بالا ... و چون سیستم یه مقدار قدیمیه درست روی سیستم من عمل نمیکنه ...

اینم عکس و مشخصات محصول از خود سایت سریر ...

قیمت پایه بی چونه : 35 تومن ....

Last edited:

karim_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامان جان من تو مغازه سیستم پنتیوم 2 دارم و به راحتی همین پایونر داره روش کار میکنه تازه سیستم مال سال بوق هست :دی

چه مشکلی داری باهاش بگو شاید تونستیم کمکت کنیم

hoseinsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام گل پسر:blush:
000 33 تومان. من مي خوامش. جعبه و ملحقاتش تكميله؟ تهران هستم. حضوري خدمت مي رسم.
پي ام بديد منتظرم.
با تشكر

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
بله تهران هستم .... خداوکیلی میام بهت نشون میدم اگه با آکبند فرقی داشت اصلاً مجانی ببر ...
.
فاکتور خریدش هست دیگه ... آکه آک ...
.
در مورد قیمت شرمنده نمیتونم کمتر از 37 بدم ... خودم 4 روز پیش 40 خریدم ... به خدا کل بازار رضا رو بالا و پائین مردم تا اینو با این قیمت و گارانتی اصلی گیر اوردم ...

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
من هم یک سیستم دارم ماله عهد تیرکمون شاه و پنتیوم 2 , الان یدونه dvd رایتر ide روش بدون مشکل کار میکنه !!

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من مشهد همین مدل را 43 خریدم
البته 45 میداد
دهنم سرویس شد تا کم کرد

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان آخرین قیمت من 35 تومن هست ....
.
چون عجله دارم و کارم خوابیده تا امشب کسی خواست در خدمتش هستم ....
.
تهران باشین حضوری قرار میزاریم شهرستان هم باشید براتون میفرستم ....

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
من 35 بر میدارم .. البته بشرط سالم بودن و بدون خش و ضرب دیدگی .. امشب تحویل میگیرم .. شماره حسابهم ازتون میگیرم .. تا صبح تستش میکنم .. اگر مشکلی نداشت توی رایت زدن زیاد و پشت سر هم.. صبح هزینه رو براتون واریز میکنم ..

اگرموافق شرایط هستید .. یا علی ..

موفق باشید

pro_mamad

Registered User
لایک‌ها
1
ا سامان جان چرا میفروشی همین چند روز پیش گرفتی حیفه که .....

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
مخلصیم کریم جان ..
.
محمد جان نمیدونم چرا روی سیستمم خوب عمل نمیکنه ....
.
از نظر تمیزی و سالمی میگم 4 روزه خریدم ... با اک هیچ فرقی نداره شما میگی خط و خش ..؟؟!!!!!!!!!

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
امشب که گذشت .. بالاخره چکار میکنی ... فردا میدی برای تست و بعد پول رو بریزم به حسابت یا خیر .. ؟

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من , من توی پستهای بالا هم گفتم الان کار من خوابیده نه که نتونم باهاش کار کنم چرا ولی اذیت میکنه با سیستم من ...
.
من دارم به شما میگم 4 روزه خریدم از نظر تمیزی و سلامت با آک هیچ فرقی نداره شما مهلت تست میخواین ..؟
.
شما میگی بده من برم تست کنم چندتا باهاش رایت بزنم اگه ok بود بعد برمیدارم ...؟؟!!!!!! خداوکیلی اگه شما خودت بودی اینکارو میکردی که جنستو بدی دست طرف بره باهاش کار کنه اگه خوشش اومد بعد بیاد پول رو بده ..؟؟؟
.
شما اگه خواستی میتونم شماره مغازه ای که بازار رضا ازش خرید کردم رو بهتون بدم باهاشون تماس بگیرید و از سالم بودن جنسشون اطلاع پیدا کنید ...
.
ببخشید من عجله دارم وقت اینو ندارم بدم شما ببرید تست کنید و ..........

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
دوست من , من توی پستهای بالا هم گفتم الان کار من خوابیده نه که نتونم باهاش کار کنم چرا ولی اذیت میکنه با سیستم من ...
.
من دارم به شما میگم 4 روزه خریدم از نظر تمیزی و سلامت با آک هیچ فرقی نداره شما مهلت تست میخواین ..؟
.
شما میگی بده من برم تست کنم چندتا باهاش رایت بزنم اگه ok بود بعد برمیدارم ...؟؟!!!!!! خداوکیلی اگه شما خودت بودی اینکارو میکردی که جنستو بدی دست طرف بره باهاش کار کنه اگه خوشش اومد بعد بیاد پول رو بده ..؟؟؟
.
شما اگه خواستی میتونم شماره مغازه ای که بازار رضا ازش خرید کردم رو بهتون بدم باهاشون تماس بگیرید و از سالم بودن جنسشون اطلاع پیدا کنید ...
.
ببخشید من عجله دارم وقت اینو ندارم بدم شما ببرید تست کنید و ..........

اوکی مشکلی نیست .. نحوه تحویل گرفتن هم برام پ.خ کنید ... فقط فردا نیائیدبگید .. توتاپیک گفتم .. 37 نه 35

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من قیمت رو خودم دارم میگم 35 تومن دیگه ... مگه با 35 هم مشکلی هست ..؟
.
نحوه تحویل گرفتن هم یه جا قرار میزاریم همدیگرو میبینیم خوبه ..؟

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
دوست من قیمت رو خودم دارم میگم 35 تومن دیگه ... مگه با 35 هم مشکلی هست ..؟
.
نحوه تحویل گرفتن هم یه جا قرار میزاریم همدیگرو میبینیم خوبه ..؟

من آریاشهرهستم .. بخاطر کارم هم خیلی نمیتونم قرار با فاصله دور بزارم ... چون زیادی سرم شلوغه ... نهایتاً تا میدان آریاشهر ( صادقیه دوم )

بقیه موارد باشه در پیغام خصوصی ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
آقا من 100% میخوام
اصفهان هم هستم
به شرط سالم بودن میخوام اگه میفرستی یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا